bebek cinsiyet belirleme..

benim yumurtlama dönemimde ot mot çıkmadı benmi yapamadım gerçi adetşmin 10. gününün akşamı yarı otlu görüntü varya resimlerde o görüntüyü yakaladım ama sonrasında olmadı malesef

ama kızlar çörek otu tarçın bal karışımını tavsiye ederim gerçekten çok faydalı

Gunaydın kızlar nasılsınız

annemlerı yolcu ettım evım almıs basını gıdıyo

aksam bır suru mısafırım vardı

gene dedım bakayım bı bes dkk ne var yok

elaraaaaaaaaaa ıçcık dikkat et bacım ya her ay bizde seninle beraber dokuz doğuruyoz önce bi oğlan doğur tedbirini al bizde imamın hem dediğini hem yaptığını yapalım tatlım:84::84::84:

Gunaydın kızlar nasılsınız

canım hoşgeldiiinnn Allah kolaylık versin evinin halini tahmin edebiliyorum

banane ben taze patetis isterim ezel bu arada benim anneannemde patatis der bizde kendi aramızda patatis diyoruz Kesin anneannenle babaanne öle diyodur

tamam gel sana taze pişiricem
anneannemde babannemde ben çok küçükken öldü hiç hatırlamıyorum ki ne diyorlardı annanem zaten pomak pomakça ne deniyorsa onu diyordur Türkçe çat pat konuşurdu

gunaydın kızlar nasılsınız

günaydın bernil allah kavuştursun canım kazasız belasız gitsinler inş.bende güya temizlik yapmaya çalışıyorum

kız senin yazdığının altına imzasını atıyor kadın

Iyiyim bende elara işte bu ayıda atlattık önümüzdeki aylara bakıyoruz
ezel bcm sen bu gıdısle bızı bekleyecen

neyse gec olsunda oglun olsun ınssss
ah ah cnm ınssss hepsıne denk gelır

ay valla korkmaya basladım nasıl denk getırecez dıye
cnm bencede sıcak suyun etkısı ıltıhap felan varsa onlar gecıyodur ınsss

aman bebek deme cnm senı beklıyoz valla sensız olmazzzzzzz

bu yol:))
elaraaaaaaaaaa ıçcık dikkat et bacım ya her ay bizde seninle beraber dokuz doğuruyoz önce bi oğlan doğur tedbirini al bizde imamın hem dediğini hem yaptığını yapalım tatlım:84::84::84:
ewet cnm sonuna kadar katılıyommmmmmmmm

günaydın bernil allah kavuştursun canım kazasız belasız gitsinler inş.bende güya temizlik yapmaya çalışıyorum

ay cnm ınan benımde salona kadar supurup sılmem lazım

aksam gelenlerın cocukları ellerınde yedıler hep her tarafta kırıntı goruyom

cıldırmadan supururum ınssssssss

ay cnm ınan benımde salona kadar supurup sılmem lazım

aksam gelenlerın cocukları ellerınde yedıler hep her tarafta kırıntı goruyom

cıldırmadan supururum ınssssssss

offff ona bende çok kızıyorum çocuklaarın ellerine veriyolar heryere dökülüyo günah ya

tamam elaracım çoğu yerde yazıyor böyle.aama gerçek bu değil.tıpkı lh pikinden 36 saat sonra yum çatlar bilgisinin yanlış olması gibi.çoğu terde lh pikinden 36 saat sonra çatlama olur yazar ama ben bir iki bilimsel makalede bulmuştum o zaman lh pik yaptıktan sonra 16 saat içinde çatlar yazıyor...hangisine inanıcaz şimdi....
ama bu 14 mevzusunu yum takibi yaptıranlar dikkat etsin.ben 3 defa klomen bi kerede klomensiz 4 takip oldum.benim gördüğüm bu...üstelik bazı sitelerde ovulasyondan 12 saat sonra hamile kalma olasılığı çok düşük yazarki biz 48 saatten bahsediyoruz...yum ömrü konusuda çok tartışmalı.bazı yerler en fazla 24 yazarbazıları 48..hatta dediğim gibi 12 saatten sonra çok düşük ihtimal diyen yerler var...ben çok araştırmıştım..boş bi zamanımda linkleri bulup atarım sana...
yum 17 18mmken iğne olunca 36 saatten bahsedebiliriz çatlaması için.çünkü pregnil yum sadece çatlatmıyo aynı zamanda gerekli olgunluğada ulaşmasına yardım ediyor..benim iğnesiz yum çatlama büyüklüğü 18 20 mma arası..bazı kadınlarda 23 24e kadar çıkıyor...yani bu kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla.ama yum.çatladıktan tam 14 gün sonra regl olunmuyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…