- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.481
aybamu seninde gözün aydın canımmm
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür geçmiş olsun oğluna bu havalar çok kötü dikkat edin kendinizeHepinize tunaydin
Haskena basiniz sagolsun canim , alkahim sabrini versin ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin
Bengu ck nasil gidiyor hamilelik canim ??
Firegirl herseyin normal cikmasina sevindim
Elara tatike gidip gelmisin relax olmusundur iyi gelmistur sanada
Bernil , rengin , resaam , kakulee , ezel sizden naber ???
Ismin i sayamadigim arkadaslar sizlerede selam olsun , oglum hasta doktork goturecegim onu .. Bogazi sis sesi falan kotu olmus 12 ye randevu aldim bende
Evet Canım hamileyim ben de ben 2007 Eylülden beri takvim uysun diye uğraştım,diyet yaptım,vajinal duş yaptığım da oldu ama Mayısta yani hamile kaldığım ay diyeti son 1 haftada bozmuştum,ne de vajinal duş yaptım,ne de eşime kahve içirdim ne de ov.testinde çift çizgiyi yakalayabildim sadece takvime uydu ve oldu bakalım Allah ne nasip edecek...:dance:
kızlar alıntı yaptım bu malum takvimi kullanan bayanlardan birisi yazmış.bebeği kız
elaraaaaaaaaaa hoşgeldinnnnnn
bırıtm konusunda ciddi ciddi üzerınde durmak lazımmmmm cogunda tutuyooo şaşırdımmmm
gözün aydınnnnn rengın benımde annemlerburda o yuzden fazla gıremıyom
bende korktummmmmmmmm
can parcamm gozun aydınnnnn keyfın yerınde masallahhhhhhhh
masallahhhhhhh
haskena basın sagolsunnnnnnnnn
ezellllllllll aşagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyıkkkk durumu ama bı karar werrrrrartık oyalanma benceeeeeeee
nolduuuuuuuuuuuuu bıze de soleeeeeeeee:84::84::84::84::84:
arkadasar hepınıze merhabalar 1 haftadır bılgısayar bozuktu gıremedım ınsallah hepınız ıyısınızdır bu arada ben cok hastayım sabah dr gıttım bronsıt olmusum heryerım agrıyo
HASKENAM guzel bacım ALLAH rahmet eylesın sabırlar versın ınsallah
FIREGIRL cok sevındım demıstık ama ınsallah bısey cıkmayacak dualarımız senınle dıye
oooo elaracım ne guzel dopıng alıp gelmısın canım
rengın bernıl 3 kız anaları sız nasılsınız nabersınız
bıraz gecmıse goz atayım gorusuruz canlarım
Çok sağol canım şükür iyi çıktı. Bi de cinsiyetini öğrensemmmm .............
kızlar ben yumurtladım heralde ama beklediğimden erken oldu gibi ben 11. gün yani bugün bekliyordum sanırım 9. gün oldu.o kadar erken olur mu sizce yaaa??cumartesi çok akıntı ve iğne batması gibi batmalarım vardı pazar kasık ağrısı ve akıntı.bugün hiçbişey yok yumurtladım mı acep.bide o yumurta akını göremedim bu ay geçen ay tam 11. gün görmüştüm.üfff yaaa canım sıkılıyor noldu şimdi ben bişey anlamadım.:95::95::95::95:
Evet Canım hamileyim ben de ben 2007 Eylülden beri takvim uysun diye uğraştım,diyet yaptım,vajinal duş yaptığım da oldu ama Mayısta yani hamile kaldığım ay diyeti son 1 haftada bozmuştum,ne de vajinal duş yaptım,ne de eşime kahve içirdim ne de ov.testinde çift çizgiyi yakalayabildim sadece takvime uydu ve oldu bakalım Allah ne nasip edecek...:dance:
kızlar alıntı yaptım bu malum takvimi kullanan bayanlardan birisi yazmış.bebeği kız
öglen burda yazışırken tel geldi babaannem ve dedem gelcekti annemgile.annemde istanbulda yarın gelcek.mecburen ben gittim onlarla ilgilendim yemek hazırla hizmet et valla 2 dk oturmadım
12 de geldik eve.daha yeni oturdum,baya yorulmuşum.
çamaşırı bekliyorum bitsin asıp yatcamm hemen
hoşbuldumm tşkürlerr
renginnnn sağol canım
rica ederim canım inş yardımcı olabilirim
valla renginn bende ekimd çıkarttırdım siprali daha tık yok canım hemen olmuyo zannedersem çıkarır çıkarmaz eeeeeee birde benim 10 yıldır takılı olunca inşallah sen istediğin zaman hemen hamiş kalırsınevet canım inşallah yaptıracam artık kısmet bir doktorla konuştum canım spirali çıkrttırdım sen naptın buldumu dr
sıkma canını tavadaki yumurtadan belki bir miktarı pişmeden sana yapışıverir kızzşöyle söyleyebilirim büyük ihtimal benim yumurta 27 ocakta çatlar bence doktor her ihtimale karşı 23 ve 25 ocaktada ilişki verdi şu günlerde ot çıkmıyor malesef sanırım o otlar çatlamaya yakın çıkmaya başlıyor
acaba diyorum büyümesi durdumu çörek otunu kesince kız 1 şubata kadar çatlamadan dayanırsa bu kör olası mımırta o zaman fiki fiki olurhayallere bak bee
22 ocakta 16 mm idi yumurta her gün 1 mm büyüyormuş o zaman bugün 19 mm olması lazım 1 ocağı beklerse 25 mm olurrrbenim yumurtadan bir halt olmaz ancak tavada yumurta olur :44:
canım inşallah senin bu ay tutar şubattada benimayyy deme rengin ben de belki 3 aydır her sabah sütlü yulaf ezmesi yiyorum ilk başlardda ben de zayıflamak için yiyordum sonra hoşuma gitmişti.ayyyy şimdi nasıl sevindim anlatamammm.
valla bende alıcam bundan denemekte fayda var zaten sütlaçtı muhallebiydi hamur işi çay doğumdan sonra varil gibi kalırsamzaten kilomda öyle az değil yani kakuleeeeeeeeeeeee napıcaz anacım kız biz bir kızımız olsun pembe pembe elbiseleri olsun
asidemet ben bu diyetle 2 kilo almışım yaaa dün tartıldımamamnnnn dedim sonra nasıl olsa daha çoookkk alıcam bi kızım olsun sağlıklı sıhatli olsun da napıyım veririm ben kiloları diye avuttum kendimi.
sütlaç yap hem pirinç hem süt hem şeker süper bi kız diyeti tatlısı
bu takvimin hangisi olduğunu anlamadım canım ya:44:
benim soruma bitek umut cevap vermiş
sağol umutcum öpüyorum gözlerinden evet deneme oldu tabi ama bu ayı nasıl çıkarıcam kafam hep bunlarla meşgul.işe odaklanmam lazım benim iş uyumaya gelmez çünkü
bu arada herkesler birilerine özel mesaj gönderiyo yaaa çatlıycam şimdi orta yerimden
benim soruma bitek umut cevap vermiş
sağol umutcum öpüyorum gözlerinden evet deneme oldu tabi ama bu ayı nasıl çıkarıcam kafam hep bunlarla meşgul.işe odaklanmam lazım benim iş uyumaya gelmez çünkü
bu arada herkesler birilerine özel mesaj gönderiyo yaaa çatlıycam şimdi orta yerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?