- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.661
elara cetvelini yeni farkettim yaAaa sabirsizlandim simdi senin yerine
arkadaşlar iyi geceler....ben hamile olduğunu 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyodum...hatta anneme bile..ama biliyosunuz kanamalar hastanede yatmalar ve evde 1 aydır raporlu olduğum için dünya alem hamile olduğumu öğrendi...klasik tabi bir kızı olan bir hamile bayana ne denir inşallah bu erkek olur herkesten aynı şeyi duyuorum ve bu da moralimi bozuyo....kızım olursa bir tane daha sanki eksik kalıcam...zaten kendimde kızım olacağını hissediyorum..ne yapayım Allah ım böyle nasip etmişse..ama etrafımdakilerle işim çok...bana sanki erkek olmasa eksik bir kadınmışım muamelesi yapacaklar..
Canım bvenim eşim okumadı ben kendi,m okudum Allahım kabul etti oku kabul olur inş.
merhaba elara canım sensin galiba topiğin yetkilisicinsiyet tahmin etmek için neler gerekiyo canım. benim için de bi tahminde bulunur musun... adetlerim son 3 4 ayda ayın 4ü yada altısında oluyor. en son adet tarihim 4 ocak. klomen kullandım ve prengly etlatma iğnesini 15 ocakta oldum. 16 ocak gece 11 12 gibi bir ilişki ve sabahında bir ilişkiye girdim. daha sonra giremedim sınavlarım var dı (( ve dün ve bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı.ama inşallah vardır gebelik. ve sağ yumurtalıkta gelişen bi yumurta çatlatıldı sanırım. bana kız gibi gelio ama... sence bu veriler yeterliyse bir tahminde bulunur musun canım.. şimdiden teşekkürler.
bu arada benim doğum tarihim 4 ekim 1986
Günaydın kızlarrrrrr
kimse yokmuuuuuu ???
İstanbul karlı bi sabahla karşıladı bugün biziiiiii
Bermil çok istiyodun sen çık dışarıda bi güzel gez
Elara bana hiç yorum yapmamışsın
senin düşüncelerinde önemli benim için biliyosunnnnn:105::105:
ben burdayım işte yaaaaaaa
kız ne yorum yapsın bioritmde tutuyormuş işte diyete uy ilişki gününe kadar sonra yap işteeeee
kız heyacan yaptım ilk defa iğne olayı falan ne kadar basite aldın beni
iğneden kaç saat sonra gibi şeyler soracaktımmm
sen napıyon şimdi dr gidecekmisin tekrar
ilişkilerinde korunuyomusun ?
kızlar dün akşam kahva falına baktı bi tanıdık
hep bebek ve hamile kadın var dedi sen kesin hamile kalacaksın dedi
eşimede bir bebeği almış yukarı kaldırıyosun dedi
aynı güneşi gördümde kaldırıyodu ya mahsun
sana neden iğne verdi bu doktor yaaa ben onu anlamadım sen normalde yumurtanın çatladığını hissetmiyormusun umut akıntın olmuyormu
ben zaten çatladığını anlamıyorum gerçekten
neden verdi biliyomusun dediki herşey normal bekle dedi ve 11. Günlerde ilişki dene dedi
bende zaman geçiyor yaşım geçiyor dedim ozaman emin olalım dedi ve iğneyi öyle verdi
yani herhangi bi problemle ilgisi yok dedi
selam canım bende prolaktinden dolayı gebe kalamıyordum bu hormonu ilaçla dengeye getirdik sonra gonaphen adında klomen içerikli bir ilaç kullandım adetimin üçüncü günü kullandım bu ilacı beş gün bir adet sonra kontrollere gittim yumurtam istenilen boyuta sanırım 18mm yada 20 mm arasındayken çatlatma iğnesi yapıldı 36 saat sonra ilişki dendi bana ama o ay tutmadı ertesi ay gene denedik ama biz bu sefer iğne vurunduktan 4 yada 5 saat sonra ve 16 saat sonramı ne ilişikye girdik ve o seeferinde tuttu şimdi on iki haftalık gebeyim inşallah rabbim seni çok bekletmez ben on sekiz ay mücadele verdim allahım bebek isteyen dostlarıma ne olur gönlünden geçeni ver rabbim hep dua ediyorum ilkinde tutmaya bilir sakın üzülme en az 3 kere denenebiliyormuş bu yöntem çok öptüm
günaydın kızlar bernil umut ezel nasılsınız, bernil bende umut gibi çık dışarı karda biraz gez dicem ama çok soğuk hasta olursun dikkat et canım
Zayiflarken vucud asidik oluyormus. Yag yakmak vucudu asidiklestiriyor. Kiz isteyenler icin iyi.
Kilo almak da alkali yapiyor. Erkek bebis isteyenler icin super.
Hatta, annemin dayisinin oglu tombis bir kizla evlenmisti ben o zaman uni ye yeni baslamistim.. Epey bir tombisti kiz. Kiz bebek hastasiydi hep kizi olsun istiyordu annem de dedi, senin kizin zor olur, zayiflaman lazim dedi. Cidden de 3 oglu oldu sonra sıkı bir diyet yapti ve sonuc nurtopu gibi bir kizAnneme demis " Keske bastan dinleseydim seni 4 e kadar ugrasmazdim Simdi evin gozbebegi kucuk hanim.
Bence direk alakasi var kilo ile cinsiyetin. elbette ki kilolularin da kizi olabilir ama baska etkenlerle vucud asidik hale gelmis olabilir. Bir de zaten yuzde yuz kilo almak erkek vermek kiz diye birsey yok. Bu sadece bilimsel bir veri
cnm Allah bı avazda kurtarsın ıns saglıcakla ogluna kavus cnm...merhaba kızlar. hemen yazıp çıkacağım. bu gün hastaneye gittik kontrol için. nst de sancı çıkmış dr bir de alttan muayene edeyim dedi. meğer 3cm açıklık varmış ama ben de sancı falan yok. neyse doktordan hazırlanmak için izin aldık ve şuan hala evdeyiz ve sancının geleceği falan yok :) birazdan son hazırlıkları da yapıp çıkacağız.
ne olur benim için dua edin. Allahım sizinde kucağınıza kalbinizden geçen bebeği sağlıklı sıhhatli versin. AMİN
Çıkayım artık eşim panik halde kızım etrafımda dönüp duruyor. hepinize hayırlı akşamlar.
yok cnm kızmadım askolsun ben öle espırı yapmısdım haskenayıda okuyuncakızlar ben geldim kimse yokmu sizinle yazışırken babamın ameliyat olduğunu öğrendim kalbim çıkacaktı tekbaşına gitmiş ameliyat olmuş sabah 9 dan beride haber yoktu hastaneden ulaştıktık babama yanına telde almamışneyse başka bir ameliyat olacaktı burnundan olmuş biraz rahatladık çok şükür iyiymiş ben yokken üçlü ittifak kurmuşsunuz bernil,haskena,ecce ben size sebebini söylemiştim bende sizi görmek istiyorum die öle yaptım ne kastım olabilirki altı üstü bi resim istedim sizden kakulecim sebebini sormuşsun sebep bucanımcım düşman yaptılar beni kendilerine
Günaydın kızlarrrrrr
kimse yokmuuuuuu ???
İstanbul karlı bi sabahla karşıladı bugün biziiiiii
Bermil çok istiyodun sen çık dışarıda bi güzel gez
günaydın kızlar bernil umut ezel nasılsınız, bernil bende umut gibi çık dışarı karda biraz gez dicem ama çok soğuk hasta olursun dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?