bebek cinsiyet belirleme..

herkese günadın güzel bir hafta dilerim ,
kızlar ben bu gün kırmızı kartı gördüm artık önümüzde ki malara bakıcaz
elara beni şubat ayı deneyecekler listesine eklersen çok sevinirim
bu arada diyet listesi gönderin diyette yapalım
hepinizi öpüyorum

Günaydin Evrim demekki gecen ay senin icin dogru zaman degilmis subattaki denemen hayirli olur insaAllah

Elara sana özelden msj yazmistim bioritm konusunda aldin mi canim

evet canım neyse şubatta olur inş
bide şu diyet hakkında bişeyler yollarsanız diyette yapıyım diyorum

Canim ya sen erkek bebek istiyodun degilmi sodyum ve potasyum agirlikli beslenecen kalsiyum ve magnezyum iceren besinleri mümkün oldugunca tüketmesen iyi olur ama ayrinti liste Elarada var bi rica et istersen canim....

ayyy benim kocamda uyuz bir terazi ya asla karar veremez vs bazen delirmemek iim duymuyormuş gibi yapıyorum

Ihim ihim bende bir Terazi olarak uyuzmu oluyorum simdi????????????????

yemeğe gittim geldim canım işte öyle bakınıyorum internette

Afiyet bal seker olsun canim yarasin ablasinin gülüne lop lop et olsun göbisine ogluslar dolsun............

Elara eltimin bebeğinin cinsiyeti belli olmuş doktor erkek demiş kesin mi bilmiyorum ama onların ilk kızlarında da erkek demişlerdi baştan ben bioritme baktım eltim kız günlerinde hamile kalmış ama kaynımın erkek günleri kesede bebek ne taraftaydı bilmiyorum bebeğin cinsiyeti yüzde yüz keinleşince yazarım buraya

kız lop lop et olmasın ama göbüşe oğluşlar dolsun vallah şöyle ikiz olsa hayır demem
yanlız kilolu olmıyayım fit olayım hep :129:

Bebisim takma kafana sen bi dogur verirsin aldigin kilolari istesende istemesende verirsin geceleri bi uykusuz kal bakalim .................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…