bebek cinsiyet belirleme..

aslında ben de sporumu hiç aksatmazdım mutlaka 1 saat eğzersiz yapardım haftanın 6 günü.ama bu aralar çok saldım nolucak bakalım halimiz.

valla her gören bunun arkası kız diyor hatta oğluma yolda kız diyen oluyo çok sinirleniyor.inşallah rabbim bide onun tadına baktırır ne diyim.

Kiz bi askerlik yapmadigimiz eksikti safakta sayar olduk ay cildiracam bu erkekler ne yapiyo ???????????

ayyy sorma günle geçmiyor yaaa napıcam nerdeyse saatleri sayıcam.oğlumda böyle değildim şimdi çok heycanlıyım.

umut biortim ne gösteriyor bu ay eğer biortimde erkek gösteriyorsa dene mutlakaaa

Evet umut simdi umut vaddedmeye basladin doktorun yazdigi igne catlatma ignesi mi eger öyleyse igneden 36 saat sonra tavsiye ediliyor birliktelik erkek cocuk icin galiba senin attigin zarfa doktorun karsilik vermis 11 .gün tek iliski demis gerisi önce Rabbime sonra sana kalmis

slm kızlarrr.
cok yazamıyorum işlerim varr
gece okumaya calışcamm gecmişiii
mimoza ve berra neredeler yaa
insanı meraktan catlatıyorlarr

umut biortim ne gösteriyor bu ay eğer biortimde erkek gösteriyorsa dene mutlakaaa

cnm erkek günümdü sanırım bakmam lazım elaracığım bakmıştı ama hatırlamıyorum
güzelim deneyeceğim inşallah
ama bu iğne hakkında hiç bilgim yok nedir nasıl olur Elara gelsede beni aydınlatsa
kaç saat sonra ilişki falan

bide alakasız olcak ama De Facto da bir alana bi bedava kampanyası başlamış
cok hoş kıyafetler varr
ben bi bluz bi streç pantolunu 35 e aldım.normalde sadece bluz 50 liradan 35 e düşmüş.pantolonun fiyatıda 35 lira ama o bedavaya geldii
gitmenizi tavsiye ederimmmmmm

canım ben hem motor hem de direksiyon hocasıyım nasıl bi video arıyorsun ben yardımcı olurum istersen sana.yazılı sınav için mi çalışıyorsun??

ewt canıımm 12 şubatta sınavım var ne yapıp edıp kazanmam lazım çocuklarım küçük kursa gidemedim doğru dürüst netten videolar vardı uzun anlatımlı bulamıyom şimddi yardımcı olursan sevinirim kakulem

güzelim bana akşam 7-8 de vurul
ertesi akşam birliktelik dedi
eee ozaman 36 saat olmuyoki :97:
ertesi akşamda girin ilişkiye dedi anlamadım bennnnn

Canim insaAllah Rabbim heyecanini umudunu istegini geri cevirmez sana birde kiz evlat nasip eder kiz siz böyle heyecan yapiyonuz ya bende sizin icin heyecan yapiyorum 8 Subatti dört gözle bekliyoruz hayirli haberler olur insaAllah.....

evet ya tamda ben sizlere ne yapacam diye konuşacaktım
sitede bakıma girmiş

Canim sen igneni bi söylesene catlatma ignesi mi eger oysa benim arkadasim vurulduktan 36 saat sonra deneme yapti ve oglu oldu Rabbim bagislasin simdi 1 yasinda kerata..................Darisi basina darisi basimiza....

evet canım çatlatma Ovitrelle

ay hemen hucum etmek lazımm duyduğum iyi oldu
A Cano ile cadi Ezel buradaymis yasasin canlarim benim.......................

güzelim bana akşam 7-8 de vurul
ertesi akşam birliktelik dedi
eee ozaman 36 saat olmuyoki :97:
ertesi akşamda girin ilişkiye dedi anlamadım bennnnn

Canim adi pre.........devamini yazamiyom belki yasaktir diye eger öyleyse arkadasa aksam vur ve 36 saat sonra mutlaka birliktelik olsun demis ama erkek cocuk icin degil onlarin cocugu olmuyordu erkek oldugu icin ben 36 saat sonra yap diyorum sana garanti olur diye neyse Elaraya soralim o daha arastirmaci ben sadece bir gözlemi anlatiyom o daha iyi bilir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…