bebek cinsiyet belirleme..

teşekkür ederim elara allah razı olsun canım , beni anlayan biri çıktı sonunda banada yanlış gelmediği için bende öyle yaptım yanlış anladılar neyse
aciklama yaptigin icin sagol canim, anladim seni
kizlarda darilmasinlar ne kadar ekmek o kadar köfte

elera ben 4 ünde kan versem çıkar mı??
sabirsizlikla bekliyorum senin güzel haberini girip girip bakiyorum insallah canim istedigin gibi kizin olur , senden sonra taktik alirim bende :)

kesinlikle eksiz olmuyacaksin, ve böyle hissettiren insanlarin agzinin payini ver bencede, herseyden önemlisi anne olacaksin, kim ne derse desin canim bence

elara baktınmı resimlerime sen sasırttın benı ya cok guzel temız bı yuzun var ama ben senın esmer renklı gozlu ne bıleyım daha farklı dusundum gozlerın cok guzel kızının gozlerı sana benzıyomu

cnm tşklerr.ben herkesi şaşırttım galiba:)
genelde kumral esmer olarak düşünülmüşüm.bidee sert yüzlü bi kadın bekliyordunuz galiba:))
kızımın gözleri ela cnm.maalesef bana benzememişşşş
inşallah 2.yee tuttururuzz

cok gencsın hem ya 25 bıle gostermıyon

79 dogumluyum.yani 31 olduk artıkk

elara baktınmı resimlerime sen sasırttın benı ya cok guzel temız bı yuzun var ama ben senın esmer renklı gozlu ne bıleyım daha farklı dusundum gozlerın cok guzel kızının gozlerı sana benzıyomu

Elara herkesi şaşırtıyo zaten tahminlerimiz hep esmerdi ama değilmiş güzel olduğuna bi şüphemiz yoktu ama

eccee senide gördümm.sen cirkinim filan demiştin kendine haksızlık ediyorsun yada espisine öle dedinn
sende gayet hoşsun cnm.amaa kaşlarını öle çatmaaaaa

evt işallah gözleri sana benzer oğlununbenımde kızımın gözleri bana benzemıyo

Elara herkesi şaşırtıyo zaten tahminlerimiz hep esmerdi ama değilmiş güzel olduğuna bi şüphemiz yoktu ama
tşkler cnmmm

senın kızın kucukmus daha ya bıraz buyumustur belkı sımdı ama sen nur yuzlusun cok

kızımın ve benim yeni resimlerimizide koycam en yakın zamandaaaaa:80:

valla ben fettan bırısı dıye düşünmüştüm ne yalan söyleyim. kızlar elaradan korkmayın

gızz görüntüm yumuşaktır ama cadıyımdırr.korkun bendennn
seninde yumuşak ve duru bi yüzün varr maşallah

hepinize iyi geceler... sizi takip etmek isterdim ama sabah iş ver öğlende minik oğlumla buluşmam ultrason görüntüleri bile heyecanlandırıyor.. beni üç ay geçer mi acaba:)

iyi geceler tatlican.
günler cok cabuk geciyor
bi bakmışızz aynı nisandakar arkadaşımız gibi yarın doguma gidiyorum diyee haber vermeye gelirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…