bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldiiin canım vallah buravo hazmetmişsin okumuşsun geçmişi bende ilk topiği bulduğumda senin gibi baştan sona okumuştum teker teker

kız koca atıcak beni yakında laptopu elimde görünce anlaşıldı sabahlıcan yine diyooo ben 2 yıldır falan takipçinizdim bi ara üye oldum şifremi unuttum sonra çok yoğun çalıştığım için giremedim uzun süre artık ev hanımı oldum kızım okula başladı bu yıl terfi ettim 1. sınıf zor olur diye bıraktım işi artık evdeyim ve topikteyim hayırlısıyla çalışmalara başlıcaz artık

Safim ben saf bilsem bu isleri bu yasta 1 cocukta kalirmiydim dogurmustum simdiye 3-4 o biteneyide nasil yaptim unuttum simdide bi türlü aklima gelmediginden 2.yapamiyom

umutcum sabah 6:30 gibi yattım 1 saat önce kalktım patatislerimi soydum kızartmaya başlamıştım az önce geçmişi okurken patatislerim yandıı dur bi bakayım şu pattislere

Tamam kizlar buldum erenaltan bizim icin gecmisleri okusun önemlileri not etsin aktarsin bize bizde onun icin yigenler doguralim nasil fikir ama cok adilim cok.....

iş hayatından sonra evde kalmak zor oldumu ??
ben birde bunu çok düşünüyorum hem maddi ham manevi anlamda
ev hayatına alışabilirmiyim diye :97:

Bizde toplandik toplu dua ediyorduk "" Rabbim sen bu Umut kulluna hayirli ve saglikli bir erkek evlad ver hem Umut mutlu olsun hemde Patatiscilerin sani YÜRÜSÜN diye""

ayyy canım benimmmmm ağzından bal damlıyor
herşeyin hayorlısı olsun hepimiz için inşallahhhhh

SELAMMMMM TOPİGİMZİN İN GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KADINLARIIIII
kizlar simdi marankiden dinliyorumda, insanin kani uzun süre asidik olursa hastaliklara yol acabiliyormus...kiz diyetinde bulunanlarin dikkatine
eeeee bu 5 6 kızı olanların ölmesi lazımmmmmmmm

ben dayanamam uykusuzluğa
birde düzenli uyumam lazım
yani akşam 11-12 sabah 7-8 :))
evde kimse yokmu peki senin kalkıp kahvaltı edecek

cnm normalde var tabii ama eşim bu sabah dükkanı açacaktı erken gitti zaten sabah kalkar kalkmaz kahvaltı edemez kızımda nasıl olduysa benimle beraber uyandı bende çok şaşırdım akşam yatmadan önce sütünü içerken yedi kekleri börekleri birazda geç uyudu ondan heralde normalde 8 den sonra uyumaz asla yani bu saatte kahvaltı yaptık ay çok utandım valla

SELAMMMMM TOPİGİMZİN İN GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KADINLARIIIII
eeeee bu 5 6 kızı olanların ölmesi lazımmmmmmmm

Ee canim 5-6 kizi olanlar sirf asidik kandan dolayi kiz dogurmuyorlarki ... Birsuru baska etkende var kiz dogurmak dogurabilmek icin..
Sirf marankinin soylemesinden degil , asidik beslenmek uzun vadeli sagliksiz olabiliyor , bundan daha oncede bahsetmistik ..

kız niye utanıyon yat uzan keyfine bakkkk :119::119::119:

Ezel saol canım ya uğraşmıssın o kadar çok teşekkür ederim dediğin gibi doktora gitmek lazım gidicem bende

rica ederim esram seve seve yapıyorum ben inşaAllah hepimiz ggönlümüzdekine kavuşuruz hayırlısıyla

aminnnnnnnnn ezelcim inşallah, aslında bu ay gitmem lazım doktora ne zaman yumurtladığımı anlayamıyorum ben akıntı hep var, şu adet tarihini bi düzene soksam süper olcak, sen çalışıyo musun canım?

kızlar selamm bir şey sormak istiyorum 22 ocak adet tarihimdi adetın 11, gunu gittim doktora ve yumurta yok dedi 14, gün bakalım dedi ve yarın 14, gün daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

birde yumurta geç oluşsa bile gebe kalma ıhtımalı olur mu ?

bu durum normal zaten.yumurta bazen geç oluşur ve geç çatlar.rahimde bazen spermler 6 ,7 güne kadar yaşayabiliyorlar.işte ozaman yumurta da çatlamış ise eski sperm ile yeni çatlamış taze yunurta birleşiyor ve nur topu gibi kızın oluyor?niye kız.çünkü y spermler 6,7 gün yaşayamıyor.kalan x oluyor.yani y ler ölüyor.aman işte öyle.olacağı varsa oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…