- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.441
bugün kimse yok kızlarrrrr
nerde bu devlet nerde bu millet :95::95::95:
hoşgeldiiin canım vallah buravo hazmetmişsin okumuşsun geçmişi bende ilk topiği bulduğumda senin gibi baştan sona okumuştum teker teker
ayy nazarda değicak kızlardua edinde bi işe yarasın yaptıklarım
Haskena bırak şimdi bu ayakları benim yaşımdayken öpüşünce çocuk olacak sanıyormuuuşşşşşşş sen miiiiiiiii külahıma anlat onuuuu :76:
umutcum sabah 6:30 gibi yattım 1 saat önce kalktım patatislerimi soydum kızartmaya başlamıştım az önce geçmişi okurken patatislerim yandııdur bi bakayım şu pattislere
kız koca atıcak beni yakında laptopu elimde görünce anlaşıldı sabahlıcan yine diyooo ben 2 yıldır falan takipçinizdim bi ara üye oldum şifremi unuttum sonra çok yoğun çalıştığım için giremedim uzun süre artık ev hanımı oldum kızım okula başladı bu yıl terfi ettim1. sınıf zor olur diye bıraktım işi artık evdeyim ve topikteyim hayırlısıyla çalışmalara başlıcaz artık
bugün kimse yok kızlarrrrr
nerde bu devlet nerde bu millet :95::95::95:
Bizde toplandik toplu dua ediyorduk "" Rabbim sen bu Umut kulluna hayirli ve saglikli bir erkek evlad ver hem Umut mutlu olsun hemde Patatiscilerin sani YÜRÜSÜN diye""
eeeee bu 5 6 kızı olanların ölmesi lazımmmmmmmmkizlar simdi marankiden dinliyorumda, insanin kani uzun süre asidik olursa hastaliklara yol acabiliyormus...kiz diyetinde bulunanlarin dikkatine
ben dayanamam uykusuzluğa
birde düzenli uyumam lazım
yani akşam 11-12 sabah 7-8 :))
evde kimse yokmu peki senin kalkıp kahvaltı edecek
eeeee bu 5 6 kızı olanların ölmesi lazımmmmmmmm
Disarda biraz islerim var gidiyom gelecem kaybolmayin bi yere gelince hepinizi burada görecem ona göre
günaydınn kızlarrr
gecmişi okuyamadım dün gec yattım
bugün misafirim gelcek herşeyi gece yaptım :) bi tava i böregim kaldı onuda gelmeye yakın koycamm ocagaa
gece okurum gecmişi
SELAMMMMM TOPİGİMZİN İN GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KADINLARIIIII
eeeee bu 5 6 kızı olanların ölmesi lazımmmmmmmm
cnm normalde var tabii ama eşim bu sabah dükkanı açacaktı erken gitti zaten sabah kalkar kalkmaz kahvaltı edemez kızımda nasıl olduysa benimle beraber uyandı bende çok şaşırdım akşam yatmadan önce sütünü içerken yedi kekleri börekleri birazda geç uyudu ondan heralde normalde 8 den sonra uyumaz asla yani bu saatte kahvaltı yaptık ay çok utandım valla
ovülasyon kitlerinden alabilirsin idrarla takip edilen ama garanti olsun istiyorsan en iyisi doktor takibi martın 1 mart nötr 2 marttan 13 marta kadar kız günlerin 14 mart nötr
15 - 22 mart erkek günlerin 23 - 25 mart erkeğe yatkın 26 mart nötr
27 mart 8 nisan arası kız günlerin 9 - 10 - 11 nisan erkek
12 nisan 21 nisana kadar kız günlerin
22 - 25 nisan arası erkeğe yatkın 26 nisandan 2 mayısa kadar erkek günlerin
Ezel saol canım ya uğraşmıssın o kadar çok teşekkür ederim dediğin gibi doktora gitmek lazım gidicem bende
rica ederim esram seve seve yapıyorum ben inşaAllah hepimiz ggönlümüzdekine kavuşuruz hayırlısıyla
kızlar selamm bir şey sormak istiyorum 22 ocak adet tarihimdi adetın 11, gunu gittim doktora ve yumurta yok dedi 14, gün bakalım dedi ve yarın 14, gün daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
birde yumurta geç oluşsa bile gebe kalma ıhtımalı olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?