bebek cinsiyet belirleme..

evet eklemistim :)
resmin var saniyordum ,bende resim olmayanlari eklemiyordum , ama artik eklemis oldum , sabirsizlikla bekliyorum ozaman , eklemezsen silerim haa :))

Yok canım şimdi yapabilrsem yapcam yoksa yarın kesin sen düşündüğümden çok farklıymış şaşırdım oğlunda profil resmindekinden çokkk daha yakışıklıymış bu vucudu nası korudun yaaa genetik mi

tamam canim beklerim yarin sevinirim ..
vucut sanirim genetik
50 kg ile hamile kalip 59 ile dogum yapmistim
simdi 49 kiloyum, bakalim bu sefer ne kadar kilo alacagim
tesekkür ederim güzel sözlerin icinde
nasil hayal etmistin merak ettim simdi :)

Son düzenleme:

Neden bilmiyorum ama biraz kilolu esmer ...belki kullandığın kelimeler seni daha sade düşünmemi sağladı ama karşımda süper bi hatun buldum BENDE RESİMLERİMİ EKLEDİM YADA EKLEYEBİLDİM hadi sende önce yaz şimdi benimle ilgili düşündüğünü sonra bak resimlere

KIZLARRRR RESİMLERİMİ YÜKLEYEBİLDİM SONUNDA ....bakanlar önce nasıl düşünüyordu yazsınlar sonra yorum yazsınlar bakalım ....Yanlız çekilmiş fotom yok denecek kadar azmış bu arada kırptım mırptım yaptım bişeyler....

çok güzeeeeeelll aylaşım için teşekkürler

amanınnnnn heyecan yatım okuyunca dualarımız seninle cnm Allah yardımcın olsun daha erken değilmiydi ?

kızlarrrrrrr ben geldim
iğnemide oldummmmm
duanız kaldı kızlar benim için dua edin nolur hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi oğluşş

valla cnm dua edip geçmişi okumaktan saati sabaha karşı 5:20 yaptım bnm bilgisayar yokya komşunun laptopu aldım geçmişi okuyorum bi yandanda dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşaallah oğluşunu versin karnına... dua yı unutma sakın :)yarın tam anlamıyla oldum size bir patatiiissss ama az kaldı okuyup bitireyim de hayırlısıyla bitirmeden uyumak yoookkk çatlarım yoksa meraktan patatisler aşkınaaaaaaaa

yav bu albüm olayını kocamın tükana gidene kadar yapamam( çünkü bilgisayar yok...komşumun laptoptan yazıyorum ya resim de yok( sonra resimi yükleyince siliyomuyuz?? Elaracım ya sakın kızma ama bütün geçmişi okudum en eskileri bile okudum saat sabahın 5:45 i oldu ama bu kocişler içirilen kürü bizim içmemiz gereken şurubu bulamadım birde bu yumurta akını vajinaya nasıl koyucaz yahu az da değilki 15-20 tane patlıcak valla aşağıki mahalleya bide bnm koca peynir manyağı yoğurt süt yemiyooo ama tam yağlı sert peynire dayanamıyo az da yemiyo he ayı kalıp kalıp götürüyoo diyetin bu kısmına uyamıyo nolcekkkk nacam ben bu adamla laftanda anlamıyo peynir çok yeme diyorum soda içiyorumya hergün diyooo allahım yaaa:2:

merhaba...
elaracım daha öncede yazmıştım ocak ayında deneme yapıp bekleyenlerdendim sanırım tabloyu düzenlemişsin benden haber gelmeyince silmişsin beklemekteydim kesin sonuç için bu sabah pozitifi gördüm sevineyim mi ne yapayım bilemedim daha önceden bebeğimi kaybetmiştim 10 haftalıkken ne olur dua edin bana yolunda giden bi hamileliğe başlamış olayım..SAT 30 aralık,ilişki tarihleri 14,16,19 ocak,ilk ay,çocuğum yok
benim:03.07.1989
eşimin:22.11.1988

