- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.401
günaydın renginn bende geçmişe bakıyorum baya hızlı ilerliyo yetişemiyorum
umut günaydın caınm belirtiler nasıl akıntın değiştimi
gunaydın rengın h.geldım cnm
nasılsın bernil bize uyku haram sabahın köründe kaldırıyolar ya uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuumm:84:
yooo gayet normalim şu an arkdaşlar
akıntı herhalde akşma değişirrr
ama ot mot bugün gözükmüyor mesela
bu otlar bence yanıltıyorrrrrrrr:44:
sen cocuk olunca ne yapacaksin , yine bunlar sabah kaldiriyorlar , bebegin hic acimasi olmayacak gecede kaldiracak
gerci 3 kere yasamisin , benden kat kat daha bilgilisin canim
canım adetlerim düzensiz yumurtlama zamanını doktor kontrolünde mi takip ettireyim, müsait olduğunda benim bioritme de bakar mısın? 08 mart 1985 dt. adetim 30-32 günde bir oluyo mart yada nisan gibi istiyorum hamile kalmayı
kızzzlaaar nerdesiniz yaaa sevgililer gününde kocalarınıza ne alıcaksınız bakiimmm
kızzzlaaar nerdesiniz yaaa sevgililer gününde kocalarınıza ne alıcaksınız bakiimmm
ben birsey almiyacagim o bana alsin
sevgililer gününde hic hediye almam eskiden alirdik flörtken falan, ama ondan beklerim :))
tammam tabiki oda alacak ama bende alayı yaa yazık
demekki ben farkli düsünenlerdenim ezelcim,
hem oda hediyesiz gelirse neden almadin diye dünyayi basina yikmayanlardanim :)
sevgililer gününün cok önemi yok valla benim icin olsada olur olmasada olur diyenlerdenim,
baska günlerde incelikler yapiyorsa sorun olmaz :86:
birde10 senelik evli olunca heralde insan yumusuyor
demekki ben farkli düsünenlerdenim ezelcim,
hem oda hediyesiz gelirse neden almadin diye dünyayi basina yikmayanlardanim :)
sevgililer gününün cok önemi yok valla benim icin olsada olur olmasada olur diyenlerdenim,
baska günlerde incelikler yapiyorsa sorun olmaz :86:
birde10 senelik evli olunca heralde insan yumusuyor
cinsiyetler öğrenilmiş kızlar...
aybamuuu gözün aydın canım, kızın geliyormuş,
orlistat sende öğrenmiş canım hayırlısıyla gelsin inşallah kızın,
tatlıcan seninde canım erkek olduğu kesinleşmiş,
hepiniz sağlıkla alın inşallah kucağınıza bebişlerinizi, hepsi hayırlı evlatlar olsun
bizimki kız ya kimse tebrik filan atmiyor hiç konuşan yok kız olacağından babam bile tühhh allah kahretsin diğeri erkekti gitti bir dahada gelmedi dedi düşünün artık kayınvalidem arayıp sormuyor görümcem en iyi arkadaşlarım bile o dallara hiç basmıyor amma erkek meraklısı toplummuşuz artık sinir olmaya başladım bu erkek sevdasına
Teşekkür ederim canımmm.... Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh......
canım yaa inşaAllah kocanın gönlündeki olur
ya ne büyük saçmalık bu ya benim halamın kızı var 8 yaşında bir kızı vardı kazara tamamen habersiz hamile kalmıştı hatta kendinden o kadar emindi ki midesi falan ağrıyordu biz hamilemisin dediğimizde ihtimal vermiyordu sonra bebek 2 aylık olduğunda öğrendi hamiş olduğunu o derece yani sonra biz sevindik inşaAllah erkek olur falaln dedik hatta babası genç yaşta ölmüştü babanın adını koyarsın falan dedik sonra kız olacağını çğrendik ama o kadar çok sevindik ki ona da şimdi doğdu masmavi gözleri var nasıl güzel bir bebek bakmaya doyamıyorsun yani kızmış erkekmiş bize ne onun gönlündeki neydi Allah bilir ama bizim ona aaa kız mı doğuracaksın yine falan gibi laflar etmeye hakkımız yok resmen saçmalık öyle insanları anlamıyorum ya sana ne kardeşiiiimmmm
ressam çok güzel kadınsın oğlunda çooook tatlı Allahım bana erkek çocuğu olsun zaten ver onu parçalıyımmmmm
gözün aydin sen ne uyguladin canim ??
Hiçbişey uygulamadım canım ben. Uygulayacaktım ama son anda allahım sen ne verirsen hayırlısını verirsin deyip yaptım. Allah nasip etti çok şükür.... Bide yöntemleri bilmiyordum ben sadece kıbrısta tüp bebek yapmaya karar vermiştim cinsiyet seçip kız olsun diye son anda vazgeçtim karışmıyayım allahın işine diye.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?