bebek cinsiyet belirleme..

zonox burdan yazıyorum cvbı cnm

aslında sendede bioritim tutmuşş:)) mimozaaaa oku bunuuuu

7 ağustos 2010 --------->kız
10 ağus 2010------------->kız
13 ağus-------------------->kız
14 ağus---------------------->kıza yatkın
16 ağus ilişkiler----------------->erkege yatkın.ve bu günden sonra erkek günelrine gecmişsinnn.
ve senin tahmini yum gününde 16 agustoss.muhtemelen o gün hamiş kaldın ve bio erkege yatkınmış cnm:81:

bi soru daha sorcam cnm
catlatma ignesinden kac saat sonra ilişki oldu????

canım çatlatma hapından sonra adet gördüm 4 gün. temizlendim ilk iliş 7 sinde oldu. 1 ağustoatu adetim

bionun tutmadığı yok gibi valla korkuyorum elara şubatta verdiğin tarihler benim yumurtlama günümden 2 gün öncesine denk geliyor kız günlerim yani şubatta kesin deneyeceğim kız günlerinde ben

iyide elaracım arkadaşın son sat 1 ağustos...16 ağustosa yumurtamı kalır.hemde kız günlerinde ilişki olmuş......

çatlatma hapı dediği ney onu anlayamadım..haptan sonra adet olmuş.sanırım söktürücü falan kullandı.oluşan yumurtayıda iğneyle çatlatmışi olabilir dr.1 ağustosta adet olmuş.16sına kadar kız.iğne olduğuna göre takip yapıldı.geç döllenme olamaz... ya zaten %100 değil arada tutmayan olması normal.zaten ben bio ritime bayağı inanıyorum.....benim ileriye dönük baktım.kızlar bayağı kaymış günler nisanda iki kere denk gelebilir..mayıstadave haziranda kıl payı.ama şaşmazsa.iki üç ay önce bakmıştım.hiç uymuyurdu.demekki kaya kaya denk gelmiş...

kızlar soda ıcıyonuzmuuu??

canım ben içiyorum ama asıl eşler için önemli o konuda biraz zayıfız

keşkeyumurtlama için kit kullansaydın canım yaa, ama iki gün oynamış olabilir çokta anormal bir durum değil canım yumurta akınıda gördüm diyorsun

amin canım, isim için de sen osmanı bayağı kabul etmişsin içinde kalacak gibi koymazsan.
tabiki senin kararın orta bir yol bulun eşinle:)

ay canım inan şans bunda da vardır bir hayır demek gerek dur bakalım sonunda ii haberi alırsın inşallah

sağol canım şeffaf akıntı anlıyorum nette losyon gibi olan akıntı için yumurtlama tamamen bitmiş demek diyoduda emin olmak için bi sorayım dedim
bencede güzel soru renginn:) aynen bende o şekilde okumuştum hatta orda hamur gibi olursa diyordu tamamen yumurtlamanın bittiğini söylüyordu yani döllenecek yumurta bile kalmıyormuş

Son düzenleme:
iyide elaracım arkadaşın son sat 1 ağustos...16 ağustosa yumurtamı kalır.hemde kız günlerinde ilişki olmuş......

adet döngüsü 29-30 muş.buna göre 16-17.gün yumurtlama günü
en son ilişkisi 16 agustos.ve bu günde erkege yatkın hemde yum günü olmuş oluyorr
tamam kız günelrindede ilişki olmuş.ama yumurtlama gününündeki ilişkiden hamile aklma şansı daha yüksek
bunun neyini anlamadın yaw

elaracım ben araştırma yapaarken şunu okudum..özellikle yabancı sitelerdeki çevirilerden okudum..
30-14 senin yum günün değil.yum ömrünün bittiği gün..yum en fazla 24 48 saat yaşar derler ama 12 saatten sonra ortam asidikleşmeye başlar.hani 12 +olayı var ya.işte o asidik ortamda olsa sarı cisimciğin içinde bulunduğu sıvıyla yaşama süresini dahil edip hesaplarlar bu rakamı...iğneyle 13.gün yum çatlardı çatlamadan 17 gün sonra adet olurdum.dr takibinde....buda ıspatı....
şimdide 12.gün çatlayan yum sonra 16.günün sonunda regl oldum.buda kesindir.....
zonoxa gelince benim tahminim klomen kbenzeri bi hap kullanmış.çünkü iğne olmuş.oda büyük ihtimal 16.günden önce olmuştur diye düşünüyorum

evet canım ben motor ve direksiyon öğretmeniyim.ayyy inşallah benim hem bio hem rus hem çin hem yumurtlama kız oluyo bu ay daha da tutmazsa kızlar kapatın gidin burayı yaa

iyi akşamlar kızlar bizimkiler kanaltürkte mumyayı izliyolar çok komik ya mumya adamın gözünü çıkarıp kendi gözüne takıyo falan ya ay benim kızlarla babaları böyle tuhaf filmlere bayılıyolar ne manyak bi film ya:84::84::84:

erkeklere şunu yap demiycen zaten
valla kit mit kullanmadım canım yaa hayırlısı bakalım.ben çalışmamı yaptım allaha şükür

tek ilişki değilmiş ya zaten çatlatma iğnesi olmuş ,14. gün iğne olmuş olsa otomatik 16 .17. gün olur hımm şimdi oldu elaraaaaaaaaaa bioritim yine tuttu hani süperannelerde adet geciktirici kullananların hiçbirinin olmamış ya benimde aklıma hep klomenle yumurta çatlatma iğnesi geliyodu acaba bunlarda bioritmi bozarmı die demekki etkilemiyo ay sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…