- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.861
foto koydum foto fotooooo
rengin hoşgeldin canım.bizimki de bi filme dalsa da şurda acık laflasak
canım bu erkek diyeti bana kilo aldırdı bir yerde hatamı yapıyorum ki :))
kız açsana mumyayı uğraşmasın seninle yoksa bırak artık şunu die bıdı bıdı
hoşgeldin cnm.bende seni merak ediyordum deneme yaptınmı diyee.
regli olmuşunnn önümüzdeki haftalarda denicen galibaa
denemeden önce mutlaka haberim olsunn
bioriitm yum gününe denk geliyormu?
adet döngünü beklenen adet gününüde yaz
benim döngüm 28-29 gün
SAT 22 ocak
15.gün olsa diye düşünüyorum (takip yaptırcam) 5 şubat işte bakalım deneme olur inşallah
beklenen 20 ŞUBAT diyebiliriz. birde özelden mesaj attım bakabilirsen canım sevinirim
birde yaptığım testlerde iki aydır 14. ve 15. gün pozitif görüyorum sonrası ve öncesi negatif. ancak 20.gün bir kasık ağrısı adet oluyormuşum gibi bu ağrıya anlam veremedim sizlerde oluyormu öyle birşey
rengin 14 gün iğne için çok geç.ilaç kullandım yazmış bana.tahminim klomen.klomen 12.gün iğneye hazır hale kein getiriyo.eğer yum problem yoksa...aslında herkesi bu kadar araştırmıyoruz ama tutmayan olunca garibimize gidiyor.keşke %100 tutsa.sadece ona uydurmaya çalışırdık...yok çatladımı çatlamadımı merak etmeden denerdik valla
mimozo klomen 12. gündemi olgunlaştırıyo herkeste aynımı oluyo canım allah allah klomen ekstra erken gelişmesinimi sağlıyo, evet haklısın canım iki üç tane tutmayan var onlarda da soru işaretleri var baktığın yöne göre değişiyo,:44: tek deneme olmayan kişiler hep
canım bu erkek diyeti bana kilo aldırdı bir yerde hatamı yapıyorum ki :))
elaracım ben araştırma yapaarken şunu okudum..özellikle yabancı sitelerdeki çevirilerden okudum..
30-14 senin yum günün değil.yum ömrünün bittiği gün..yum en fazla 24 48 saat yaşar derler ama 12 saatten sonra ortam asidikleşmeye başlar.hani 12 +olayı var ya.işte o asidik ortamda olsa sarı cisimciğin içinde bulunduğu sıvıyla yaşama süresini dahil edip hesaplarlar bu rakamı...iğneyle 13.gün yum çatlardı çatlamadan 17 gün sonra adet olurdum.dr takibinde....buda ıspatı....
şimdide 12.gün çatlayan yum sonra 16.günün sonunda regl oldum.buda kesindir.....
zonoxa gelince benim tahminim klomen kbenzeri bi hap kullanmış.çünkü iğne olmuş.oda büyük ihtimal 16.günden önce olmuştur diye düşünüyorum
ya bendede var o ağrı.regl olana kadar ara ara geliyo.sonra regl döneminde çok rahat oluyorum.yum dönemi yine başlıyor..dra sordum görünürde hiç bişi yok dedi yolladı.özellikle sağ kasığımda çok oluyo...bana dahiliyeye git dedi..sanki ben bilmeyyom gitmeyi...
kız ne yiyip içiyosunda kilo almayı becerdin şeker yok yumurta peynir süt makarna pirinç yok ben mutfağa bakıyorum eeeee biz ne yiycez die düşünüyorum en güzeli yazın yapmak rejimi kavun karpuz şeftali ohhh buz gibi meyveler bol sebze sen ne zamandır rejim yapıyosun canım ya
ya ben tek denemede hamile kalabilsem inan muhakkak denk getirmeye çalışırdım.çok yüksek oranda tutuyor.bu kadar tutması çok ilginç...ama maaalesef benim marifetimmi kocişin marifetimi bi türlü tutturamıyorum....o sebepten kız erkek demeden diğer işleri uygulayıp tevekkül ediyorum...
incir ve kayısı çok yiyorum canım birde öğünleri geçiştirirdim şimdi tuzuydu etiydi kahvaltısıydı derken atlamdan öğünleri yemek yiyorum
ben 3 aydır süt ürünlerini bıraktım son birbuçuk aydırda diğer şeylere dikkat ediyorum uff bakalım sonuç ne olacak
canım senin bir kızın vardı dimi herkes keçiboynuzu pekmezi kürü yapıyo gerçi sende yapıyosundur evet sen 7. 8 aydan beri deniyosun dimi hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda olur güzel haberler alırız sendende
aslında mantıklı sarı cismin ömrünün sabit ve 14 gün olduğu söyleniyor. sarı cisimde yumurta çatladıktan sonra ayrılıyor ve döllenme olmazsa 14 gün sonra atılıyor diye biliyorum
yani beni endişelendiren acaba 20. gün mü yumurtlama oluyor diyeydi ama mümkün görünmüyor bu durumda değilmi?
renginnn keçiboynuzu kürü tamamda, pekmezinin demi kürü var. nasıl oluyor canım
ya bana kahvaltı zor geliyo ne hazırlıyosun sen canım inşallah sonucunu alırsın merak etme
renginnn keçiboynuzu kürü tamamda, pekmezinin demi kürü var. nasıl oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?