bebek cinsiyet belirleme..

Umuuuuuuuuuuuuuuuut günaydın canım niye gitmedin dün ezele bak ne kadar hazırlık yapmış gerçi alışveriş için galiba sadece patates almış başka malzemeye ihtiyaç yok gibi

:)))) çok uzak olmasa giderdim
hem onları rahatsız etmek istemedim işleri vardır diye
ama bişey yapmamışlarrr

Kızlar kimse yok bugünn
iyice azaldık :2:
Elara yeni yöntem buldum diyomuş sayfada en az 20 kişi oluruz :119:

kızlar bi kadının biosuna bakmıştım erkek ve erkege yatkın günlerde ilişki olmuştu
şöle mesaj yazmıştım "bioritime göre bebek erkek görünüyor ama sık ilişki olmuş sizde buna göre kız olma ihtimali cok yüksek,bakalım hangisi tutcak" yazmıştım
bugün mesaj atmış kızı oluyormuşşş

yani sadece bioritim işe yaramıyorrr!!!!
yum+bio da tutma oranı fazla ama

kızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
sag kasıgımda şişkinlik böle agrı gibi bişiler oluyorr
yeni hamiş kalanlar sizdede böle şeyler oldumuuu
yoksa ben ayvayı yedimmii

hamileysem bio kıza yatkın
yumdan 3 gün önce olduu ama o gün inanılmaz cok akıntı vardı.belkide yum günüde olabilir tam emin degilim.
yani bi kız bebek daha gelebilirrr

evet kesinlikle bende herkeze öyle diyorum bioritm + yumurta günü diyet takviye gerisi Rabbimin emri

yok üşütmüşsündür sen sıcak sulara girdin ya sudan çıkınca ceyranda kalmışsındır
bence bebek falan yok bizi kudurtma şimcik durup dururken :96:

yok üşütmüşsündür sen sıcak sulara girdin ya sudan çıkınca ceyranda kalmışsındır
bence bebek falan yok bizi kudurtma şimcik durup dururken :96:

cnm aslında hamile kalmam zor ama o gün cok akıntım vardı bide bizde ilginc bi olay oldu:))
o nedenle belki olabilir diyorum.adet günü gelene kadarr stresli olcammm beni idare edinn

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm aslında hamile kalmam zor ama o gün cok akıntım vardı bide bizde ilginc bi olay oldu:))
o nedenle belki olabilir diyorum.adet günü gelene kadarr stresli olcammm beni idare edinn

kız Allah aşkına anlat şu olayıda çatlatma bizi ne oldu bakem fantaaaazimi yaptınız otelde :89:

canım bu erkek diyeti bana kilo aldırdı bir yerde hatamı yapıyorum ki :))

hata yaptigini sanmiyorum biraz miktari az tutarsan yeterlicanim zaten zayiflama diyetinde ne varsa asagi yukaru bundada onlar var bide ben 1 saat kosu bantinda koduyorum insallah 3 veya 5 kilo gider sekerliyok hamur isi tarzi yok bol su var daha ne olsun

kesinlikle ben de bir ara çok kilo almıştım diyet yapıyordum aynen diyettimde bunlar vardı sebze meyve bol su bitki çayları bide spor ben 45 dk. plates yapıyordum haftada 5 gün harika bir spor herkeze öneririm ama ne yazıkk şimdi yapamıyorum zaman ayıramıyorum

ikinci kez yumurtluyor olabilirsin? Daha once yumurtladigini nasil anladin?

bonıe famıly otlarından. ama dun yaptım yok bısey hem 27 gun suruyo adetım ıkı kez olmaz demı yumurtlama. ben gecen ay dr gıttıgımde tam 13 gun yumurtladım ona gorede emınım ıkı kez olmadıgından akıntının baska nedenlerı nelerdır kasıntıda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…