- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.001
Bernil sende albüme resim koy önce arkadaşlıktan silicem seniresim koyarsan kabul edecem elara öle yap dedi yoksa arkadaşlık teklifini kabul etme dedi kakule aynilim sizede öle yapcam Haskena sana öle yapcam tamammı kızlar şaşırmayın sonra
rengın cnm bız kesınlıkle ıgne olalım iş garnatı olsun cnm
evet canım inş. Bizim fazla altarnatifimiz ve lüksümüz yok inş allahın izniyle olur seninle çok ortak özelliğimiz var ve daha olacak gibi geliyo belki biz seninle karşılaşmışızdır da etrafımda üç kızı olanları düşünüyorum ama yok gibi resmini sende koysana bernil görelim birbirimizi:98:
vallamııı aboooooooooo
kız benımde aklımdangectı ınankı
bende dusundum ama dedıgın gıbı 3 kızı olan pek yok cevremde
ıns cnmıns destekoluruz bırbırımıze
inşallah canım zafer bizim olacak
ay gorurmuyuz acaba yaaaaaa ıns cnm ınsssssssssssssss
ece ve poyraz bioritm bide bu siteyi deneyin açılıyormu
Takvim.com - Miladi, Hicri ve Rumi Takvim Zaman, Saat, Bayram, Zaman, Resmi Tatiller, Tarihte nemli gnler.
kız akıntı olunca sen demedinmi erkeğe giriyor diye bakarsın sana vurmuştur bu olaykızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
sag kasıgımda şişkinlik böle agrı gibi bişiler oluyorr
yeni hamiş kalanlar sizdede böle şeyler oldumuuu
yoksa ben ayvayı yedimmii
otel iyi gelmiş sana bacımmmm ayvayıda yediysen yandınnn biz isterken kısmet sana imiş
hamileysem bio kıza yatkın
yumdan 3 gün önce olduu ama o gün inanılmaz cok akıntı vardı.belkide yum günüde olabilir tam emin degilim.
yani bi kız bebek daha gelebilirrr
elaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaa benim bio günüm yumurtlamadan 2 ün öncesine denk geliyor napııııcciiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz acil yardımmmmmkızlar bi kadının biosuna bakmıştım erkek ve erkege yatkın günlerde ilişki olmuştu
şöle mesaj yazmıştım "bioritime göre bebek erkek görünüyor ama sık ilişki olmuş sizde buna göre kız olma ihtimali cok yüksek,bakalım hangisi tutcak" yazmıştım
bugün mesaj atmış kızı oluyormuşşş
yani sadece bioritim işe yaramıyorrr!!!!
yum+bio da tutma oranı fazla ama
elara anlat artık şu olayı anacım çatladık vallakız Allah aşkına anlat şu olayıda çatlatma bizi ne oldu bakem fantaaaazimi yaptınız otelde :89:
bio tutuyor hele birde yumurtlamaya denk gelirse ooohhhhhhhh vallatazmanya ben yine hamiş kalamadım galiba...senin durum ne...
mesela matematiğin verdiği bi link vardı.orda yapılan son araştırmalrda x ve y spermlerinin yumurtaya ulaşma hızının aslında çok farklı olmadığı yazıyordu...cinsiyet tayininde asıl etkili olanın yumurtadaki + - iyon çekimi ve alkalik asidik durum....bunu yazan kimdi orasını hatırlamıyorum onuda bakıp yollarım size...işte tam yum günü hamiş kalıp kızı olanlara şaırıp aaa yok kesin sen önce yaptın diyoruz ya aslında bi çok etken var...bioritimde güya o gün yumurtanın + - çekim gücünü etkileyen bi durum..e tutmuyoda değil yani.....
