- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.041
adamınkide artmalı mı ki kadının adrenalin artmalı sanırım dimi kız momof
geçecek canım geçecek sabret
inşallah kısa sürer bebeğinle ilgili sıkıntı olduğunu hiç sanmıyorum canım
onu zaten melekler korumuştur
dozu onemli, siddetli stres, testosteronu bloke ediyor, az stres iyidir :)
bu arada kulalndıgın krem nedır hamıleler kullanabılırmırmı acaba ben voltaren jel surdum banamısın demedı vıcks bı nevı serınlık verıo 3 5 dk rahat edıyorum.orjın krem duydum bıtkıselmıs tamamen ne yabsam bılmıyorum kadın dogumcum hıc bırsey vermıyorEzelcan, dogrular bazen guzeldir
Boncuk, saglikla gelecek insh, rontgen meselesini cidden kafana takma, 1 rad ile 50 rad arasinda cok fark var. O yuzden onunla ilgili endiselerini unut. Bel fitigi olma ihtimalin var mi, bebek buyudukce bele bel de sag ya da sol bacaga baski yapiyor. o da MR da cikiyor. Dogumdan sonra ona bir baktir. Ben cok cektim bel fitigindan. Sonra bir krem buldum ilac, azitti mi suruyorum belime, direk kesiyor hem bacagimdaki hem de belimdeki agriyi. Ayak ustu sabit durma. Genelde yat, hafif yuruyus yapAllah sifa versin.
eeehhh eeehhh o zaman benim adamda testesteron yerle bir
adam işinde stres yaşıyor bide ben strese sokuyorum sabah akşam
cnm sen hıc kafana takma sagdam yumoslayanında kızı oluyo rabbım buyukkızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr herkese merhabaaa
geçmişi okuyup geldim.Ben bu ara sağ yumurtalık sol yumurtalık olayına takıldım kaldım çünkü sağ yumurtalığım yok oğluş olmucaksa boşuna uğraşmayım doğurayım gitsin önemli olan kızımın kardeşi olsun yeter dedim ve cesaretimi toplayıp sabah dr.umu aradım konuştum dedimki sağdan yumurtlama olursa yumurta erkek sperm hücresini soldan olursa kız siperm hücresini çekiyormuş deniliyor doğruluk payı varmıdır dedim dr.rumda dediki hiç öyle şey olurmu dedi sağ da olsa sol da olsa yumurta x tir değişmez dedi onu biliyorum ama negatif pozitif olayı varya dedim sağdanda olsa soldanda olsa - yada +yüklenebilir bunu beslenme şeklin bile değiştirebilir böyle birşey kesinlikle yok tek yumurtalığıyla iki cinstende çocuğu olan bir sürü kadın var dedi ???kararsız kaldım( arkadaşım yeni doğum yaptı sağ yumurtalığında kist varken hamile kaldı oğlu oldu ..sizin düşünceleriniz nedir kızlar yöntem için beklesem mi yoksa çalışmalara başlasammı? oofff ooofffff düşünceleriniz bnm için çok önemli ...Rabbim hayırlısını versin inşaallah
merhaba canlar nasılsınız ıns ıyısınızdır kusuruma bakmayın gecmıse bakamıycam dılerım herkes ıyıdır ve hersey yolundadır ben en son sıtede paylasmıstım ayagımda bır agrı olustu agrı dayanılmayacak kadar cok oldugundan dr gıttım benı rontgene aldılar daha sonra doplerle damarları ıncedıler bırsey cıkmadı daha sonra kan tahlılı yabıldı yıne bırsey cıkmadı.tabı bunlar yabılırklen benım muthıs agrılarım oldugu ıcın 12 saatte bır voltaren ıgnesı yabtırıyordum.en son emar ıstedıler benden bende emar cektırmek ıcın baska ozelbır hastneye gıtttım kı ne olsun