bebek cinsiyet belirleme..

Burada cok yakin bir arkadasim, evlendikten sonra 7 pound agirligindaki kistini aldirdi. Kist yumurtaliklari sarmis, sag yumurtalik gitti ama solu temizlediler. Bir kac ay sonra hamile kaldi. Kizi oldu, simdi de hamile oglu olacak martta :) Sagdan yumurtlayinca kesin kiz soldan yumurtlayinca erkek olur diye birsey yok. bir doktorun kendi hastalari capinda yaptigi bir arastirmanin sonucuna gore sagdan yumurtlayanlar yuzde otuz daha fazla erkek oluyormus. Ama bunu genele vurdugunuzda yuzda ona ancak denk gelir diye dusunuyorum. Yani yuzde atmis erkek olabilir yuzde kirkinin da kizi olur. Sen elinden geleni yap, hem fiili(yontemler) hem de sozlu duani unutma. Sonunda Rabbim gonlune gore verecektir insh.

dr um banada öyle dedi buranın en iyi doktorlarındandır kendisi yok öyle birşey dedi bilmiyorum artık en iyisi ben bio yumurtlama diyet alkali olmak falan uyguluyayımda gerisini boş vereyim aslında sülalede 6 tane ebe var yengemde yeni doğan uzmanı bana hamile kalmak isteyince söyle demişti ama söylemeye sıkılıyorum çok amcamın oğlu var onun bir kızı vardı eşi 2 .bebeğine hamile kaldığı gibi oğlum olucak dedi nerden biliyosun diye sorunca ben bilirim yaptık bişiler diyodu ve gerçektende oğlu oldu yengemde bi takvimden falanbahsetmişti ama o zaman bekardım ilgilenmediğim bi konuydu üzerinde durmamıştım şimdide bi türlü soramıyorum ya uffffff ......şimdi çıkıyorum yoksa tolantıya yetişemicem okulun son haftasıda toplantımı olurmuş yahu anlamadım heeee

bana baaaaaaaaaak sor hemen yengeneeeeeeeee
kız ne bekliyorsun sen daha utanıyormuş sorda bizede söyle

merhaba canlar nasılsınız ıns ıyısınızdır kusuruma bakmayın gecmıse bakamıycam dılerım herkes ıyıdır ve hersey yolundadır ben en son sıtede paylasmıstım ayagımda bır agrı olustu agrı dayanılmayacak kadar cok oldugundan dr gıttım benı rontgene aldılar daha sonra doplerle damarları ıncedıler bırsey cıkmadı daha sonra kan tahlılı yabıldı yıne bırsey cıkmadı.tabı bunlar yabılırklen benım muthıs agrılarım oldugu ıcın 12 saatte bır voltaren ıgnesı yabtırıyordum.en son emar ıstedıler benden bende emar cektırmek ıcın baska ozelbır hastneye gıtttım kı ne olsun benı emara almıyorlar hamılelıkte cok tehlıkelı bebege zarar verır fılan dedıler eee dedım ben rontgene gırdım onada almıyoruz ıkısı aynı sey dedıler benım morelım bır bozuldu anlatamam .hastaneye gıttık yıne dr dedık boyle boyle sı bana nasıl rontgen cektınız yok cok dusuk cektım 1 rad bıle degıl bırsey olmaz korkma hem kursunla koruduk senı fılan dedıler.deselerde yuregım ıste hergece kabuslar goruyorum bunlara ragmen ayak agrım hala gıtmıs degıl dun gece yıne fenalastım agrıdan bayılmısım .kaynanamlarda kalıyorum.ayagımın agrısı kusmalarım derken sımdıde bebegım ıcın endıselerım basladı.anlayacagın cok mutsuz bır hamılelık gecırıyorum.kım ne derse desın kendıme engel olamıyorum sınırlerım cok bozuk sureklı aglama ıhtıyacı duyuyorum.kadın dogumcum ortopedıye yonledırdı gıttım.dayanmak zorundasın dedıler bebek cok ufak hıc bırsey yabamayız ancak 4.cu ayına gırdıgınde emara belkı alabılırız dedıler.vıck krem suruyorum bacagıma 15 dk da bır ama yok yok hıc gecmeyen ılgınc bır agrı gecelerı ıse kabusa donusen bır agrı.bılgısayara bıle gırmeye korkuyorum bebegım cok fazla radyosyana maruz kaldı bırde bunlardan etkılenmesın dıye gelemıyorum.troıdım yuksekken hamıle kaldım ve dengeye alınamıyor suanda cunku kusuyorum ılac mıdemde kalamıyor bu bıle bebegım ıcın cok rıkslı zaten sabah 5te kusmaya baslıyor 2 ye kadar devam edıyorum.2den sonra ıse ayagımın derdıne dusuyorum.kızım cok zayıfladı ona muthıs uzuluyorum kendıme faydam yokkı onada olsun.sonra dr bana voltaren jel ve ıgnesını verdı ıste bunu baska hastanede tanıdık var sordurduk bu ıgnenınde bebek ıcın zararlı oldugunu ve mecbur kalınmadıkca asla yabılmamam gerektıgını soyledıler.eee ben mecbur kalıyorum agrıdan bayılıyorum daha ne yababılırım bılmıyorum.akrabamın kızı kuran kursuna gıdıyor 200 kısıye su okutmus 63 kısıde yasın okumuz 1000 selavat getırmısler Allahım razı olsun suyu getırdı ıcıyorum sımdı ıns sıfamı bulucam.ama darmadagınım dıyorum ya artık bana korkma bısı olmaz gecer vsler hıc etkı etmıyor.yasadıklarımın etkısındeyım kurtulusu yok gıbı cunku hergun maruz kaldıgım agrılar ıcındeyım he allahıma bın sukur dermanı olmayan dert vermesın rabbım.bılmıyorum belkıde sınanıyorum hıc bır fıkrım yok qercekten

