- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.561
Liza nasilsin benim asi ruhlu dostum genc kizlar seni idol olarak secmeli baskaldiran hatun...........
kızlar ben bebek hemşiresiyim uzmanlığımı aldım ve kesinlikle kız isteyenlerdenim isterseniz b işin bilimsel yöntemlerini sizlerle paylaşabilirim..
aa iyiyim canım sağol.morallerimi yerine getirdin:)
kötü örnek olmamak için yazmıyorum artık:)
benden bir örnek daha yok beya bakınıyorum ama ııh yok
kocası çocuk çocuk diye yalvarıpta yapmayan
sen nasılsın başın saolsun kuzeniniz için
Yaz kiz ben cok begeniyorum yazilarini niye kötü örnek olasin ki her rengin güzelligi baska sende ayri bir renksin aramizda sensiz olmaz evet esimin yigeniydi vefat eden yigenimiz yani destegin icin tesekkür ederim.........
bende senin esprili yazılarını çok beğeniyorum ya.
geçen elara bişey yazdıydın şimdi aklımda değil ama kahkaha atmıştım ya.
enerjin çok yüksek.
evet doğru dedin ben kimseye örnek olamam çünkü bu topiğe gelenlerin niyeti kesin zaten değilmi?
bebiş için karar verenler geliyor
sen deniyormuşsun galiba hadi hayırlısı
bu pozitif enerjinle inanıyorum tutturursun erkek bebeği.
bioritimsel enerjiye falan gerek bile yok belki canımcım
neyse kızlar kocısım cıkmak uzereymıs yemeklerımı
bı yoluna koyayım gelırım tekrar
Zayiflarken vucud asidik oluyormus. Yag yakmak vucudu asidiklestiriyor. Kiz isteyenler icin iyi.
Kilo almak da alkali yapiyor. Erkek bebis isteyenler icin super.
Hatta, annemin dayisinin oglu tombis bir kizla evlenmisti ben o zaman uni ye yeni baslamistim.. Epey bir tombisti kiz. Kiz bebek hastasiydi hep kizi olsun istiyordu annem de dedi, senin kizin zor olur, zayiflaman lazim dedi. Cidden de 3 oglu oldu sonra sıkı bir diyet yapti ve sonuc nurtopu gibi bir kizAnneme demis " Keske bastan dinleseydim seni 4 e kadar ugrasmazdim Simdi evin gozbebegi kucuk hanim.
Bence direk alakasi var kilo ile cinsiyetin. elbette ki kilolularin da kizi olabilir ama baska etkenlerle vucud asidik hale gelmis olabilir. Bir de zaten yuzde yuz kilo almak erkek vermek kiz diye birsey yok. Bu sadece bilimsel bir veri
merhaba kızlar. hemen yazıp çıkacağım. bu gün hastaneye gittik kontrol için. nst de sancı çıkmış dr bir de alttan muayene edeyim dedi. meğer 3cm açıklık varmış ama ben de sancı falan yok. neyse doktordan hazırlanmak için izin aldık ve şuan hala evdeyiz ve sancının geleceği falan yok :) birazdan son hazırlıkları da yapıp çıkacağız.
ne olur benim için dua edin. Allahım sizinde kucağınıza kalbinizden geçen bebeği sağlıklı sıhhatli versin. AMİN
Çıkayım artık eşim panik halde kızım etrafımda dönüp duruyor. hepinize hayırlı akşamlar.
merhaba kızlar. hemen yazıp çıkacağım. bu gün hastaneye gittik kontrol için. nst de sancı çıkmış dr bir de alttan muayene edeyim dedi. meğer 3cm açıklık varmış ama ben de sancı falan yok. neyse doktordan hazırlanmak için izin aldık ve şuan hala evdeyiz ve sancının geleceği falan yok :) birazdan son hazırlıkları da yapıp çıkacağız.
ne olur benim için dua edin. Allahım sizinde kucağınıza kalbinizden geçen bebeği sağlıklı sıhhatli versin. AMİN
Çıkayım artık eşim panik halde kızım etrafımda dönüp duruyor. hepinize hayırlı akşamlar.
Allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.merhaba kızlar. hemen yazıp çıkacağım. bu gün hastaneye gittik kontrol için. nst de sancı çıkmış dr bir de alttan muayene edeyim dedi. meğer 3cm açıklık varmış ama ben de sancı falan yok. neyse doktordan hazırlanmak için izin aldık ve şuan hala evdeyiz ve sancının geleceği falan yok :) birazdan son hazırlıkları da yapıp çıkacağız.
Aynen canım, iyiliğine çok iyi, uyuzluk yapınca eline kimse su dökemez.ayyy benim kocamda uyuz bir terazi ya asla karar veremez vs bazen delirmemek iim duymuyormuş gibi yapıyorum
geçmiş olsn canım
Ihim ihim bende bir Terazi olarak uyuzmu oluyorum simdi????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?