- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.421
Ay canım ağzından bal damlıyor inşallah rabbim hepimize gönlümüzdekini sağlıkla nasip ederolur tabii cnm allahım ne uygun görürse o zaten işaalah ikiside tattırır sana
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU patatisci Ezel ne haber varmi cici yeni gelismeler ?...............
kızlar iyi akşamlar hepinize
bu arada bende çok sevinçliyim kızım orta 2 de ve takdir getirdi
HUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kiz patatis kardesleri bu süt kardesleri mercimegi firina vermisler demedi demeyin tez elden calismalara baslayin ....................Bu patatislerden biride ben oluyom galiba :26:
sütcüler hızlı cıktı.
patatesciler yakında kök salıp kullanılmıcak hale gelcekler
he valla sütçüleeeee ileriiiiii
daha oyalana dursun ezel biz aldık başımızı gidiyoruz
Merhaba kizlarrr.
beni hatrladiniz mi erkek cocuk askiyla yanan elmi.:80:
dogum yaptim kizimi dünyaya gözlerini 1.1.2011 saat 1de gözlerini acti cok sükür.
buraya gelemedim daha dgrusu geldim okuyup yazamadan gidiyorum.
ikinciye erkegi tuttura bilmek icin.bu arada kizimin ismide Betül Zümra teyzeleri.
Liza [COLOR=hayatim tahminin dogru cikti.hepinizi öpüyorum..[/COLOR]
Günaydin kizlar.......................................
iyi akşamlar kızlar nasılsınız lads senide gördüm canım çok tatlısın daha çok küçükmüşsün kızında çok tatlı bestem sende çok hoşsun canım firegirl senide gördüm sende çok şirinsin canım insan kafasında farklı canlandırıyo dimi ama sizleri görmek hoş oldu eccce sende resim yüklermisin canım karşılıklı görelim yanlış anlama canım, birbirimizi haskena sende resim yüklermisin senide çok merak ediyorum
iyi geceler kızlar şafak 9
teşekkürler canım öyledir o kıvırcığım benim teyzesi
süt kardeşim eminim dilin gibi yüzün de çok tatlıdır.hadi merak ediyorum bakalım bi sen bi de haseka
----------
kaldı heralde görmediğim.
kızlar hepinize günaydınlaaarrrr
Haskenaaammm canım bir gelişme yok yumurtladım bitti
tebrikler bestem çok sevinsimmmm Rabbim daim etsin ömrü boyunca çok başarılı olur umurım
biz onların hızına yetişemeyiz hayatım o yüzden kasmaya gerek yok yi patitisini otur aşağı
vallah ben yine dün saldım çayıra ama yumurtlama günlerim geçti rahatım yani kasım ayında da böyle olmuştu
canım geçmiş olsun analı babalı büyüsün inşaAllah evladın adıyla yaşasın
günaydınnn haskenaaa hoşgeldin nasılsın bugün_?
Günaydin kizlar.......................................
Kiz sen biliyon mu ben kac aydir oturuyom asagiya hic kalkmaya niyetimde yok saldim cayira hesabi ne zaman plan proje yapsam aliyom boyumun ölcüsünü en iyisi senin gibi gün asiri atacam kendimi yataga.....
Iyiyim canim özledim seninle söyle güzelcene karsilikli sohbet etmeyi tatli cadim benim....
maşallah size gıpta ile baktım.allah nazardan korusun titizliğinizi.canım çok şanslısın,böyle bir eşe sahip olduğun için.hemen nas ve felak oku.nazar değmesinmerhaba kızlar. ben bu aralar net e fazla giremiyorum artık erken yatmaya çalışıyorum. Ama eşim birşey anlattı size onu aktarayım dedim.
malum ben hiç bir deneme yapamadan hamile kaldım. Ve eşimle olan beraberliklerimiz de korunmuyorsak mutlaka abdestli olmuşumdur. evlendiğimiz de dini nikahımızı kıyan hocamız --her ilişkiniz de hamile kalabilme ihtimaline karşı abdestli olun-- demişti.
neyse ben zaten biraz titizim. ben ve eşim eğer duşumuzu falan almışsak birlikte olurum, ondan sonrada zaten yine banyo yaparım.
neyse hamile kaldığım ilişkimiz de eşim de ben de abdestliydik. ama ben o gün temizlik yaptığım için çok yorgundum. Birlikte olduktan sonra 5 dk uzanayım sonra kalkar banyomu yaparım dedim eşimde sarıldı falan ama bırakmıyor --offf dedim kalktım-- fazla sıkıntıya gelemem çünkü.
