bebek cinsiyet belirleme..

sen hamile kal hayırlısıyla benım spor eksik kalsın canım ben çıkıyorum aşkımın doruğu gelir birazdan işten çıktı yemek hazırlıyacam:89::89::89:

kızlar ben bebek hemşiresiyim uzmanlığımı aldım ve kesinlikle kız isteyenlerdenim isterseniz b işin bilimsel yöntemlerini sizlerle paylaşabilirim..

inan rahatlattın benı sıtresten başıma ağrılar girdi inan alnım sivilcelenmeye başladı sağol hocam

Yapma canim ya ben sinava son iki gün kala calistim bol bol soru cözdüm sinava girdim ve 0 yanlisla aldim sadece bol soru cöz ve mantigini anlamaya calis gecmis yillardaki sorulara mutlaka göz at Kakulee Hocayi dinle Rabbim kolaylik versin......

hoş geldin bernill
h.bulduk cnm nasılsın hayırlı olsun ehlıyet kursuna

yazılmıssın ıns alırsın cnm heyecan yapmassa kakulenın

dedıgı gıbı gercekden cok kolay bende yenı aldım sayılır

kızlar ben bebek hemşiresiyim uzmanlığımı aldım ve kesinlikle kız isteyenlerdenim isterseniz b işin bilimsel yöntemlerini sizlerle paylaşabilirim..
cnm h.geldın kız ısteyenlerde var ama

erkek bebekısteyenler agırlıklı burası

erkek bebek ıcın bılgı verırsen cok sevınırız

Haskenacım nasılsın cnm

umutcum cnm cok sevındım senın adına

ıns yakalarsın oglunu hadı hayırlısı

dr ıyı cıkmıs rabbım gonlunce verısın herseyı ıns

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız

bende cokcuklar evde pek gıremıyom

haskenacım cnm katılıyorum sana rengın sılmıs

benıde(

Hosgeldin canim minikler nasil bu dönem tatil yok mu ?Renginnnede artik birsey demiyom sasirti bizi.....

sen hamile kal hayırlısıyla benım spor eksik kalsın canım ben çıkıyorum aşkımın doruğu gelir birazdan işten çıktı yemek hazırlıyacam:89::89::89:

Oy oy oy "" askimin dorugu"" ha cok romantik gördüm seni ...........

Kiz sendemi benim hamisligimden ümidini kestin ben bile kestim kendimi tek cocuga alistirayim bari ....

kakuleeeeeeeeeeee anlat bacım haskenayı nasıl biri ,:84:benide ona anlat belki yüreği yumuşar beni affeder

Yumusak yürek ve ben hic tarzim degil dermisim

Hosgeldin haydi anlat bakalim sadece kiz isteyenlere degil erkek isteyenlerede anlat dua alirsin bacim..................

kız rengin niye sildin sen yaaa ben anlamadım.
haskenaaaa büyüklük sen de kalsın canım yap bi güzellik göster nur cemalini

Nur Cemal diyosun renginnn nuruda cemalide zor görür artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…