bebek cinsiyet belirleme..

cinsiyetler öğrenilmiş kızlar...

aybamuuu gözün aydın canım, kızın geliyormuş,

orlistat sende öğrenmiş canım hayırlısıyla gelsin inşallah kızın,

tatlıcan seninde canım erkek olduğu kesinleşmiş,

hepiniz sağlıkla alın inşallah kucağınıza bebişlerinizi, hepsi hayırlı evlatlar olsun

amin Allah hayırlı evlat etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

bu arkadaşlarında bioritimleri tuttumu acaba bilgin varmı lady

orlistatın erkekteydi ilk sayfada var bilgileri

sanırım tatlıcanın günü tam kesin değildi,

aybumuu için konuşmuştuk ama biosunu hatırlamıyorum, o kız istiyordu geçmişe bakmak gerek

anladuuuuuuuuummmmmmmmmm
canuummm saolasın

Haskena yapma canım kendine haksızlık etme senin gibi eski bir sütçü arkadaşımız olmasa nerden bilebilirdikki alt dudağı ne kadar çalıştırmamız gerktiğini seni kendime örnek alıyorum ben

nasılsın süt kardeşim çalışmalar nasıl gidiyor bizim pattesçilere yetişmemiz için çoook çalışmamız lazım çook

iyi akşamlar kızlaaaaaaarrrr ayyy günlerdir giremiyorum valla çatladım meraktan giriyorum bişiler yazamadan çıkıyorum hızlı hızlı okuyup çıkmak zorunda kalıyorum benim bilgisayar evden kocamın işyerine transfer oldu komşuma gittikçe öyle biii hızlıca girip çıktım ama hepsini okuyamadım ya meraktan çatladım ayyy bağımlılar gibi oldum valla öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun sağlıkla alın kucaklarınıza bebişlerinizi inşaallah...belki biliyosunuzdur ama son 1 haftadır tesadüfen öğrendiğim birşeyi paylaşmak istedim 3 demet maydanozu 3 kilo süt veya suda kaynatıp buharına oturuyormuşsun hem hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hemde çoğunlukla bebek erkek oluyormuş komşum oğluna öyle hamile kalmış anlatmıştı geçenlerde tesadüfen kayınvalideme gittiğimde kiracısı ameliyat olmuş geçmiş olsuna gittim kadın iltihap varsa bunu yap dedi bizim komşunun gelini hamile kalamıyordu maydanozlu buharı yaptılar ikizleri oldu oğlanlar büyüdüler bile dedi(bu arada ben yılda bir kaç kez sistit oluyorumda o yüzden dedi iltihap söktürüyor ama dikkat et hemen hamile kalırsın diye anlattı) sonra anneme gittim tam anlatmaya başladım yapsam mı diye bana -hee yapta hemen hamile kal hamiyet ablan oğlu cenke öyle hamile kalmıştı dedi dedim kız cadııı söölesene önceden dedim aaa sen bilmiyomusun bana onu taaaa 20-25 sene önce bi teyze söylemişti böyle böyle yap oğlun olur diye dedi ama annem erkek çocuk istemedği için uğraşmamış bile 4 erkek kardeşi var tek kız bunalmış erkeklerden Allahım 2 kızım olsun dermiş hep öylede olmuş:)) bu iltiha için bilinen bişey ama cinsiyet için olduğundan haberim yoktu belki biliyorsunuzdur ama aylaşmak istedim şimdi geçmişi okumaya başlıyayım sabaha kadar anca biter:))

Kızlarrr sevgilisine mesaj yazan liseli kız gibi oldum en ufak fırsatta burdayım ....ben bugün artık kesin gittim ....Yarın görüşürüz by by

nasılsın süt kardeşim çalışmalar nasıl gidiyor bizim pattesçilere yetişmemiz için çoook çalışmamız lazım çook

canim selam cokta iyi sayilmam bronsit oldum 1 haftadan beri cekmekteyim yeni yeni düzeliyorum ayni sekilde oglumda hastaydi ondan bana bulasti , süt iciyorum
muzu sevmezdim simdi gözüm kaliyor
birde isin kötüsü esim 1 kasa portakal almis onlari ikisine yediriyorum heh :))))
evde sütlü tatlilari cok yapiyorum ,tatli asiri sekilde tükediyorum ,cikolata ,seker vs. ne bulursam artik
bunlarin disinda folik asit aldim eczaneden günde birtane iciyorum , unutmazsam magnezyum tozu var ondan iciyorum bir bardak suda bekletip..
patates yememezlik edemiyorum ama ,ben et yemedigim icin en ana yemegim patatesli yemekler salatalar falandir.
Artik rabbim ne verirse canim
senden naber ... ??
yatanlarlar iyi geceler

Banada kaplıcada tanıştığım bir teyze buna benzer bir örnek vermişti yine yeşillikti de bana dini açıdan olumsuz geldi yapmayı düşünmedim bile ama eve gittiğimde hemen hamile kalmıştım heralde rahim temizlenmişti kaplıca nın etkisi çok biliyorum ama

kızlarr ya aklıma ne geldi babaannemin 5 oğlu 1 kızı var anneanneminde 4 oğlu 1 kızı var ben tüyoları en iyisi gidip onlardan alayım tabii hatırlıyorlarsa babaannem bir keresinde biz önceden korunmak bilmezdik emzirdiğimiz sürece hamile kalmazdık geri kalan zamandada soğuk su ile korunuyoduk dedi dedimki babaanne 6 tane doğurduğuna göre pekte korunamamışsın zaten 3 yaşına kadar emzirmiş hamile kalmamış emzirmeden kesince de diğerine hamile kalmış demekki soğuk su bebeğin erkek olmasında etkili olmuş zaten en büyükleri halam yani kız gerisi komple erkek

Canım aslına bakarsan ben diyet çok yapamadım ha muz yemedim işte hurma yemedim falan ama sütçüyüm dediğime bakma çokta içmedim artık nasipte ne varsa çalıştık sonucu bekliyoruz kakule tam tamına yaptı hepsini gerçi ilişki günlerim kız günleri ama ben korktum yum çatladı zannettim 4 gün önce bıraktım çalışmayı beklemdeyim senin anlyacağın sanada geçmiş olsun olacağı varsa olur olmazsa ne yaprsak yapalım olmaz

canım ben yükleyememişim yarın formatını değiştirip tekrar giricem elara dan öğrendim bugün evde değildim sen ekledin mi beni

evet eklemistim :)
resmin var saniyordum ,bende resim olmayanlari eklemiyordum , ama artik eklemis oldum , sabirsizlikla bekliyorum ozaman , eklemezsen silerim haa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…