Son düzenleme:

sağol canım benim
sen kaçta uyuyacan şimdi

günaydın
buğün hi uyuyamadım
akşam kahverengi leke geldi ama çok az
geceden beride adet olacakmışım gibi
kasığım ve belim ağrıyo
çok korkuyorum ne olur dua edin
saat ikide doktora gidecem

ezelll çıktın mı??
canım çıkmıştım ne oldu kiiii merak etiiiiimmm :44:

güle güleeee
ama bunlar beni sen gidince sıkıştırIYORLAR ((((((

kız ben varım umut, korkma geç arkama patates kerdeşim benim ben seni korurum sen bizim şanımızı şerefimizi kurtaracaksın şu sütçülerden

umutçum bak korkma canım rengin var çok bilmiş o herkeze laf yetiştirir

kadına bak yaa yememiş içmemiş beni takip etmiş damarıma basma benim renggin bak yaa söylediği lafa bak her ay bişey oluyor bebişi olmuyor diyor :84: ben ilk ekim ayında denedim bebeği olmadı kaynımların göya kazayla olmuş bebekleri olduu :84:

yoksa ezel cocuk nasıl yapılıyor bilmiyormuuu kiii

kurs verin bana

yaaaa kızlar patates ve süt olayına açıklık getirin anlayamıyom bugün beynım bişe almıyo şimdi erkek bebek isteyen patates kız bebek isteyen sütmü oluyo:26::26::26::26:
anlamışsın cenparçam tebriklerrrrr

Demi ama biz birbirlerine saygi duyan arkadaslariz öncelik Umut ve Ezelin onlar hamile kalmadan hamile kalmak olmaz degilmi ama patatisci bacilar

bi tutsa

yok kız erkek die şüphelendim resmi görünce tamam kadınmış dedim dermişim. bu cümleden sonra mezar beğenmem lazım dimi elara ,:18: yarın bu kız beni kesin gebertir

ne biliyorsun benim resmim olduğunu deluuuu Allahım yaa saf karu bir resim gördüm diye inanılır mı

haklısın haskena ama umutu beklerimde ezele bişey diyemiyorum XL bu kız ya çabuk ol ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

kız olmuyor ben napayım olsa dükkan senin

Evet evet sen ve ELara yarin Ezelden duyacaklariniza hazirlayin bu gece kendinizi yok cocuk yapmayi bilmiyomu yok erkekmiydi acaba bittiniz siz topigin en cadisina catiniz bak bunlari benim gibi mülayime söyleseydiniz gikim cikmazdi

çok mülayimdir benim arkadaşım

kız ezeldenmi korkuyonnn
püfff desenn uçar o

sen benim öyle zayıf durduğuma bakma Elaraaaaaa kol kaslarımı görsen benim şaşarsın hatta gelinlik fotorafım var bi tane stüdyoda çekilenlerden kolumu sütun gibi bir şeye yaslamışım o zamanlar baya stresten kilo vermiştim 47 kilo falan olmuştum çırpı gibiyim ama kolum nasıl kaslı anlatamam dur ben o fotoyu taratayımda göstereyim bir gün size

ben seçtim mezarımı zincirlikuyu

canım merak etme o kadar cani değilim mezar taşını ben diktiriceeeeeeeeeem

Tövbe tövbe yok kiz Ezel cok duygusal kizdir biraz laf eder sonra affeder insaAllah yani:????))))))))):18:
:99::99::99: yok öyle yağma

canım yaa inşaAllah kocanın gönlündeki olur

ya ne büyük saçmalık bu ya benim halamın kızı var 8 yaşında bir kızı vardı kazara tamamen habersiz hamile kalmıştı hatta kendinden o kadar emindi ki midesi falan ağrıyordu biz hamilemisin dediğimizde ihtimal vermiyordu sonra bebek 2 aylık olduğunda öğrendi hamiş olduğunu o derece yani sonra biz sevindik inşaAllah erkek olur falaln dedik hatta babası genç yaşta ölmüştü babanın adını koyarsın falan dedik sonra kız olacağını çğrendik ama o kadar çok sevindik ki ona da şimdi doğdu masmavi gözleri var nasıl güzel bir bebek bakmaya doyamıyorsun yani kızmış erkekmiş bize ne onun gönlündeki neydi Allah bilir ama bizim ona aaa kız mı doğuracaksın yine falan gibi laflar etmeye hakkımız yok resmen saçmalık öyle insanları anlamıyorum ya sana ne kardeşiiiimmmm

ressam çok güzel kadınsın oğlunda çooook tatlı Allahım bana erkek çocuğu olsun zaten ver onu parçalıyımmmmm

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın
buğün hi uyuyamadım
akşam kahverengi leke geldi ama çok az
geceden beride adet olacakmışım gibi
kasığım ve belim ağrıyo
çok korkuyorum ne olur dua edin
saat ikide doktora gidecem

günayddın kızlaaaarrrr qwer endişelenme canım yorulduysan fazla hareket ettiysen o yüzdendir

herkeze günaydınlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…