- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.841
yok cnm gelmedi bana teklif
tekrar yollaa kabul edeyim
asidemet sana teklif yolaldım
resmime bakabilirsin artık:)
belkide tanıyorsundur benii gızzz.aynı semtteyiz seninle
elara cnm benim 3 kiz var sen tabelaya 2 kiz yazmissin canim sanada zahmet oluyor :26:
zonox burdan yazıyorum cvbı cnm
aslında sendede bioritim tutmuşş:)) mimozaaaa oku bunuuuu
7 ağustos 2010 --------->kız
10 ağus 2010------------->kız
13 ağus-------------------->kız
14 ağus---------------------->kıza yatkın
16 ağus ilişkiler----------------->erkege yatkın.ve bu günden sonra erkek günelrine gecmişsinnn.
ve senin tahmini yum gününde 16 agustoss.muhtemelen o gün hamiş kaldın ve bio erkege yatkınmış cnm:81:
bi soru daha sorcam cnm
catlatma ignesinden kac saat sonra ilişki oldu????
iyide elaracım arkadaşın son sat 1 ağustos...16 ağustosa yumurtamı kalır.hemde kız günlerinde ilişki olmuş......zonox burdan yazıyorum cvbı cnm
aslında sendede bioritim tutmuşş:)) mimozaaaa oku bunuuuu
7 ağustos 2010 --------->kız
10 ağus 2010------------->kız
13 ağus-------------------->kız
14 ağus---------------------->kıza yatkın
16 ağus ilişkiler----------------->erkege yatkın.ve bu günden sonra erkek günelrine gecmişsinnn.
ve senin tahmini yum gününde 16 agustoss.muhtemelen o gün hamiş kaldın ve bio erkege yatkınmış cnm:81:
bi soru daha sorcam cnm
catlatma ignesinden kac saat sonra ilişki oldu????
kızlar soda ıcıyonuzmuuu??
kızlar ben yumurtladım heralde ama beklediğimden erken oldu gibi ben 11. gün yani bugün bekliyordum sanırım 9. gün oldu.o kadar erken olur mu sizce yaaa??cumartesi çok akıntı ve iğne batması gibi batmalarım vardı pazar kasık ağrısı ve akıntı.bugün hiçbişey yok yumurtladım mı acep.bide o yumurta akını göremedim bu ay geçen ay tam 11. gün görmüştüm.üfff yaaa canım sıkılıyor noldu şimdi ben bişey anlamadım.:95::95::95::95:
hayırlı günler kızlar iyisinizdir umarım gece kuşları yazmışta yazmış geneoku oku maaşallah kız kocalarınıza nasıl kıyıyonuz gece bırakıyonuz adam ceezleri soğuk yatakta tek başına hemde bu kış günü bende işimi anca bitirdim yine kalkcam birazdan RABBİMDEN dilerim bu ay herkes boğaya gelip hep hamile kalasınız herkes gönlündeki bebeği sağlıcakla kucağına alsın inşALLAH AMİİNN
iyi geceler kızlar, ben bugün merakımdan dr. a gittim, iki saat bekledim abartmıyorum(özel hastane) ve 4 boyutlu usg ye grmek istediğimi söyledim dr. demezmi bu hafta bebek çok küçük görünmez, görünsede net görünmez ,20. haftada gel diye, sinirden baş ağrısıyla eve geldim, bu ne şans ya, öğrenen nasıl öğreniyor anlamadım, 15 tatilde memlekete gitcem orda birçok özel hastane var ,burda 1 tane,kesin öğrenirm artık...... tabi çatır çatır çatırdamazsam...
bencede güzel soru renginn:) aynen bende o şekilde okumuştum hatta orda hamur gibi olursa diyordu tamamen yumurtlamanın bittiğini söylüyordu yani döllenecek yumurta bile kalmıyormuşsağol canım şeffaf akıntı anlıyorum nette losyon gibi olan akıntı için yumurtlama tamamen bitmiş demek diyoduda emin olmak için bi sorayım dedim
iyide elaracım arkadaşın son sat 1 ağustos...16 ağustosa yumurtamı kalır.hemde kız günlerinde ilişki olmuş......
sen calışıyonmu kakule.ne iş yapıyon
işte bol akıntıyla birlikte kahve leken gelirse yumurtlama olmuş olabilir
ama resasmınki adet bitiminden sonra gelmiş bu lekeler.yani yumurtladıgını sanmıyorum ben
belkide hamiledirr yerleşme kanamasıdır:))
canım ben içiyorum ama asıl eşler için önemli o konuda biraz zayıfız
keşkeyumurtlama için kit kullansaydın canım yaa, ama iki gün oynamış olabilir çokta anormal bir durum değil canım yumurta akınıda gördüm diyorsun
ac kaldik acerkek diyei yapalim derken citir oluruz belki
adet döngüsü 29-30 muş.buna göre 16-17.gün yumurtlama günü
en son ilişkisi 16 agustos.ve bu günde erkege yatkın hemde yum günü olmuş oluyorr
tamam kız günelrindede ilişki olmuş.ama yumurtlama gününündeki ilişkiden hamile aklma şansı daha yüksek
bunun neyini anlamadın yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?