- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.501
bu arada şafak 8
Kiz ben aslinda cok düzenli spor yaparim günde 1 saat mutlaka ama son zamanlarda yapmamistim ve kendimde bir rahatsizlik hissediyordum hafta sonu bi basladim artik devami gelir insaAllah hamile degilsen cok hafif olmak sartiyla yap canim insan kendini daha zinde hissediyor
Oglusun konusuna gelince kiz o yakisikliya birde kiz kardes yap bak ne güzel olur onun kiz versiyonu Tazmanya ninda kizinin erkek versiyonu cok süper olur kiz cogaltin kizlari erkekleri böyle güzel cocuklar dünyaya getiriyonuz Masallah size
Kiz bi askerlik yapmadigimiz eksikti safakta sayar olduk ay cildiracam bu erkekler ne yapiyo ???????????
varmı bi gelişme ???
kız bilmiyorum hakena umut vadediyormuyuz
gittim dr kızlarrr size genişçe anlatayım
sprali çıkarttıktan sonra 1 sene içinde olmamaı çoknormal 1 seneyi geçtikten bayağı bi süre sonra olmazsa sorun var demek dedi
yumurtalıklarıma baktı ve bu dr çatala çıkartmadı o yüzden çok rahat oldum
sol tarafımda yumuram var 13,9 mm büyüklüğünde
bende dedimki ben 9. gün yumurtluyorum galiba dedim oda hesap yaptı hayır dedi 11. gün yumurtan çatlıyor :97: benim tezde çatladı yani ezelllll
neyse niye bu kadar ara verdin dedi çalışıyorum eşimde şimdi bi oğlumuz olsun istiyor diye zarf attım
oda mevla bilir dedi bende sağ sol olayını sordum kesinlikle böyle bişey yoktur dedi
daha sonra bana iğne yazdı iğneni vurun akşam 7-8 gibi dedi ertesi akşam ilişkide bulun
ve garanti olsun diye ertesi günde ilişkin olsun dedi :97:
3-4 gün eşinle birlikteliğin olmasın spermler için dedi
bende peki bu ay olmazsa napayım dedim
senin herşey normal gözüküyor ben burdayım istersen gelirsin
ama beni dinlersen olmazsa eğer her ay sadece 11. gün dene benden sana tavsiye dedi ve tek ilişkin olsun acele etme dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
karışık yazdımmı bilmiyorum ama yeni geldim zaten heyacanlandımda çok memnun kaldım drdan
umut biortim ne gösteriyor bu ay eğer biortimde erkek gösteriyorsa dene mutlakaaa
Ya bi türlü giremedim site bakimdaymis ay simdide herkes gitmis yine yanlizim ama bu haksizlik ya
canım ben hem motor hem de direksiyon hocasıyım nasıl bi video arıyorsun ben yardımcı olurum istersen sana.yazılı sınav için mi çalışıyorsun??
Evet umut simdi umut vaddedmeye basladin doktorun yazdigi igne catlatma ignesi mi eger öyleyse igneden 36 saat sonra tavsiye ediliyor birliktelik erkek cocuk icin galiba senin attigin zarfa doktorun karsilik vermis 11 .gün tek iliski demis gerisi önce Rabbime sonra sana kalmis
aslında ben de sporumu hiç aksatmazdım mutlaka 1 saat eğzersiz yapardım haftanın 6 günü.ama bu aralar çok saldım nolucak bakalım halimiz.
valla her gören bunun arkası kız diyor hatta oğluma yolda kız diyen oluyo çok sinirleniyor.inşallah rabbim bide onun tadına baktırır ne diyim.
ayyy sorma günle geçmiyor yaaa napıcam nerdeyse saatleri sayıcam.oğlumda böyle değildim şimdi çok heycanlıyım.
evet ya tamda ben sizlere ne yapacam diye konuşacaktım
sitede bakıma girmiş
Canim insaAllah Rabbim heyecanini umudunu istegini geri cevirmez sana birde kiz evlat nasip eder kiz siz böyle heyecan yapiyonuz ya bende sizin icin heyecan yapiyorum 8 Subatti dört gözle bekliyoruz hayirli haberler olur insaAllah.....
Canim sen igneni bi söylesene catlatma ignesi mi eger oysa benim arkadasim vurulduktan 36 saat sonra deneme yapti ve oglu oldu Rabbim bagislasin simdi 1 yasinda kerata..................Darisi basina darisi basimiza....
ay hemen hucum etmek lazımmbide alakasız olcak ama De Facto da bir alana bi bedava kampanyası başlamış
cok hoş kıyafetler varr
ben bi bluz bi streç pantolunu 35 e aldım.normalde sadece bluz 50 liradan 35 e düşmüş.pantolonun fiyatıda 35 lira ama o bedavaya geldii
gitmenizi tavsiye ederimmmmmm
A Cano ile cadi Ezel buradaymis yasasin canlarim benim.......................
güzelim bana akşam 7-8 de vurul
ertesi akşam birliktelik dedi
eee ozaman 36 saat olmuyoki :97:
ertesi akşamda girin ilişkiye dedi anlamadım bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?