bebek cinsiyet belirleme..

geçecek canım geçecek sabret
inşallah kısa sürer bebeğinle ilgili sıkıntı olduğunu hiç sanmıyorum canım
onu zaten melekler korumuştur

tsk ederım ıns cnm
momof bel fıtıgından suphelenmedıler cunku belımde hıc agrı olmaz bırde bacagımada komple agrı yok dız kapagımından bı karıs asagıda bır yer dokunulmuyor elledıklerınde bayılasım gelıyor ve sureklı sankı oarada nasıl anlatsam sankı ıltıhaplı dısın agırır ya ole bır agrıvar gecelerı ıse bı agrı gelıyor sankı bıcakla oyuyorlar ve bu agrı rahat 4 saat suruyor ne yabarsak dınmıyor ıster kaldır saga tut sola tut kalk otur asla etkılı olmuyor .bende 4 ayı doldurmayı beklıycem ıste sımdılık dua etmekten baska elımden gelen bırsey yok

bu arada kulalndıgın krem nedır hamıleler kullanabılırmırmı acaba ben voltaren jel surdum banamısın demedı vıcks bı nevı serınlık verıo 3 5 dk rahat edıyorum.orjın krem duydum bıtkıselmıs tamamen ne yabsam bılmıyorum kadın dogumcum hıc bırsey vermıyor

AY TATLIM SİZDE BİR TERSLİK VAR BEN SANA SÖYLİYİM

ezelcim mozilla olduğu için açılmamış. şimdi evden girdim oldu, e napayım canım ya işyerinde yoğunluk bitmiyo ki stresli bi işim var, dikkat kalmıyo inan

boncuk çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana,acını hissetmiş kadar oldum yazından, geçen komşular oturuyorlardı , isveç şurubundan bahsediyorlardı canım, biri 5 dakikada zonklayan dişinin, biride sabaha kadar ağrıyan bacağının yarım saatte geçirdiğini söylüyordu canım, ben ilk onlardan duydum kendim kullanmadım , istersen birde sen araştır bitkisel şurupmuş belki fayda görürüsün...çok geçmiş olsun...

cnm sen hıc kafana takma sagdam yumoslayanında kızı oluyo rabbım buyuk

soldanda olur soldan yum olanlarında oglu oluyo oyuzden sen dıyet takvıye yum bıo dua

ıslem tmm allahın ıznıyle ınsss......

cnm ınan okudukca cok kötu oldum

rabbım tez zamanda sıfa versın ıns saglıcakla

gonlundekıne kucagına al cnm

Boncuk çok gemiş olsun tatlım, inşallah bir an evvel kurtulursun ağrılardan, allah yardımcın olsun canım

bu arada sağ ve sol taraftan yumurtlamayı konuşmuşunuz kızlar, belki olasılığı yükseltiyordur ama yüzde yüz ilgili olduğunu sanmıyorum hatta ben nedense kesede solda görünenlerin sağ taraftan yumurtladığı için değil de cinsiyetle ilgili bir durumdan dolayı keseye o şekilde yerleşmiş olabilceğinide düşünüyorum. listedeki kızlara sormak gerek tabi

ilk pozitiften 36 saat sonra bana biraz geç geliyor. lh pikinden sonra 10 saat diyende var 16 saat diyende hele silikleşmeyi beklersek en azından 36 saat geçiyor canım daha öncede yazmıştım benim ilk pozitif 14.gün oldu ve 29. gün adet oldum. bu durumda 36 saat yada 2 gün beklemiş olsam geç kalmış olmazmıydım?

