bebek cinsiyet belirleme..

babana gecmis olsun renginn nedir bu resim olayi dönüp duruyor ortada :))

babana gecmis olsun renginn nedir bu resim olayi dönüp duruyor ortada :))

çok teşekkür ederim selayhus,ya hiç sorma profile resim yükledim elarada fikir verdi profilinde albüm olmayanları kabül etme dedi banada mantıklı geldi önce söyledim sizi silecem albüm oluşturunca tekrar eklicem dedim ama çok kızdılar en çok haskene kızdı valla niyetim kötü değildi niyetim ne olabilirdiki bende onları merak ediyorum olay bu canım:98:

gecmıs olsun babanaaaaaaaaaaaaa ben ne dedımkı düsman olayım canım yaaaaaaaa aşkolsunnn

renginnn arkadaşlık yolla bende senı goreyım ben yollayamıyommmmmmmmmm merak ettımmmmmmmmmmmmm:98::98::98:
bu yazıda ne düşmanlık war şımdı arkadaşlar cok guzel oldugunu yazdı ben de merak ettımmmm

kakule seni gördüm oğluşuna bayıldım tam hayalimdeki gibi
bende istiyorum ondan
tazmanya seni göremedim çok merak ettim

teşekkürler teyzesi allah sana da nasipp etsin inşallah.tez zamanda kucağına alırsın inşallah.

ayyy valla ne heycanlı yaaa allahım yardım etsin bi avazda doğurasın inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.

canım çok geçmiş olsun babana.
renginn yanlış anladı kızlar ama kıyamazlar eklerler seni bence.

renginn babana çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

umut, hayırlı olsun canım. Doktorun sana 11. gün tek ilişki demesi erkek bebek istediğin için değil mi? Ama sen yine de kit kullan bence belki geç çatlar o zaman asidik olursun dikkat et..

:92:
hadi hadi yemezler o yumuşak yürek senin tarzın canım hemde tıpkısının aynısısın biz seni tanıyoruz şeker

sağol canım allah razı olsun

teşekkür ederim kakulecim

kızlar iyi akşamlar,

rengincim öncelikle maşallah diyorum gerçekten hiç üç çocuk annesi gibi değilsin ve de çok hoşsun, küçük kızın sanırım resimdeki allah bağışlasın üçünüde

gerçekten resimleri görünce farklı oluyor:) kakuleede de öyle oldu oda çok hoş hele oğluşuna laf yok pek tatlı

rengin, haskena ve eccee güzel sözleriniz için teşekkür ederim,bakan gözler ve kalpler güzel olunca iltifatlarınız da geliyor tabi:)

haa bu arada küçükte değilim yaş 32 :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım evet küçük kızım resimdeki sen gerçektenmi 32 yaşındasın 25 bile göstermiyosun maşallah

selam

geçmişe bakdım da nereden gireceğimi bilemedim kimi benim gibi kız kimi erkek bebek istiyor.. Ama benim oğlum olacak çok fazla yöntemlere güvenmemek gerekiyor galiba Rabbim hayırlısını versin. Allah gönlünüze göre versin ..kız olsun diye 3. ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum..hayırlısı artık..

allah yardımcım olsun bir nefeste inşallah

teşekkür ederim canım evet küçük kızım resimdeki sen gerçektenmi 32 yaşındasın 25 bile göstermiyosun maşallah

evet canım yaş 32,
bu arada babana da çok geçmiş olsun, kızlar babaya düşkün oluyor kaç yaşında olursa olsun, ben hiç kıyamam babama:)
kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

kızlar benim deneme muhtemelen 5. gece yada 6 sı sabah olucak.
bugün son kez ... uygundur demi:) sonrasında da perhiz başlar

Son düzenleme:

hoşgeldin canım amin canım rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim 3 kızım var bende senin gibi düşünüyodum hep iki çocuğum olsun isterdim insanın fikirleri zamanla değişiyor kesinlikle yapmam dediğin şeyleri yapıyosun insan kendini tanıyamıyor bazan bu benmiyim diyo biz yöntemle sadece ihtimalleri artırıyoruz herşey rabbimizden tevekkül ediyoruz hepimiz biliyoruzki bunlar kesin değil inşallah hepimizin istediği olur

teşekkür ederim canım kesinlikle evet kızlar babaya bir başka düşkün oluyor amin canım

renginn niye kendini kötü hissediyon yaw.
bende aynen senin gibi yaptım
listemde ekli olanları önce sildim.sayfayada yazdım.resim yüklemeyeni listeme eklemicem diye
beni merak edip görmek isteyenler resim yükledilerr tanıştıkk
dogru olanda bu bence.
senden resim sakınan kendini gizleyenlere neden kendini gösteresinki???
herkese güven olmuyor maaleseff.

cok gecmiş olsun Allah şifa versin.

evet amin teşekkür ederim Rabbim olmayanlara da versin 2. yi bile 10 10 yıl aradan sonra yapdım.. 3. yü bilemiyorum. kızolsun derken 3oğlanda olabilir. ama ben çok heycanlandım solda çin takvimine göre kız..cinsiyet tahminleri hep kız doktorun 18 haftalık ultrasonu kız 22 . hafta erkek olduğunu gördük :) yarın yine buluşmamız var şimdi sididen bakdığım halde acaba kız olabilir mi diyorum..hayırlısı Allahdan..

cnm benim yaaa ne cabuk gecti 9 ay.cok heyecanlandım gecektennn
kolay bi dogum yaşarsın inşallah cnm.
Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin.
ogluşununnn resimelrini merakla bekliyorzzz

sen hamile kal hayırlısıyla benım spor eksik kalsın canım ben çıkıyorum aşkımın doruğu gelir birazdan işten çıktı yemek hazırlıyacam:89::89::89:

oyy oyy maşallahh Allah muhebbetinizi aşkınızı arttırsın cnmm:123:

teşekkür ederim elara allah razı olsun canım , beni anlayan biri çıktı sonunda banada yanlış gelmediği için bende öyle yaptım yanlış anladılar neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…