bebek cinsiyet belirleme..

Avukat derken ,insan gibi dinlemek derken bana bak güzelim sakin bana sarayim deme ben sana bi sararsam 10 yil cözemezsin sardigimi sakin ola ha benden uyarmasi hadini bil cik git efendi gibi hadi nas nas ................

kendimi savunmaya geçmeyeceğim çünkü karşımda laftan anlayan insanlar yok..benim yazdığım andan itibaren bi okuyun ona göre konuşun isterseniz.. neyse sizleri Allah a havale ediyorum ön yargılı davranıp tek taraflı oldugunuz ve hakkıma girdiğiniz için. neyse burda fazla tartışmaya gerek yok Allah ıslah etsin sizi.. en güzel ıslah edici odur..

sana saracağımı nerden çıkardın? yazdıklarımı ya burda olanlar anlamıyor ya da sadece işlerine gelen kısımlarıokuyup anlamış gibi yapıyor, bunu anladım.. neyse uğraşmayacağım sizinle.. çok korktum cidden tir tir titredim ondan yazmayacağımı sanın siz..
Avukat derken ,insan gibi dinlemek derken bana bak güzelim sakin bana sarayim deme ben sana bi sararsam 10 yil cözemezsin sardigimi sakin ola ha benden uyarmasi hadini bil cik git efendi gibi hadi nas nas ................

laftan anlasan sen bu kadar uzatmazdınn
sende 2 gündür sayfayı lüzumsuz işgal ettin burdaki insanların hakkına girdinn
Allahh benide senide ıslah etsinn :)
hadi selametlee
bu konuyu aboneliginden cıkar ,gidişin olsun dönüşün olmasın burayaa:80:

Selam arkadaşlar, geçmişi okudum bitirdim sonunda. Kızlar uzunca bir süre yokum yurtdışında olacağız kısmetse kocacımla. Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu? Belki girme imkanım olmaz orada. Bir de kalp kırıcı konuşmalarla üç günlük dünyada birbirimizi kırmayalım ya ben üzülüyorum valla herkesin doğrusu kendine. Hepinizi ayrı ayrı öpüyom güzel yanaklarınızdan. Gelince yazarım inşallah. Beni özleyin anacım...

gızzz ben bile korktum bu cümlendennn
aklı olannn sana sarmaz ciddenn,şeytana papucu ters giydirirsin sen :18:

yolun açık olsun canım selametle sende helal et

Hadi iy yolculuklar

canım güle güle git güle güle gel hakkımızda helal olsun canım kız şimdiden özledik bile

birşey yapmaya çalışmıyorum hakkımda konuşmalarına bakıyorum ay kocası varmıdır hala yazık gerdekle problemli gel gerdeğe sokalım bilmem ne.. neye dayanarak hakkıma girdiklerini düşünüyorum dedikodumu yapsınlar daha ne akadar bunu sürdüreceklerini merak ediyorum.. herkeste birbirini koruma içgüdüsü var merakla okuyorum sadece tartışmayacağım kimseyle merak etme....
ben senin yerinde olsam burda bir saniye bile durmam artı cevapta vermezdim doğrudan çıkardım ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum

Iyi yolculuklar canim iyi tatiller güzel haberlerle dönersin insaAllah..........

gızzz ben bile korktum bu cümlendennn
aklı olannn sana sarmaz ciddenn,şeytana papucu ters giydirirsin sen :18:

Ya beni bile kaliteli cizgimden kaydirdilar insan gibi oku diyor bunu bana diyor inanabiliyormusun ben adami bi okurum okudugumunda sayfa sayfa özetini cikartirim ama bu halimide kimseye tavsiye etmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…