bebek cinsiyet belirleme..

melsss canım erkeğe yatkın ve erkek günlerinde ilişkilerin olmuş ama sık ilişki kız olma şansını arttırıyor eğerr ilişkilerinden biri tam yumurtanın çatladığı zamana denk geldiyse erkek olma şansı yüksek bence hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim gönlündekini nasp etsin biz ne yaparsak yapalım onun dediği olacak inşaAllah bizlere gönlümüzdeki verir Mevlam

Allah razı olsun canım ya dua edelim birbirimize çok ihtiyacım var, takip ediyorum siteyi inşallah yöntemleri öğrenip denemek istiyorum bu kez tedbirli olucam.

Allah razı olsun canım ya dua edelim birbirimize çok ihtiyacım var, takip ediyorum siteyi inşallah yöntemleri öğrenip denemek istiyorum bu kez tedbirli olucam.

en önemli yöntemi söyliyim canım yumurtlamanı takip edip ovulasyonn gününde ilişki bide biortimi tutanlar yüksek oranda topikte aktif olursan Elara diyet listesi ve takvilyeride gönderir diyette çok önemli yumurtanın + yada - değeri açısından vede alkali asidik olması

gunaydın kızlar sabahı serıflerınız hayr olsun ıns....

oglak75 cnm hıc takma kafana ınan ben 3.de cok uzuldum neden

cevre ve komsular yuzunden ama sımdı ınan uzuldugum ıcın uzuluyorum

rabbım nur topu gıbı saglıklı sıhatlı vermıs daha ne ısterım

bır tırnagına bıle gucumuz yetmıyo yapmaya öle dusunseler hıc konusmayacaklar

ama ıste cahıllık parayla degıl cnm hıc dert etme hamıslıgının tadını cıkar mevlam buyuk [COLOR="in
[/COLOR][/COLOR]

Gwert cnm gecmıs olsun

bence yat bol bol dınlen ıns gecer cnm...

Ezel ve umutcum patate kardeslerım nasılsınız

umut ıgneden sonra varmı bı degısıklık cnm

ya ewet dun showda adam bıle anlatıyo

yanı kızlar bunlar a cok dıkkat edelım

rabbım ıns hepsını uygulayıpda gonul rahatlıgıyla

hamıs kalmamızı saglar oglancıklarımıza:)amınnn

teşekkür ederim ilgin için ezelcim 15i yumurtlama günümdü bu süreye kadar sadece ayın 9unda korunmasız bir ilişkim oldu Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah...

Gwert cnm gecmıs olsun

Bernil canımmm hoşgeldiiinn kızben bir baktım da ne çok patates çeşidi varmış öyle yaaa

umut sabah bir günaydın dedi kayboldu ayol

teşekkür ederim ilgin için ezelcim 15i yumurtlama günümdü bu süreye kadar sadece ayın 9unda korunmasız bir ilişkim oldu Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah...

rica ederim canım ne demek amin inşaAllah sağlıklı sıhatli olsunlarda

ya yeni bir huggies bebek bezi reklamı yapmışlar izlediniz mi öldüm ordaki bebeğe yaaa harika bişey çok tatlı eşim bile bayıldı nasıl izliyor reklamı bir görseniz Allahım bana da öyle sağlıklı sıhatli tatlı bir erkek evlat nasip etsin

hepinize günaydin :79::79::79:

ressam1 hemen albümüne baktim canim cok hos bakimli bir bayansin , oglunda kocaman olmus...

ezel hemen sanada baktim :) sizede masallah daha yasin gencmis senin yani öyle duruyorsun resimlerde , tam takip etmedigim icin kacirmisim yas olayini..

24 yaşındayım Selayhus bende baktım şimdi sana maşaAllah çok güzelsiniz anne oğul kombinlerde hoş çok fitsin maşaAlalh

Son düzenleme:
24 yaşındayım Selayhus bende baktım şimdi sana maşaAllah çok güzelsiniz anne oğul kombinlerde hoş çok fitsin maşaAlalh

cok tesekkür ederim canim , ne güzel citirsin sen o yüzden acele etme her ay dene :)
ben 30 oldum coktan o yüzden ikinci cocugu istemem , egerki yasim birazdaha genc ve bir cocugum olmus olsaydi kesin beklerdim 2. cocuk icin..

günaydınn kızlarrr
gecmişi okuyamadım dün gec yattım
bugün misafirim gelcek herşeyi gece yaptım :) bi tava i böregim kaldı onuda gelmeye yakın koycamm ocagaa
gece okurum gecmişi

canım adetlerim düzensiz yumurtlama zamanını doktor kontrolünde mi takip ettireyim, müsait olduğunda benim bioritme de bakar mısın? 08 mart 1985 dt. adetim 30-32 günde bir oluyo mart yada nisan gibi istiyorum hamile kalmayı

günaydınn kızlarrr
bugün misafirim gelcek herşeyi gece yaptım :) bi tava i böregim kaldı onuda gelmeye yakın koycamm ocagaa
gece okurum gecmişi

kolay gelsın cnm bende dun temızlık yaptım bugun rahatım

ancak yarın benımde mısafırım gelcek

Gwert cnm gecmıs olsun

şu an bişey yok cnm akşam biraz sancı ama abartılacak kadar değildi
bugün nasıl olurum bilmiyorum

Bernil canımmm hoşgeldiiinn kızben bir baktım da ne çok patates çeşidi varmış öyle yaaa

umut sabah bir günaydın dedi kayboldu ayol

kimse yoktu bende gittimmmmm

günaydınn kızlarrr
gece okurum gecmişi

maşallah gece gece neler yaptınnn
ya ben akşamları 11 de uykum geliyooo yemeği bulaşığı zor hallediyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…