bebek cinsiyet belirleme..

kız haskenaaaaaaa nasıl yaptınız siz bu çocukları yaaa senin kızında çok tatlı saçları aklıma geldikçe deli oluyorum insan onun saçlarına gömülüp uyumak ister

ay oğluşum olsun inşaAllah Allah'ın izniyle ben uykusuz gecelere razıyım hemen memişimi veririm
sağlıklı olsun yeterki

Oy oy oy kurban olurum ben seni verene...............InsaAllah Rabbim sana saglikli ve hayirli bir erkek evlat nasip etsin...............

kız haskenaaaaaaa nasıl yaptınız siz bu çocukları yaaa senin kızında çok tatlı saçları aklıma geldikçe deli oluyorum insan onun saçlarına gömülüp uyumak ister

Kiz senin gibi tatisten fistiktan ne güzeller olur Rabbimin izni ile ay kizim bugün yuvaya cok isteksiz gitti malum tipik Pazartesi sendromu yasadik gidip birazdan alayim diyom erken alayimda gönlü olsun cadimin...........

evt ya bende cok seviyorum kıvırcık sacı benım kızımında lüle uçları kestırınce gıder bebeklık saçı dıyolar hıc kestırmedık daha

evt ya bende cok seviyorum kıvırcık sacı benım kızımında lüle uçları kestırınce gıder bebeklık saçı dıyolar hıc kestırmedık daha

Canim benim kizimin sacida anne saciydi ve cok kivircikti tarak girmiyordu speysiz tarayamazdim gecen yaz artik baktim cocuga eziyet taramak ,acikta birakincada olmuyor bonus kafa oluyordu kestirdim banyodan cikinca yine kivircik oluyor ben firca tarakla aciyom yoksa zor kivircik sacla ugrasmak.....

selam kızlar sizi öperek başlıyorum bugün

Bu haseka benmiyim bana ha daha ögrenemedin mi benim nickim konusunda ne kadar hassas oldugumu yok sana resim felan

ayyy çok özür dilerim yaaa valla nasıl oldu ben de anlamadım

KIzlar sporumu yapip dusumu alip geldim sayfalarda tik yok ne yapiyonuz hepiniz gecmisimi okuyonuz

ohh maşallah ben 2 aydır hamiş psikolojisinde olduğumdan sporu falan bıraktım yaaa ne güzel sen yapıyorsun.

kakuş kız sen hangi şehirdesin

mersin

kakuş ooğluşun çok tatlı ben senin yerinde olsam bir tane daha ondan doğurmak isterim

sağolc canım inan eşimde aynısını diyo ne güzel oğlumuz var ondan bitane daha yapalım diyoallahım inşallah sen de oğlanı kucağına alırsın sağlıklı sıhatli.aslında kız erkek farketmiiyo evlet evlattır hepsi canımız ama insanoğluyuz işte şımarıklık yapıyoruz bence oğlum olsun kızım olsun diye.

Kiz ben aslinda cok düzenli spor yaparim günde 1 saat mutlaka ama son zamanlarda yapmamistim ve kendimde bir rahatsizlik hissediyordum hafta sonu bi basladim artik devami gelir insaAllah hamile degilsen cok hafif olmak sartiyla yap canim insan kendini daha zinde hissediyor

Oglusun konusuna gelince kiz o yakisikliya birde kiz kardes yap bak ne güzel olur onun kiz versiyonu Tazmanya ninda kizinin erkek versiyonu cok süper olur kiz cogaltin kizlari erkekleri böyle güzel cocuklar dünyaya getiriyonuz Masallah size

Aman aman aman kim gelmis benim agir top arkadasim gelmis hosgeldin sefalar getirdin topigin en umut vaddeden anne adayi??????????????????????????

umuuuuuuut hoşgeldiiiin gittinmi doktora ne dedi

kız bilmiyorum hakena umut vadediyormuyuz
gittim dr kızlarrr size genişçe anlatayım
sprali çıkarttıktan sonra 1 sene içinde olmamaı çoknormal 1 seneyi geçtikten bayağı bi süre sonra olmazsa sorun var demek dedi
yumurtalıklarıma baktı ve bu dr çatala çıkartmadı o yüzden çok rahat oldum
sol tarafımda yumuram var 13,9 mm büyüklüğünde
bende dedimki ben 9. gün yumurtluyorum galiba dedim oda hesap yaptı hayır dedi 11. gün yumurtan çatlıyor :97: benim tezde çatladı yani ezelllll
neyse niye bu kadar ara verdin dedi çalışıyorum eşimde şimdi bi oğlumuz olsun istiyor diye zarf attım
oda mevla bilir dedi bende sağ sol olayını sordum kesinlikle böyle bişey yoktur dedi
daha sonra bana iğne yazdı iğneni vurun akşam 7-8 gibi dedi ertesi akşam ilişkide bulun
ve garanti olsun diye ertesi günde ilişkin olsun dedi :97:
3-4 gün eşinle birlikteliğin olmasın spermler için dedi
bende peki bu ay olmazsa napayım dedim
senin herşey normal gözüküyor ben burdayım istersen gelirsin
ama beni dinlersen olmazsa eğer her ay sadece 11. gün dene benden sana tavsiye dedi ve tek ilişkin olsun acele etme dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
karışık yazdımmı bilmiyorum ama yeni geldim zaten heyacanlandımda çok memnun kaldım drdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…