bebek cinsiyet belirleme..

tazmanya ben yine hamiş kalamadım galiba...senin durum ne...
mesela matematiğin verdiği bi link vardı.orda yapılan son araştırmalrda x ve y spermlerinin yumurtaya ulaşma hızının aslında çok farklı olmadığı yazıyordu...cinsiyet tayininde asıl etkili olanın yumurtadaki + - iyon çekimi ve alkalik asidik durum....bunu yazan kimdi orasını hatırlamıyorum onuda bakıp yollarım size...işte tam yum günü hamiş kalıp kızı olanlara şaırıp aaa yok kesin sen önce yaptın diyoruz ya aslında bi çok etken var...bioritimde güya o gün yumurtanın + - çekim gücünü etkileyen bi durum..e tutmuyoda değil yani.....

hala kahvaltı masam ortada .kızım yumurtanın kabularını kırıp kırıp atmışne pis kadın oldum..
benim kızda haşlanmış yum kabuklarının kırılmasıyla ilgili araştırma yapıyor galiba

bende gecen ay dr gittiğimde biri 19mm biri 24 mm yumurtan var yarın çatlar cok buyuk ihtimalle dedi gercektende ertesi gun hissettim akıntıyla aynı anda agrıyı. yanı bende 24 mm dıyınce sasırdım

mimoza zatenyumurtanın ömrü kişiden kişiye değişiyor helki bazısında 10 saat bazısında 24 saat oluyor benimde aklımahani şu 12 saat olayı geliyo mesela bir kişide 8 saatse yumurtanın ömrü e o zaman 4 saatmi oluyo yani ph yüksek olduğu zaman yarı yarıyamı olur yine momofta bunu söylemişti testte çizgi çok silikleşmeden yaptım testlerde ıh hormonu olmasa bile idrarda azda olsa var gibi çıkabiliyo demişti o zaten biraz erken yapmıştı banada biraz mantıklı gelmişti biz zaten diet yapıyoruz ortamın ph yüksek tam yumurta çatlak üzereykenki ilişki de mantıklı geliyo siz ne düşünüyosunuz yada momof gibi başka deneyen varmı

cnm daha bilemiyorum bende ama ben cinsiyet konusunda cok ısrarlı değilim nasipte varsa olur

bende tam çatladığı gıbı yüksek dıye dusunuyorum ama catlatma iğnesi olanlara dr 36 saat dıyo bıde truf bı kısı daha vardı galıba hemen ılıskıyle kız oldu sen bıraz daha bekle yada dr kontrolunde dene

lh artmaya başladığı an kitlerde çıkmaya başlar zaten...kitte hemen pozitif görünce yapmamak lazım zaten..kit konusunda çok bilgim yok ama teravet ve diğer kızlarda elarada momofta bu konuyu ii biliyor.ama silikleşmeye başamasından değilde pozitif çıktıktan 2 gün sora denemek olabilir belki.beni bi siteden arkadaş ilk pozitiften 36 saat sonra deneme yaptı oğluşu olacak.ama biosuda erketeydi

evet ben geçen bir arkadaşımın ablası kadın doğumcunun yanında çalışıyo sordurmuştum erkek bebek için ne yapmak gerek die dr x ve y spermin ömrünün aynı olduğu kesinleşti önemli olan yumurtlama zamanı ilişki ve özellikle pehriz en az üç gün daha fazla olursa daha iyi demiş bide ceviz fındık fıstık gibi şeyler yesin eşi diette çok önemli bence

kızlar iğne normal çatlama akışını değiştiriyor zaten.36 saati beklemek lazım eğere iğne olursanız...o başka konu..normal akışta benim 18 20 mmken yumurtam o gece çatlıyo.ama iğne değiştiriyor tabiki....iğne olan muhakkak en az 36 saat beklemeli.

e o zaman yumurtanın çatlamabüyüklüğüde kişiden kişiye değişiyor tazmanyanın 24 senin 20 mm iken çatlamış hani o çatladı dediğimiz anda o anmı çatlamış oluyo acaba yoksa yine yarım saat bir saat sonramı olur

elaraaaaaaaaaa ıçcık dikkat et bacım ya her ay bizde seninle beraber dokuz doğuruyoz önce bi oğlan doğur tedbirini al bizde imamın hem dediğini hem yaptığını yapalım tatlım:84::84::84:

siz benim sölediklerimi yapın,yaptıgımı yapmayın

Gunaydın kızlar nasılsınız

annemlerı yolcu ettım evım almıs basını gıdıyo

aksam bır suru mısafırım vardı

gene dedım bakayım bı bes dkk ne var yok

Allah kavuştursun cnm

evet canım acelem yok yon defa denicem inş trufta arka arkaya iki ilişki olmuştu galiba bide dr hemen olsun demiş onların gece olmuştu yanlış hatırlamıyosam gerçi allah bilir o sıkı diette yaptı hiç diet yapmayan oğlu olacak arkadaşlarda var sanki bana sadece kalsiyumdan uzak kalmak yetecekmiş gibi geliyo bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz

36 mı 38 mi oda kafamı karıştırıyo

Bernil sende albüme resim koy önce arkadaşlıktan silicem seniresim koyarsan kabul edecem elara öle yap dedi yoksa arkadaşlık teklifini kabul etme dedi kakule aynilim sizede öle yapcam Haskena sana öle yapcam tamammı kızlar şaşırmayın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…