- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.921
ikinci kez yumurtluyor olabilirsin? Daha once yumurtladigini nasil anladin?
o listeyi yapalı baya oldu.sen ozaman yoktunn
senide ekliyorum şimdi
iyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
iyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
Yumurta beyaziyla menemen yapabilirsin, super alkali bir kahvalti. Ya da aysberg maruluyla bir patates salatasi, zeytinyagli bol limonlu hafif acili, domates biber kavurup oyle yiyebilirsin, patatesli sigara boregi, patates kizartmasina ketcap dokup yiyebilirsin (mayonez yasak)
Bugün teyzem yanımda yarın görümcem gelecek.annem başka şehirde ama gelebilir yinede canım.ben yatıyorum.zaten telden baglandım yavaş yazıyorum.iyi geceler..
ya ben tek denemede hamile kalabilsem inan muhakkak denk getirmeye çalışırdım.çok yüksek oranda tutuyor.bu kadar tutması çok ilginç...ama maaalesef benim marifetimmi kocişin marifetimi bi türlü tutturamıyorum....o sebepten kız erkek demeden diğer işleri uygulayıp tevekkül ediyorum...
ayy hadi inşallahh hamiş kalırsında kurtulurum sendenn
bacım sen bu topigin ana renklerindensin.yoklugundaa topik renksizz kalırr bundan şüphem yokkk
ama hamile kal biran öncede iyice renklensin topik
ezel bio kızdayken yapmazzzz
bundan sonra ne kadar resim o kadar yüntemm
umut senin boydan bikinili resmini bekliyom.yoksa sanada bio mio yokk
yok kız alışma yaptıysan bugüne kadar ortada kalmassın bu ay inşallah.
bizzde seninle süt kardeşi olalım mı ben de kız istiyom malum.kıskandım şu üçlüyü
olalım canım olalım biz zaten azınlğlız süt kardeşim benim ama çok sıkıldım ya dün yumurtlama olduysa ilişkide oldu ne bilimmm ya kafam bi dünya
rengin haklısın canım bunlar bizim patitisimizi kıskanmışlarkıskançlar bizim patates kardeşliğimizi kıskandınız dimi ezeeeeeeeel yetiş kız
ezellll şimdi iş başında sabah gelir kaçtı diye
bizi satarmı diyosun ezeeeeeeeeeeeel yakala onları
Elara teşekkürler arkadaşım beni en iyi sen tanımışsınezel bio kızdayken yapmazzzz
:
iyi akşamlar kızlar bizimkiler kanaltürkte mumyayı izliyolar çok komik ya mumya adamın gözünü çıkarıp kendi gözüne takıyo falan ya ay benim kızlarla babaları böyle tuhaf filmlere bayılıyolar ne manyak bi film ya:84::84::84:
aaaa ne iyiymiş nerde satılıyor bu himalaya tuzu bende sinüzit oldum 1 aydır çatlıyoo başım:44:
walla okudummm günahımı alıyon elaraaaaaaaaa bu site dıkkatımı cektı cewırı yapamadımm
bunu kastedıyosan da acılmıyo Not Found yazıyo o yuzden yenı adres ıstedımmmm
hepinize günaydın kızlar
ezelcim dün verdiğin siteye giremedim hata veriyor sürekli
Rengin haklısın canım bunlar bizim patitisimizi kıskanmışlar
Umuuuuut umuuuuuuuuuuuuut akşam seni bekledim gelmedin sana patitis haşladım patitis yemği yaptım üstünede patitis böreği yoktun ama hadi belki çaya yetişirsin dedim patitis pastası yaptım gene yoktun
Elara teşekkürler arkadaşım beni en iyi sen tanımışsın
Ne varmış bende çok severim mumya filmini
Ben eczaneden aldım canım
canım sizin internet tarayıcısından kaynaklanıyor demekki bende açılıyor
isterseniz explorer yükleyin ben bi bakarım başka türkçe site var mı diye
Umuuuuuuuuuuuuuuuut günaydın canım niye gitmedin dün ezele bak ne kadar hazırlık yapmış gerçi alışveriş için galiba sadece patates almış başka malzemeye ihtiyaç yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?