bebek cinsiyet belirleme..

canım geçmiş olsun dualarımız seninle

cnm cok gecmiş olsun üzüldüm(
Dualarımız seninle inşallahh bu sıkıntılı dönemi atlatacaksınızzz
doktorun bebegin durumu ile ilgili ne dedi peki.düzelirmiymiş kesenin etrafındaki kanama??

canım geçmiş olsun dualarımız seninle

cnm cok gecmiş olsun üzüldüm(
Dualarımız seninle inşallahh bu sıkıntılı dönemi atlatacaksınızzz
doktorun bebegin durumu ile ilgili ne dedi peki.düzelirmiymiş kesenin etrafındaki kanama??
sagolun kızlar.igne vuruldum.sadece dinleneceksin dedi,risk var sadece bekleyecegiz dedi.bende pozitif düşünüp dua ediyorum.

walla okudummm günahımı alıyon elaraaaaaaaaa bu site dıkkatımı cektı cewırı yapamadımm

[url=http://www.halukakcam.com/B6/Bioritm.htm]Bioritm Tablosu - Danman Astrolog HALUK AKAM
canım al bak bu siteden hesapla
bunu kastedıyosan da acılmıyo Not Found yazıyo o yuzden yenı adres ıstedımmmm

ezel bi kac kez türkce bioritim grafigi linki vermişti
hatta bugünde verdi
sen gecmişi okumadıgından görmemene ve tekrar tekrar sormanaa alıştık artıkk
elaraaa nıye fırca atıyon banaaaaaaaaaaaaaa bende ona alıstım acılmıyooo sıte mozilla benım tarayıcım ondanmı acabaaaaa

gecmıs olsun bengu cok dıkkat etmen gerek gecen hafta aynı sıkıntıyı bı yakınım da yasadı dıkkat ett

cnm ya bende aynı seyı sormak ıccın yazdım bugun 20. günüm benimde ama nasıl kasık ağrısı nasıl akıntı sabahtan beri sunen bı akıntı. deneme yaparken kuru gecırdım. sımdı sasırdım nasıl oluyo ben sımdımı yumurtluyom

cnm geçmiş olsun...sakın moralini bozma...o sımsıkı tutunur inşaallah annişine benimde hamileliğimde düşük tehlikem vardı kanamam olmuştu sonra ilaç ve dinlenmeyle geçti inşaallah seninkide geçicek dualarımız yanında sizinle....

ikinci kez yumurtluyor olabilirsin? Daha once yumurtladigini nasil anladin?

benim oyum muhammed efe den yana muhammed osman çok ağır gibi geldi bana yada osman efe hayırlısı olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…