bebek cinsiyet belirleme..

ikinci kez yumurtluyor olabilirsin? Daha once yumurtladigini nasil anladin?

Bengu, ne bicim bir doktormus o, hemen sonlandiralim diyebiliyor? Bence ilk is doktorunu degistir, ayaklarini uzat yat, tuvalete kalk sadece bir sure.. Cok gecmis olsun. Gebelikte kanama sık gorulen bir durumdur. Allah sifa versin, minikin sana sımsıkı tutunsun.

inşALLAH yavrun sana sımsıkı tutunur kendine ıyı bak yat ALLAH şifa versin

Canım çok üzüldüm inanki ama dediğin gibi iyi düşün iyi olsun. Allahım bebeğini sana sıkı sıkı bağlasın ömrünün sonuna kadar stres çok önemli sakın unutma. Dualarım seninle kendine de bebikinede iyi bak...........

canım çok geçmiş olsun benimde kanamam oldu iğne için başka yakın bir doktora gittim bence iğne yaptırma o bebek gidecekse gider zaten dedi 20 gün falan aralıklı kanamam oldu ilk aylarda kahverengi leke sonra kıpkırmı kan geldi ama geçti bence senin bebeğinde güçlü maşallah direniyo inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım bol bol dinlenmen lazımmümkünse ayaklarını biraz yüksek tut

teşekkür ederim momof

Bugün teyzem yanımda yarın görümcem gelecek.annem başka şehirde ama gelebilir yinede canım.ben yatıyorum.zaten telden baglandım yavaş yazıyorum.iyi geceler..

canım çok geçmiş olsun ama sakın kendini çok üzme aşka şeylerle ilgilenmeye çalış moral çok önemli
bende kızımda aynı senin gibi olmuştu canım bende 10 gün yatmıştım hiç kalkamdım sonrada 4 ay progeston kullanmıştım şimdide cadı gibi kızım var :)
inşallah geçecek dualarımız seninle ama yat sürekli

ilk başlarda bende senin gibi tek denemede ısrar ediyodum ama bide baktımki canım tutmuyormuş meger :) o yüzden mevlam hayırlısını versin hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün

bikinilimi
sağol canım düşüncelerin için

yok kız alışma yaptıysan bugüne kadar ortada kalmassın bu ay inşallah.
bizzde seninle süt kardeşi olalım mı ben de kız istiyom malum.kıskandım şu üçlüyü

olalım canım olalım biz zaten azınlğlız süt kardeşim benim ama çok sıkıldım ya dün yumurtlama olduysa ilişkide oldu ne bilimmm ya kafam bi dünya

kıskançlar bizim patates kardeşliğimizi kıskandınız dimi ezeeeeeeeel yetiş kız
rengin haklısın canım bunlar bizim patitisimizi kıskanmışlar

ezellll şimdi iş başında sabah gelir kaçtı diye

bizi satarmı diyosun ezeeeeeeeeeeeel yakala onları

umuuuuut umuuuuuuuuuuuuut akşam seni bekledim gelmedin sana patitis haşladım patitis yemği yaptım üstünede patitis böreği yoktun ama hadi belki çaya yetişirsin dedim patitis pastası yaptım gene yoktun

ezel bio kızdayken yapmazzzz

:
Elara teşekkürler arkadaşım beni en iyi sen tanımışsın

ne varmış bende çok severim mumya filmini

aaaa ne iyiymiş nerde satılıyor bu himalaya tuzu bende sinüzit oldum 1 aydır çatlıyoo başım:44:

ben eczaneden aldım canım

walla okudummm günahımı alıyon elaraaaaaaaaa bu site dıkkatımı cektı cewırı yapamadımm

bunu kastedıyosan da acılmıyo Not Found yazıyo o yuzden yenı adres ıstedımmmm

hepinize günaydın kızlar

ezelcim dün verdiğin siteye giremedim hata veriyor sürekli

canım sizin internet tarayıcısından kaynaklanıyor demekki bende açılıyor
isterseniz explorer yükleyin ben bi bakarım başka türkçe site var mı diye

kızlar hepinize kucaaaaaklaaaar dolusu günaydınlarr gününüz çoook güzel geçer umurım

umutçuummm canım kaçmadı merak etme

Günaydın bernil yine burası tımtıkır temizlik yapıyorum kardeşim gelecek ya mola verdim kimse yok :84::84::84:

günaydın ezel bende anneme alayım o tuzdan kadın migrenden duramıyo teşekkürler bebiş

Umuuuuuuuuuuuuuuuut günaydın canım niye gitmedin dün ezele bak ne kadar hazırlık yapmış gerçi alışveriş için galiba sadece patates almış başka malzemeye ihtiyaç yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…