- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.641
bu kadar küçümsediğin bir insanı niye bu kadar önemseyip cavap yazıyosun
ben bu siteye cok uzun zamandır üyeyim ama forumlarda cok fazla yazmam okur geçerim genelde sizin açtıgınız konuyada baktım okudum ve anlamadım nedir diye sordugumda ters cevapla karşılaştım onun üzerine cıktı bu saçma sapan tartışma.. sizlik bir durum yok avukatlık yapıyorsanız da bilemem.. bu kadar önyargıya gerek yok insan gibi dinlemeyi bilirseniz bu şekilde saçmalıklar çıkmaz. tamam ben hepiniz demiş olabilirim ama hepinizle bir sorunum yok lafın gelişi demişimdir. ama siz bundan alındıysanız siz kusurabakmayın. elara ile problemim var bukadar..
amaan böle olunca renk oluyo boş ver
kızım senın işin gücün yokta burda gündemmı yapmaya çalışıyorsun şu gerdek lafına taktın gidiyon gerdeğe özel bir anın var galiba yoksa ole özel bir günden kocan senı mahrummu bıraktıda şimdi tahammül edemıyosun çok aklında kaldıysa senıde hazırlıyalım gelipte burda kımseye laf sokma senın gibilere düdüklü tencere diyoruz sesın çok çıkmaya başladı altını kısmak lazım o işi burda elara yapıyo
Avukat derken ,insan gibi dinlemek derken bana bak güzelim sakin bana sarayim deme ben sana bi sararsam 10 yil cözemezsin sardigimi sakin ola ha benden uyarmasi hadini bil cik git efendi gibi hadi nas nas ................
kendimi savunmaya geçmeyeceğim çünkü karşımda laftan anlayan insanlar yok..benim yazdığım andan itibaren bi okuyun ona göre konuşun isterseniz.. neyse sizleri Allah a havale ediyorum ön yargılı davranıp tek taraflı oldugunuz ve hakkıma girdiğiniz için. neyse burda fazla tartışmaya gerek yok Allah ıslah etsin sizi.. en güzel ıslah edici odur..
bu kadar küçümsediğin bir insanı niye bu kadar önemseyip cavap yazıyosun
Avukat derken ,insan gibi dinlemek derken bana bak güzelim sakin bana sarayim deme ben sana bi sararsam 10 yil cözemezsin sardigimi sakin ola ha benden uyarmasi hadini bil cik git efendi gibi hadi nas nas ................
Selam arkadaşlar, geçmişi okudum bitirdim sonunda. Kızlar uzunca bir süre yokum yurtdışında olacağız kısmetse kocacımla. Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu? Belki girme imkanım olmaz orada. Bir de kalp kırıcı konuşmalarla üç günlük dünyada birbirimizi kırmayalım ya ben üzülüyorum valla herkesin doğrusu kendine. Hepinizi ayrı ayrı öpüyom güzel yanaklarınızdan. Gelince yazarım inşallah. Beni özleyin anacım...
haklısın son cevabımı yazdım daha fazla yazmıyorum zaten.. Anlayana davul zurna saz anlamayana davulu s.ksan az..
Selam arkadaşlar, geçmişi okudum bitirdim sonunda. Kızlar uzunca bir süre yokum yurtdışında olacağız kısmetse kocacımla. Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu? Belki girme imkanım olmaz orada. Bir de kalp kırıcı konuşmalarla üç günlük dünyada birbirimizi kırmayalım ya ben üzülüyorum valla herkesin doğrusu kendine. Hepinizi ayrı ayrı öpüyom güzel yanaklarınızdan. Gelince yazarım inşallah. Beni özleyin anacım...
haklısın son cevabımı yazdım daha fazla yazmıyorum zaten.. anlayana davul zurna saz anlamayana davulu s.ksan az..
selam arkadaşlar, geçmişi okudum bitirdim sonunda. Kızlar uzunca bir süre yokum yurtdışında olacağız kısmetse kocacımla. Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu? Belki girme imkanım olmaz orada. Bir de kalp kırıcı konuşmalarla üç günlük dünyada birbirimizi kırmayalım ya ben üzülüyorum valla herkesin doğrusu kendine. Hepinizi ayrı ayrı öpüyom güzel yanaklarınızdan. Gelince yazarım inşallah. Beni özleyin anacım...
ben senin yerinde olsam burda bir saniye bile durmam artı cevapta vermezdim doğrudan çıkardım ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum
ben senin yerinde olsam burda bir saniye bile durmam artı cevapta vermezdim doğrudan çıkardım ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum
Slmm kızlar nasılsınız yina tencere kaynamış tabiki yinee kısmışsınız
gızzz ben bile korktum bu cümlendennn
aklı olannn sana sarmaz ciddenn,şeytana papucu ters giydirirsin sen :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?