- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.681
hımmm anladım bak bir siteden bir kadının yazısını kopyalıyorum buraya şu anda bir oğlu var
Umutçum iğnede herkezde farklı sonuç veriyor şöyle bir baktım herkez başka başka şeyler yazmış canım farklı farklı saatler vermş
aa napcam sımdı vermeyımmı gercekden dogru yaa
benım 3. numarada cok zayıflamısdım ve kızım oldu
ama ıkıncıde kıloluydum gene kız:)aman aklım karıstı sımdı neyapsam
elara momof yardım kızlar vermeyımmı yanı bu kıloları
ama burda yokkı öle kar az bısey yagıyo orada varmı kız
yoksa orayamı gelsem aksama senın kar mısafırın olarak
gunaydın cnm kız burda karmı var cnm
az tutmustu sabah sımdı erıdı gıttı
ben ozaman dr dediğine uyacammmm ertesi akşam ilişki ve garanti olsun diye
bi sonraki akşam tekrar olsun dedi
buyur gel güzelim patatesde haşlarız ezelde gelir yeriz :125::125::125:
kız vallah içimde patates ağacı çıkacak bu sabah yine patatis vardı bizim kahvaltıda
tmm cnm gelmıs kadar oldum :)buyur gel güzelim patatesde haşlarız ezelde gelir yeriz :125::125::125:
biz hep böyleyiz kız sabah akşam yeriz valla
sende kızarttınmı ????
ezel bişey soracam sana bu yumular günde nekadar büyüyor ???? benim dün 13.9 mm di
onu hesaplayarak verdide iğneyi o yüzden
sende biliyodum seninki ne kadardı ??
umut sen bu ay vuruncanmı ıgneyı denemeyı yapcanmı yanı ???
Günaydin güzeller nasilsiniz bensizmi yiyeceniz o patatisleri............
Günaydin güzeller nasilsiniz bensizmi yiyeceniz o patatisleri............
aaa tabi canım yarın akşam vurulacam
ozaman dr gitmenin anlamı kalmadıki dimi
perşembe gecesi mübarek gün deneme zamanı :123:
Günaydın kızlar
merhaba kızlar. hemen yazıp çıkacağım. bu gün hastaneye gittik kontrol için. nst de sancı çıkmış dr bir de alttan muayene edeyim dedi. meğer 3cm açıklık varmış ama ben de sancı falan yok. neyse doktordan hazırlanmak için izin aldık ve şuan hala evdeyiz ve sancının geleceği falan yok :) birazdan son hazırlıkları da yapıp çıkacağız.
ne olur benim için dua edin. Allahım sizinde kucağınıza kalbinizden geçen bebeği sağlıklı sıhhatli versin. AMİN
Çıkayım artık eşim panik halde kızım etrafımda dönüp duruyor. hepinize hayırlı akşamlar.
kızlar ben geldim kimse yokmu sizinle yazışırken babamın ameliyat olduğunu öğrendim kalbim çıkacaktı tekbaşına gitmiş ameliyat olmuş sabah 9 dan beride haber yoktu hastaneden ulaştıktık babama yanına telde almamışneyse başka bir ameliyat olacaktı burnundan olmuş biraz rahatladık çok şükür iyiymiş ben yokken üçlü ittifak kurmuşsunuz bernil,haskena,ecce ben size sebebini söylemiştim bende sizi görmek istiyorum die öle yaptım ne kastım olabilirki altı üstü bi resim istedim sizden kakulecim sebebini sormuşsun sebep bucanımcım düşman yaptılar beni kendilerine
Ben burçtan anlamam ama terazi kadınları çok seksü oluyormuş öyle diyolarr
merhaba elara canım sensin galiba topiğin yetkilisicinsiyet tahmin etmek için neler gerekiyo canım. benim için de bi tahminde bulunur musun... adetlerim son 3 4 ayda ayın 4ü yada altısında oluyor. en son adet tarihim 4 ocak. klomen kullandım ve prengly etlatma iğnesini 15 ocakta oldum. 16 ocak gece 11 12 gibi bir ilişki ve sabahında bir ilişkiye girdim. daha sonra giremedim sınavlarım var dı (( ve dün ve bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı.ama inşallah vardır gebelik. ve sağ yumurtalıkta gelişen bi yumurta çatlatıldı sanırım. bana kız gibi gelio ama... sence bu veriler yeterliyse bir tahminde bulunur musun canım.. şimdiden teşekkürler.
bu arada benim doğum tarihim 4 ekim 1986
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?