- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.881
özel birşey yapmıyorum canım çalıştığım için sabahları banada zor geliyor ama kızım da okuldan önce yesin diye hazırlıyoruz mecburen,
peynir yemiyorum diğer şeylerden yiyorum birde erkek bebek için kahvaltı önemli diye okumuştum bir ara internette.
mimozacım bilgiler için teşekkürler
evet aynen öyle...bak ben o kadar takip oldumki...klomen kullandığım aylardan birinde (3 defa kullandım) 3 yum olmuştu...biri küçük diye dr bekledi iğne için...13.güngün iğne oldum.14gün çatladı...36 saat bile geçmemişti...çünkü hergün gidiyordum..13ü 14e bağlayan gece çatlamıştı...inanırmısın üstüne 14 koyup 28 günü bekledim.olmayınca hamişim sandım 30.gün akşam regl oldum...yani kesin bi olay.kanıtlı bi durum yani.....16 gün çatlamadı yumoşum yani....tabi herkeste aynı olcak diye bişi yok.ama ben o kadar ultrason takibi oldumki mecburen biliyorum...
ya reçelde falan şeker var ben düşünüyorum pek bişey bulamıyorum bi zeytin patates falan kızartsam hergün bıkar insan ya banada fikir verseniz kızlar
ben senin yumurtladıgını sanmıyorum.tedbir amaclı ilişkiye girme dedim
ama hamile kalırsanda bence kız şansın cok fazlaa
ilişkiye girdigin günler bioritimde kız günelrin dimi.sana bakmıştım
sen calışıyonmu kakule.ne iş yapıyon
işte bol akıntıyla birlikte kahve leken gelirse yumurtlama olmuş olabilir
ama resasmınki adet bitiminden sonra gelmiş bu lekeler.yani yumurtladıgını sanmıyorum ben
belkide hamiledirr yerleşme kanamasıdır:))
sen gecen ay denedinmi ressam??? belki üstüne filan görmüşündür
yok çok abartma tuzu vallah ben çok tuzlu yiyemem sen diğer şeyleri uygula tuz kısmını boşver ama deniz tuzu kullan ben himelaya tuzu aldım içinde 84 çeşit mineral varmış çok faydalıymış tavsiye ederim eşimin sinüziti var geçen akşam çok başı ağrıyordu bu tuzla tuzlu su yapıp burnuna çekti ikinci çekişte başımın ağrı kesildi dedi adam
evet canım bakmıştın kız günleriydi valla nasıl oldu anlamadım bende canım sıkıldı biraz işte saol seninde sıktım
kız tutacak seninki görürsün şekerevet canım ben motor ve direksiyon öğretmeniyim.ayyy inşallah benim hem bio hem rus hem çin hem yumurtlama kız oluyo bu aydaha da tutmazsa kızlar kapatın gidin burayı yaa
niye canını sıkıyosun ressam herşey istediğin gibi olmuştur inş bişey yokki olumsuz düşünecek bioritim tutuyo rejimde yaptınn
bernıl daha acık yaz armısın o isimleriiiiicnm rabbım ıns gonlmuzce verecek ıns ..
ay aklımdayken söleyım elaracım arkadaslarda yapar belkı ben sabah
ve yatsı namazından sonra sılsıleyı alıyye alımlerın ısmını okuyorum ve ardından
3 selavat 3 ıhlas 1 fatıha okuyup ruhlarına hedıye edıyorum ınan bu zamana kadar ne ıstedıysem bu duayla oldu ıns rabbım bu seferde kabul eder buyuklerımızın
yuzusuyu hurmetıne ınanarak sızde okuyun derım
ne yumurtan war maşallah ezelllll çatır cutur catlamışşşşşşşşşşşşşummuuttt ya ben şom ağızlımıyım neyim yaa adet olmıyım diyorum bebiş olsun diyorum adet oluyorum yumurtam yerinde dursun bioritmi beklesin diyorum şimdide yumurtam çatladııııııııı
resmen oturduğum yerden çatladığını hissettim yaa böyle o sıvının vajinadan aktığını hissettim tuvalete bir gittim şeffaf akıntı nasıl aktı anlatamam bir taraftanda keyifleniyorum en azından sağlıklı zamanında çatlıyor
kız bugün bioda tam kız günüm yok olmaz yapamam
bende tahmın ettıgım cat tarıhınden 12 gun sonra oldum bende de 14 tutmadııııııevet aynen öyle...bak ben o kadar takip oldumki...klomen kullandığım aylardan birinde (3 defa kullandım) 3 yum olmuştu...biri küçük diye dr bekledi iğne için...13.güngün iğne oldum.14gün çatladı...36 saat bile geçmemişti...çünkü hergün gidiyordum..13ü 14e bağlayan gece çatlamıştı...inanırmısın üstüne 14 koyup 28 günü bekledim.olmayınca hamişim sandım 30.gün akşam regl oldum...yani kesin bi olay.kanıtlı bi durum yani.....16 gün çatlamadı yumoşum yani....tabi herkeste aynı olcak diye bişi yok.ama ben o kadar ultrason takibi oldumki mecburen biliyorum...
ya reçelde falan şeker var ben düşünüyorum pek bişey bulamıyorum bi zeytin patates falan kızartsam hergün bıkar insan ya banada fikir verseniz kızlar
kızlar bıorıtm ıcın adres yazarmısınız ben de kendıme bakmaya calısayımm:26::26::26:
momofcummmmmmm burdan başka daha anlasılır bı sıte warnııııı ben bunu annamadımmmmmmmeccce ben sana yazmamis miydim, yanlis mi hatirliyorum.
Biorhythm Chart Form
elaracım ben araştırma yapaarken şunu okudum..özellikle yabancı sitelerdeki çevirilerden okudum..
30-14 senin yum günün değil.yum ömrünün bittiği gün..yum en fazla 24 48 saat yaşar derler ama 12 saatten sonra ortam asidikleşmeye başlar.hani 12 +olayı var ya.işte o asidik ortamda olsa sarı cisimciğin içinde bulunduğu sıvıyla yaşama süresini dahil edip hesaplarlar bu rakamı...iğneyle 13.gün yum çatlardı çatlamadan 17 gün sonra adet olurdum.dr takibinde....buda ıspatı....
şimdide 12.gün çatlayan yum sonra 16.günün sonunda regl oldum.buda kesindir.....
zonoxa gelince benim tahminim klomen kbenzeri bi hap kullanmış.çünkü iğne olmuş.oda büyük ihtimal 16.günden önce olmuştur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?