- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.661
tmm düzelttim böle daha pratik olacak senin için
bak yukarda forum takibe tıkla şimdii
altta aboneliklerimi göstere tıkla
bizim sayfanın başlıgına tıkla
ve direkt en son yazılan mesaj cıkar
daha önceden en son mesajı görmek için her defasında sayfa yenilenip sayfanın en altına gidiyormuşsunn n
ayy yorulmuyormuydun ölee yawww
birşey yapmaya çalışmıyorum hakkımda konuşmalarına bakıyorum ay kocası varmıdır hala yazık gerdekle problemli gel gerdeğe sokalım bilmem ne.. neye dayanarak hakkıma girdiklerini düşünüyorum dedikodumu yapsınlar daha ne akadar bunu sürdüreceklerini merak ediyorum.. herkeste birbirini koruma içgüdüsü var merakla okuyorum sadece tartışmayacağım kimseyle merak etme....
birşey yapmaya çalışmıyorum hakkımda konuşmalarına bakıyorum ay kocası varmıdır hala yazık gerdekle problemli gel gerdeğe sokalım bilmem ne.. Neye dayanarak hakkıma girdiklerini düşünüyorum dedikodumu yapsınlar daha ne akadar bunu sürdüreceklerini merak ediyorum.. Herkeste birbirini koruma içgüdüsü var merakla okuyorum sadece tartışmayacağım kimseyle merak etme....
Iyi yolculuklar canim iyi tatiller güzel haberlerle dönersin insaAllah..........
Ya beni bile kaliteli cizgimden kaydirdilar insan gibi oku diyor bunu bana diyor inanabiliyormusun ben adami bi okurum okudugumunda sayfa sayfa özetini cikartirim ama bu halimide kimseye tavsiye etmem....
Iyi yolculuklar canim iyi tatiller güzel haberlerle dönersin insaAllah..........
yolun açık olsun canım selametle sende helal et
Hadi iy yolculuklar
canım güle güle git güle güle gel hakkımızda helal olsun canım kız şimdiden özledik bile
herkeste birbirini koruma içgüdüsü var merakla okuyorum ..
ben size demedimmi o kelımeyı duyan gelıyoooo gıtmıyoBosverin ya takilin gitsin ne sifresi sifre bizi bozar arkedesler...................
menapoza giren daha yapamıyomu kiiiiiiiiiiiii
yok anacım o menepoza girmiş gerdek filann onu aşarrr
iyi geceler kızlar ayyy ne bu kalabalık böylee
menapoza giren daha yapamıyomu kiiiiiiiiiiiii
amma ratingli topik olduk yaaa
muhteşem sülüüüümanı geçtik valaa
nilaycansu iyi yolculuklarrrrrruçakla gidersın heraldeeeeeee :80::80::80::80:
Sana da iyi geceler..Kızlar iyi geceler ben çıkıyorum inş yarın görüşürüz
benim işim bu cicimm:)) 1 dene lüzumsuzaa papuçmu bırakcamm=eccce;17514091]yaw boşwerınnnnnnnn earaaaaaaaaaaaaaa sen işine bakkkkkkkk konuşsun gitsinlerrrrrrr:88::88:ben size demedimmi o kelımeyı duyan gelıyoooo gıtmıyo
kızlar iyi geceler ben çıkıyorum inş yarın görüşürüz
eeeeeeeeeeeeeeeeee orda da halwet war ya ondannnn:94::94::94:çekiyo milletiamma ratingli topik olduk yaaa
muhteşem sülüüüümanı geçtik valaa
niye doyamadınmı muhabbetıneeeeayy tühh gitttiiii
bi çemdikk su dökim arkasından ,tatlı tatlı gelsin burayaaa
Hic sorma dötdöte deyiyo yine ben cikacam birazdan yeriniz acilsin yoksa kocam benden bi Haskena daha cikaracak hic yer kalmayacak..............
Niye üzüldün ki kiz senlik bi durumu varki ortada yoksa hayir olamaz deme...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?