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr herkese merhabaaa
geçmişi okuyup geldim.Ben bu ara sağ yumurtalık sol yumurtalık olayına takıldım kaldım çünkü sağ yumurtalığım yok oğluş olmucaksa boşuna uğraşmayım doğurayım gitsin önemli olan kızımın kardeşi olsun yeter dedim ve cesaretimi toplayıp sabah dr.umu aradım konuştum dedimki sağdan yumurtlama olursa yumurta erkek sperm hücresini soldan olursa kız siperm hücresini çekiyormuş deniliyor doğruluk payı varmıdır dedim dr.rumda dediki hiç öyle şey olurmu dedi sağ da olsa sol da olsa yumurta x tir değişmez dedi onu biliyorum ama negatif pozitif olayı varya dedim sağdanda olsa soldanda olsa - yada +yüklenebilir bunu beslenme şeklin bile değiştirebilir böyle birşey kesinlikle yok tek yumurtalığıyla iki cinstende çocuğu olan bir sürü kadın var dedi ???kararsız kaldım( arkadaşım yeni doğum yaptı sağ yumurtalığında kist varken hamile kaldı oğlu oldu ..sizin düşünceleriniz nedir kızlar yöntem için beklesem mi yoksa çalışmalara başlasammı? oofff ooofffff düşünceleriniz bnm için çok önemli ...Rabbim hayırlısını versin inşaallah
kızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
yumdan 3 gün önce olduu ama o gün inanılmaz cok akıntı vardı.belkide yum günüde olabilir tam emin degilim.
ALLAH RAZI OLSUN bERNİL İNŞAALLAH AMİİİNNN CÜMLEMİZEEEezel bcm sen bu gıdısle bızı bekleyecen
neyse gec olsunda oglun olsun ınssss
ah ah cnm ınssss hepsıne denk gelır
ay valla korkmaya basladım nasıl denk getırecez dıye
ezel seni gördüm
ben nasıl eklıyorum eşitlenelim
saol ezelcim kutuları doldurdum bu kez de grafik çizilmiyo, ya niye böyle oluyo anlamadım
geçmişi okuyup geldim.Ben bu ara sağ yumurtalık sol yumurtalık olayına takıldım kaldım çünkü sağ yumurtalığım yok oğluş olmucaksa boşuna uğraşmayım doğurayım gitsin önemli olan kızımın kardeşi olsun yeter dedim ve cesaretimi toplayıp sabah dr.umu aradım konuştum dedimki sağdan yumurtlama olursa yumurta erkek sperm hücresini soldan olursa kız siperm hücresini çekiyormuş deniliyor doğruluk payı varmıdır dedim dr.rumda dediki hiç öyle şey olurmu dedi sağ da olsa sol da olsa yumurta x tir değişmez dedi onu biliyorum ama negatif pozitif olayı varya dedim sağdanda olsa soldanda olsa - yada +yüklenebilir bunu beslenme şeklin bile değiştirebilir böyle birşey kesinlikle yok tek yumurtalığıyla iki cinstende çocuğu olan bir sürü kadın var dedi ???kararsız kaldım( arkadaşım yeni doğum yaptı sağ yumurtalığında kist varken hamile kaldı oğlu oldu ..sizin düşünceleriniz nedir kızlar yöntem için beklesem mi yoksa çalışmalara başlasammı? oofff ooofffff düşünceleriniz bnm için çok önemli ...Rabbim hayırlısını versin inşaallah
geçmiş osun tatlım inşallah bebişin seni bırakmaziyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
desene benim kız olacakkızlar bi kadının biosuna bakmıştım erkek ve erkege yatkın günlerde ilişki olmuştu
şöle mesaj yazmıştım "bioritime göre bebek erkek görünüyor ama sık ilişki olmuş sizde buna göre kız olma ihtimali cok yüksek,bakalım hangisi tutcak" yazmıştım
bugün mesaj atmış kızı oluyormuşşş
yani sadece bioritim işe yaramıyorrr!!!!
yum+bio da tutma oranı fazla ama
kızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
mrb erenaltan canım ben uzman değilim ama sağ yumurtalık erkek çocuk olma ihtimali daha çomuş bilmiyorum ilk sayfaya bakarsan çoğunluk öyle ama benim arkadaşımın ablası iki yumurtalığı varken kızı olda daha sonra sağ yumurtalığını aldılar soldan hamile kaldı oğlu oldu başka bir tanıdığımda tam tersi oldu ilk bebeği erkekti sol yumurtalığında problem vardı dr solda problem var dedi herkes kızın olmaz dedi sağ yumurtalığıyla kızı oldu sadece genelleme gibi geliyo yüzdesi fazla olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?