- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.581
kızlar ben geldim kimse yokmu sizinle yazışırken babamın ameliyat olduğunu öğrendim kalbim çıkacaktı tekbaşına gitmiş ameliyat olmuş sabah 9 dan beride haber yoktu hastaneden ulaştıktık babama yanına telde almamışneyse başka bir ameliyat olacaktı burnundan olmuş biraz rahatladık çok şükür iyiymiş ben yokken üçlü ittifak kurmuşsunuz bernil,haskena,ecce ben size sebebini söylemiştim bende sizi görmek istiyorum die öle yaptım ne kastım olabilirki altı üstü bi resim istedim sizden kakulecim sebebini sormuşsun sebep bucanımcım düşman yaptılar beni kendilerine
babana gecmis olsun renginn nedir bu resim olayi dönüp duruyor ortada :))
gecmıs olsun babanaaaaaaaaaaaaa ben ne dedımkı düsman olayım canım yaaaaaaaa aşkolsunnnkızlar ben geldim kimse yokmu sizinle yazışırken babamın ameliyat olduğunu öğrendim kalbim çıkacaktı tekbaşına gitmiş ameliyat olmuş sabah 9 dan beride haber yoktu hastaneden ulaştıktık babama yanına telde almamışneyse başka bir ameliyat olacaktı burnundan olmuş biraz rahatladık çok şükür iyiymiş ben yokken üçlü ittifak kurmuşsunuz bernil,haskena,ecce ben size sebebini söylemiştim bende sizi görmek istiyorum die öle yaptım ne kastım olabilirki altı üstü bi resim istedim sizden kakulecim sebebini sormuşsun sebep bucanımcım düşman yaptılar beni kendilerine
bu yazıda ne düşmanlık war şımdı arkadaşlar cok guzel oldugunu yazdı ben de merak ettımmmmrenginnn arkadaşlık yolla bende senı goreyım ben yollayamıyommmmmmmmmm merak ettımmmmmmmmmmmmm:98::98::98:
kakule seni gördüm oğluşuna bayıldım tam hayalimdeki gibi
bende istiyorum ondan
tazmanya seni göremedim çok merak ettim
merhaba kızlar. hemen yazıp çıkacağım. bu gün hastaneye gittik kontrol için. nst de sancı çıkmış dr bir de alttan muayene edeyim dedi. meğer 3cm açıklık varmış ama ben de sancı falan yok. neyse doktordan hazırlanmak için izin aldık ve şuan hala evdeyiz ve sancının geleceği falan yok :) birazdan son hazırlıkları da yapıp çıkacağız.
ne olur benim için dua edin. Allahım sizinde kucağınıza kalbinizden geçen bebeği sağlıklı sıhhatli versin. AMİN
Çıkayım artık eşim panik halde kızım etrafımda dönüp duruyor. hepinize hayırlı akşamlar.
kızlar ben geldim kimse yokmu sizinle yazışırken babamın ameliyat olduğunu öğrendim kalbim çıkacaktı tekbaşına gitmiş ameliyat olmuş sabah 9 dan beride haber yoktu hastaneden ulaştıktık babama yanına telde almamışneyse başka bir ameliyat olacaktı burnundan olmuş biraz rahatladık çok şükür iyiymiş ben yokken üçlü ittifak kurmuşsunuz bernil,haskena,ecce ben size sebebini söylemiştim bende sizi görmek istiyorum die öle yaptım ne kastım olabilirki altı üstü bi resim istedim sizden kakulecim sebebini sormuşsun sebep bucanımcım düşman yaptılar beni kendilerine
Hosgeldin canim minikler nasil bu dönem tatil yok mu ?Renginnnede artik birsey demiyom sasirti bizi.....
Oy oy oy "" askimin dorugu"" ha cok romantik gördüm seni ...........
Kiz sendemi benim hamisligimden ümidini kestin ben bile kestim kendimi tek cocuga alistirayim bari ....
Yumusak yürek ve ben hic tarzim degil dermisim
Hosgeldin haydi anlat bakalim sadece kiz isteyenlere degil erkek isteyenlerede anlat dua alirsin bacim..................