Alıntı poyra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
saol ezelcim kutuları doldurdum bu kez de grafik çizilmiyo, ya niye böyle oluyo anlamadım

AY TATLIM SİZDE BİR TERSLİK VAR BEN SANA SÖYLİYİM

En altinda aciklama var, browser internet explorer olmaliymis, yoksa calismiyormus. Bende de yok internet ex. Sadece mozzila ile google chrome var.

cnm bnm içimi serinlettiniz iyiki varsınız ağlıyorum valla şuan...Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşaallah çok teşekkür ederim yorumlarınız için Allah sizlerden razı olsun herkesle paylaşabilinen konular değil bunlar insanlar yadırgayabiliyor bazen halbuki kız istemediğimden de değil he sadece benim düğünüm çok kötü oldu inanılmaz yağmur yağdı yıldırım düştü gelinligimin heryeri çamur olduve en önemlisi elektrikler yoktu misafirler gelemedi ve düğün falan olmadı yani öylece kalakaldık salonda kısmet takdir böyle imiş eşiminde sünnet düğünü olmamış sünnet düğünlerinde ağlarmış çocukken banada yapın diye ama bebekken sünnet olmak zorunda kaldığı için yapmamışlar bi oğlum olursa Rabbimin izniyle iştee...neyse herkesin vardır bi hikayesi bundada bi hayır vardır deyip şükrediyorum Allah sağlık sıhhat versin inşaallah hesi geçip gidiyor.....

inşallah canım ya
okadar çok şey varki bazende nasıl olacak diyorum

sorsana canım ya çekinecek ne varr

Bengü okudukça ben kötü oldum inanki Rabbim sana tez zamanda şifa versin arkadaşım keşke elimizden bişeyler gelebilse dualarımız seninle inşaAllah herşey normale döner rahatlarsın hamileliğinin kalan kısmını çoook rahat sağlıklı ve huzurlu geçirirsin

geçmiş olsun canım
allah şifa versin

Boncuk, senin derdin sana yeter zaten, yok yerden dert arama kendine. 50 rad in uzerindekiler risk grubuna giriyor. Ustelik bebegi de kursunla korumuslar. Sen simdi dinlenmene bak, icini ferah tut. Kendi kendine kuruntu yapip canını sıkma. Beterin beteri var, haline sukret. Yeni okudugum bir seyi paylasmak istiyorum, hepimize hisseler var.

-Nasilsin denildiginde, iyi degilim demek ne haddimize, Her halimize sukur, sukur Rabbimize...
Boyle birseydi, biraz uydurmus da olabilirim birkac sozu ama super.. Bu halimize sukur, o bizi seviyor bize imtihanlar sunuyor ki, O na yakinlasalim. O ndan gelen hersey e sukur.
Bir yerde de cok hosuma giden beynime kazinan birsey okumustum. Mesele " Allah im bizden razi ol" meselesi degil, bizim Allah tan razi olmamizdir. Yani bize verdiklerine razi gelmemiz. Sonucta zaten O razi olacaktir.
Cok uzattim ama, hicbir dert kalici degil, kalici olanlarinsa verdikleri acinin siddeti kalici degil. O yuzden canını uzme hic.. Allah in izniyle saglikli olacak bebegin, cektigin sıkıntıların hepsine degecek.

Son düzenleme:

canım inan çok üzüldüm gerçekten ne desek boşşş (
inşallah ağrıların bir an önce geçer mide bulantısı varken birde ayağın çıktı off
inan okurken ben yaşadım resmen hissettim sıkıntılarını
evet canım bazen sınanıyoruz o yüzden sabret ve şükret
eşin kızın ve ailen hep yanında az kaldı inşallah huzura kavuşacaksın , dualarım seninle canım

momof ne güzel yazmışsın

tsk ederım kızlar
momof cnm ben herdaım sukredıyorum qercekten agrım tavana vurdugunda bıle rabbım sukur buda geccek dıye bagırıyorum,elbette haddımıze degıl ancak bılemıyorum ya tek ıstedıgım bebeqımın ıyı olması ben 9 ay dayanırım onun ıcın.

geçecek canım geçecek sabret
inşallah kısa sürer bebeğinle ilgili sıkıntı olduğunu hiç sanmıyorum canım
onu zaten melekler korumuştur

Ezelcan, dogrular bazen guzeldir

Boncuk, saglikla gelecek insh, rontgen meselesini cidden kafana takma, 1 rad ile 50 rad arasinda cok fark var. O yuzden onunla ilgili endiselerini unut. Bel fitigi olma ihtimalin var mi, bebek buyudukce bele bel de sag ya da sol bacaga baski yapiyor. o da MR da cikiyor. Dogumdan sonra ona bir baktir. Ben cok cektim bel fitigindan. Sonra bir krem buldum ilac, azitti mi suruyorum belime, direk kesiyor hem bacagimdaki hem de belimdeki agriyi. Ayak ustu sabit durma. Genelde yat, hafif yuruyus yapAllah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…