Son düzenleme:
Nasilsiniz güzeller insAllah sizler icin hersey yolundadir bizler yavas yvs toparlaniyoruz artik,, sukurler olsun ki Rabbime inanan kullariz ve Rabbimden gelene sükredebiliyoruz ...............
Boncugum güzel gönüllü arkdasim benim lütfen üzülme Rabbim dermansiz dert vermez kullarina seninde tez zamanda sifani verir insAllah eminim bebegin sagliklidir kendini bu kadar yipratma ....
BENGÜ sende dinlen bebegim bol bol sakin yorma kendini birde ben Aslanpencesi cayinin hamileligin ilk 3 ayinda düsügü önledigini okumustum nette bi arastir istersen Rabbim bebegini sana bagislasin saglicakla kucagina alirsin insaAllah....

haskena merhabalar canım özlemişiz senin tatlı dilini...hoşgeldin
tekrar allah sabrını versin diyorum sizede ailesine de

hoşgeldin cnm nasılsınn.özledikk senii yaw

hos geldın cnmm özledık ınankı senı

haklısın cnm rabbımden gelene razıyız verde o alanda

rabbım annesıne babasına eyup alayhısselm sabrını versın ıns cok zor

Son düzenleme:
haskena merhabalar canım özlemişiz senin tatlı dilini...hoşgeldin
tekrar allah sabrını versin diyorum sizede ailesine de

Bende özledim canim sizi bi gecmisi okuyayim dedim ana bi baktim 500 sayfa olmus kiz ne döktürdünüz bu kadar.....

hoşgeldin cnm nasılsınn.özledikk senii yaw

Bende özledim bende resmin var su an nettimde sana yazmak isterdim derman yok ellerimde ......Canim esim izinli evde o nedenle giremedim biraz onunla ilgilendim neyseki biraz toparlandik demekki Rabbim onu bizden cok seviyormuski katina erken aldi diyip kendimizi teselli ediyoruz ....Cok zor ama canim ya Rabbim kimseye yasatmasin hayatin durdugunu hissediyor insan artik hic birsey eskisi gibi olmayacakmis gibi geliyor ama zaman her acinin ilaci zamanla acini unutmuyorsun ama ilk günki kadarda canin yanmiyor sukretmeyi bildikce acinda hafifliyor acisini veren Rabbim sabrinida veriyor......

hos geldın cnmm özledık ınankı senı

haklısın cnm rabbımden gelene razıyız verde o alanda

rabbım annesıne babasına eyup alayhısselm sabrını versın ıns cok zor

Hosbulduk canim duanada Amin insaAllah diyom sizinle olmak bana iyi geliyor kiz biz burada birbirimizin Psikologu olduk demi ama....................

Hayırlısı olsun elaracım gönlünde iki kız vardı belki böyle hayırlısı ama sanmam sen geçen ayda aynı şekilde korkmuştun bişey çıkmadı bundanda çıkmaz inş.Allah gönlüne göre versin
Gunaydın kızlar nasılsınız

annemlerı yolcu ettım evım almıs basını gıdıyo

aksam bır suru mısafırım vardı

gene dedım bakayım bı bes dkk ne var yok
Canım Allah kavuştursun valla birileri olunca ev evlikten çıkıyo güzel ama herkes gidince şöle bi bakıyosun eyvah eyvah ev evlikten çıkmış

Geçmiş olsun inş atlatır bu günleri sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
ezel bi kac kez türkce bioritim grafigi linki vermişti
hatta bugünde verdi
sen gecmişi okumadıgından görmemene ve tekrar tekrar sormanaa alıştık artıkk
Bu ecce
Tez zamanda sağlına kavuşursun inş. valla anlıyorum seni canım ya hem hamilelik hem başka bi hastalıkla birleşince valla zor oluyo Allah kolaylık versin bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inş.

yaprakçım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

saol canım iyi diyelim ama ara ara fenalaştığım zamanlar oluyo böyle bayılma hissi gibi uyku problemi çekiyorum geceleri uyyamıyorum gündüzleri hep uyumak istiyorum daha 5. aydayım sanki kendimi kaldıramıyorum Allah sonumuzu hayır etsin inş ama sanırım bunda zorlanıcam bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…