bebek cinsiyet belirleme..

en iyisini yapmisin canim , senin 2cocuktu simdi hatirladim, bu tip durumlarda tüp bebek isini bende onaylamiyorum hic, o kadarda karismamak gerekir diye düsünüyorum

Tabi ki. Hem evlat yaaa kız erkek aslında aynı. İki tane oğlum var allahım uzun ömürler versin bin tane kıza değişmem ölürüm onlara. Sadece o bi heves işte bi de kızım olsun hevesi

Tabi ki. Hem evlat yaaa kız erkek aslında aynı. İki tane oğlum var allahım uzun ömürler versin bin tane kıza değişmem ölürüm onlara. Sadece o bi heves işte bi de kızım olsun hevesi

tabikide canim ,bendekide bir hevesten ibaret, yoksa rabbim ne verirse versin hayirli sagliklisini versin, bir oglum var insan olmayana heves ediyor iste insanin dogasinda var bu :))

teşekkürler canım ....ben Ezel'in yaşındayken hiçbişey bilmiyordum yaaa bu cadı akıllı ne istediğini bilen insanlara bayılıyorum

Hayırlı olsun canım benimde oğlum var bende kızım olsun istiyorum ama bende daha çok oluruna bırakanlardanım hayırlısı

Hayırlı olsun canım benimde oğlum var bende kızım olsun istiyorum ama bende daha çok oluruna bırakanlardanım hayırlısı

Teşekkür ederim canım. Allah seninde kalbindekini versin inşallah..... Senin içinde sevinelim inşallah. Valla ben burdaki herkese dua ediiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş diye. Kalbim sizinle sonuna kadarrr

Bengü , Berra , Boncuk
ne yaptılar acaba :97:
qwert senide bekliyoruz sıkma canını bi git gel bakalım dr ne diyecek

kizlar simdi marankiden dinliyorumda, insanin kani uzun süre asidik olursa hastaliklara yol acabiliyormus...kiz diyetinde bulunanlarin dikkatine

sağol canım iltifatın için haskena oğlun olursa inş isim ne düşünüyosun varmı bi isim aklında

Canim ya ben bi türlü karar veremiyorum aklimda cok isim var ama ya ilk ismi yada ikinci ismi Bera olacak bu kesin yani ama eklentileri olabilir...

3 kızın olmadan anlayamazsın zaten. çok zorlamana gerek yok...

Kiz nerelerdesin catlatacan mi sen beni niye gelmiyon artik kiz biz baci degilmiyiz bebisin nasil hersey yolundadir insaAllah arada gelde iyiyim de bari..............

Haskena yapma canım kendine haksızlık etme senin gibi eski bir sütçü arkadaşımız olmasa nerden bilebilirdikki alt dudağı ne kadar çalıştırmamız gerktiğini seni kendime örnek alıyorum ben

Ay teskür ederim simdide ben seni kendime örnek aliyom sende olan yakisikli oglustan bende istiyorum Rabbimde kaderime yazar insaAllah......

günaydın
buğün hi uyuyamadım
akşam kahverengi leke geldi ama çok az
geceden beride adet olacakmışım gibi
kasığım ve belim ağrıyo
çok korkuyorum ne olur dua edin
saat ikide doktora gidecem

Canim lütfen stres yapma bazen hamilelik esnasinda olabiliyo böyle lekelenmeler sadece Doktoruna danis ve bol bol dinlen DUALARIMIZ SENINLE VE BEBISINLE::::::

günaydınn kızlarrr
gecmişi okuyamadım dün gec yattım
bugün misafirim gelcek herşeyi gece yaptım :) bi tava i böregim kaldı onuda gelmeye yakın koycamm ocagaa
gece okurum gecmişi

Elara evinde banada yer varmi bende bayilirim tava böregine himmmmmmmmmmm aciktim....

teşekkürler canım ....ben Ezel'in yaşındayken hiçbişey bilmiyordum yaaa bu cadı akıllı ne istediğini bilen insanlara bayılıyorum

Bende bayiliyom bu citira kiz ben onun yasindayken öpüsünce cocuk olur saniyordumEzelde birak cocuk yapmayi oglani kizi cözmüs MasaAllah bi de tuturabilse bize takila takila bizim gibi oldu garibim ....................Yoksa simdiye catir catir dogurmustu......

kızlaaaaarrrr tünaydıııııınnnn ben geldimmmmm gece 1 den sabah 6 ya kadar anca bitirebildim geçmişi yine döktürmüşsünüz anacımmmbi okuyayım bakayım kızlar nisandakar dan haberi olan varmı çok merak ettim

ayy nazarda değicak kızlar dua edinde bi işe yarasın yaptıklarım
Haskena bırak şimdi bu ayakları benim yaşımdayken öpüşünce çocuk olacak sanıyormuuuşşşşşşş sen miiiiiiiii külahıma anlat onuuuu :76:

hoşgeldiiin canım vallah buravo hazmetmişsin okumuşsun geçmişi bende ilk topiği bulduğumda senin gibi baştan sona okumuştum teker teker

umutcum sabah 6:30 gibi yattım 1 saat önce kalktım patatislerimi soydum kızartmaya başlamıştım az önce geçmişi okurken patatislerim yandıı dur bi bakayım şu pattislere

ben dayanamam uykusuzluğa
birde düzenli uyumam lazım
yani akşam 11-12 sabah 7-8 :))
evde kimse yokmu peki senin kalkıp kahvaltı edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…