- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.641
adet döngün 20 olmuyor ,3 gün öne geliyorsa 27 gün oluyor
aciklama yaptigin icin sagol canim, anladim seniteşekkür ederim elara allah razı olsun canım , beni anlayan biri çıktı sonunda banada yanlış gelmediği için bende öyle yaptım yanlış anladılar neyse
sabirsizlikla bekliyorum senin güzel haberini girip girip bakiyorum insallah canim istedigin gibi kizin olur , senden sonra taktik alirim bende :)elera ben 4 ünde kan versem çıkar mı??
arkadaşlar iyi geceler....ben hamile olduğunu 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyodum...hatta anneme bile..ama biliyosunuz kanamalar hastanede yatmalar ve evde 1 aydır raporlu olduğum için dünya alem hamile olduğumu öğrendi...klasik tabi bir kızı olan bir hamile bayana ne denir inşallah bu erkek olur herkesten aynı şeyi duyuorum ve bu da moralimi bozuyo....kızım olursa bir tane daha sanki eksik kalıcam...zaten kendimde kızım olacağını hissediyorum..ne yapayım Allah ım böyle nasip etmişse..ama etrafımdakilerle işim çok...bana sanki erkek olmasa eksik bir kadınmışım muamelesi yapacaklar..
elara baktınmı resimlerime sen sasırttın benı ya cok guzel temız bı yuzun var ama ben senın esmer renklı gozlu ne bıleyım daha farklı dusundum gozlerın cok guzel kızının gozlerı sana benzıyomu
cok gencsın hem ya 25 bıle gostermıyon
elara baktınmı resimlerime sen sasırttın benı ya cok guzel temız bı yuzun var ama ben senın esmer renklı gozlu ne bıleyım daha farklı dusundum gozlerın cok guzel kızının gozlerı sana benzıyomu
tazmanya kızınn cok sevimliiiii maşallahh.cokta fotojenikkkk
sende cok hoşsunnn cnm.genc yaşta anne olmuşsun ne güzel.
Elara herkesi şaşırtıyo zaten tahminlerimiz hep esmerdi ama değilmiş güzel olduğuna bi şüphemiz yoktu ama
cnm tşklerr.ben herkesi şaşırttım galiba:)
genelde kumral esmer olarak düşünülmüşüm.bidee sert yüzlü bi kadın bekliyordunuz galiba:))
kızımın gözleri ela cnm.maalesef bana benzememişşşş
inşallah 2.yee tuttururuzz
79 dogumluyum.yani 31 olduk artıkk
eccee senide gördümm.sen cirkinim filan demiştin kendine haksızlık ediyorsun yada espisine öle dedinn
sende gayet hoşsun cnm.amaa kaşlarını öle çatmaaaaa
Elara herkesi şaşırtıyo zaten tahminlerimiz hep esmerdi ama değilmiş güzel olduğuna bi şüphemiz yoktu ama
senın kızın kucukmus daha ya bıraz buyumustur belkı sımdı ama sen nur yuzlusun cok
valla ben fettan bırısı dıye düşünmüştüm ne yalan söyleyim. kızlar elaradan korkmayın
Kızlar siz daha burdasınız anlaşılan hepinizi öptüm iyi geceler
hepinize iyi geceler , kalanlara iyi sohbetler , yatanlara tatli rüyalar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?