- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.981
tamam elaracım çoğu yerde yazıyor böyle.aama gerçek bu değil.tıpkı lh pikinden 36 saat sonra yum çatlar bilgisinin yanlış olması gibi.çoğu terde lh pikinden 36 saat sonra çatlama olur yazar ama ben bir iki bilimsel makalede bulmuştum o zaman lh pik yaptıktan sonra 16 saat içinde çatlar yazıyor...hangisine inanıcaz şimdi....
ama bu 14 mevzusunu yum takibi yaptıranlar dikkat etsin.ben 3 defa klomen bi kerede klomensiz 4 takip oldum.benim gördüğüm bu...üstelik bazı sitelerde ovulasyondan 12 saat sonra hamile kalma olasılığı çok düşük yazarki biz 48 saatten bahsediyoruz...yum ömrü konusuda çok tartışmalı.bazı yerler en fazla 24 yazarbazıları 48..hatta dediğim gibi 12 saatten sonra çok düşük ihtimal diyen yerler var...ben çok araştırmıştım..boş bi zamanımda linkleri bulup atarım sana...
yum 17 18mmken iğne olunca 36 saatten bahsedebiliriz çatlaması için.çünkü pregnil yum sadece çatlatmıyo aynı zamanda gerekli olgunluğada ulaşmasına yardım ediyor..benim iğnesiz yum çatlama büyüklüğü 18 20 mma arası..bazı kadınlarda 23 24e kadar çıkıyor...yani bu kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla.ama yum.çatladıktan tam 14 gün sonra regl olunmuyor......
tamam elaracım çoğu yerde yazıyor böyle.aama gerçek bu değil.tıpkı lh pikinden 36 saat sonra yum çatlar bilgisinin yanlış olması gibi.çoğu terde lh pikinden 36 saat sonra çatlama olur yazar ama ben bir iki bilimsel makalede bulmuştum o zaman lh pik yaptıktan sonra 16 saat içinde çatlar yazıyor...hangisine inanıcaz şimdi....
Ama bu 14 mevzusunu yum takibi yaptıranlar dikkat etsin.ben 3 defa klomen bi kerede klomensiz 4 takip oldum.benim gördüğüm bu...üstelik bazı sitelerde ovulasyondan 12 saat sonra hamile kalma olasılığı çok düşük yazarki biz 48 saatten bahsediyoruz...yum ömrü konusuda çok tartışmalı.bazı yerler en fazla 24 yazarbazıları 48..hatta dediğim gibi 12 saatten sonra çok düşük ihtimal diyen yerler var...ben çok araştırmıştım..boş bi zamanımda linkleri bulup atarım sana...
Yum 17 18mmken iğne olunca 36 saatten bahsedebiliriz çatlaması için.çünkü pregnil yum sadece çatlatmıyo aynı zamanda gerekli olgunluğada ulaşmasına yardım ediyor..benim iğnesiz yum çatlama büyüklüğü 18 20 mma arası..bazı kadınlarda 23 24e kadar çıkıyor...yani bu kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla.ama yum.çatladıktan tam 14 gün sonra regl olunmuyor......
tazmanya ben yine hamiş kalamadım galiba...senin durum ne...
mesela matematiğin verdiği bi link vardı.orda yapılan son araştırmalrda x ve y spermlerinin yumurtaya ulaşma hızının aslında çok farklı olmadığı yazıyordu...cinsiyet tayininde asıl etkili olanın yumurtadaki + - iyon çekimi ve alkalik asidik durum....bunu yazan kimdi orasını hatırlamıyorum onuda bakıp yollarım size...işte tam yum günü hamiş kalıp kızı olanlara şaırıp aaa yok kesin sen önce yaptın diyoruz ya aslında bi çok etken var...bioritimde güya o gün yumurtanın + - çekim gücünü etkileyen bi durum..e tutmuyoda değil yani.....
mimoza zatenyumurtanın ömrü kişiden kişiye değişiyor helki bazısında 10 saat bazısında 24 saat oluyor benimde aklımahani şu 12 saat olayı geliyo mesela bir kişide 8 saatse yumurtanın ömrü e o zaman 4 saatmi oluyo yani ph yüksek olduğu zaman yarı yarıyamı olur yine momofta bunu söylemişti testte çizgi çok silikleşmeden yaptım testlerde ıh hormonu olmasa bile idrarda azda olsa var gibi çıkabiliyo demişti o zaten biraz erken yapmıştı banada biraz mantıklı gelmişti biz zaten diet yapıyoruz ortamın ph yüksek tam yumurta çatlak üzereykenki ilişki de mantıklı geliyo siz ne düşünüyosunuz yada momof gibi başka deneyen varmı
tazmanya ben yine hamiş kalamadım galiba...senin durum ne...
Mesela matematiğin verdiği bi link vardı.orda yapılan son araştırmalrda x ve y spermlerinin yumurtaya ulaşma hızının aslında çok farklı olmadığı yazıyordu...cinsiyet tayininde asıl etkili olanın yumurtadaki + - iyon çekimi ve alkalik asidik durum....bunu yazan kimdi orasını hatırlamıyorum onuda bakıp yollarım size...işte tam yum günü hamiş kalıp kızı olanlara şaırıp aaa yok kesin sen önce yaptın diyoruz ya aslında bi çok etken var...bioritimde güya o gün yumurtanın + - çekim gücünü etkileyen bi durum..e tutmuyoda değil yani.....
kızlar iğne normal çatlama akışını değiştiriyor zaten.36 saati beklemek lazım eğere iğne olursanız...o başka konu..normal akışta benim 18 20 mmken yumurtam o gece çatlıyo.ama iğne değiştiriyor tabiki....iğne olan muhakkak en az 36 saat beklemeli.
elaraaaaaaaaaa ıçcık dikkat et bacım ya her ay bizde seninle beraber dokuz doğuruyoz önce bi oğlan doğur tedbirini al bizde imamın hem dediğini hem yaptığını yapalım tatlım:84::84::84:
Gunaydın kızlar nasılsınız
annemlerı yolcu ettım evım almıs basını gıdıyo
aksam bır suru mısafırım vardı
gene dedım bakayım bı bes dkk ne var yok
bende tam çatladığı gıbı yüksek dıye dusunuyorum ama catlatma iğnesi olanlara dr 36 saat dıyo bıde truf bı kısı daha vardı galıba hemen ılıskıyle kız oldu sen bıraz daha bekle yada dr kontrolunde dene
renginn resim yükledinmi
kızlar iğne normal çatlama akışını değiştiriyor zaten.36 saati beklemek lazım eğere iğne olursanız...o başka konu..normal akışta benim 18 20 mmken yumurtam o gece çatlıyo.ama iğne değiştiriyor tabiki....iğne olan muhakkak en az 36 saat beklemeli.
tmm rengin
kızlar cıkıyorum ben.hava cok güzel.kızımı gezdiriyim birazz
görüşrüüzz
36 mı 38 mi oda kafamı karıştırıyo
tmm rengin
kızlar cıkıyorum ben.hava cok güzel.kızımı gezdiriyim birazz
görüşrüüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?