Nur Cemal diyosun renginnn nuruda cemalide zor görür artik
gecmıs olsun babanaaaaaaaaaaaaa ben ne dedımkı düsman olayım canım yaaaaaaaa aşkolsunnn
bu yazıda ne düşmanlık war şımdı arkadaşlar cok guzel oldugunu yazdı ben de merak ettımmmm
renginn babana çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
umut, hayırlı olsun canım. Doktorun sana 11. gün tek ilişki demesi erkek bebek istediğin için değil mi? Ama sen yine de kit kullan bence belki geç çatlar o zaman asidik olursun dikkat et..
teşekkürler teyzesi allah sana da nasipp etsin inşallah.tez zamanda kucağına alırsın inşallah.
ayyy valla ne heycanlı yaaa allahım yardım etsin bi avazda doğurasın inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.
canım çok geçmiş olsun babana.
renginn yanlış anladı kızlar ama kıyamazlar eklerler seni bence.
kızlar iyi akşamlar,
rengincim öncelikle maşallah diyorum gerçekten hiç üç çocuk annesi gibi değilsin ve de çok hoşsun, küçük kızın sanırım resimdeki allah bağışlasın üçünüde
gerçekten resimleri görünce farklı oluyor:) kakuleede de öyle oldu oda çok hoş hele oğluşuna laf yok pek tatlı
rengin, haskena ve eccee güzel sözleriniz için teşekkür ederim,bakan gözler ve kalpler güzel olunca iltifatlarınız da geliyor tabi:)
haa bu arada küçükte değilim yaş 32 :)
merhaba kızlar. hemen yazıp çıkacağım. bu gün hastaneye gittik kontrol için. nst de sancı çıkmış dr bir de alttan muayene edeyim dedi. meğer 3cm açıklık varmış ama ben de sancı falan yok. neyse doktordan hazırlanmak için izin aldık ve şuan hala evdeyiz ve sancının geleceği falan yok :) birazdan son hazırlıkları da yapıp çıkacağız.
ne olur benim için dua edin. Allahım sizinde kucağınıza kalbinizden geçen bebeği sağlıklı sıhhatli versin. AMİN
Çıkayım artık eşim panik halde kızım etrafımda dönüp duruyor. hepinize hayırlı akşamlar.
teşekkür ederim canım evet küçük kızım resimdeki sen gerçektenmi 32 yaşındasın 25 bile göstermiyosun maşallah
selam
geçmişe bakdım da nereden gireceğimi bilemedim kimi benim gibi kız kimi erkek bebek istiyor.. Ama benim oğlum olacak çok fazla yöntemlere güvenmemek gerekiyor galiba rabbim hayırlısını versin. Allah gönlünüze göre versin ..kız olsun diye 3. Ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum..hayırlısı artık..
allah yardımcım olsun bir nefeste inşallah
evet canım yaş 32,
bu arada babana da çok geçmiş olsun, kızlar babaya düşkün oluyor kaç yaşında olursa olsun, ben hiç kıyamam babama:)
kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
çok teşekkür ederim selayhus,ya hiç sorma profile resim yükledim elarada fikir verdi profilinde albüm olmayanları kabül etme dedi banada mantıklı geldi önce söyledim sizi silecem albüm oluşturunca tekrar eklicem dedim ama çok kızdılar en çok haskene kızdı valla niyetim kötü değildi niyetim ne olabilirdiki bende onları merak ediyorum olay bu canım:98:
hoşgeldin canım amin canım rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim 3 kızım var bende senin gibi düşünüyodum hep iki çocuğum olsun isterdim insanın fikirleri zamanla değişiyor kesinlikle yapmam dediğin şeyleri yapıyosun insan kendini tanıyamıyor bazan bu benmiyim diyo biz yöntemle sadece ihtimalleri artırıyoruz herşey rabbimizden tevekkül ediyoruz hepimiz biliyoruzki bunlar kesin değil inşallah hepimizin istediği olur
sen hamile kal hayırlısıyla benım spor eksik kalsın canım ben çıkıyorum aşkımın doruğu gelir birazdan işten çıktı yemek hazırlıyacam:89::89::89:
renginn niye kendini kötü hissediyon yaw.
Bende aynen senin gibi yaptım
listemde ekli olanları önce sildim.sayfayada yazdım.resim yüklemeyeni listeme eklemicem diye
beni merak edip görmek isteyenler resim yükledilerr tanıştıkk
dogru olanda bu bence.
Senden resim sakınan kendini gizleyenlere neden kendini gösteresinki???
Herkese güven olmuyor maaleseff.
Cok gecmiş olsun allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?