- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.621
sen cidden düşündüğümdende zavallısın..senin yaşın kaç? büyükse bilemiyorum ama beynin baya küçük kalmış ilk oku lmezunumusun sen? psikolojik sorunların var belli senin kocan antropoza girdi sanırım ordan iyi biliyorsun.. ewet kapasitem seni aşıyor değil mi haklısın :)benim seviyeme çıkmak zor güzelim.. sen hergün burda 20 dakka beyin jimlastiğiyapıyorsun anladımama sana 20 dakiki az saatlerce jimlastik yapsan beyinde en ufak bir gelişme olmaz anladım.. :) ben tartışmam ama bazen eğlenceli oluyor senin gibi zayıf kendine güvensiz beynini çalıştırmaya çalışan insanlarla tartışmak.. gerdek mevzusuna ben meraklı değilim canımcım sen arkadaşlara öyle akıl veriyorsun ayy topik gerdek günü falan diye.. ama haklısın seninde seviyen bukadar..başka kafa basmıyor ne yapalım senide böyle kabullenmiş millet.. kimden birhalt olmayacağı gerçekten ortada, sokak kadınları gibi konuşup duruorsun.. kendini çok halt sanıyorsun ya hakkatan sadece bir haltsın başka birşey yazılırdı bunu yerine ama terbiyem el vermiyor beynini zorlarsan azcık ne yazmak istediğimi anlarsın.. hadi sen ütü yapbelki kafan dagılır bide bana söyleyeceğin lafları düşün anca toplarsın kafayı..
istersen daha fazla cevap yazmabana çirkinleşmeyelim.. illada ben çirkin olcam diyorsan hodri meydan güzelim.. ama konu dagılmasın bana kalırsa (senin laf sokma çabaların yüzünden baya dağıldı gerçi) özelden fırçalamaya çalış sen öyle tatmin oluyorsun seni tatmin etmek de bana kaldı sanırım
sen cidden düşündüğümdende zavallısın..senin yaşın kaç? büyükse bilemiyorum ama beynin baya küçük kalmış ilk oku lmezunumusun sen? psikolojik sorunların var belli senin kocan antropoza girdi sanırım ordan iyi biliyorsun.. ewet kapasitem seni aşıyor değil mi haklısın :)benim seviyeme çıkmak zor güzelim.. sen hergün burda 20 dakka beyin jimlastiğiyapıyorsun anladımama sana 20 dakiki az saatlerce jimlastik yapsan beyinde en ufak bir gelişme olmaz anladım.. :) ben tartışmam ama bazen eğlenceli oluyor senin gibi zayıf kendine güvensiz beynini çalıştırmaya çalışan insanlarla tartışmak.. gerdek mevzusuna ben meraklı değilim canımcım sen arkadaşlara öyle akıl veriyorsun ayy topik gerdek günü falan diye.. ama haklısın seninde seviyen bukadar..başka kafa basmıyor ne yapalım senide böyle kabullenmiş millet.. kimden birhalt olmayacağı gerçekten ortada, sokak kadınları gibi konuşup duruorsun.. kendini çok halt sanıyorsun ya hakkatan sadece bir haltsın başka birşey yazılırdı bunu yerine ama terbiyem el vermiyor beynini zorlarsan azcık ne yazmak istediğimi anlarsın.. hadi sen ütü yapbelki kafan dagılır bide bana söyleyeceğin lafları düşün anca toplarsın kafayı..
istersen daha fazla cevap yazmabana çirkinleşmeyelim.. illada ben çirkin olcam diyorsan hodri meydan güzelim.. ama konu dagılmasın bana kalırsa (senin laf sokma çabaların yüzünden baya dağıldı gerçi) özelden fırçalamaya çalış sen öyle tatmin oluyorsun seni tatmin etmek de bana kaldı sanırım
Elara ben demiştim benim işler ters gider diye yoksa banlandın mı
istersen daha fazla cevap yazmabana çirkinleşmeyelim.. illada ben çirkin olcam diyorsan hodri meydan güzelim.. ama konu dagılmasın bana kalırsa (senin laf sokma çabaların yüzünden baya dağıldı gerçi) özelden fırçalamaya çalış sen öyle tatmin oluyorsun seni tatmin etmek de bana kaldı sanırım[/QUOTE
Ayyyy hakikaten kendi adıma sıkıldım baydın ama bu ne yaaaa
Elara icinden ya sabir cek ve cevap yazma bazi insanlara verilebilecek en güzel cevap onlari yok saymaktir ........................................
