bebek cinsiyet belirleme..

nasılsın bernil bize uyku haram sabahın köründe kaldırıyolar ya uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuumm:84:

sen cocuk olunca ne yapacaksin , yine bunlar sabah kaldiriyorlar , bebegin hic acimasi olmayacak gecede kaldiracak
gerci 3 kere yasamisin , benden kat kat daha bilgilisin canim

Son düzenleme:
sen cocuk olunca ne yapacaksin , yine bunlar sabah kaldiriyorlar , bebegin hic acimasi olmayacak gecede kaldiracak
gerci 3 kere yasamisin , benden kat kat daha bilgilisin canim

ya hiç sorma canım benimkilerde gece uykuları ortanca hariç berbat ötesiydi eşimle beraber hiç uyumadığı geceleri biliyorm inşallah bu sefer canım hem hayırlısıyla bir oğlan hemde sakin olur canım

ovülasyon kitlerinden alabilirsin idrarla takip edilen ama garanti olsun istiyorsan en iyisi doktor takibi martın 1 mart nötr 2 marttan 13 marta kadar kız günlerin 14 mart nötr
15 - 22 mart erkek günlerin 23 - 25 mart erkeğe yatkın 26 mart nötr

27 mart 8 nisan arası kız günlerin 9 - 10 - 11 nisan erkek
12 nisan 21 nisana kadar kız günlerin
22 - 25 nisan arası erkeğe yatkın 26 nisandan 2 mayısa kadar erkek günlerin

tammam tabiki oda alacak ama bende alayı yaa yazık

demekki ben farkli düsünenlerdenim ezelcim,
hem oda hediyesiz gelirse neden almadin diye dünyayi basina yikmayanlardanim :)
sevgililer gününün cok önemi yok valla benim icin olsada olur olmasada olur diyenlerdenim,
baska günlerde incelikler yapiyorsa sorun olmaz :86:
birde10 senelik evli olunca heralde insan yumusuyor

yok bende niye hediye almadın diye kızmam ama bence düşünmeli bu özel günler var sonuçta başka günlerde de incelik yapsın ama özel günlerdede önemsesin

aynen canım bende sendenimmmm

Teşekkür ederim canımmm.... Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh......

Hiçççç aldırma canım bak biz kızı buluncaya kadar ne kadar bekledik. Kız erkek allah hayırlı evlat versin hem kız kardeşten güzeli var mı ?? Allahın sevgili kuluymuşsun bence sende bebiklerinde Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kızlarımızı valla ben kızım derken bile gözlerim doluyor içim kıpır kıpır oluyor canım yaaa

Teşekkür canım... benim oğlum gibi akıllı bir oğluşta sana versin Allahım

gözün aydin sen ne uyguladin canim ??

Hiçbişey uygulamadım canım ben. Uygulayacaktım ama son anda allahım sen ne verirsen hayırlısını verirsin deyip yaptım. Allah nasip etti çok şükür.... Bide yöntemleri bilmiyordum ben sadece kıbrısta tüp bebek yapmaya karar vermiştim cinsiyet seçip kız olsun diye son anda vazgeçtim karışmıyayım allahın işine diye.........

en iyisini yapmisin canim , senin 2cocuktu simdi hatirladim, bu tip durumlarda tüp bebek isini bende onaylamiyorum hic, o kadarda karismamak gerekir diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…