- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.621
bende istiyorum yaaaa....
alıştırdım bile o duymasın diye kız istediğimi sesli söylemiyorum :))) aldıklarımı ilk değiştirdim.. Evet ben formu takip ediyorum ama yeni yeni katılıyorum..bu durumdan da en çok oğlum memnun zaten ..dördün ciçok zor 22 de ilki 32 de 2. 42. De 3. Yü yaparım ben bu hızla anca:)
hayırlısı olsun tatlıcan,
bakarsın üçüncüde gelir kızın
evet bencede oğluna çok iyi olacak canım kız sen 10 yıl arayla doğurursan işimiz var senle üçü düşünüyosan hızlı ol bence limit 38 acele et
tatlican hoşgeldin canım allah hayırlısını versin.
elara benım bu aykı bıom ne acep son adet 18 ocak2011 --- 30 gun desem adet aralıklarıma d tarıhım 17 11 1975 düzensız adet oluyom tahmını bısey söylesen sana zahmet
sık ilişki sanırım adet döngüm 20 normalden erken olurdu hep en az 3gün :)
elera ben 4 ünde kan versem çıkar mı??
3-4-5-6 şubat erkege yatkın
7-8-9 şubat erkek günlerin
30 günde adet oluyorsan tahmini yumurtlama zamanın mart başına geliyor ,bundada kıza yatkın günler
sen kesin deneme yapacagın zaman söle detaylı bakalım.
senin pek niyetin yok gibi geldi bana,en azından bu yakınlarda düşünmüyorsun galiba
elara canım sana özelden mesaj atmıştım gördünmü
walla bi cesaret gelıyo yapacam dıyom sonra waz gecıyomm mart nısanda kalsam kış bebegı ıstıyomm inşşşşşşş:86::86:
Saol canım çatlıycaksa çatlıyor sanırımcanım ben badem yağı kullandım, biraz tüylenme oldu ama ondan kaynaklımı bilmiyorum, doğum sonrası tüy falan kalmadı gerçi. çok şükür çatlakta oluşmadı,
direk gebelikte kullanılan kremler var hatta bazıları bayağıda pahalı, doktorum bana onlara gerek yok yok sadece deriyi rahatlacatacak birşeyler sürmen yeter çatlamaya uygunsa yapın hiç bir krem engellemez demişti.
Canım bvenim eşim okumadı ben kendi,m okudum Allahım kabul etti oku kabul olur inş.Canım bu duayı sadece kadınlar okusa ve niyetlense makbul olur mu çok merak ediyorum. İlla ki erkeklerin mi okuması gerekiyor? Eşim kız çocuklarını çok seviyor ve bu yüzden okuyacağını hiç sanmıyorum. Hatta iki kızım olsa diye dua ediyor. Bense 1 kız 1 erkek istiyorum evlenmeden bile önce isteğim bu yöndeydi. Kısmetse olur inşallah ama ne diyet yaptırabilirim bu adama ne de böyle bir dua
Çok uyuz bu konuda bildiğin gibi değil
Canım bi solukta Allahım kurtarsın i,nş. Hayırlı haberlerle gelmerhaba kızlar. hemen yazıp çıkacağım. bu gün hastaneye gittik kontrol için. nst de sancı çıkmış dr bir de alttan muayene edeyim dedi. meğer 3cm açıklık varmış ama ben de sancı falan yok. neyse doktordan hazırlanmak için izin aldık ve şuan hala evdeyiz ve sancının geleceği falan yok :) birazdan son hazırlıkları da yapıp çıkacağız.
ne olur benim için dua edin. Allahım sizinde kucağınıza kalbinizden geçen bebeği sağlıklı sıhhatli versin. AMİN
Çıkayım artık eşim panik halde kızım etrafımda dönüp duruyor. hepinize hayırlı akşamlar.
Canım çok ggeçmiş olsun bian önce sağlığına kavuşsun inş.kızlar ben geldim kimse yokmu sizinle yazışırken babamın ameliyat olduğunu öğrendim kalbim çıkacaktı tekbaşına gitmiş ameliyat olmuş sabah 9 dan beride haber yoktu hastaneden ulaştıktık babama yanına telde almamışneyse başka bir ameliyat olacaktı burnundan olmuş biraz rahatladık çok şükür iyiymiş ben yokken üçlü ittifak kurmuşsunuz bernil,haskena,ecce ben size sebebini söylemiştim bende sizi görmek istiyorum die öle yaptım ne kastım olabilirki altı üstü bi resim istedim sizden kakulecim sebebini sormuşsun sebep bucanımcım düşman yaptılar beni kendilerine
Evet genelde bebek yağı ve badem yağı dediler işe yarar inş. ama dediğiniz gibi çatlıycaksa olucak yapıcak bişey yok hayırlısı olsun bakalımmcnm istedigin kadar krem kullan catlıyacagı varsa catlıyor engel olamıyorsun
bende cok önem vermiştimm catlamasın diye
8.aya kadar catlagım yoktu ama ondan sonra bi catladımm harita gibi oldum.halbuki cokta güzell kremlenip yaglanıyordumm
öle özel bişi kullanmana gerek yok.bebek yagı sürsen yeterlii
Boşver canım ya sen milleti hep mutluluğumuzu birilerine göre ayarlıyoruz ben hiç kimseyi takmıyorum artık ve biçok kişiylede görüşmüyorum kendimi rahatsız hissettirecek kişilere ihtiyacım olmadığını geç anladımama olsun enazından şimdi rahatım sende takma Allah gönlüne göre versin inş.arkadaşlar iyi geceler....ben hamile olduğunu 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyodum...hatta anneme bile..ama biliyosunuz kanamalar hastanede yatmalar ve evde 1 aydır raporlu olduğum için dünya alem hamile olduğumu öğrendi...klasik tabi bir kızı olan bir hamile bayana ne denir inşallah bu erkek olur herkesten aynı şeyi duyuorum ve bu da moralimi bozuyo....kızım olursa bir tane daha sanki eksik kalıcam...zaten kendimde kızım olacağını hissediyorum..ne yapayım Allah ım böyle nasip etmişse..ama etrafımdakilerle işim çok...bana sanki erkek olmasa eksik bir kadınmışım muamelesi yapacaklar..
arkadaşlar iyi geceler....ben hamile olduğunu 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyodum...hatta anneme bile..ama biliyosunuz kanamalar hastanede yatmalar ve evde 1 aydır raporlu olduğum için dünya alem hamile olduğumu öğrendi...klasik tabi bir kızı olan bir hamile bayana ne denir inşallah bu erkek olur herkesten aynı şeyi duyuorum ve bu da moralimi bozuyo....kızım olursa bir tane daha sanki eksik kalıcam...zaten kendimde kızım olacağını hissediyorum..ne yapayım Allah ım böyle nasip etmişse..ama etrafımdakilerle işim çok...bana sanki erkek olmasa eksik bir kadınmışım muamelesi yapacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?