- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.901
iyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
iyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
momofcummmmmmm burdan başka daha anlasılır bı sıte warnııııı ben bunu annamadımmmmmmm:78::78:
canım geçmiş olsun dualarımız seninle
sagolun kızlar.igne vuruldum.sadece dinleneceksin dedi,risk var sadece bekleyecegiz dedi.bende pozitif düşünüp dua ediyorum.cnm cok gecmiş olsun üzüldüm(
Dualarımız seninle inşallahh bu sıkıntılı dönemi atlatacaksınızzz
doktorun bebegin durumu ile ilgili ne dedi peki.düzelirmiymiş kesenin etrafındaki kanama??
bu site dıkkatımı cektı cewırı yapamadımmkızlar merhabalar
ben bir takvim buldum öle internette gezinirken bir takvim buldum rus internet sitesinde yani ben kendime ve etrafımdak, tanıdıklara baktım tutuyor daha tutmayan olmadı diyebilirim birde siz bakın bence
siteye
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
[url=http://www.halukakcam.com/B6/Bioritm.htm]Bioritm Tablosu - Danman Astrolog HALUK AKAM
bunu kastedıyosan da acılmıyo Not Found yazıyo o yuzden yenı adres ıstedımmmmcanım al bak bu siteden hesapla
sagolun kızlar.igne vuruldum.sadece dinleneceksin dedi,risk var sadece bekleyecegiz dedi.bende pozitif düşünüp dua ediyorum.
elaraaa nıye fırca atıyon banaaaaaaaaaaaaaa bende ona alıstım acılmıyooo sıte mozilla benım tarayıcım ondanmı acabaaaaaezel bi kac kez türkce bioritim grafigi linki vermişti
hatta bugünde verdi
sen gecmişi okumadıgından görmemene ve tekrar tekrar sormanaa alıştık artıkk
gecmıs olsun bengu cok dıkkat etmen gerek gecen hafta aynı sıkıntıyı bı yakınım da yasadı dıkkat ettiyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
Bugün teyzem yanımda yarın görümcem gelecek.annem başka şehirde ama gelebilir yinede canım.ben yatıyorum.zaten telden baglandım yavaş yazıyorum.iyi geceler..anladım cnm.10 gün boyunca sadece wc ye gitmek için kalkk yatagından.
annen yada kaynanan gelir yanına dimi.
elaraaa nıye fırca atıyon banaaaaaaaaaaaaaa bende ona alıstım acılmıyooo sıte mozilla benım tarayıcım ondanmı acabaaaaa
benim döngüm 28-29 gün
SAT 22 ocak
15.gün olsa diye düşünüyorum (takip yaptırcam) 5 şubat işte bakalım deneme olur inşallah
beklenen 20 ŞUBAT diyebiliriz. birde özelden mesaj attım bakabilirsen canım sevinirim
birde yaptığım testlerde iki aydır 14. ve 15. gün pozitif görüyorum sonrası ve öncesi negatif. ancak 20.gün bir kasık ağrısı adet oluyormuşum gibi bu ağrıya anlam veremedim sizlerde oluyormu öyle birşey
Bugün teyzem yanımda yarın görümcem gelecek.annem başka şehirde ama gelebilir yinede canım.ben yatıyorum.zaten telden baglandım yavaş yazıyorum.iyi geceler..
momof sen ne diyorsun bu sarı cisim olayına?
yabancı siteleri sende cok araştırıyorsun
bende acılıyor
googleye halukakcam bioritim yaz ordan girmeye calış
elektirikli battaniyeyi sıcakta calıştırmıcan ama:)
ılık olsunn
sana bu konuyla ilgili mesaj atıyorum şimdii
Bugün teyzem yanımda yarın görümcem gelecek.annem başka şehirde ama gelebilir yinede canım.ben yatıyorum.zaten telden baglandım yavaş yazıyorum.iyi geceler..
cnm ya bende aynı seyı sormak ıccın yazdım bugun 20. günüm benimde ama nasıl kasık ağrısı nasıl akıntı sabahtan beri sunen bı akıntı. deneme yaparken kuru gecırdım. sımdı sasırdım nasıl oluyo ben sımdımı yumurtluyom
ya kızlar isim konusunda arada kaldım ne yapım bilemıyorumben osman ismi olsun diyom eşimde biraz isteksiz anlıyorum oda muhammed efe olsun diyo o kırılsın istemıyom siz olsanız ne yapardınız muhammed osman mı muhammed efe mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?