bebek cinsiyet belirleme..

evet bencede oğluna çok iyi olacak canım kız sen 10 yıl arayla doğurursan işimiz var senle üçü düşünüyosan hızlı ol bence limit 38 acele et

elara benım bu aykı bıom ne acep son adet 18 ocak2011 --- 30 gun desem adet aralıklarıma d tarıhım 17 11 1975 düzensız adet oluyom tahmını bısey söylesen sana zahmet

elaraaaa özelden yolladıgım mesajımı gördünmüüüüüüüüü:98::98::98:

Son düzenleme:
elara benım bu aykı bıom ne acep son adet 18 ocak2011 --- 30 gun desem adet aralıklarıma d tarıhım 17 11 1975 düzensız adet oluyom tahmını bısey söylesen sana zahmet

3-4-5-6 şubat erkege yatkın
7-8-9 şubat erkek günlerin
30 günde adet oluyorsan tahmini yumurtlama zamanın mart başına geliyor ,bundada kıza yatkın günler

sen kesin deneme yapacagın zaman söle detaylı bakalım.
senin pek niyetin yok gibi geldi bana,en azından bu yakınlarda düşünmüyorsun galiba

walla bi cesaret gelıyo yapacam dıyom sonra waz gecıyomm mart nısanda kalsam kış bebegı ıstıyomm inşşşşşşş:86::86:

arkadaşlar iyi geceler....ben hamile olduğunu 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyodum...hatta anneme bile..ama biliyosunuz kanamalar hastanede yatmalar ve evde 1 aydır raporlu olduğum için dünya alem hamile olduğumu öğrendi...klasik tabi bir kızı olan bir hamile bayana ne denir inşallah bu erkek olur herkesten aynı şeyi duyuorum ve bu da moralimi bozuyo....kızım olursa bir tane daha sanki eksik kalıcam...zaten kendimde kızım olacağını hissediyorum..ne yapayım Allah ım böyle nasip etmişse..ama etrafımdakilerle işim çok...bana sanki erkek olmasa eksik bir kadınmışım muamelesi yapacaklar..

walla bi cesaret gelıyo yapacam dıyom sonra waz gecıyomm mart nısanda kalsam kış bebegı ıstıyomm inşşşşşşş:86::86:

kış bebegi zor oluyor.millet hassta hasta geliyor evine, bebegini öpüyor gelmeyin öpmeyinde diyemiyorsun
kış boyu cocugun hastalıgıyla ugraşıyorsun
benim kızımda kış bebegiydi.ben kış boyu kimseyi kabul etmedim evime vallaa.cok gelmek isteyen oldu kibarca reddettim.insanlarda düşünce diye bişi yokkii.
bölelerinee ayıp olur mu acaba diye düşünmicenn.
babam ve annem gelirdi anında banyoya gidip önce ellerini yıkamalarını rica ederdim.
maşallah diyim o kış hiç hasta olmadı kızım.

Saol canım çatlıycaksa çatlıyor sanırım
Canım bvenim eşim okumadı ben kendi,m okudum Allahım kabul etti oku kabul olur inş.
Canım bi solukta Allahım kurtarsın i,nş. Hayırlı haberlerle gel

Canım çok ggeçmiş olsun bian önce sağlığına kavuşsun inş.
Evet genelde bebek yağı ve badem yağı dediler işe yarar inş. ama dediğiniz gibi çatlıycaksa olucak yapıcak bişey yok hayırlısı olsun bakalımm
Boşver canım ya sen milleti hep mutluluğumuzu birilerine göre ayarlıyoruz ben hiç kimseyi takmıyorum artık ve biçok kişiylede görüşmüyorum kendimi rahatsız hissettirecek kişilere ihtiyacım olmadığını geç anladımama olsun enazından şimdi rahatım sende takma Allah gönlüne göre versin inş.

ofsss bunları duyunca cok sinirleniyorum bu tarz gereksiz insanlaraa.
en iyisi dogum yapana kadar kimseyle muhatap olmamakk
valla ben öle yapcamm.görüşürsemde bana 1 laf edeni eşekten düşmüş karpuza cevircemm cevaplarımla
dediklerine pişman olcaklar,gerci beni tanıyanlar eminim laf sokamıcaklar bana.bilirler altında kalmıcagımı cünkü
cnm sende uzak olmaya calış o tarz insanlardan.
Allah gönlüne göre verir inşallah

elara baktınmı resimlerime sen sasırttın benı ya cok guzel temız bı yuzun var ama ben senın esmer renklı gozlu ne bıleyım daha farklı dusundum gozlerın cok guzel kızının gozlerı sana benzıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…