- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.381
merhaba...
elaracım daha öncede yazmıştım ocak ayında deneme yapıp bekleyenlerdendim sanırım tabloyu düzenlemişsin benden haber gelmeyince silmişsin beklemekteydim kesin sonuç için bu sabah pozitifi gördüm sevineyim mi ne yapayım bilemedim daha önceden bebeğimi kaybetmiştim 10 haftalıkken ne olur dua edin bana yolunda giden bi hamileliğe başlamış olayım..SAT 30 aralık,ilişki tarihleri 14,16,19 ocak,ilk ay,çocuğum yok
benim:03.07.1989
eşimin:22.11.1988
Iste böyle simdiden sustur yoksa bu bos insanlarin lafi bitmez sonra önüne gecemezsin ver hepsinin agizlarinin payini...........
E MasAllah kiz citir annelerdensin sende sen bu 3 kizin ardindan 3 de oglus dogurursun var sende bu kapasite hem gencsin hem dogurgan ay ben basimi hangi taslara vurayyyyyyyyyyyyyyyyyyim
Canim sakin acele etme tam yöntemleri ögren tedbirini al sonra taktiri Rabbime birak seninde kaderine hayirli ve saglikli bir erkek evlad yazsin Rabbim insaAllah......
Allah razı olsun canım ya dua edelim birbirimize çok ihtiyacım var, takip ediyorum siteyi inşallah yöntemleri öğrenip denemek istiyorum bu kez tedbirli olucam.
en önemli yöntemi söyliyim canım yumurtlamanı takip edip ovulasyonn gününde ilişki bide biortimi tutanlar yüksek oranda topikte aktif olursan elara diyet listesi ve takvilyeride gönderir diyette çok önemli yumurtanın + yada - değeri açısından vede alkali asidik olması
melsss canım erkeğe yatkın ve erkek günlerinde ilişkilerin olmuş ama sık ilişki kız olma şansını arttırıyor eğerr ilişkilerinden biri tam yumurtanın çatladığı zamana denk geldiyse erkek olma şansı yüksek bence hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim gönlündekini nasp etsin biz ne yaparsak yapalım onun dediği olacak inşaAllah bizlere gönlümüzdeki verir Mevlam
Gwert cnm gecmıs olsun
bence yat bol bol dınlen ıns gecer cnm...
Ezel ve umutcum patate kardeslerım nasılsınız
umut ıgneden sonra varmı bı degısıklık cnm
teşekkür ederim ilgin için ezelcim 15i yumurtlama günümdü bu süreye kadar sadece ayın 9unda korunmasız bir ilişkim oldu Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah...
hepinize günaydin :79::79::79:
ressam1 hemen albümüne baktim canim cok hos bakimli bir bayansin , oglunda kocaman olmus...
ezel hemen sanada baktim :) sizede masallah daha yasin gencmis senin yani öyle duruyorsun resimlerde , tam takip etmedigim icin kacirmisim yas olayini..
24 yaşındayım Selayhus bende baktım şimdi sana maşaAllah çok güzelsiniz anne oğul kombinlerde hoşçok fitsin maşaAlalh
en önemli yöntemi söyliyim canım yumurtlamanı takip edip ovulasyonn gününde ilişki bide biortimi tutanlar yüksek oranda topikte aktif olursan Elara diyet listesi ve takvilyeride gönderir diyette çok önemli yumurtanın + yada - değeri açısından vede alkali asidik olması
günaydınn kızlarrr
gecmişi okuyamadım dün gec yattım
bugün misafirim gelcek herşeyi gece yaptım :) bi tava i böregim kaldı onuda gelmeye yakın koycamm ocagaa
gece okurum gecmişi
günaydın kızlar önce geçmişi okuyum dedim daha çok birikiyo nasılsınızz
umut günaydın caınm belirtiler nasıl akıntın değiştimi
Gwert cnm gecmıs olsun
bence yat bol bol dınlen ıns gecer cnm...
Ezel ve umutcum patate kardeslerım nasılsınız
umut ıgneden sonra varmı bı degısıklık cnm
Bernil canımmm hoşgeldiiinn kızben bir baktım da ne çok patates çeşidi varmış öyle yaaa
umut sabah bir günaydın dedi kayboldu ayol
günaydınn kızlarrr
gecmişi okuyamadım dün gec yattım
bugün misafirim gelcek herşeyi gece yaptım :) bi tava i böregim kaldı onuda gelmeye yakın koycamm ocagaa
gece okurum gecmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?