- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.941
Umuuuuuuuuuuuuuuuut günaydın canım niye gitmedin dün ezele bak ne kadar hazırlık yapmış gerçi alışveriş için galiba sadece patates almış başka malzemeye ihtiyaç yok gibi
Ben birazdan yine gelirim umut kimse yok nasılsa bir saatlik işim üç saatte bitiyo:84::84::84:
aynisinin tipkisini diyorum. imzami atiyorum altina.
momof2
Elara günaydıınnn nasılsın_?
cnm hangisinin altına imzanı atıyorsun mimozanın yazdıgınamı?
günaydınnn ezell.iyiyim sagol sen nasılsınnn
kızlar bi kadının biosuna bakmıştım erkek ve erkege yatkın günlerde ilişki olmuştu
şöle mesaj yazmıştım "bioritime göre bebek erkek görünüyor ama sık ilişki olmuş sizde buna göre kız olma ihtimali cok yüksek,bakalım hangisi tutcak" yazmıştım
bugün mesaj atmış kızı oluyormuşşş
yani sadece bioritim işe yaramıyorrr!!!!
yum+bio da tutma oranı fazla ama
kızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
sag kasıgımda şişkinlik böle agrı gibi bişiler oluyorr
yeni hamiş kalanlar sizdede böle şeyler oldumuuu
yoksa ben ayvayı yedimmii
hamileysem bio kıza yatkın
yumdan 3 gün önce olduu ama o gün inanılmaz cok akıntı vardı.belkide yum günüde olabilir tam emin degilim.
yani bi kız bebek daha gelebilirrr
yok üşütmüşsündür sen sıcak sulara girdin ya sudan çıkınca ceyranda kalmışsındır
bence bebek falan yok bizi kudurtma şimcik durup dururken :96:
cnm aslında hamile kalmam zor ama o gün cok akıntım vardı bide bizde ilginc bi olay oldu:))
o nedenle belki olabilir diyorum.adet günü gelene kadarr stresli olcammm beni idare edinn
canım bu erkek diyeti bana kilo aldırdı bir yerde hatamı yapıyorum ki :))
hata yaptigini sanmiyorum biraz miktari az tutarsan yeterlicanim zaten zayiflama diyetinde ne varsa asagi yukaru bundada onlar var bide ben 1 saat kosu bantinda koduyorum insallah 3 veya 5 kilo gider sekerliyok hamur isi tarzi yok bol su var daha ne olsun
ikinci kez yumurtluyor olabilirsin? Daha once yumurtladigini nasil anladin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?