- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.521
Canim adi pre.........devamini yazamiyom belki yasaktir diye eger öyleyse arkadasa aksam vur ve 36 saat sonra mutlaka birliktelik olsun demis ama erkek cocuk icin degil onlarin cocugu olmuyordu erkek oldugu icin ben 36 saat sonra yap diyorum sana garanti olur diye neyse Elaraya soralim o daha arastirmaci ben sadece bir gözlemi anlatiyom o daha iyi bilir.....
evet canım çatlatma Ovitrelle
umut RABBİM gönlündekini hayırlısıyla kucağına versin inşALLAH tez zamanda alırız hamıle haberini
valla ben yazdım yukarda ismini yasakmı kız :86:
ama bana saatleri çok net söylediii
kafam karışmadan Elara gelse bari
sağol canım benim allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin gönlümüze göre :))
sanada bi sancıda kurtulmayı nasip etsinnn inşallahhh
ewt canıımm 12 şubatta sınavım var ne yapıp edıp kazanmam lazım çocuklarım küçük kursa gidemedim doğru dürüst netten videolar vardı uzun anlatımlı bulamıyom şimddi yardımcı olursan sevinirim kakulem
Canim insaAllah Rabbim heyecanini umudunu istegini geri cevirmez sana birde kiz evlat nasip eder kiz siz böyle heyecan yapiyonuz ya bende sizin icin heyecan yapiyorum 8 Subatti dört gözle bekliyoruz hayirli haberler olur insaAllah.....
Sekerim sen öyle canin isteyince arkadasliga ekle istemeyince cikar oldu canim baska beni anca sen artik ya rüyalarinda yada görenlerin anlattigi ile hayal edebilirsin cici................
Bu haseka benmiyim bana ha daha ögrenemedin mi benim nickim konusunda ne kadar hassas oldugumu yok sana resim felan
Kiz sen biliyon mu ben kac aydir oturuyom asagiya hic kalkmaya niyetimde yok saldim cayira hesabi ne zaman plan proje yapsam aliyom boyumun ölcüsünü en iyisi senin gibi gün asiri atacam kendimi yataga.....
Iyiyim canim özledim seninle söyle güzelcene karsilikli sohbet etmeyi tatli cadim benim....
ben geldim yaa ne güzel sohbet ediyoduk 2 saattir giremedim sinir oldum
geersin hiç panik yapma.şimdi benim sana tavsiyem kitaptaki sorulara çok iyi çalış.o soruların hemen hemen aynısı çıkıyor.hiiççç konu anlatımıyla falan uğraşma ama istersen ben de motor dersinin var.ben derimki eğer deneyimime güvenirsen anlamaya çalışma bu yaştan sonra seni bozar
bol bol soru çöz.göreceksin hep aynı sorular soruluyor.nette daha önceki yılların soruları var onları çöz.bulamazsan ben sana mail atarım olmadı.
hiç zor değil inan panik yapmaya değmez canım.
kız bilmiyorum hakena umut vadediyormuyuz
gittim dr kızlarrr size genişçe anlatayım
sprali çıkarttıktan sonra 1 sene içinde olmamaı çoknormal 1 seneyi geçtikten bayağı bi süre sonra olmazsa sorun var demek dedi
yumurtalıklarıma baktı ve bu dr çatala çıkartmadı o yüzden çok rahat oldum
sol tarafımda yumuram var 13,9 mm büyüklüğünde
bende dedimki ben 9. gün yumurtluyorum galiba dedim oda hesap yaptı hayır dedi 11. gün yumurtan çatlıyor :97: benim tezde çatladı yani ezelllll
neyse niye bu kadar ara verdin dedi çalışıyorum eşimde şimdi bi oğlumuz olsun istiyor diye zarf attım
oda mevla bilir dedi bende sağ sol olayını sordum kesinlikle böyle bişey yoktur dedi
daha sonra bana iğne yazdı iğneni vurun akşam 7-8 gibi dedi ertesi akşam ilişkide bulun
ve garanti olsun diye ertesi günde ilişkin olsun dedi :97:
3-4 gün eşinle birlikteliğin olmasın spermler için dedi
bende peki bu ay olmazsa napayım dedim
senin herşey normal gözüküyor ben burdayım istersen gelirsin
ama beni dinlersen olmazsa eğer her ay sadece 11. gün dene benden sana tavsiye dedi ve tek ilişkin olsun acele etme dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
karışık yazdımmı bilmiyorum ama yeni geldim zaten heyacanlandımda çok memnun kaldım drdan
rengin maşallah kız hiç 3 çocuk anası gibi durmuyorsun
inan rahatlattın benı sıtresten başıma ağrılar girdi inan alnım sivilcelenmeye başladı sağol hocam
iyi akşamlar kızlar önce geçmişi okyum dedim laf yetiştirmekten okuyamıyorum
umut RABBİM gönlündekini hayırlısıyla kucağına versin inşALLAH tez zamanda alırız hamıle haberini
haskenam yaptın sporunu sıktın vucudunu bende hayırlısıyla doğurayımda spora bende baslayacağım aşerdim şimdi bak spora:125::124:
ben geldim yaa ne güzel sohbet ediyoduk 2 saattir giremedim sinir oldum
aminnnn haskena inşallah rabbim gönlümüze göre verir.4-5 gün önceden kan testi yaptırsam çıkarmı kızlar??
haskena aşkolsun canım ya valla niyetim kötü değil bende seni merak ettiğim için böyle söyledim niye yanlış anladınki seni merak edemezmiyim niye böyle bişey yapimki ben yinede seni görmek istiyorum
renginnn arkadaşlık yolla bende senı goreyım ben yollayamıyommmmmmmmmm merak ettımmmmmmmmmmmmm:98::98::98:teşekkür ederim canım
Amin insaAllah Rabbim agzindan duysun hamilelerin duasi kabul olurmus ...........
Kiz bende en az 2 haftadir yapmiyordum ya zor geldi ama yarindan sonra daha rahat yaparim ay ben spor yapmazsam yerimden kalkamam cok uyusuk bir kariyim aktifligimi spora borcluyum hayirlisi ile sen dogur bereber yapariz bacim tabi ben hamis kalmazsam....
Yapma canim bekle simdi negatif felan cikar üzülürsün bosver az daha bekle sabret güzelim....
Cok beklersin bana sormadan beni yok sayar silersin ha sor görenler anlatsin bak Kakulle silmedi sabretti gördü sabreden kazanir cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?