bebek cinsiyet belirleme..

anlaşılan bu saatee kadar beni beklemişsin amma ısrarcısın beyin jimnastigi konusundaa
bu kadar saat bekelyip sölicegin şey bu kadarcıkmıydııı
hemdee benim kullandıgım kelimeleri dönüp dolaştırıp bana yazmışınn.
ama böle olmazki.
beyin egzersizlerinde en önemli şeyelerden biri "dogru düşünme"dir.ama sen dogrusundan gectim düşünemiyon bile yaw.kendine has kelime ve cümlelerin olsun
benim sana yazdıklarımı tekrar papagan gibi tekrar etmicen.benim yazdıklarım sana aitti.sen başka şeylerr yazcaktın bana

ama menepoz ve antropoz olayına yaklaşım biciminde cok komiktiii
şimdi ben antropozu biliyom diyee benim koca antorpoza girmiş olmuşşşşş
ozamn bu durumda sen menepozu bildiginden sende menepoza girmiş oluyon
ben bu durumda gayet saglıklı bi kadınım ama sıkıntı sendee.
menepoz sayfaları vardır sen oralara git istersen ben tutmayım seni bu sayfada

Son düzenleyen: Moderatör:

kızım senın işin gücün yokta burda gündemmı yapmaya çalışıyorsun şu gerdek lafına taktın gidiyon gerdeğe özel bir anın var galiba yoksa ole özel bir günden kocan senı mahrummu bıraktıda şimdi tahammül edemıyosun çok aklında kaldıysa senıde hazırlıyalım gelipte burda kımseye laf sokma senın gibilere düdüklü tencere diyoruz sesın çok çıkmaya başladı altını kısmak lazım o işi burda elara yapıyo

Elara icinden ya sabir cek ve cevap yazma bazi insanlara verilebilecek en güzel cevap onlari yok saymaktir ........................................

Vazgectim kim ne yazacaksa yazsin bu zorla gözümüze gözümüze sokuyo kendini...............

Ayrica ben bir Üniversite mezunu olarak ilkokul mezunu insanlari kücümseyen bu zihniyeti siddetle kiniyorum .............Ya ben sana gecmiste yazmistim cevap okumadin galiba hala laf kalabaligi yapip duruyon hadi canim hadi baska kapiya burdan is cikmaz sana

yok anacım o menepoza girmiş gerdek filann onu aşarrr

ben bu siteye cok uzun zamandır üyeyim ama forumlarda cok fazla yazmam okur geçerim genelde sizin açtıgınız konuyada baktım okudum ve anlamadım nedir diye sordugumda ters cevapla karşılaştım onun üzerine cıktı bu saçma sapan tartışma.. sizlik bir durum yok avukatlık yapıyorsanız da bilemem.. bu kadar önyargıya gerek yok insan gibi dinlemeyi bilirseniz bu şekilde saçmalıklar çıkmaz. tamam ben hepiniz demiş olabilirim ama hepinizle bir sorunum yok lafın gelişi demişimdir. ama siz bundan alındıysanız siz kusurabakmayın. elara ile problemim var bukadar..

bu kadar küçümsediğin bir insanı niye bu kadar önemseyip cavap yazıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…