bebek cinsiyet belirleme..

Sen ne kadar taktığını belli edersen millet o kadar konuşur canım. Ben de çok sinir olurum böyle konuşmalara ama sen şimdi hamilesin sana stres hiç yaramaz biliyorsun. Bebeğin için boşvermeye bak, seni bu konuda üzen, sürekli aynı muhabbetleri yapan kişilerle de bir süre görüşme bence, canını durduk yere sıkmasınlar.

Canım bvenim eşim okumadı ben kendi,m okudum Allahım kabul etti oku kabul olur inş.

Saolasın yaprakçım ben de kendim dua edeceğim inşallah. Rabbim seni geri çevirmemiş yakışıklı oğlunu göndermiş sana, inşallah benim de dualarım kabul olur senin gibi.

canım senin bioritm kız çıkıyor

Günaydın kızlarrrrrr
kimse yokmuuuuuu ???
İstanbul karlı bi sabahla karşıladı bugün biziiiiii
Bermil çok istiyodun sen çık dışarıda bi güzel gez

Günaydın kızlarrrrrr
kimse yokmuuuuuu ???

ben burdayım işte yaaaaaaa

Elara bana hiç yorum yapmamışsın
senin düşüncelerinde önemli benim için biliyosunnnnn:105::105:

kız ne yorum yapsın bioritmde tutuyormuş işte diyete uy ilişki gününe kadar sonra yap işteeeee

ben burdayım işte yaaaaaaa

kız ne yorum yapsın bioritmde tutuyormuş işte diyete uy ilişki gününe kadar sonra yap işteeeee

kız heyacan yaptım ilk defa iğne olayı falan ne kadar basite aldın beni
iğneden kaç saat sonra gibi şeyler soracaktımmm

sen napıyon şimdi dr gidecekmisin tekrar
ilişkilerinde korunuyomusun ?

kızlar dün akşam kahva falına baktı bi tanıdık
hep bebek ve hamile kadın var dedi sen kesin hamile kalacaksın dedi
eşimede bir bebeği almış yukarı kaldırıyosun dedi
aynı güneşi gördümde kaldırıyodu ya mahsun

kız heyacan yaptım ilk defa iğne olayı falan ne kadar basite aldın beni
iğneden kaç saat sonra gibi şeyler soracaktımmm

sen napıyon şimdi dr gidecekmisin tekrar
ilişkilerinde korunuyomusun ?

sana neden iğne verdi bu doktor yaaa ben onu anlamadım sen normalde yumurtanın çatladığını hissetmiyormusun umut akıntın olmuyormu

ay kız inşaAllah bende geçenlerde baktırdım burdan bir arkadaşa fal çat pat bakıyor işte oda bende bebek gördü bence bu falcılar bizim kafamızın içindekileri görüyor

sana neden iğne verdi bu doktor yaaa ben onu anlamadım sen normalde yumurtanın çatladığını hissetmiyormusun umut akıntın olmuyormu

ben zaten çatladığını anlamıyorum gerçekten
neden verdi biliyomusun dediki herşey normal bekle dedi ve 11. günlerde ilişki dene dedi
bende zaman geçiyor yaşım geçiyor dedim ozaman emin olalım dedi ve iğneyi öyle verdi
yani herhangi bi problemle ilgisi yok dedi

günaydın kızlar bernil umut ezel nasılsınız, bernil bende umut gibi çık dışarı karda biraz gez dicem ama çok soğuk hasta olursun dikkat et canım

hımmm anladım bak bir siteden bir kadının yazısını kopyalıyorum buraya şu anda bir oğlu var

günaydın kızlar bernil umut ezel nasılsınız, bernil bende umut gibi çık dışarı karda biraz gez dicem ama çok soğuk hasta olursun dikkat et canım

günaydın rengin sen hani beyaz akıntıdan bahsetmiştin ya gerçektende benim yumurtlamam tamamen bittikten ve çatlayıp aradan 24 saat geçtikten sonra beyaz akıntı geldi benden

Umutçum iğnede herkezde farklı sonuç veriyor şöyle bir baktım herkez başka başka şeyler yazmış canım farklı farklı saatler vermş

aa napcam sımdı vermeyımmı gercekden dogru yaa

benım 3. numarada cok zayıflamısdım ve kızım oldu

ama ıkıncıde kıloluydum gene kız:)aman aklım karıstı sımdı neyapsam

elara momof yardım kızlar vermeyımmı yanı bu kıloları
cnm Allah bı avazda kurtarsın ıns saglıcakla ogluna kavus cnm...
yok cnm kızmadım askolsun ben öle espırı yapmısdım haskenayıda okuyunca

neyse yulerım resım en kısa zamanda...cnm babanada cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar nasıp etsın

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrr
kimse yokmuuuuuu ???
ama burda yokkı öle kar az bısey yagıyo orada varmı kız

yoksa orayamı gelsem aksama senın kar mısafırın olarak

gunaydın cnm kız burda karmı var cnm

az tutmustu sabah sımdı erıdı gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…