- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.601
Slm kızlar nasılsınız
bende cokcuklar evde pek gıremıyom
haskenacım cnm katılıyorum sana rengın sılmıs
benıde(
Cok beklersin bana sormadan beni yok sayar silersin ha sor görenler anlatsin bak Kakulee silmedi sabretti gördü sabreden kazanir cicimBana öyle göz kirpip beni kandirmayada calisma ben kül yutmama
Tazi sen kac yasindasin bacim sana tazi degil artik taze demek lazim.............
merhaba kızlar. ben bu aralar net e fazla giremiyorum artık erken yatmaya çalışıyorum. Ama eşim birşey anlattı size onu aktarayım dedim.
malum ben hiç bir deneme yapamadan hamile kaldım. Ve eşimle olan beraberliklerimiz de korunmuyorsak mutlaka abdestli olmuşumdur. evlendiğimiz de dini nikahımızı kıyan hocamız --her ilişkiniz de hamile kalabilme ihtimaline karşı abdestli olun-- demişti.
neyse ben zaten biraz titizim. ben ve eşim eğer duşumuzu falan almışsak birlikte olurum, ondan sonrada zaten yine banyo yaparım.
neyse hamile kaldığım ilişkimiz de eşim de ben de abdestliydik. ama ben o gün temizlik yaptığım için çok yorgundum. Birlikte olduktan sonra 5 dk uzanayım sonra kalkar banyomu yaparım dedim eşimde sarıldı falan ama bırakmıyor --offf dedim kalktım-- fazla sıkıntıya gelemem çünkü.
neyse bu gün eşim oğlumuzun isminin yanı sıra bir de kulağına peygamber efendimizin ismini okutacağını söyledi ben de -- ama isim ağır gelirmiş, falan-- diye anlatmaya başlayınca, eşim hamile kaldığım ilişkimiz de elini karnıma koyduğunu ve -eğer oğlum olursa ismini peygamber efendimizin koyacağını-- söylemiş. yani böyle dua etmiş ve abdest aldıktan ve ben uyuduktan sonra gidip namaz kılmış..
zaten burada daha önce böyle bir duadan bahsetmiştik yanlış hatırlamıyorsam. hamile kalmaya karar verdiğiniz de aklınız da olsun.
Bir şeyi çok istiyorsak bunu önce Allahtan istemek daha mantıklı. diğer deneyeceğiniz şeylerin yanın da mutlaka eşimin anlattığını da eşinize yaptırmayı unutmayın olur mu?
kızlar bı yazı okudum sizinle paylaşmak istedım bıraz uzun amaaaaaaa elaraa kızma sakınnnnnnnnnnn:93::93:ANNE OLMASAYDIM EĞER...
evet amin teşekkür ederim rabbim olmayanlara da versin 2. Yi bile 10 10 yıl aradan sonra yapdım.. 3. Yü bilemiyorum. Kızolsun derken 3oğlanda olabilir. Ama ben çok heycanlandım solda çin takvimine göre kız..cinsiyet tahminleri hep kız doktorun 18 haftalık ultrasonu kız 22 . Hafta erkek olduğunu gördük :) yarın yine buluşmamız var şimdi sididen bakdığım halde acaba kız olabilir mi diyorum..hayırlısı allahdan..
