- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.421
Teşekkür canım... benim oğlum gibi akıllı bir oğluşta sana versin Allahım
en iyisini yapmisin canim , senin 2cocuktu simdi hatirladim, bu tip durumlarda tüp bebek isini bende onaylamiyorum hic, o kadarda karismamak gerekir diye düsünüyorum
Tabi ki. Hem evlat yaaa kız erkek aslında aynı. İki tane oğlum var allahım uzun ömürler versin bin tane kıza değişmem ölürüm onlara. Sadece o bi heves işte bi de kızım olsun hevesi
hepinize günaydin :79::79::79:
ressam1 hemen albümüne baktim canim cok hos bakimli bir bayansin , oglunda kocaman olmus...
ezel hemen sanada baktim :) sizede masallah daha yasin gencmis senin yani öyle duruyorsun resimlerde , tam takip etmedigim icin kacirmisim yas olayini..
Tabi ki. Hem evlat yaaa kız erkek aslında aynı. İki tane oğlum var allahım uzun ömürler versin bin tane kıza değişmem ölürüm onlara. Sadece o bi heves işte bi de kızım olsun hevesi
günaydın kızlar
Hayırlı olsun canım benimde oğlum var bende kızım olsun istiyorum ama bende daha çok oluruna bırakanlardanım hayırlısı
Günaydınnnn ...sen napıyosun arkadaşım çalışmalar var mı sende
olsun canim ögrendik bizde :)teşekkürler canım ....ben Ezel'in yaşındayken hiçbişey bilmiyordum yaaa bu cadı akıllı ne istediğini bilen insanlara bayılıyorum
günaydin , kos kos oku gel ...Günaydin kizlar bi gecmisi okuyup geliyom cok yazmayin zor oluyo okumasi:::::::::::::
günaydın kızlar
sağol canım iltifatın için haskena oğlun olursa inş isim ne düşünüyosun varmı bi isim aklında
3 kızın olmadan anlayamazsın zaten. çok zorlamana gerek yok...
Haskena yapma canım kendine haksızlık etme senin gibi eski bir sütçü arkadaşımız olmasa nerden bilebilirdikki alt dudağı ne kadar çalıştırmamız gerktiğini seni kendime örnek alıyorum ben
günaydın
buğün hi uyuyamadım
akşam kahverengi leke geldi ama çok az
geceden beride adet olacakmışım gibi
kasığım ve belim ağrıyo
çok korkuyorum ne olur dua edin
saat ikide doktora gidecem
günaydınn kızlarrr
gecmişi okuyamadım dün gec yattım
bugün misafirim gelcek herşeyi gece yaptım :) bi tava i böregim kaldı onuda gelmeye yakın koycamm ocagaa
gece okurum gecmişi
teşekkürler canım ....ben Ezel'in yaşındayken hiçbişey bilmiyordum yaaa bu cadı akıllı ne istediğini bilen insanlara bayılıyorum
teşekkürler canım ....ben Ezel'in yaşındayken hiçbişey bilmiyordum yaaa bu cadı akıllı ne istediğini bilen insanlara bayılıyorum
Bende bayiliyom bu citira kiz ben onun yasindayken öpüsünce cocuk olur saniyordumEzelde birak cocuk yapmayi oglani kizi cözmüs MasaAllah bi de tuturabilse bize takila takila bizim gibi oldu garibim ....................Yoksa simdiye catir catir dogurmustu......
kızlaaaaarrrr tünaydıııııınnnn ben geldimmmmm gece 1 den sabah 6 ya kadar anca bitirebildim geçmişi yine döktürmüşsünüz anacımmmbi okuyayım bakayım kızlar nisandakar dan haberi olan varmı çok merak ettim
sağol canım benim
sen kaçta uyuyacan şimdi
umutcum sabah 6:30 gibi yattım 1 saat önce kalktım patatislerimi soydum kızartmaya başlamıştım az önce geçmişi okurken patatislerim yandııdur bi bakayım şu pattislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?