bebek cinsiyet belirleme..

kızlar hepinize günaydınlaaarrrr

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU patatisci Ezel ne haber varmi cici yeni gelismeler ?...............

Haskenaaammm canım bir gelişme yok yumurtladım bitti

kızlar iyi akşamlar hepinize
bu arada bende çok sevinçliyim kızım orta 2 de ve takdir getirdi

tebrikler bestem çok sevinsimmmm Rabbim daim etsin ömrü boyunca çok başarılı olur umurım

HUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kiz patatis kardesleri bu süt kardesleri mercimegi firina vermisler demedi demeyin tez elden calismalara baslayin ....................Bu patatislerden biride ben oluyom galiba :26:

biz onların hızına yetişemeyiz hayatım o yüzden kasmaya gerek yok yi patitisini otur aşağı

sütcüler hızlı cıktı.
patatesciler yakında kök salıp kullanılmıcak hale gelcekler

he valla sütçüleeeee ileriiiiii

daha oyalana dursun ezel biz aldık başımızı gidiyoruz

vallah ben yine dün saldım çayıra ama yumurtlama günlerim geçti rahatım yani kasım ayında da böyle olmuştu

canım geçmiş olsun analı babalı büyüsün inşaAllah evladın adıyla yaşasın

Sekerim sen öyle canin isteyince arkadasliga ekle istemeyince cikar oldu canim baska beni anca sen artik ya rüyalarinda yada görenlerin anlattigi ile hayal edebilirsin cici................

Bu haseka benmiyim bana ha daha ögrenemedin mi benim nickim konusunda ne kadar hassas oldugumu yok sana resim felan

Kiz sen biliyon mu ben kac aydir oturuyom asagiya hic kalkmaya niyetimde yok saldim cayira hesabi ne zaman plan proje yapsam aliyom boyumun ölcüsünü en iyisi senin gibi gün asiri atacam kendimi yataga.....

günaydınnn haskenaaa hoşgeldin nasılsın bugün_?

Iyiyim canim özledim seninle söyle güzelcene karsilikli sohbet etmeyi tatli cadim benim....

Günaydin kizlar.......................................

günaydın haskena seninle uzun süredir görüşemedik.yaşamış olduğunuz acıları buradan okudum .allah sabırversin.zaman ve dua herşeyin ilacı.sizin çalışmalar ne durumda.ertelemedin deil mi?ben büyüyorum sürekli .amam çok zorlanıyorum.gece uyuyamıyorum.bir an önce doğsun diyorum.işte böyle.

hayatım ben artık yumurtladıktan sonra saldım çayıra yapıyorum sen merak etme benim kocada kasım kasım kasılıyor bebek yaptık diye çok fiki fiki olunca bebekte olur sanıyor garibim yumurtladım bitti bebek olmaz bu ay diyorm anlamıyor
artık geldin ya haskenam bol bol sohpet ederiz :13:

maşallah size gıpta ile baktım.allah nazardan korusun titizliğinizi.canım çok şanslısın,böyle bir eşe sahip olduğun için.hemen nas ve felak oku.nazar değmesintabiki biliyoruz duanın gücünü.allah herkezin hayırlı dualarını kabul etsin.

allahın dediği olur.ben burada hep yazıyorum.ama kimse okumuyor ya da unutuyor.bu yöntemler en fazla %10 artırır gersi allahın işi.zaten kız ve erkek işi %50 erkek olma ihtimali de %51 .biz bunu %61'e çıkarmaya çalışıyoruz.o ta tutarsa.kadın doğumcu arkadaş kelin ilacı olsa başına çalar demişti.ben bu yöntemleri söyleyince bana çok şaşırmıştı.bunlar garanti olsa ben tabela asarım demişti.neyse hayırlısını istemekte fayda var.

Tesekkür ederim canim destegin icin Rabbime inanan kullar olarak ondan gelene sabr ediyoruz Rabbim bir daha yasatmasin diye dua ediyoruz canim evet bu aci olay basimiza gelmeseydi bu ay deneme yapmak istiyordum ama olmadi iste vardir bundada bir hayr demekki daha vakti zamani gelmedi senin icin herseyin en güzelini diliyorum ve bebisini saglicakla kucania alirsin insaAllah yigenimizin resmini koymayi unutma ................

Kiz biz birak yum zamanini simdi normal zamanda bile fiki fiki aklimiza gelmiyor biraz daha zamana ihtiyacimiz var sende en kisa zamanda bebisine hamis kalirsin insaAllah ama sakin bizi birakma bazilari gibi....

Son düzenleme:
tazmanyaaaaa çok güzelsiiiiiiinnn kızında sende bir içim susunuz bittim size vallah maşaAllah nazarda değdiricem yaa maşaAllah

Yok kiz oglusu bulunca gelmeyenlere tas atayim dedim...............Sen gitsende ben seni bulurum.....

bu gidişle zaten benim bebiş yapacağım yok bioritm bir türlü denk gelmiyor kaç aydır diyet yapıyorum bu sabah artık dayanamadım bir bardak sütü lüplettim kocam ısıtmış getirmiş yok içmicem erkek diyeti yapıyorum falan dedim ama sonra dayanamadım vallah

umutta yok bu sabah galiba doktora gidecekti ne oldu acaba öğleden sonra burda olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…