bebek cinsiyet belirleme..

vallamııı aboooooooooo

rengın cnm bız kesınlıkle ıgne olalım iş garnatı olsun cnm

evet canım inş. Bizim fazla altarnatifimiz ve lüksümüz yok inş allahın izniyle olur seninle çok ortak özelliğimiz var ve daha olacak gibi geliyo belki biz seninle karşılaşmışızdır da etrafımda üç kızı olanları düşünüyorum ama yok gibi resmini sende koysana bernil görelim birbirimizi:98:

kız benımde aklımdangectı ınankı

bende dusundum ama dedıgın gıbı 3 kızı olan pek yok cevremde

ıns cnmıns destekoluruz bırbırımıze

kız akıntı olunca sen demedinmi erkeğe giriyor diye bakarsın sana vurmuştur bu olay
elaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaa benim bio günüm yumurtlamadan 2 ün öncesine denk geliyor napııııcciiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz acil yardımmmmm
kız Allah aşkına anlat şu olayıda çatlatma bizi ne oldu bakem fantaaaazimi yaptınız otelde :89:
elara anlat artık şu olayı anacım çatladık valla
bio tutuyor hele birde yumurtlamaya denk gelirse ooohhhhhhhh valla yaza hepimiz böyle olalaım kızlarrrrrrrrrrrrr

kismeler yok ayyyyyy neoluyo bize yaaaaaa çaptan düşüyoz haberiniz olsun
x.....y......çap meselesi

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr herkese merhabaaa
geçmişi okuyup geldim.Ben bu ara sağ yumurtalık sol yumurtalık olayına takıldım kaldım çünkü sağ yumurtalığım yok oğluş olmucaksa boşuna uğraşmayım doğurayım gitsin önemli olan kızımın kardeşi olsun yeter dedim ve cesaretimi toplayıp sabah dr.umu aradım konuştum dedimki sağdan yumurtlama olursa yumurta erkek sperm hücresini soldan olursa kız siperm hücresini çekiyormuş deniliyor doğruluk payı varmıdır dedim dr.rumda dediki hiç öyle şey olurmu dedi sağ da olsa sol da olsa yumurta x tir değişmez dedi onu biliyorum ama negatif pozitif olayı varya dedim sağdanda olsa soldanda olsa - yada +yüklenebilir bunu beslenme şeklin bile değiştirebilir böyle birşey kesinlikle yok tek yumurtalığıyla iki cinstende çocuğu olan bir sürü kadın var dedi ???kararsız kaldım( arkadaşım yeni doğum yaptı sağ yumurtalığında kist varken hamile kaldı oğlu oldu ..sizin düşünceleriniz nedir kızlar yöntem için beklesem mi yoksa çalışmalara başlasammı? oofff ooofffff düşünceleriniz bnm için çok önemli ...Rabbim hayırlısını versin inşaallah

mrb erenaltan canım ben uzman değilim ama sağ yumurtalık erkek çocuk olma ihtimali daha çomuş bilmiyorum ilk sayfaya bakarsan çoğunluk öyle ama benim arkadaşımın ablası iki yumurtalığı varken kızı olda daha sonra sağ yumurtalığını aldılar soldan hamile kaldı oğlu oldu başka bir tanıdığımda tam tersi oldu ilk bebeği erkekti sol yumurtalığında problem vardı dr solda problem var dedi herkes kızın olmaz dedi sağ yumurtalığıyla kızı oldu sadece genelleme gibi geliyo yüzdesi fazla olabilir

aboooooooooooooovvvvvvvvvvvv
ne dedin
şaka yapıyon
aman dikkat et kendine canım
bizlere yardım edipte
kendin yöntemleri denemeden olmaz inşallah
herşeyin hayırlısı olsun

ezel bcm sen bu gıdısle bızı bekleyecen

neyse gec olsunda oglun olsun ınssss

ah ah cnm ınssss hepsıne denk gelır

ay valla korkmaya basladım nasıl denk getırecez dıye
ALLAH RAZI OLSUN bERNİL İNŞAALLAH AMİİİNNN CÜMLEMİZEEE

ezel seni gördüm
ben nasıl eklıyorum eşitlenelim

KONTROL PANELİNDEN GİRİYORSUN ORDA ALBÜM OLUŞTUR DİYE BİR BÇLÜM VAR ORDAN OLUŞTURULUYOR CANIMMM

saol ezelcim kutuları doldurdum bu kez de grafik çizilmiyo, ya niye böyle oluyo anlamadım

AY TATLIM SİZDE BİR TERSLİK VAR BEN SANA SÖYLİYİM

CANIM BÖYLE ŞEYLERE TAKILMA BİORİTM VE YUMURTLAMA GÜNÜ DENK GETİR BİRDE DİETİNİ YAP SEN RELAKS OL ÇÜNKÜ STRESTE KÖTÜ ETKİLİYOR

geçmiş osun tatlım inşallah bebişin seni bırakmaz
desene benim kız olacak
buğün yeni doğum yapmış arkadaşıma gittim
oda senin kesin kızın olacak dedi
lohusa kadın içine doğdu heralde

bendede olmuştu kasığımda ağrı
hatta adet olacam diye canım sıkılmıştı

amin canım
ama bu konuda bende o kadar çok takıntılıydımki ilk aylarda
banada öyle söylemişlerdi sağdan hamile kal diye
ama yumurtaların sağ sol olduklarını anlayamıyo insan
anladığımdada tutmadı yani en son bıraktım bu işi
ve dr sorduğumda dalga geçerek olurmu öyle şey demişti

yorumun için çok teşekkür ederim renginnn çok saol akşam sayfaların hemen hemen hepsini okudum bu yüzden çok kafam karıştı ama kesin bişeyde yok yarı yarıya gibi kısmetten ötesi olmazmış elimizden geleni yaparız takdiri Rabbime kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…