bebek cinsiyet belirleme..

şimdi baktım yarın saat 5 de son günmüş.
yumurtlama olayının sırayla oldugunu duymadımm.

kese konumuna cok bakamadımm.biorşitme cok baktıgımdan onda tutma oranı fazla
bence seninde erkek ya[/QUOTE]

inşallah canım sağlıklı, hayırlı bir erkek evlattır, olmasada canımız sağolsun kızımın yareni olur,iki kızkardeş konusunda seninle aynı fikirdeyim, benim sorunum kendimle :)))taktım resmen...
epciğinize iyi geceler....

nasılsınız kızlar geçmiş çok uzun yine uykumda da geldi okuyamadım
biz kızımıza iyiden iyiye alıştık allah sağlık versin sabırsızlıkla bekliyoruz eşim bile alıştı aman birşey olmasın diye gözü gibi bakıyor sağolsun ben daha kötü olacağını düşünmüştüm ama allaha şükür iyi
ismini yağmur koyucaz inşallah sağlıkla gelsin adıyla yaşasın
geçen hafta kızım hastaydı ege üniversitesinde bir profa götürdük onu 3 gün oralarda süründük çok sıra bekledik saatlerce allahın işi işte sıra beklerken oğlan çocukları orda ankesörlü telefonu kırdılar biri ayağından çizmesini çıkarıp bizim üstümüze fırlattı biri hiç aralıksız ağladı eşim de diyor görüyon mu oğlanları şanslımıyız ne diyor,napsın adam artık iyi yönlerinden bakar oldu ama benim çin hava hoş ben mutluyum kız istiyordum inşallah allah nasip etsin sağlıkla gelsin

eşinin alışmasına çok sevindim canım. zaten erkekler önce erkek çocuk isterde büyüdüklerinde oğullarından çok kızlarına düşkün olurlar:) hayırlısıyla gelsin canım kızın,
bu arada küçük ablayada çok geçmiş olsun

Kızlar bişey sorucam hamileliğinde çatlaklar için krem kullananlar olmuştur mutlaka faydasını çok gördüm iyi krem diyen yazabilirmi lütfen ben bu sefer çok yırtılıcam sanırım şimdiden kullansam iyi olucak şimdiden teşekkürler

Süt kardeşim kakulem seni gördüğüme sevindim canım oğluşun çok tatlı sende tahmin ettiğim gibi sevgi dolusun ben bugün annemde kaldım en kısa zamanda eve gidip bende resim yüklüycem bakalım sen beni nasıl bulacaksın

canım ben dr verdiğini kullanmıştım beyaz pembe bir ambalajı vardı çok faydasını gördüm ama 3 aylıkken başladım sürmeye tavsiye ederim birde badem yağı diyorlar

herkese ıyı geceler arkadaslar umarım hepınız ıyısınızdır

EZELLLL tesekkur ederım canım gecmıs olsun dıleklerın ıcın

ya ben bronsıt oldum esımın bogazları ıltıhaplandı sımdıde en kucugumun bogazları kızarmıs RABBIM bunada sukur ama yaklasık 20 gundur felan bunlarla ugrasıyoruz pek gelemedım buralara ama aklım hep burda canlarım kendınıze ıyı bakın mutlu kalın gonlunuzdekıler kucaklarınızı doldursun INSALLLAHHHH
elaracım senden ınsallah bı ara bıorıtm ıcın gun alacagım canım ozelden yazacagım sımdıden tesekkur ederım

HEPINIZE KUCAK DOLUSU

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Oğlak geçmiş olsun kızına. Senin için de çok sevindim eşin konusunda. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

selam kızlar geçmişe bir göz attım;

boncuk çok geçmiş olsun umarım bebişini kucağına alınca unutursun bu yaşanılanları........
elara kız sen istiyon bence bi bebiş...çünkü sen kendini sağlam kazığa bağlamadan olmasss bu iş gibime geliiiiibencede olsun artık elara....
oğlakcım senin adınada çok sevindim adıyla yaşasın inş...sağlıklı hayırlı bi evlat olur inş...
yaprak bebeğin resmi çok güzel allah sağlıklı sıhatli almanı nasip etsin oğlunu kucağına...

sudesoylem eceiremnur ve gamzecim nerdeler yaaaa karabiberde artık hiç uğramıyor :84::84:

geçmiş olsun canım hastalık ayındayız herkezler hasta:94:

canım ben badem yağı kullandım, biraz tüylenme oldu ama ondan kaynaklımı bilmiyorum, doğum sonrası tüy falan kalmadı gerçi. çok şükür çatlakta oluşmadı,
direk gebelikte kullanılan kremler var hatta bazıları bayağıda pahalı, doktorum bana onlara gerek yok yok sadece deriyi rahatlacatacak birşeyler sürmen yeter çatlamaya uygunsa yapın hiç bir krem engellemez demişti.

çok geçmiş olsun canım malesef şu sıra hastalık çok yaygın

Hazekim tatlim benim cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifanizi versin ...............
Oglak canim kizina gecmis olsun ve 2. gülün hayirli ve saglikli olsun insaAllah
Firegirl986 ne haber özledim kiz senide hic karsilasamiyoruz artik bende senin gibi Eceiremnuru merak ediyorum nerelerde ne yapiyo acaba bebisi nasil belki bir gün gelirde anlatir ha ne dersin.....

mutlu olman ne guzel rabbım bebek werırken sewgısını kalbımıze sutunu gogsumuze yolluyor

Slmm kızlarr ne habersiniz
hoşgeldinnnnnnnnn

Elara, keseye göre ve bioritme göre erkek demiştin ve erkekim geliyor inşallah.

Valla bildin, tuttu
elara tebrıklerrrr senı hayranlıkla takıp edıyorum senı:79::79::79:arına bebegın hayırlı olsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…