- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.481
ay oğluşum olsun inşaAllah Allah'ın izniyle ben uykusuz gecelere razıyım hemen memişimi veririm
sağlıklı olsun yeterki
kız haskenaaaaaaa nasıl yaptınız siz bu çocukları yaaa senin kızında çok tatlı saçları aklıma geldikçe deli oluyorum insan onun saçlarına gömülüp uyumak ister
Kiz senin gibi tatisten fistiktan ne güzeller olur Rabbimin izni ile ay kizim bugün yuvaya cok isteksiz gitti malum tipik Pazartesi sendromu yasadik gidip birazdan alayim diyom erken alayimda gönlü olsun cadimin...........
aayy senin gibi anneye kurban olsunlaaaarrr :112:
kız haskenaaaaaaa nasıl yaptınız siz bu çocukları yaaa senin kızında çok tatlı saçları aklıma geldikçe deli oluyorum insan onun saçlarına gömülüp uyumak ister
Ay sus kiz utandirma beni kizimda hep bana derki "" anne ben sana bayiliyom bayiliyom sen beni niye bu kadar seviyon "" cocuk akli ne düsünüyorsa onu cok sevmeme bir anlam veremiyor..........
evt ya bende cok seviyorum kıvırcık sacı benım kızımında lüle uçları kestırınce gıder bebeklık saçı dıyolar hıc kestırmedık daha
Bu haseka benmiyim bana ha daha ögrenemedin mi benim nickim konusunda ne kadar hassas oldugumu yok sana resim felan
KIzlar sporumu yapip dusumu alip geldim sayfalarda tik yok ne yapiyonuz hepiniz gecmisimi okuyonuz
kakuş kız sen hangi şehirdesin
kakuş ooğluşun çok tatlı ben senin yerinde olsam bir tane daha ondan doğurmak isterim
Kızlarrr hepinize merhaba
nasılsısnız ???
Kakulee hanim niye cevap vermiyon sileyim mi bacim....................
nasılsısnız ???
nasılsısnız ???
selam kızlar sizi öperek başlıyorum bugün
ayyy çok özür dilerim yaaa valla nasıl oldu ben de anlamadım
ohh maşallah ben 2 aydır hamiş psikolojisinde olduğumdan sporu falan bıraktım yaaa ne güzel sen yapıyorsun.
mersin
sağolc canım inan eşimde aynısını diyo ne güzel oğlumuz var ondan bitane daha yapalım diyoallahım inşallah sen de oğlanı kucağına alırsın sağlıklı sıhatli.aslında kız erkek farketmiiyo evlet evlattır hepsi canımız ama insanoğluyuz işte şımarıklık yapıyoruz bence oğlum olsun kızım olsun diye.
Aman aman aman kim gelmis benim agir top arkadasim gelmis hosgeldin sefalar getirdin topigin en umut vaddeden anne adayi??????????????????????????
umuuuuuuut hoşgeldiiiin gittinmi doktora ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?