hayırlı geceler kızlar bende ehliyet sınavı için netten çalışayım dedim ama video bulamıyorum
kızlar arkadaşlık isteklerinizi bekliyorum resim yüklüycem sizleri bekliyorum
Kızlar bişey sorucam hamileliğinde çatlaklar için krem kullananlar olmuştur mutlaka faydasını çok gördüm iyi krem diyen yazabilirmi lütfen ben bu sefer çok yırtılıcam sanırım şimdiden kullansam iyi olucak şimdiden teşekkürler
kızlar iyi akşamlar,
rengincim öncelikle maşallah diyorum gerçekten hiç üç çocuk annesi gibi değilsin ve de çok hoşsun, küçük kızın sanırım resimdeki allah bağışlasın üçünüde
gerçekten resimleri görünce farklı oluyor:) kakuleede de öyle oldu oda çok hoş hele oğluşuna laf yok pek tatlı
rengin, haskena ve eccee güzel sözleriniz için teşekkür ederim,bakan gözler ve kalpler güzel olunca iltifatlarınız da geliyor tabi:)
haa bu arada küçükte değilim yaş 32 :)
rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin ultrason her zaman kesin olmuyor benim bir akrabama 8 ay erkek dediler son ay kızı olacağını öğrendi herşeyini mavi almıştı kardeşim yurtdışında doplerde doğuma girerken kız dediler oğlu oldu belli olaz canım benim son hamileliğimde 18 haftaya kadar erkek dedi dr belli olmaz hayırlısıyla gönlündeki olsun canım
kızlar benim deneme muhtemelen 5. gece yada 6 sı sabah olucak.
bugün son kez ... uygundur demi:) sonrasında da perhiz başlar
evet amin teşekkür ederim Rabbim olmayanlara da versin 2. yi bile 10 10 yıl aradan sonra yapdım.. 3. yü bilemiyorum. kızolsun derken 3oğlanda olabilir. ama ben çok heycanlandım solda çin takvimine göre kız..cinsiyet tahminleri hep kız doktorun 18 haftalık ultrasonu kız 22 . hafta erkek olduğunu gördük :) yarın yine buluşmamız var şimdi sididen bakdığım halde acaba kız olabilir mi diyorum..hayırlısı Allahdan..
sağol bende biheves almıştım pembeleri değiştirdimbir gün 18 haftalıkken % 90 demişdi sonra kesin dediler 4 boyutlu ultrason cd si var ve belli ama umut işde ..3. de sizden yardım alırım artık :94::87:
sağol bende biheves almıştım pembeleri değiştirdimbir gün 18 haftalıkken % 90 demişdi sonra kesin dediler 4 boyutlu ultrason cd si var ve belli ama umut işde ..3. De sizden yardım alırım artık :94::87:
hoşgedlin hayırlı olsun bebeginde
ilişki günelrini hatırlıyorsan yazarmısınn
bide dogum tarihinii.bioritime bakayım tutcakmı
cnm cok benziyor yaşam tarzımızz
ben evleneli 3 yıl oldu daha 1 kez duşsuz abdestsiz birliktelik yaşamadık.
ben cok önem veriyorum bu konuya.benim gibi düşünen birini görmek cok güzel
bende kızıma hamile kaldıgım gece eşimle aynı sizin gibi tertemiz ve abdestli ,namaz ve duadan sonra birliktelik oldu.
bizim cinsiyet tercihimiz olmadıgıdnan Allahtan sadece hayırlısını istedikk
ve ben o gece hamile kaldım
kızımda cok uysaldır maşallahh.abdest ve besmeleyle ilişkiye girmek cokk cokkk önemliii
5-6 şubattamı ilişki olca?*
bence cok fazla perhizde yapmayın
3-4 gün yeterli
bioriitm denk geliyordu dimi.
ilişki öncesi yapılamsı gerekenlerii oku mutlaka.benim yolladıgım mesajlarıı yani.
canım boşver sen kendini oğluna alıştır bak ben dördüncüyü düşünüyorum inşallah üçüncüde tecrübelerimizi paylaşırız seninle bu forumdaki arkadaşlar dikkat ettiysen çok samimi insanlar kendini yalnız hissetmezsin:82:
hatırlamıyorumtahmini yumurtlama 20 ağustos görünüyor.. benim doğum tarihim 07 temmuz 1979 oğlumun mayıs 13 görünüyor ama tahmini tarih 5 mayıs sezeryan olacağı için ..teşekkür ler inşallah...
20 agustos tam erkek günü
son adet tarihin ve adet döngün kac?
sık ilişkimi olmuştu yoksa az mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?