benı emara almıyorlar hamılelıkte cok tehlıkelı bebege zarar verır fılan dedıler eee dedım ben rontgene gırdım onada almıyoruz ıkısı aynı sey dedıler benım morelım bır bozuldu anlatamam .hastaneye gıttık yıne dr dedık boyle boyle sı bana nasıl rontgen cektınız yok cok dusuk cektım 1 rad bıle degıl bırsey olmaz korkma hem kursunla koruduk senı fılan dedıler.deselerde yuregım ıste hergece kabuslar goruyorum bunlara ragmen ayak agrım hala gıtmıs degıl dun gece yıne fenalastım agrıdan bayılmısım .kaynanamlarda kalıyorum.ayagımın agrısı kusmalarım derken sımdıde bebegım ıcın endıselerım basladı.anlayacagın cok mutsuz bır hamılelık gecırıyorum.kım ne derse desın kendıme engel olamıyorum sınırlerım cok bozuk sureklı aglama ıhtıyacı duyuyorum.kadın dogumcum ortopedıye yonledırdı gıttım.dayanmak zorundasın dedıler bebek cok ufak hıc bırsey yabamayız ancak 4.cu ayına gırdıgınde emara belkı alabılırız dedıler.vıck krem suruyorum bacagıma 15 dk da bır ama yok yok hıc gecmeyen ılgınc bır agrı gecelerı ıse kabusa donusen bır agrı.bılgısayara bıle gırmeye korkuyorum bebegım cok fazla radyosyana maruz kaldı bırde bunlardan etkılenmesın dıye gelemıyorum.troıdım yuksekken hamıle kaldım ve dengeye alınamıyor suanda cunku kusuyorum ılac mıdemde kalamıyor bu bıle bebegım ıcın cok rıkslı zaten sabah 5te kusmaya baslıyor 2 ye kadar devam edıyorum.2den sonra ıse ayagımın derdıne dusuyorum.kızım cok zayıfladı ona muthıs uzuluyorum kendıme faydam yokkı onada olsun.sonra dr bana voltaren jel ve ıgnesını verdı ıste bunu baska hastanede tanıdık var sordurduk bu ıgnenınde bebek ıcın zararlı oldugunu ve mecbur kalınmadıkca asla yabılmamam gerektıgını soyledıler.eee ben mecbur kalıyorum agrıdan bayılıyorum daha ne yababılırım bılmıyorum.akrabamın kızı kuran kursuna gıdıyor 200 kısıye su okutmus 63 kısıde yasın okumuz 1000 selavat getırmısler Allahım razı olsun suyu getırdı ıcıyorum sımdı ıns sıfamı bulucam.ama darmadagınım dıyorum ya artık bana korkma bısı olmaz gecer vsler hıc etkı etmıyor.yasadıklarımın etkısındeyım kurtulusu yok gıbı cunku hergun maruz kaldıgım agrılar ıcındeyım he allahıma bın sukur dermanı olmayan dert vermesın rabbım.bılmıyorum belkıde sınanıyorum hıc bır fıkrım yok qercekten
lh artmaya başladığı an kitlerde çıkmaya başlar zaten...kitte hemen pozitif görünce yapmamak lazım zaten..kit konusunda çok bilgim yok ama teravet ve diğer kızlarda elarada momofta bu konuyu ii biliyor.ama silikleşmeye başamasından değilde pozitif çıktıktan 2 gün sora denemek olabilir belki.beni bi siteden arkadaş ilk pozitiften 36 saat sonra deneme yaptı oğluşu olacak.ama biosuda erketeydi
Nasilsiniz güzeller insAllah sizler icin hersey yolundadir bizler yavas yvs toparlaniyoruz artik,, sukurler olsun ki Rabbime inanan kullariz ve Rabbimden gelene sükredebiliyoruz ...............
Boncugum güzel gönüllü arkdasim benim lütfen üzülme Rabbim dermansiz dert vermez kullarina seninde tez zamanda sifani verir insAllah eminim bebegin sagliklidir kendini bu kadar yipratma ....
