bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür geçmiş olsun oğluna bu havalar çok kötü dikkat edin kendinize

bu takvimin hangisi olduğunu anlamadım canım ya:44:

arkadasar hepınıze merhabalar 1 haftadır bılgısayar bozuktu gıremedım ınsallah hepınız ıyısınızdır bu arada ben cok hastayım sabah dr gıttım bronsıt olmusum heryerım agrıyo

HASKENAM guzel bacım ALLAH rahmet eylesın sabırlar versın ınsallah

FIREGIRL cok sevındım demıstık ama ınsallah bısey cıkmayacak dualarımız senınle dıye

oooo elaracım ne guzel dopıng alıp gelmısın canım

rengın bernıl 3 kız anaları sız nasılsınız nabersınız
bıraz gecmıse goz atayım gorusuruz canlarım

çok sağol ecccecim seninde canııııııııııııııııııım gözün aydın

hoşgeldin canım teşekkürler biz iyiyiz sen nasılsın

güzelim bana göre bende 9. gün gibi yumurtluyorum
sen denemeni yaptın zaten dimi

offfffffffffffffffff

gözün aydın canım evin büyük kızı olmak zorhele tek kızı olmak dahada zor bütün sorumluluk sende oluyo

benim soruma bitek umut cevap vermiş
sağol umutcum öpüyorum gözlerinden evet deneme oldu tabi ama bu ayı nasıl çıkarıcam kafam hep bunlarla meşgul.işe odaklanmam lazım benim iş uyumaya gelmez çünkü
bu arada herkesler birilerine özel mesaj gönderiyo yaaa çatlıycam şimdi orta yerimden

evet canım inşallah yaptıracam artık kısmet bir doktorla konuştum canım spirali çıkrttırdım sen naptın buldumu dr
valla renginn bende ekimd çıkarttırdım siprali daha tık yok canım hemen olmuyo zannedersem çıkarır çıkarmaz eeeeeee birde benim 10 yıldır takılı olunca inşallah sen istediğin zaman hemen hamiş kalırsın
sıkma canını tavadaki yumurtadan belki bir miktarı pişmeden sana yapışıverir kızz
canım inşallah senin bu ay tutar şubattada benim haykıralım burdan
bu takvimin hangisi olduğunu anlamadım canım ya:44:

rengin öğrensek acaba bune takvimi çinmi rusmu bioritimmi:26::26::26::26:

canım senin bioritim ogünlerde kızda değilmiydi zaten
bunlar bizi çatlatırlar kakulecim özel diye diye

ay umut seni kıskandım bende cevap vercem kakule okudum kafamdan cevap vermiştim canım herkese laf yetişiricem die bazıları karmbole geliyo valla kendi kendime cevap vermiştim bence yumurtladın bazılarının akıntısı az olabiliyomuş canım bol su içmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…