bebek cinsiyet belirleme..

Eleracım sana bişey soracağım biraz saçma gelebilir belki. Şimdi benim şu an iki arkadaşım ve bir akrabamız hamile ve üçününde oğlu olacak kısmetse. İki arkadaşımın da ilk bebeği akrabamızın ise 1 oğlu var. Yöntem falan denediklerini sanmıyorum ama soramıyorum da İki arkadaşım da hamile kalmak için kaç ay denedi ve sık ilişki olmuştur muhtemelen. Yeme içme desen diyet yaptıklarını hiç sanmıyorum hatta sağlıklı beslenmeye çalışıyorlardı hamile kalmadan süt ürünlerini bolca tüketmişlerdir eminim kocaları dört dönüyordu etraflarında. Acaba diyorum genetik faktörlerde etkili mi erkek veya kız çocuğa sahip olmak için? Yani yumurtlama günlerine dikkat edip de hamile kalsalar bile, biliyorsun buna dikkat edip hamile kalan kaç arkadaşın kızı oldu diğer topiklerde. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar benim kafam karıştı. He bi de şu var, Allah kısmet eder de oğlum olursa inşallah, senin kızını alcam, ikinci erkekim cart curt demiyeceğim çok itici oluyor.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız lads senide gördüm canım çok tatlısın daha çok küçükmüşsün kızında çok tatlı bestem sende çok hoşsun canım firegirl senide gördüm sende çok şirinsin canım insan kafasında farklı canlandırıyo dimi ama sizleri görmek hoş oldu eccce sende resim yüklermisin canım karşılıklı görelim yanlış anlama canım, birbirimizi haskena sende resim yüklermisin senide çok merak ediyorum

yaprakçık badem yağını bende kullanmıştım tüylenme yapıyo die sonra kullanmadım dovun sıvı sabununu banyoda kullanmıştım çok yumuşak oluyo kremli gibi bide son hamileliğimde keşfettim hakiki zeytinyağı süper bişey ben sadece banyolarımdan sonra kullanıyodum yetiyodu bana extraya bile ihtiyaç duymadım dr sormuştum eğer çatlayacaksa en pahalı kremi bile alsan çatlar demişti hastalarımdan kullananlar oldu ama hep vücutları çatladı dedi zeytinyağını çok tavsiye ederim dene istersen

tamam canımkabul ettim kızında senin gibi çok tatlı baya küçükmüşsün layds

iyi geceler kızlar şafak 9

teşekkürler canım öyledir o kıvırcığım benim teyzesi

süt kardeşim eminim dilin gibi yüzün de çok tatlıdır.hadi merak ediyorum bakalım bi sen bi de haseka kaldı heralde görmediğim.

kızlar bı yazı okudum sizinle paylaşmak istedım bıraz uzun amaaaaaaa elaraa kızma sakınnnnnnnnnnn:93::93:ANNE OLMASAYDIM EĞER...

Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...
Ekleyen: Dilek Mektubu

eccce paylaşımın çok güzel.

geceleri kızıma sarılıp mis gibi kokusuyla uyumak kadar , sabahları iki eliyle yanaklarımdan tutup öptükten sonra --anneciiim günaydııın-- demesi ile uyanmak kadar güzel birşey yok.

önceden saf saf yatar saf saf kalkardım yatağımdan.

merhaba kızlar. ben bu aralar net e fazla giremiyorum artık erken yatmaya çalışıyorum. Ama eşim birşey anlattı size onu aktarayım dedim.

malum ben hiç bir deneme yapamadan hamile kaldım. Ve eşimle olan beraberliklerimiz de korunmuyorsak mutlaka abdestli olmuşumdur. evlendiğimiz de dini nikahımızı kıyan hocamız --her ilişkiniz de hamile kalabilme ihtimaline karşı abdestli olun-- demişti.

neyse ben zaten biraz titizim. ben ve eşim eğer duşumuzu falan almışsak birlikte olurum, ondan sonrada zaten yine banyo yaparım.

neyse hamile kaldığım ilişkimiz de eşim de ben de abdestliydik. ama ben o gün temizlik yaptığım için çok yorgundum. Birlikte olduktan sonra 5 dk uzanayım sonra kalkar banyomu yaparım dedim eşimde sarıldı falan ama bırakmıyor --offf dedim kalktım-- fazla sıkıntıya gelemem çünkü.

neyse bu gün eşim oğlumuzun isminin yanı sıra bir de kulağına peygamber efendimizin ismini okutacağını söyledi ben de -- ama isim ağır gelirmiş, falan-- diye anlatmaya başlayınca, eşim hamile kaldığım ilişkimiz de elini karnıma koyduğunu ve -eğer oğlum olursa ismini peygamber efendimizin koyacağını-- söylemiş. yani böyle dua etmiş ve abdest aldıktan ve ben uyuduktan sonra gidip namaz kılmış..

zaten burada daha önce böyle bir duadan bahsetmiştik yanlış hatırlamıyorsam. hamile kalmaya karar verdiğiniz de aklınız da olsun.
Bir şeyi çok istiyorsak bunu önce Allahtan istemek daha mantıklı. diğer deneyeceğiniz şeylerin yanın da mutlaka eşimin anlattığını da eşinize yaptırmayı unutmayın olur mu?

süper bir paylaşım olmuş cok tesekkurler. allahım herkese anneliği tatdırsın

Çok güzel bir yazı Allah her isteyen kadına yaşatsın bu duyguyu. Bugün 3-4 aylık bir kız çocuğu gördüm ay içim gitti valla. Anne olunca içim titrer oldu bebeklere..

Canım bu duayı sadece kadınlar okusa ve niyetlense makbul olur mu çok merak ediyorum. İlla ki erkeklerin mi okuması gerekiyor? Eşim kız çocuklarını çok seviyor ve bu yüzden okuyacağını hiç sanmıyorum. Hatta iki kızım olsa diye dua ediyor. Bense 1 kız 1 erkek istiyorum evlenmeden bile önce isteğim bu yöndeydi. Kısmetse olur inşallah ama ne diyet yaptırabilirim bu adama ne de böyle bir dua
Çok uyuz bu konuda bildiğin gibi değil

olur tabii cnm allahım ne uygun görürse o zaten işaalah ikiside tattırır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…