bebek cinsiyet belirleme..

rengin 14 gün iğne için çok geç.ilaç kullandım yazmış bana.tahminim klomen.klomen 12.gün iğneye hazır hale kein getiriyo.eğer yum problem yoksa...aslında herkesi bu kadar araştırmıyoruz ama tutmayan olunca garibimize gidiyor.keşke %100 tutsa.sadece ona uydurmaya çalışırdık...yok çatladımı çatlamadımı merak etmeden denerdik valla

benim döngüm 28-29 gün
SAT 22 ocak
15.gün olsa diye düşünüyorum (takip yaptırcam) 5 şubat işte bakalım deneme olur inşallah
beklenen 20 ŞUBAT diyebiliriz. birde özelden mesaj attım bakabilirsen canım sevinirim

birde yaptığım testlerde iki aydır 14. ve 15. gün pozitif görüyorum sonrası ve öncesi negatif. ancak 20.gün bir kasık ağrısı adet oluyormuşum gibi bu ağrıya anlam veremedim sizlerde oluyormu öyle birşey

ya bendede var o ağrı.regl olana kadar ara ara geliyo.sonra regl döneminde çok rahat oluyorum.yum dönemi yine başlıyor..dra sordum görünürde hiç bişi yok dedi yolladı.özellikle sağ kasığımda çok oluyo...bana dahiliyeye git dedi..sanki ben bilmeyyom gitmeyi...

mimozo klomen 12. gündemi olgunlaştırıyo herkeste aynımı oluyo canım allah allah klomen ekstra erken gelişmesinimi sağlıyo, evet haklısın canım iki üç tane tutmayan var onlarda da soru işaretleri var baktığın yöne göre değişiyo,:44: tek deneme olmayan kişiler hep

ben sabah akşam bi tane yuttum 12.gün hazırdı iğneye..arkadaşım sabah öğle akşam içti. adetin 3.günü başladı benim gibi..ama onun yumoşlar 11.gün çatladıııııı...

ya ben tek denemede hamile kalabilsem inan muhakkak denk getirmeye çalışırdım.çok yüksek oranda tutuyor.bu kadar tutması çok ilginç...ama maaalesef benim marifetimmi kocişin marifetimi bi türlü tutturamıyorum....o sebepten kız erkek demeden diğer işleri uygulayıp tevekkül ediyorum...

canım bu erkek diyeti bana kilo aldırdı bir yerde hatamı yapıyorum ki :))

kız ne yiyip içiyosunda kilo almayı becerdin şeker yok yumurta peynir süt makarna pirinç yok ben mutfağa bakıyorum eeeee biz ne yiycez die düşünüyorum en güzeli yazın yapmak rejimi kavun karpuz şeftali ohhh buz gibi meyveler bol sebze sen ne zamandır rejim yapıyosun canım ya

aslında mantıklı sarı cismin ömrünün sabit ve 14 gün olduğu söyleniyor. sarı cisimde yumurta çatladıktan sonra ayrılıyor ve döllenme olmazsa 14 gün sonra atılıyor diye biliyorum

yani beni endişelendiren acaba 20. gün mü yumurtlama oluyor diyeydi ama mümkün görünmüyor bu durumda değilmi?

incir ve kayısı çok yiyorum canım birde öğünleri geçiştirirdim şimdi tuzuydu etiydi kahvaltısıydı derken atlamdan öğünleri yemek yiyorum

ben 3 aydır süt ürünlerini bıraktım son birbuçuk aydırda diğer şeylere dikkat ediyorum uff bakalım sonuç ne olacak

Son düzenleme:

canım senin bir kızın vardı dimi herkes keçiboynuzu pekmezi kürü yapıyo gerçi sende yapıyosundur evet sen 7. 8 aydan beri deniyosun dimi hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda olur güzel haberler alırız sendende

ya bana kahvaltı zor geliyo ne hazırlıyosun sen canım inşallah sonucunu alırsın merak etme

renginnn keçiboynuzu kürü tamamda, pekmezinin demi kürü var. nasıl oluyor canım

evet aynen öyle...bak ben o kadar takip oldumki...klomen kullandığım aylardan birinde (3 defa kullandım) 3 yum olmuştu...biri küçük diye dr bekledi iğne için...13.güngün iğne oldum.14gün çatladı...36 saat bile geçmemişti...çünkü hergün gidiyordum..13ü 14e bağlayan gece çatlamıştı...inanırmısın üstüne 14 koyup 28 günü bekledim.olmayınca hamişim sandım 30.gün akşam regl oldum...yani kesin bi olay.kanıtlı bi durum yani.....16 gün çatlamadı yumoşum yani....tabi herkeste aynı olcak diye bişi yok.ama ben o kadar ultrason takibi oldumki mecburen biliyorum...

geçen ay 23aralıkta dra gittim yumurtan yeni çatlamış demişti (ki ben gece 22yi 23e bağlayan gece hisstmiştim zaten çatladığını ).geçmiş yazılarımdan bulabilirsiniz..
bu ay 7 ocakta hemde akşam 10da yani gün biterken regl oldum hesaplayın işte...16 gün...
bilemiyorum belki kişiden kişye değişiyordur ama benim bildiğim doru bu...değişkenliği varmı bilmiyorum

ya bana kahvaltı zor geliyo ne hazırlıyosun sen canım inşallah sonucunu alırsın merak etme

özel birşey yapmıyorum canım çalıştığım için sabahları banada zor geliyor ama kızım da okuldan önce yesin diye hazırlıyoruz mecburen,
peynir yemiyorum diğer şeylerden yiyorum birde erkek bebek için kahvaltı önemli diye okumuştum bir ara internette.

mimozacım bilgiler için teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…