- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.961
Ezeeeeeeeeeeeel gördüm seni çok tatlısın kız gerçektende zıpır görünüyosun canım
Ezeeeeeeeeeeeel gördüm seni çok tatlısın kız gerçektende zıpır görünüyosun canım
nireeeee yawww sen beni beğenmiyomusunda gidiyosunnn
bonıe famıly otlarından. ama dun yaptım yok bısey hem 27 gun suruyo adetım ıkı kez olmaz demı yumurtlama. ben gecen ay dr gıttıgımde tam 13 gun yumurtladım ona gorede emınım ıkı kez olmadıgından akıntının baska nedenlerı nelerdır kasıntıda var
resimde bile zıpır görünüyorum dimi
rengin bu akşam sen gel bize menüde dünden kalma patitis var
kızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
sag kasıgımda şişkinlik böle agrı gibi bişiler oluyorr
yeni hamiş kalanlar sizdede böle şeyler oldumuuu
yoksa ben ayvayı yedimmii
Hamileysem bio kıza yatkın
yumdan 3 gün önce olduu ama o gün inanılmaz cok akıntı vardı.belkide yum günüde olabilir tam emin degilim.
Yani bi kız bebek daha gelebilirrr
Gunaydın kızlar nasılsınız
annemlerı yolcu ettım evım almıs basını gıdıyo
aksam bır suru mısafırım vardı
gene dedım bakayım bı bes dkk ne var yok
banane ben taze patetis isterim ezel bu arada benim anneannemde patatis der bizde kendi aramızda patatis diyoruzKesin anneannenle babaanne öle diyodur
gunaydın kızlar nasılsınız
annemlerı yolcu ettım evım almıs basını gıdıyo
aksam bır suru mısafırım vardı
gene dedım bakayım bı bes dkk ne var yok
ezel bcm sen bu gıdısle bızı bekleyecenkız senin yazdığının altına imzasını atıyor kadın
Iyiyim bende elara işte bu ayıda atlattık önümüzdeki aylara bakıyoruz
ah ah cnm ınssss hepsıne denk gelırkızlar bi kadının biosuna bakmıştım erkek ve erkege yatkın günlerde ilişki olmuştu
şöle mesaj yazmıştım "bioritime göre bebek erkek görünüyor ama sık ilişki olmuş sizde buna göre kız olma ihtimali cok yüksek,bakalım hangisi tutcak" yazmıştım
bugün mesaj atmış kızı oluyormuşşş
yani sadece bioritim işe yaramıyorrr!!!!
Yum+bio da tutma oranı fazla ama
cnm bencede sıcak suyun etkısı ıltıhap felan varsa onlar gecıyodur ınssskızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
sag kasıgımda şişkinlik böle agrı gibi bişiler oluyorr
yeni hamiş kalanlar sizdede böle şeyler oldumuuu
yoksa ben ayvayı yedimmii
Hamileysem bio kıza yatkın
yumdan 3 gün önce olduu ama o gün inanılmaz cok akıntı vardı.belkide yum günüde olabilir tam emin degilim.
Yani bi kız bebek daha gelebilirrr
ewet cnm sonuna kadar katılıyommmmmmmmmelaraaaaaaaaaa ıçcık dikkat et bacım ya her ay bizde seninle beraber dokuz doğuruyoz önce bi oğlan doğur tedbirini al bizde imamın hem dediğini hem yaptığını yapalım tatlım:84::84::84:
günaydın bernil allah kavuştursun canım kazasız belasız gitsinler inş.bende güya temizlik yapmaya çalışıyorum
ben nasıl gorebılırım sızlerı bende eklıyım foto
banane ben taze patetis isterim ezel bu arada benim anneannemde patatis der bizde kendi aramızda patatis diyoruzKesin anneannenle babaanne öle diyodur
canım arkadaş olarak eklemek lazım
ay cnm ınan benımde salona kadar supurup sılmem lazım
aksam gelenlerın cocukları ellerınde yedıler hep her tarafta kırıntı goruyom
cıldırmadan supururum ınssssssss
Mimoza yabancı sitelerdekonuyla ilgili ne yazıyor bilmiyorum.belkide dedigin gibidir .link varsa verirmisn bide ben okuyum merak ettim.
burdaki sitelerden okudugum kadarıyla sarı cisim yumurta catlayınca oluşuyor ve ömrüde 14 gün.
aşagıdaki yazıya göre sarı cisim yumurta catlayınca oluşuyor ve 14 gün boyunca progesteron hormonu salgılıyor.eger gebelik yoksa rahim iç duvarı yıkılıyor buda adet kanamasıyla atılıyor.
gerci okumuşsundur ama yinede kopy yapıyım,bilmeyen arkadaşlarda ögrenmiş olur
Folikül çatladıktan sonra "çatlama bölgesinde" Sarı Cisim (lat: Corpus Luteum) adı verilen bir yapı oluşur ve bu yapı progesteron hormonu üretmeye başlar.
Sarı Cisim gebelik oluştuğunda bebeğe hormon desteği vermek üzere yaklaşık 10. gebelik haftasına kadar progesteron hormonu salgılamaya devam eder. 10. haftadan itibaren bebek kendi progesteron hormonunu kendisi üretebilecek hale gelir ve görevi devralır.
Gebelik oluşmazsa Sarı Cismin işlevi 14 günde biter ve sarı cisim geriler. Sarı Cismin hormon salgısının durmasıyla kanda progesteron hormonu seviyesi kısa sürede düşer ve bu rahim iç tabakasının desteğini kaybederek "yıkılmasına" neden olur. Bu "yıkılma" adet kanamasıyla birlikte olur ve "yıkılan" doku kanamayla birlikte vücuttan atılır.
Yumurtlama sonrası yumurtalıkta oluşan Sarı Cismin ömrü 14 gündür. Sarı Cisim "yaşlandıkça" salgıladığı progesteron hormonu azalır. Kandaki progesteron hormonu belli bir seviyenin altına indiğinde rahim iç tabakası desteğini kaybederek "yıkılmaya" başlar. İşte bu "yıkılma" kanamayla birlikte olduğundan adet kanaması adını alır.
Sarı Cismin ömrünün sabit olarak 14 gün olmasının özel bir anlamı vardır: 28 günde bir adet kanaması gören bir kadında yumurtlama 14. günde olmaktadır, halbuki 30 günde bir adet kanaması gören bir kadında yumurtlama günü 30-14=16. gündür. Aksine 26 günde bir adet kanaması gören bir kadında ise yumurtlama günü 26-14=12. gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?