- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.441
ezel sende bak ekledım resim
tazmanyaaaaa çok güzelsiiiiiiinnn kızında sende bir içim susunuz bittim size vallah maşaAllah nazarda değdiricem yaa maşaAllah
Günaydıııııınnnnnnnnnnnnn şekerleme hatunlaaaaaarrrrrrrrrrr patates ve süt kardişleriiiiiiiiiiiiiiiii
23 yaşıma girdim 88 liyim
bu gidişle zaten benim bebiş yapacağım yok bioritm bir türlü denk gelmiyor kaç aydır diyet yapıyorum bu sabah artık dayanamadım bir bardak sütü lüplettim kocam ısıtmış getirmiş yok içmicem erkek diyeti yapıyorum falan dedim ama sonra dayanamadım vallah
umutta yok bu sabah galiba doktora gidecekti ne oldu acaba öğleden sonra burda olur heralde
ezel cok teşekkür ederim sende işallah cok güzel bir paşa annesi olacaksın
Günaydıııııınnnnnnnnnnnnn şekerleme hatunlaaaaaarrrrrrrrrrr patates ve süt kardişleriiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın erkek annesi[/QUOTE
RABBİMİN izniyle sana da sıra gelecek şeker
Günaydin Cano nasilsin kizlar ben topikteyim ama bi 45 dak plates yapip geleyim valla sizden ayrilmamak icin salona gitmedim evde dvd den yapacam burdayim ha.................
rabbimin izniyle sana da sıra gelecek şeker
Günaydin Cano nasilsin kizlar ben topikteyim ama bi 45 dak plates yapip geleyim valla sizden ayrilmamak icin salona gitmedim evde dvd den yapacam burdayim ha.................
bu gidişle zaten benim bebiş yapacağım yok bioritm bir türlü denk gelmiyor kaç aydır diyet yapıyorum bu sabah artık dayanamadım bir bardak sütü lüplettim kocam ısıtmış getirmiş yok içmicem erkek diyeti yapıyorum falan dedim ama sonra dayanamadım vallah
umutta yok bu sabah galiba doktora gidecekti ne oldu acaba öğleden sonra burda olur heralde
Günaydın kızlarrrrralbüm eklemeye çalıştım fakat hata veriyor biri bana anltsın şu işi
cnm chromede acma yuklenmıyo bıde 200 kbı gecme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?