ay bu sıra banlanmayada ihtiyacım var aslında onun için ugraşıyom.epeydir ban yemiyordum birikti evdeki işlerimmm
kızım senın işin gücün yokta burda gündemmı yapmaya çalışıyorsun şu gerdek lafına taktın gidiyon gerdeğe özel bir anın var galiba yoksa ole özel bir günden kocan senı mahrummu bıraktıda şimdi tahammül edemıyosun çok aklında kaldıysa senıde hazırlıyalım gelipte burda kımseye laf sokma senın gibilere düdüklü tencere diyoruz sesın çok çıkmaya başladı altını kısmak lazım o işi burda elara yapıyo
sanada şeker
Iyiyim canim sen nasilsin güzel haberlerini bekliyoruz ...............
Size iyi terapiler derken galiba seninde canin cektiki bu terapiyi sende buradasin bi arkadas diger arkadasa benim anam senin anani orada görmüs demis oda senin anan iyiydide orda ne isi var di diye cevap vermis tesbihte hata olmaz ama canim sen anladin onu hadi By........
Selam canim iste arada cani SIKILANLAR oluyo acaba kime sarsam diyo gelip bi laf attip gidiyormus gibi yapip ziyaretci olarak bizleri okumaya devam ediyorlar TERAPI SEVERLER OLARAK::::::
Canım herkese cevap vermek zorunda değilsin bırak isteyen istediğini söylesin yavv yoruyon kendini
gızz niye ya sabır cekimm
allahh başka dertler veripp ya sabır dedirtmesin.bunlar basit şeylerr.
sen cidden düşündüğümdende zavallısın..senin yaşın kaç? Büyükse bilemiyorum ama beynin baya küçük kalmış ilk oku lmezunumusun sen? Psikolojik sorunların var belli senin kocan antropoza girdi sanırım ordan iyi biliyorsun.. Ewet kapasitem seni aşıyor değil mi haklısın :)benim seviyeme çıkmak zor güzelim.. Sen hergün burda 20 dakka beyin jimlastiğiyapıyorsun anladımama sana 20 dakiki az saatlerce jimlastik yapsan beyinde en ufak bir gelişme olmaz anladım.. :) ben tartışmam ama bazen eğlenceli oluyor senin gibi zayıf kendine güvensiz beynini çalıştırmaya çalışan insanlarla tartışmak.. Gerdek mevzusuna ben meraklı değilim canımcım sen arkadaşlara öyle akıl veriyorsun ayy topik gerdek günü falan diye.. Ama haklısın seninde seviyen bukadar..başka kafa basmıyor ne yapalım senide böyle kabullenmiş millet.. Kimden birhalt olmayacağı gerçekten ortada, sokak kadınları gibi konuşup duruorsun.. Kendini çok halt sanıyorsun ya hakkatan sadece bir haltsın başka birşey yazılırdı bunu yerine ama terbiyem el vermiyor beynini zorlarsan azcık ne yazmak istediğimi anlarsın.. Hadi sen ütü yapbelki kafan dagılır bide bana söyleyeceğin lafları düşün anca toplarsın kafayı..
Istersen daha fazla cevap yazmabana çirkinleşmeyelim.. Illada ben çirkin olcam diyorsan hodri meydan güzelim.. Ama konu dagılmasın bana kalırsa (senin laf sokma çabaların yüzünden baya dağıldı gerçi) özelden fırçalamaya çalış sen öyle tatmin oluyorsun seni tatmin etmek de bana kaldı sanırım :d :d
Canım sanada iy gclr dün bu saatlerde muhabbetimiz ne güzeldi
Yok canim ya bende lafimi geri aliyom böylesine sabirda dayanmaz dag tasta Allah kocasina sabir versin ...........
ay bu sıra banlanmayada ihtiyacım var aslında onun için ugraşıyom.epeydir ban yemiyordum birikti evdeki işlerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?