- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.461
benimkinde hiçbirşey görünmüyor sinir oldum yaa sadece başlık yaz denen yer açık
cnm ıste o kısma başlık olarak bıseyler yaz değişiklikleri kaydet sonra resim yukle diyecek
yükledim bakalım görünüormu baksan bi tazmanya ama çok seçiyo zor yükleniyor
selammmmm
serenattaa dan haber varmiiiiiii
Günaydin Evrim demekki gecen ay senin icin dogru zaman degilmis subattaki denemen hayirli olur insaAllah
Elara sana özelden msj yazmistim bioritm konusunda aldin mi canim
evet canım neyse şubatta olur inş
bide şu diyet hakkında bişeyler yollarsanız diyette yapıyım diyorum
Elara eşin terazi mi? Ben burçlara inanmam pek, ilgilenmem de. Benim eşim de terazi ama çok uyuz oluyorum arada maşallah sen eşinden memnunmuşun. Demek ki uyuzluğunun burcunla alakası yok
Canim ya sen erkek bebek istiyodun degilmi sodyum ve potasyum agirlikli beslenecen kalsiyum ve magnezyum iceren besinleri mümkün oldugunca tüketmesen iyi olur ama ayrinti liste Elarada var bi rica et istersen canim....
HUUUUUUUUUUUUUUUUUU EZEL adin var görüntün yok nerelerdesin calisiyon mu kiz yoksa yemegemi gittin?
ayyy benim kocamda uyuz bir terazi ya asla karar veremez vs bazen delirmemek iim duymuyormuş gibi yapıyorum
yemeğe gittim geldim canım işte öyle bakınıyorum internette
Afiyet bal seker olsun canim yarasin ablasinin gülüne lop lop et olsun göbisine ogluslar dolsun............
kız lop lop et olmasın ama göbüşe oğluşlar dolsun vallah şöyle ikiz olsa hayır demem
yanlız kilolu olmıyayım fit olayım hep :129:
hayırlı geceler kızlar bende ehliyet sınavı için netten çalışayım dedim ama video bulamıyorum
Bebisim takma kafana sen bi dogur verirsin aldigin kilolari istesende istemesende verirsin geceleri bi uykusuz kal bakalim .................
canım ben hem motor hem de direksiyon hocasıyım nasıl bi video arıyorsun ben yardımcı olurum istersen sana.yazılı sınav için mi çalışıyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?