bebek cinsiyet belirleme..

ya reçelde falan şeker var ben düşünüyorum pek bişey bulamıyorum bi zeytin patates falan kızartsam hergün bıkar insan ya banada fikir verseniz kızlar

tamam canım sağol ama şaşırdım doğrusu

ya reçelde falan şeker var ben düşünüyorum pek bişey bulamıyorum bi zeytin patates falan kızartsam hergün bıkar insan ya banada fikir verseniz kızlar

ben az da olsa reçel yiyorum hani balı ve reçeli tamamen kaldırdım diyemem ama çok az yiyorum, zeytin ve sucuk gibi şeylerede ağırlık veriyorum

ben senin yumurtladıgını sanmıyorum.tedbir amaclı ilişkiye girme dedim
ama hamile kalırsanda bence kız şansın cok fazlaa
ilişkiye girdigin günler bioritimde kız günelrin dimi.sana bakmıştım

evet canım bakmıştın kız günleriydi valla nasıl oldu anlamadım bende canım sıkıldı biraz işte saol seninde sıktım

yok canım denemedim bakalım ne olacak

aaaa ne iyiymiş nerde satılıyor bu himalaya tuzu bende sinüzit oldum 1 aydır çatlıyoo başım:44:

Elara valla sudafeti içtim diyeti tam olmasada yaptım kısmi olarak tahin çok yedim mesela hatta cildim sivilce doldu sonraaaa sık ilişki hiç olmadığı kadar ha birde zonox var galiba biortm tutan biortm tutuyordu sen bakmıştın artık olursa olur napıym ben artık yatıyorum kızlar herkese iy geceler ha birde benide ekleyin yav arkadaş listesine benim neyim eksik

bernıl daha acık yaz armısın o isimleriiiii

ne yumurtan war maşallah ezelllll çatır cutur catlamışşşşşşşşşşşşş

bende tahmın ettıgım cat tarıhınden 12 gun sonra oldum bende de 14 tutmadıııııı

kızlar bıorıtm ıcın adres yazarmısınız ben de kendıme bakmaya calısayımm:26::26::26:

Yumurta beyaziyla menemen yapabilirsin, super alkali bir kahvalti. Ya da aysberg maruluyla bir patates salatasi, zeytinyagli bol limonlu hafif acili, domates biber kavurup oyle yiyebilirsin, patatesli sigara boregi, patates kizartmasina ketcap dokup yiyebilirsin (mayonez yasak)

iyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.

Mimoza yabancı sitelerdekonuyla ilgili ne yazıyor bilmiyorum.belkide dedigin gibidir .link varsa verirmisn bide ben okuyum merak ettim.
burdaki sitelerden okudugum kadarıyla sarı cisim yumurta catlayınca oluşuyor ve ömrüde 14 gün.

aşagıdaki yazıya göre sarı cisim yumurta catlayınca oluşuyor ve 14 gün boyunca progesteron hormonu salgılıyor.eger gebelik yoksa rahim iç duvarı yıkılıyor buda adet kanamasıyla atılıyor.

gerci okumuşsundur ama yinede kopy yapıyım,bilmeyen arkadaşlarda ögrenmiş olur

Folikül çatladıktan sonra "çatlama bölgesinde" Sarı Cisim (lat: Corpus Luteum) adı verilen bir yapı oluşur ve bu yapı progesteron hormonu üretmeye başlar.

Sarı Cisim gebelik oluştuğunda bebeğe hormon desteği vermek üzere yaklaşık 10. gebelik haftasına kadar progesteron hormonu salgılamaya devam eder. 10. haftadan itibaren bebek kendi progesteron hormonunu kendisi üretebilecek hale gelir ve görevi devralır.

Gebelik oluşmazsa Sarı Cismin işlevi 14 günde biter ve sarı cisim geriler. Sarı Cismin hormon salgısının durmasıyla kanda progesteron hormonu seviyesi kısa sürede düşer ve bu rahim iç tabakasının desteğini kaybederek "yıkılmasına" neden olur. Bu "yıkılma" adet kanamasıyla birlikte olur ve "yıkılan" doku kanamayla birlikte vücuttan atılır.

Yumurtlama sonrası yumurtalıkta oluşan Sarı Cismin ömrü 14 gündür. Sarı Cisim "yaşlandıkça" salgıladığı progesteron hormonu azalır. Kandaki progesteron hormonu belli bir seviyenin altına indiğinde rahim iç tabakası desteğini kaybederek "yıkılmaya" başlar. İşte bu "yıkılma" kanamayla birlikte olduğundan adet kanaması adını alır.

Sarı Cismin ömrünün sabit olarak 14 gün olmasının özel bir anlamı vardır: 28 günde bir adet kanaması gören bir kadında yumurtlama 14. günde olmaktadır, halbuki 30 günde bir adet kanaması gören bir kadında yumurtlama günü 30-14=16. gündür. Aksine 26 günde bir adet kanaması gören bir kadında ise yumurtlama günü 26-14=12. gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…