bebek cinsiyet belirleme..

evet savaştan dönenlerin çoğunun oğlu oldu.çünkü savaş zamanı nufus verilerinde kadınlar ekeklerden fazla daha sonra allahın işi işte %51 49 oranı tekrar oluşuyor...
canım bende lisedeki derslerden hatırlıyorum ama nerden unuttum...bu bilgi doğru.istatistiklerdemi vardı acabaCADIARZU

niye korkuyon mimoza??tekrar kız olmasındanmıı ?anlamadım gitti senii yaw

kız elara sence neden ...rabbim bilir tabiki...ama işte sanki olmıycak gibi...offf offff...klomeni alana kadar ne çektim...şimdide içsemmi diyorum....sempatiksalakcinni
klomen tedavisiyle kızı olan birini okudum şimdifisfisfis
kafam karıştı yine.......

hımmm dogrudurr.ben sayısalcıydım tarihim berbattırrrr.cok sıkıcı geliyor bana.ama gecmişini bilmeyenn gelecegine yön veremezzz.Allahtan eşimin tarihi iyide o yön veriyo banaakaydirigubbakcemile3

merhaba mimoza sorularını yanıtlıyorum iğneden önce hiç ilişkim olmadı spermin kaliteli ve çok olması için. iğneyi pazar sabah 11 de vurulmuştum pazartesi akşamı 11 de salı akşamı ve perşembe akşamı olmak üzere 3 ilişkim oldu.benim 2 yumurtam vardı biri 17 mm diğeri 19 mm idi.büyük ihtimal 19 mm olan tuttu çünkü diğer yumurtam 18 ve üzeri olsaydı doktor ikiz olurdu dedi rahatlık önemli ilişkiden sonra tuttu mu diye 1 hafta düşünme çünkü stres tutmasını önlüyor.iğneden sonra 14.gün kan testi yaparsan kesin sonuç çıkar ben 17.gün yaptım doktor iğneden sonra 14.gün adet olman lazım demişti bir arkadaş "16.gün adet oldu doktor döllenmen olmuş ama kaliteli olmadığı için vücut adetle atmış dedi hakkında hayırlısı inşallah benim gibi ilk denemende meleğine kavuşursun allah gönlüne göre versin hoşçakal konuşmak istediğin her an yazabilirsin hoşçakal
.......................
özel mesaj attığım bi arkadaşın cevabı

bu kadının kızımı olmuş

mimoza bu arkadaşın kızının olması normal cnm
cünkü igneden sonra ilk ilişkisini35 saatte yaşamış.yani yum catlamadan ilişki yaşanmış
bide salı ve perşeme ilişki yaşamış belkide o günlerden hamile kalmışda olabilir.o zmaanda vajina asidik hale geliyor tekrar biliyorsun
38-40 saatler arası olması lazım

tobilibu ve gulhyas da klomen kullandı ve 38.saatte oldu ilişkii ogluları oldu biliyorsunn
sen önce sakin ol ve olumlu düşünn.mantıklı gelen yöntemleri dener Allaha dua edersin.
takdir onun artık.tekrar kızın olursada isyan edecek halin yok dimi.
en azından dersin ben elimden geleni yaptım Rabbim böylesini uygun görmüş dersinn
klomenide iç bence.bak herkess kullanmak istiyor ama takip edecek verecek doktor bulamıyorlarr

e peki elaracım ilk ilişki vajina alkaliyken oldu o an gebe kalamadım..sonra 12 saatten sonra asidik olan ortamda hala yaşayan sperm hala olur.ilişkiye tekrar girmesem bile..kalan spermlerden asidik ortamda 72 saate kadar yaşayan spermlerden biri döllemezmi...mantığı anladınmı...yanlışmı düşüneyyommm

yumurta catlayıp vajinada alkali iken hamile kalmamak cok düşük bi ihtimaldir mimoza. senin aklın alıyormu buna?milyon tane sperm var vajinada yarış ediyorlar catlamış yumurtaya ulaşmak için.ve onlar için cok uygun bi alkali ortam var.buşartlarda hamile kalamamak birazz zor gibi.başka sorunları vardır kadının yada erkegin.

tam kızımı olmuş diyecektim aldım cevabımı..

evet dedigin dogru...

mimozam artık çok stres oldun.bence iç klomeni..kız kafan karıştı senin iyice...

mımoza dıyecemkı sımdı sen dur ben dogurayım:):):))):) kız bukadar karamsar olma bcm ben 3 tane kızım oldu öldummü hamdolsun rabbıme ya saglıksız olsalardı hadı oglum oldu bı gozu olmasaydı bıde bence böle dusun tmm cok ıstıyozda rabbım verecekse verır bız elımızdn gelen sebeblere yapısalım ıns olacak ıc klomenı yap ıgnenı bak tombılı orneklerıde var cnm karamsar olma sen bu dusunseyle stresle ınan hamıs kalmanda zorlasır dusunme rabbıme bırak bende cok pıpırıklıyımdır ama sende daha cok cnm uzme kendınııııı

Son düzenleme:
savaş sonrasını televizyon proğramında bir doktor anlatmıştı.flaş tv de sabahları tüp bebek ve gebelik diye cuma günü yayınlanan bir proğramdı sanırım 2001 de yayınlanıyordu.o doktor anlatmıştı.Buna karşın, İsrail’deki Soroka Üniversitesi’nden Eliyahu Levitas şöyle diyor: “İki günde bir cinsel ilişkiye girmek daha iyi olur.” Hem de tıbbi nedenlerden. Zira Levitas’ın ekibi yaklaşık 900 erkekten topladığı 1800 sperm örneğini araştırdı ve sonuçları 2005′te Kopenhag’da Avrupa Üreme Tıbbı Kongresi’nde açıkladı. İsrailli uzmanlar erkekleri iki gruba ayırdılar; bir grup normal, diğeri düşük sperm sayısına sahipti. Düşük sperm sayısına sahip erkeklerde, iki günü aşan bir cinsel perhizde spermlerin hareketliliği, yumurtaya girme ve dölleme yeteneği azaldı. Normal sayıda sperme sahip erkeklerde ise, spermlerin yeteneği ancak beş ila on günlük bir cinsel perhizde azalma gösterdi. Levitas, çocuk sahibi olma arzusunu gerçekleştirememiş çiftlere her halükarda “sadece kısa perhizler” öneriyor. Çünkü belli ki spermler iyi şaraplar gibi değil: Kalite, yaşlandıkça illa ki artmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…