BENGÜ sende dinlen bebegim bol bol sakin yorma kendini birde ben Aslanpencesi cayinin hamileligin ilk 3 ayinda düsügü önledigini okumustum nette bi arastir istersen Rabbim bebegini sana bagislasin saglicakla kucagina alirsin insaAllah....
Nasilsiniz güzeller insAllah sizler icin hersey yolundadir bizler yavas yvs toparlaniyoruz artik,, sukurler olsun ki Rabbime inanan kullariz ve Rabbimden gelene sükredebiliyoruz ...............
Boncugum güzel gönüllü arkdasim benim lütfen üzülme Rabbim dermansiz dert vermez kullarina seninde tez zamanda sifani verir insAllah eminim bebegin sagliklidir kendini bu kadar yipratma ....
BENGÜ sende dinlen bebegim bol bol sakin yorma kendini birde ben Aslanpencesi cayinin hamileligin ilk 3 ayinda düsügü önledigini okumustum nette bi arastir istersen Rabbim bebegini sana bagislasin saglicakla kucagina alirsin insaAllah....
hos geldın cnmm özledık ınankı senıNasilsiniz güzeller insAllah sizler icin hersey yolundadir bizler yavas yvs toparlaniyoruz artik,, sukurler olsun ki Rabbime inanan kullariz ve Rabbimden gelene sükredebiliyoruz ...............
haskena merhabalar canım özlemişiz senin tatlı dilini...hoşgeldin
tekrar allah sabrını versin diyorum sizede ailesine de
hoşgeldin cnm nasılsınn.özledikk senii yaw
hos geldın cnmm özledık ınankı senı
haklısın cnm rabbımden gelene razıyız verde o alanda
rabbım annesıne babasına eyup alayhısselm sabrını versın ıns cok zor
Hayırlısı olsun elaracım gönlünde iki kız vardı belki böyle hayırlısı ama sanmam sen geçen ayda aynı şekilde korkmuştun bişey çıkmadı bundanda çıkmaz inş.Allah gönlüne göre versinkızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
sag kasıgımda şişkinlik böle agrı gibi bişiler oluyorr
yeni hamiş kalanlar sizdede böle şeyler oldumuuu
yoksa ben ayvayı yedimmii
hamileysem bio kıza yatkın
yumdan 3 gün önce olduu ama o gün inanılmaz cok akıntı vardı.belkide yum günüde olabilir tam emin degilim.
yani bi kız bebek daha gelebilirrr
Canım Allah kavuştursun valla birileri olunca ev evlikten çıkıyo güzel ama herkes gidince şöle bi bakıyosun eyvah eyvah ev evlikten çıkmışGunaydın kızlar nasılsınız
annemlerı yolcu ettım evım almıs basını gıdıyo
aksam bır suru mısafırım vardı
gene dedım bakayım bı bes dkk ne var yok
Nasilsiniz güzeller insAllah sizler icin hersey yolundadir bizler yavas yvs toparlaniyoruz artik,, sukurler olsun ki Rabbime inanan kullariz ve Rabbimden gelene sükredebiliyoruz
Canım hoşgeldin Allah sabır versin hayet devam ediyor elbette normale dönüceksiniz zaman herşeyin ilacı Allahım çekemeyeceğimiz dert vermesin özledik seni buranın tadı tuzu oldun sen eskiye dönmeni dört gözle bekliyoruz
Geçmiş olsun inş atlatır bu günleri sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaiyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
ezel bi kac kez türkce bioritim grafigi linki vermişti
hatta bugünde verdi
sen gecmişi okumadıgından görmemene ve tekrar tekrar sormanaa alıştık artıkk
