bebek cinsiyet belirleme..

valla ben yazdım yukarda ismini yasakmı kız :86:
ama bana saatleri çok net söylediii
kafam karışmadan Elara gelse bari

valla ben yazdım yukarda ismini yasakmı kız :86:
ama bana saatleri çok net söylediii
kafam karışmadan Elara gelse bari

Kafan lkarismasin canim sen zaten doktora acik acik söylemissin oda sana üstü kapali yardimci olmus dinle doktoru dedigi zaman yap herkeste ayni saate olacak diye birsey yok zaten sendede 24 saat oluyor hem aksama vurulsanda daha yarin koca bir gün var önünde Elara o zamana kadar cevap yazar sana................Hakkinda hayirlisi olsun.....

haskenam yaptın sporunu sıktın vucudunu bende hayırlısıyla doğurayımda spora bende baslayacağım aşerdim şimdi bak spora:125::124:

ben geldim yaa ne güzel sohbet ediyoduk 2 saattir giremedim sinir oldum

geersin hiç panik yapma.şimdi benim sana tavsiyem kitaptaki sorulara çok iyi çalış.o soruların hemen hemen aynısı çıkıyor.hiiççç konu anlatımıyla falan uğraşma ama istersen ben de motor dersinin var.ben derimki eğer deneyimime güvenirsen anlamaya çalışma bu yaştan sonra seni bozar
bol bol soru çöz.göreceksin hep aynı sorular soruluyor.nette daha önceki yılların soruları var onları çöz.bulamazsan ben sana mail atarım olmadı.
hiç zor değil inan panik yapmaya değmez canım.

Canim insaAllah Rabbim heyecanini umudunu istegini geri cevirmez sana birde kiz evlat nasip eder kiz siz böyle heyecan yapiyonuz ya bende sizin icin heyecan yapiyorum 8 Subatti dört gözle bekliyoruz hayirli haberler olur insaAllah.....

aminnnn haskena inşallah rabbim gönlümüze göre verir.4-5 gün önceden kan testi yaptırsam çıkarmı kızlar??

Son düzenleme:

haskena aşkolsun canım ya valla niyetim kötü değil bende seni merak ettiğim için böyle söyledim niye yanlış anladınki seni merak edemezmiyim niye böyle bişey yapimki ben yinede seni görmek istiyorum

inan rahatlattın benı sıtresten başıma ağrılar girdi inan alnım sivilcelenmeye başladı sağol hocam

hayırlısı olsun canım dr tiyoda vermiş süper olmuş

inan rahatlattın benı sıtresten başıma ağrılar girdi inan alnım sivilcelenmeye başladı sağol hocam

ayyy canım hiç stres yapma bana güven kimler kimler geçiyo 1 gece kitaba baktım diyip sınava girenler var.sen soru çöz gerisini merak etme canım.

iyi akşamlar kızlar önce geçmişi okyum dedim laf yetiştirmekten okuyamıyorum

hoşgeldinnnn

umut RABBİM gönlündekini hayırlısıyla kucağına versin inşALLAH tez zamanda alırız hamıle haberini

Amin insaAllah Rabbim agzindan duysun hamilelerin duasi kabul olurmus ...........

haskenam yaptın sporunu sıktın vucudunu bende hayırlısıyla doğurayımda spora bende baslayacağım aşerdim şimdi bak spora:125::124:

Kiz bende en az 2 haftadir yapmiyordum ya zor geldi ama yarindan sonra daha rahat yaparim ay ben spor yapmazsam yerimden kalkamam cok uyusuk bir kariyim aktifligimi spora borcluyum hayirlisi ile sen dogur bereber yapariz bacim tabi ben hamis kalmazsam....

ben geldim yaa ne güzel sohbet ediyoduk 2 saattir giremedim sinir oldum

aminnnn haskena inşallah rabbim gönlümüze göre verir.4-5 gün önceden kan testi yaptırsam çıkarmı kızlar??

Yapma canim bekle simdi negatif felan cikar üzülürsün bosver az daha bekle sabret güzelim....

haskena aşkolsun canım ya valla niyetim kötü değil bende seni merak ettiğim için böyle söyledim niye yanlış anladınki seni merak edemezmiyim niye böyle bişey yapimki ben yinede seni görmek istiyorum

Cok beklersin bana sormadan beni yok sayar silersin ha sor görenler anlatsin bak Kakulee silmedi sabretti gördü sabreden kazanir cicimBana öyle göz kirpip beni kandirmayada calisma ben kül yutmama

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız

bende cokcuklar evde pek gıremıyom

haskenacım cnm katılıyorum sana rengın sılmıs

benıde(

kakuleeeeeeeeeeee anlat bacım haskenayı nasıl biri ,:84:benide ona anlat belki yüreği yumuşar beni affeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…