bebek cinsiyet belirleme..

Slm kızlar nasılsınız

bende cokcuklar evde pek gıremıyom

haskenacım cnm katılıyorum sana rengın sılmıs

benıde(

Cok beklersin bana sormadan beni yok sayar silersin ha sor görenler anlatsin bak Kakulee silmedi sabretti gördü sabreden kazanir cicimBana öyle göz kirpip beni kandirmayada calisma ben kül yutmama

kızlar renginn sayfada isimlerinizi yazarak neden sildigini acıkladıı.kötü niyetle yapmadıgını sizde cok ii biliyorsunuz.
yapmayın böle yaw

Tazi sen kac yasindasin bacim sana tazi degil artik taze demek lazim.............

cnm cok benziyor yaşam tarzımızz
ben evleneli 3 yıl oldu daha 1 kez duşsuz abdestsiz birliktelik yaşamadık.
ben cok önem veriyorum bu konuya.benim gibi düşünen birini görmek cok güzel
bende kızıma hamile kaldıgım gece eşimle aynı sizin gibi tertemiz ve abdestli ,namaz ve duadan sonra birliktelik oldu.
bizim cinsiyet tercihimiz olmadıgıdnan Allahtan sadece hayırlısını istedikk
ve ben o gece hamile kaldım
kızımda cok uysaldır maşallahh.abdest ve besmeleyle ilişkiye girmek cokk cokkk önemliii

kızlar bı yazı okudum sizinle paylaşmak istedım bıraz uzun amaaaaaaa elaraa kızma sakınnnnnnnnnnn:93::93:ANNE OLMASAYDIM EĞER...

cnm niye kızıyımm.cok güzeldi tşkelrr paylaşım için.

rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin ultrason her zaman kesin olmuyor benim bir akrabama 8 ay erkek dediler son ay kızı olacağını öğrendi herşeyini mavi almıştı kardeşim yurtdışında doplerde doğuma girerken kız dediler oğlu oldu belli olaz canım benim son hamileliğimde 18 haftaya kadar erkek dedi dr belli olmaz hayırlısıyla gönlündeki olsun canım

hayırlı geceler kızlar bende ehliyet sınavı için netten çalışayım dedim ama video bulamıyorum

cnm Allah yardımcın olsunnn.inşallahhh güzel gecer sınavın
ben 98 yılında almıştım ehliyeti.ozaman küçük bi soru kitabı vermişlerdi
ben ordakilerin hepsini çözdüm ertesi gün sınava girdim.ve kitaptakilerin aynısı cıktıı.
şuan da böle kitaplar vardır galiba.bol bol soru çöz cnm

kızlar arkadaşlık isteklerinizi bekliyorum resim yüklüycem sizleri bekliyorum

önce resimini yükle sonraa istek yollarızz

cnm istedigin kadar krem kullan catlıyacagı varsa catlıyor engel olamıyorsun
bende cok önem vermiştimm catlamasın diye
8.aya kadar catlagım yoktu ama ondan sonra bi catladımm harita gibi oldum.halbuki cokta güzell kremlenip yaglanıyordumm

öle özel bişi kullanmana gerek yok.bebek yagı sürsen yeterlii

canım valla dediğin gibi bakan gözler güzel olunca herşey güzel görünüyor.çok teşekkürler iltifatlarınız için hepiniz birbirinden tatlısınız maşallah.hepimiz bir amaç iççin burdayız rabbim dualarımızı kabul etsin kalplerimizdekini versin..layd_s maşallah 32 göstermiyorsun gerçekten.

sağol bende biheves almıştım pembeleri değiştirdim bir gün 18 haftalıkken % 90 demişdi sonra kesin dediler 4 boyutlu ultrason cd si var ve belli ama umut işde ..3. de sizden yardım alırım artık :94::87:

kızlar benim deneme muhtemelen 5. gece yada 6 sı sabah olucak.
bugün son kez ... uygundur demi:) sonrasında da perhiz başlar

5-6 şubattamı ilişki olca?*
bence cok fazla perhizde yapmayın
3-4 gün yeterli
bioriitm denk geliyordu dimi.
ilişki öncesi yapılamsı gerekenlerii oku mutlaka.benim yolladıgım mesajlarıı yani.

hoşgedlin hayırlı olsun bebeginde
ilişki günelrini hatırlıyorsan yazarmısınn
bide dogum tarihinii.bioritime bakayım tutcakmı

canım boşver sen kendini oğluna alıştır bak ben dördüncüyü düşünüyorum inşallah üçüncüde tecrübelerimizi paylaşırız seninle bu forumdaki arkadaşlar dikkat ettiysen çok samimi insanlar kendini yalnız hissetmezsin:82:

hoşgedlin hayırlı olsun bebeginde
ilişki günelrini hatırlıyorsan yazarmısınn
bide dogum tarihinii.bioritime bakayım tutcakmı

hatırlamıyorum tahmini yumurtlama 20 ağustos görünüyor.. benim doğum tarihim 07 temmuz 1979 oğlumun mayıs 13 görünüyor ama tahmini tarih 5 mayıs sezeryan olacağı için ..teşekkür ler inşallah...

aaa ne güzel ben de öyleyimdir tertemiz olmam lazım ilişli için.ben de oğlumda namazla besmeleyle başladık ilk denememde oldu.hakikaten çok uysal ve akıllı bir çocuk bebekliğinde bile sıkıntıya sokmadı bizi.kesinlikle katılıyorum temiz abdesli ve besmeleyle olan çocuk başka allah hayırlı etsin.

merhaba elara canım sensin galiba topiğin yetkilisi cinsiyet tahmin etmek için neler gerekiyo canım. benim için de bi tahminde bulunur musun... adetlerim son 3 4 ayda ayın 4ü yada altısında oluyor. en son adet tarihim 4 ocak. klomen kullandım ve prengly etlatma iğnesini 15 ocakta oldum. 16 ocak gece 11 12 gibi bir ilişki ve sabahında bir ilişkiye girdim. daha sonra giremedim sınavlarım var dı (( ve dün ve bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı.ama inşallah vardır gebelik. ve sağ yumurtalıkta gelişen bi yumurta çatlatıldı sanırım. bana kız gibi gelio ama... sence bu veriler yeterliyse bir tahminde bulunur musun canım.. şimdiden teşekkürler.
bu arada benim doğum tarihim 4 ekim 1986

Son düzenleyen: Moderatör:
5-6 şubattamı ilişki olca?*
bence cok fazla perhizde yapmayın
3-4 gün yeterli
bioriitm denk geliyordu dimi.
ilişki öncesi yapılamsı gerekenlerii oku mutlaka.benim yolladıgım mesajlarıı yani.

evet cnm 5 yada 6 şubatta olacak,işte yumurtlamaya bağlı, her ikisindede bioritim erkekte,
3-4 gün diyorsun, yeniden bir haftalık ilişki programı yapayım ozaman:)
ok Elaracım okuyorum ama bir kaç şeyde geciktim sanırım özelden mesaj atacam bakabilirsen

alıştırdım bile o duymasın diye kız istediğimi sesli söylemiyorum :))) aldıklarımı ilk değiştirdim.. evet ben formu takip ediyorum ama yeni yeni katılıyorum..bu durumdan da en çok oğlum memnun zaten ..dördün ciçok zor 22 de ilki 32 de 2. 42. de 3. yü yaparım ben bu hızla anca:)

20 agustos tam erkek günü
son adet tarihin ve adet döngün kac?
sık ilişkimi olmuştu yoksa az mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…