Tez zamanda sağlına kavuşursun inş. valla anlıyorum seni canım ya hem hamilelik hem başka bi hastalıkla birleşince valla zor oluyo Allah kolaylık versin bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inş.merhaba canlar nasılsınız ıns ıyısınızdır kusuruma bakmayın gecmıse bakamıycam dılerım herkes ıyıdır ve hersey yolundadır ben en son sıtede paylasmıstım ayagımda bır agrı olustu agrı dayanılmayacak kadar cok oldugundan dr gıttım benı rontgene aldılar daha sonra doplerle damarları ıncedıler bırsey cıkmadı daha sonra kan tahlılı yabıldı yıne bırsey cıkmadı.tabı bunlar yabılırklen benım muthıs agrılarım oldugu ıcın 12 saatte bır voltaren ıgnesı yabtırıyordum.en son emar ıstedıler benden bende emar cektırmek ıcın baska ozelbır hastneye gıtttım kı ne olsun benı emara almıyorlar hamılelıkte cok tehlıkelı bebege zarar verır fılan dedıler eee dedım ben rontgene gırdım onada almıyoruz ıkısı aynı sey dedıler benım morelım bır bozuldu anlatamam .hastaneye gıttık yıne dr dedık boyle boyle sı bana nasıl rontgen cektınız yok cok dusuk cektım 1 rad bıle degıl bırsey olmaz korkma hem kursunla koruduk senı fılan dedıler.deselerde yuregım ıste hergece kabuslar goruyorum bunlara ragmen ayak agrım hala gıtmıs degıl dun gece yıne fenalastım agrıdan bayılmısım .kaynanamlarda kalıyorum.ayagımın agrısı kusmalarım derken sımdıde bebegım ıcın endıselerım basladı.anlayacagın cok mutsuz bır hamılelık gecırıyorum.kım ne derse desın kendıme engel olamıyorum sınırlerım cok bozuk sureklı aglama ıhtıyacı duyuyorum.kadın dogumcum ortopedıye yonledırdı gıttım.dayanmak zorundasın dedıler bebek cok ufak hıc bırsey yabamayız ancak 4.cu ayına gırdıgınde emara belkı alabılırız dedıler.vıck krem suruyorum bacagıma 15 dk da bır ama yok yok hıc gecmeyen ılgınc bır agrı gecelerı ıse kabusa donusen bır agrı.bılgısayara bıle gırmeye korkuyorum bebegım cok fazla radyosyana maruz kaldı bırde bunlardan etkılenmesın dıye gelemıyorum.troıdım yuksekken hamıle kaldım ve dengeye alınamıyor suanda cunku kusuyorum ılac mıdemde kalamıyor bu bıle bebegım ıcın cok rıkslı zaten sabah 5te kusmaya baslıyor 2 ye kadar devam edıyorum.2den sonra ıse ayagımın derdıne dusuyorum.kızım cok zayıfladı ona muthıs uzuluyorum kendıme faydam yokkı onada olsun.sonra dr bana voltaren jel ve ıgnesını verdı ıste bunu baska hastanede tanıdık var sordurduk bu ıgnenınde bebek ıcın zararlı oldugunu ve mecbur kalınmadıkca asla yabılmamam gerektıgını soyledıler.eee ben mecbur kalıyorum agrıdan bayılıyorum daha ne yababılırım bılmıyorum.akrabamın kızı kuran kursuna gıdıyor 200 kısıye su okutmus 63 kısıde yasın okumuz 1000 selavat getırmısler Allahım razı olsun suyu getırdı ıcıyorum sımdı ıns sıfamı bulucam.ama darmadagınım dıyorum ya artık bana korkma bısı olmaz gecer vsler hıc etkı etmıyor.yasadıklarımın etkısındeyım kurtulusu yok gıbı cunku hergun maruz kaldıgım agrılar ıcındeyım he allahıma bın sukur dermanı olmayan dert vermesın rabbım.bılmıyorum belkıde sınanıyorum hıc bır fıkrım yok qercekten
Bende özledim canim sizi bi gecmisi okuyayim dedim ana bi baktim 500 sayfa olmus kiz ne döktürdünüz bu kadar.....
Valla ben dün giremedim 3 saat rahat olmuştur okumaya başlıyalı anca bitirdim kolay gelsin sana canımm
yaprakçım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?