- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.381
ankamall de sanatolia sahnesinde canım ama sanırım ankarada ki son günleri,
dediğim gibi çizgi filmlerin aynısı ama daha küçükler için daha eğlenceli olabilir benim kız çok sevmedi
yumurtlama belirtisi için erken demişin rahatladım cnm, bir sağ bir sol gidiyorsa sıra sağda ama öyle bir sıra olduğu bilgisinede hiç rastlamadım
Slmm kızlarr ne habersiniz
nasılsınız kızlar geçmiş çok uzun yine uykumda da geldi okuyamadım
biz kızımıza iyiden iyiye alıştık allah sağlık versin sabırsızlıkla bekliyoruz eşim bile alıştı aman birşey olmasın diye gözü gibi bakıyor sağolsun ben daha kötü olacağını düşünmüştüm ama allaha şükür iyi
ismini yağmur koyucaz inşallah sağlıkla gelsin adıyla yaşasın
geçen hafta kızım hastaydı ege üniversitesinde bir profa götürdük onu 3 gün oralarda süründük çok sıra bekledik saatlerce allahın işi işte sıra beklerken oğlan çocukları orda ankesörlü telefonu kırdılar biri ayağından çizmesini çıkarıp bizim üstümüze fırlattı biri hiç aralıksız ağladı eşim de diyor görüyon mu oğlanları şanslımıyız ne diyor,napsın adam artık iyi yönlerinden bakar oldu ama benim çin hava hoş ben mutluyum kız istiyordum inşallah allah nasip etsin sağlıkla gelsin
Kızlar bişey sorucam hamileliğinde çatlaklar için krem kullananlar olmuştur mutlaka faydasını çok gördüm iyi krem diyen yazabilirmi lütfen ben bu sefer çok yırtılıcam sanırım şimdiden kullansam iyi olucak şimdiden teşekkürler
herkese ıyı geceler arkadaslar umarım hepınız ıyısınızdır
EZELLLL tesekkur ederım canım gecmıs olsun dıleklerın ıcın
ya ben bronsıt oldum esımın bogazları ıltıhaplandı sımdıde en kucugumun bogazları kızarmıs RABBIM bunada sukur ama yaklasık 20 gundur felan bunlarla ugrasıyoruz pek gelemedım buralara ama aklım hep burda canlarım kendınıze ıyı bakın mutlu kalın gonlunuzdekıler kucaklarınızı doldursun INSALLLAHHHH
elaracım senden ınsallah bı ara bıorıtm ıcın gun alacagım canım ozelden yazacagım sımdıden tesekkur ederım
HEPINIZE KUCAK DOLUSU
geçmiş olsun canım hastalık ayındayız herkezler hasta:94:herkese ıyı geceler arkadaslar umarım hepınız ıyısınızdır
ya ben bronsıt oldum esımın bogazları ıltıhaplandı sımdıde en kucugumun bogazları kızarmıs RABBIM bunada sukur ama yaklasık 20 gundur felan bunlarla ugrasıyoruz pek gelemedım buralara ama aklım hep burda canlarım kendınıze ıyı bakın mutlu kalın gonlunuzdekıler kucaklarınızı doldursun INSALLLAHHHH
elaracım senden ınsallah bı ara bıorıtm ıcın gun alacagım canım ozelden yazacagım sımdıden tesekkur ederım
HEPINIZE KUCAK DOLUSU
Kızlar bişey sorucam hamileliğinde çatlaklar için krem kullananlar olmuştur mutlaka faydasını çok gördüm iyi krem diyen yazabilirmi lütfen ben bu sefer çok yırtılıcam sanırım şimdiden kullansam iyi olucak şimdiden teşekkürler
herkese ıyı geceler arkadaslar umarım hepınız ıyısınızdır
HEPINIZE KUCAK DOLUSU
mutlu olman ne guzel rabbım bebek werırken sewgısını kalbımıze sutunu gogsumuze yolluyornasılsınız kızlar geçmiş çok uzun yine uykumda da geldi okuyamadım
biz kızımıza iyiden iyiye alıştık allah sağlık versin sabırsızlıkla bekliyoruz eşim bile alıştı aman birşey olmasın diye gözü gibi bakıyor sağolsun ben daha kötü olacağını düşünmüştüm ama allaha şükür iyi
ismini yağmur koyucaz inşallah sağlıkla gelsin adıyla yaşasın
geçen hafta kızım hastaydı ege üniversitesinde bir profa götürdük onu 3 gün oralarda süründük çok sıra bekledik saatlerce allahın işi işte sıra beklerken oğlan çocukları orda ankesörlü telefonu kırdılar biri ayağından çizmesini çıkarıp bizim üstümüze fırlattı biri hiç aralıksız ağladı eşim de diyor görüyon mu oğlanları şanslımıyız ne diyor,napsın adam artık iyi yönlerinden bakar oldu ama benim çin hava hoş ben mutluyum kız istiyordum inşallah allah nasip etsin sağlıkla gelsin
Slmm kızlarr ne habersiniz
elara tebrıklerrrr senı hayranlıkla takıp edıyorum senı:79::79::79:arına bebegın hayırlı olsunnnnnnnElara, keseye göre ve bioritme göre erkek demiştin ve erkekim geliyor inşallah.
Valla bildin, tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?