neyse bu gün eşim oğlumuzun isminin yanı sıra bir de kulağına peygamber efendimizin ismini okutacağını söyledi ben de -- ama isim ağır gelirmiş, falan-- diye anlatmaya başlayınca, eşim hamile kaldığım ilişkimiz de elini karnıma koyduğunu ve -eğer oğlum olursa ismini peygamber efendimizin koyacağını-- söylemiş. yani böyle dua etmiş ve abdest aldıktan ve ben uyuduktan sonra gidip namaz kılmış..
zaten burada daha önce böyle bir duadan bahsetmiştik yanlış hatırlamıyorsam. hamile kalmaya karar verdiğiniz de aklınız da olsun.
Bir şeyi çok istiyorsak bunu önce Allahtan istemek daha mantıklı. diğer deneyeceğiniz şeylerin yanın da mutlaka eşimin anlattığını da eşinize yaptırmayı unutmayın olur mu?
allahın dediği olur.ben burada hep yazıyorum.ama kimse okumuyor ya da unutuyor.bu yöntemler en fazla %10 artırır gersi allahın işi.zaten kız ve erkek işi %50 erkek olma ihtimali de %51 .biz bunu %61'e çıkarmaya çalışıyoruz.o ta tutarsa.kadın doğumcu arkadaş kelin ilacı olsa başına çalar demişti.ben bu yöntemleri söyleyince bana çok şaşırmıştı.bunlar garanti olsa ben tabela asarım demişti.neyse hayırlısını istemekte fayda var.Eleracım sana bişey soracağım biraz saçma gelebilir belki. Şimdi benim şu an iki arkadaşım ve bir akrabamız hamile ve üçününde oğlu olacak kısmetse. İki arkadaşımın da ilk bebeği akrabamızın ise 1 oğlu var. Yöntem falan denediklerini sanmıyorum ama soramıyorum daİki arkadaşım da hamile kalmak için kaç ay denedi ve sık ilişki olmuştur muhtemelen. Yeme içme desen diyet yaptıklarını hiç sanmıyorum hatta sağlıklı beslenmeye çalışıyorlardı hamile kalmadan süt ürünlerini bolca tüketmişlerdir eminim kocaları dört dönüyordu etraflarında. Acaba diyorum genetik faktörlerde etkili mi erkek veya kız çocuğa sahip olmak için? Yani yumurtlama günlerine dikkat edip de hamile kalsalar bile, biliyorsun buna dikkat edip hamile kalan kaç arkadaşın kızı oldu diğer topiklerde. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar benim kafam karıştı. He bi de şu var, Allah kısmet eder de oğlum olursa inşallah, senin kızını alcam, ikinci erkekim cart curt demiyeceğim çok itici oluyor.
günaydın haskena seninle uzun süredir görüşemedik.yaşamış olduğunuz acıları buradan okudum .allah sabırversin.zaman ve dua herşeyin ilacı.sizin çalışmalar ne durumda.ertelemedin deil mi?ben büyüyorum sürekli .amam çok zorlanıyorum.gece uyuyamıyorum.bir an önce doğsun diyorum.işte böyle.
hayatım ben artık yumurtladıktan sonra saldım çayıra yapıyorum sen merak etme benim kocada kasım kasım kasılıyor bebek yaptık diyeçok fiki fiki olunca bebekte olur sanıyor garibim yumurtladım bitti bebek olmaz bu ay diyorm anlamıyor
artık geldin ya haskenam bol bol sohpet ederiz :13:
Kiz biz birak yum zamanini simdi normal zamanda bile fiki fiki aklimiza gelmiyor biraz daha zamana ihtiyacimiz var sende en kisa zamanda bebisine hamis kalirsin insaAllah ama sakin bizi birakma bazilari gibi....
haskena resim yükledim bak
kız ben bırakırmıyım burayı sence :82:
Kiz bu ne tatlilik anali kizli süpersiniz bayildim cok sekersiniz valla.............Rabbim sizi ayirmasin.....
Yok kiz oglusu bulunca gelmeyenlere tas atayim dedim...............Sen gitsende ben seni bulurum.....
Tazi sen kac yasindasin bacim sana tazi degil artik taze demek lazim.............
Yok kiz oglusu bulunca gelmeyenlere tas atayim dedim...............Sen gitsende ben seni bulurum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?