- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.361
elara gördüm seni gözlerin maşallah çok güzel kızında çok tatlı canım benim büyük kızımda sarışın onun bebekliğine benziyo kızın oda çok tatlı maşallah
rengin yaşın kac senin.sende 3 cocuk annesi gibi görünmüyorsun hiç .gayet fitsin maşallahhh
resimdeki en küçük kızın galiba maşallah cok sevimli..o kac yaşında
33 yaşındayım teşekkür ederim canım küçük kızım 3 yaşına girecek inş
güle güle iyi günlerde kullan kurtulmuşsun kış günü zor oluyo ya bitmiş şükür
kızlar ben resim yükledim albüm oluşturanları arkadaşlığını kabul edecem kakule çok tatlısın canım oğlunda maşallah kıvır kıvır saçlar bernil haskena aylinim kızlar albüm oluşturun sizi tekrar arkadaşlığa kabul edecem canlarım sizide çok merak ediyorum:98:
tesekkür ederim hayatimm.Hosgeldin canim bebegin hayirli olsun bahti güzel ömrü uzun olsun annesine babasina hayirli evlat olsun .................
hoşgeldinn hayırlı olsun kızınnn[/QUOTE
saol canmm..[
QUOTE=layd_s;17390604]güle güle kullan elara, kremleri ne yaptın?
ya canım bir ara katı meyvasıkacağı konuşulmuştu ama hangi marka iyi demiştiniz, ben boshu beğendim tabiki reklamından ama ne diyosunuz
güle güle büyüt kızını inşallah,
elmi kızında yöntem denemişmiydin
orlistat merhaba, var mı bir gelişme bebişinle ilgili
merhaba canım mualesef bir gelişme yok, p.tesi memleketime geçicem ,hemen ordan bir hastaneye gidip muayene olucam, zaten 3 lü test zamanımızda geldi sayılır onuda orda yaparım.wınımıda götürücem sizinle bağlantım kopmayacak...
bizim günahımız ne bize neden söylemiyosun
örtmenim ama öğrenciler arasında ayrımcılık yapıyon
sagol cnm.kremleri hala araştırıyorumm.bu hafta sipariş vercem karar verebilirisemmgüle güle kullan elara, kremleri ne yaptın?
Ya canım bir ara katı meyvasıkacağı konuşulmuştu ama hangi marka iyi demiştiniz, ben boshu beğendim tabiki reklamından ama ne diyosunuz
bu arada kızlar ustalardan sonra kızımı caillou tiyatroya götürdük
ayyy bayılacaktım birde çizgi filimlerin aynısını oynadılar eve geldik tv de yine caillou ayyy yetttiiii
şuan cok erkennn yumurtlama belirtisi için.kızlar sol tarafım ağrıyo adetimin 8.günü acaba soldan mı yumurtlucam
bu durumda denemesem mi uff ya kafam karıştı şimdi akıl verin
Yaprak ogluşunna maşallahhh.büyümüşdee bide resimelree poz vermişşşsaol canım allah razı olsun herkesin gönlündekini versin inş.
[sıze="2"]elara, keseye göre ve bioritme göre erkek demiştin ve erkekim geliyor inşallah.
Valla bildin, tuttu[/sıze]
ok ozaman, hadi hayırlısı haber alırız inşallah en yakın zamanda
allah gönlündekini versin canım
sagol cnm.kremleri hala araştırıyorumm.bu hafta sipariş vercem karar verebilirisemm
katı meyve sıkacagı ben arçelik kullanıyorum fena degil.
cnm hangi tiyatroda bende götürüyüm kızımı.
şuan cok erkennn yumurtlama belirtisi için.
merhaba canım mualesef bir gelişme yok, p.tesi memleketime geçicem ,hemen ordan bir hastaneye gidip muayene olucam, zaten 3 lü test zamanımızda geldi sayılır onuda orda yaparım.wınımıda götürücem sizinle bağlantım kopmayacak...
elara istatistiklerine göre kesenin konumumu ,bioritm günlerimi seni daha az yanılttı?
birilerinden fikir almam gerekiyorduu.msnyi ilk actıgımda bernil vardı ona söledim
momofda cok bilgili yardımcı olur diye bide ona danıştım
yoksa ayrım yapmıyorum cnm.
Slmm kızlarr ne habersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?