bebek cinsiyet belirleme..

elara benimkide öyle yaa nasıl yapıcaz o ayarları bi kaldıım yere bi sona başım dönüyoo valla geçmişi okurken gör bide sen vakit kaybı yani sabahlıyomm sonra pc başında yinede yetişemiyorum okusam cvp yazamıyorum cvp yazsam okuyamıyorum ben herkesin öyle sanıyodum yaaa

eneee kadına bak bi anda sütten cıkma akkaşık oluverdiii
az önce bana yazdıgın hakaretleri ne cabuk unuttun
bende seni Allaha havale ediyom,gece uykularına keder olayım inş:))

Son düzenleyen: Moderatör:

sen burda yazılanları sadece okumuşsun anlamamışsın daha önceki sayfaları okusan bu tarz diologların olmadığını daha yi anlayacaksın,madem herkeste birbirini koruma içgüdüsü var niye kendini yalnız hissedeceğin bir ortamda ısrarla gecenin birinde okuma ihtiyac hissediyosun tuhaf bi durum

OY Oy OY yerim ben seni kızdırdılarmı seni nolmuş burda yaww bu sefer kısılmamış bozukmuş anladığım kadarıyla dikkat edin patlamasın kızlar uzak durun az boşverin patlarsa kendine olsun olann

Iyi yolculuklar canim iyi tatiller güzel haberlerle dönersin insaAllah..........

Teşekkür ederim Haskena, tatil değil ama yine de gezeriz inşallah. Teşekkür ederim güzel dileğin için
yolun açık olsun canım selametle sende helal et

Helal olsun canım çok teşekkür ederim.

Hadi iy yolculuklar

Teşekkürler canım.

canım güle güle git güle güle gel hakkımızda helal olsun canım kız şimdiden özledik bile

Saol canım benim helal olsun çok tatlısın valla sevindirik oldumQUOTE]

herkeste birbirini koruma içgüdüsü var merakla okuyorum ..

Iste sana basta emege saygi bunun icin dendi burada birbirlerini kolluyanlar tam 3700 sayfa yani 10 aydir birbirleri icin emek harciyorlar etle tirnak oldular ve ne senin nede bir baskasinin onlari incitmesine izin vermezler eger sende bastan emege saygi duysaydin bizlerden biri olabilirdin yazik cok sey kaybettin..................

yaw boşwerınnnnnnnn earaaaaaaaaaaaaaa sen işine bakkkkkkkk konuşsun gitsinlerrrrrrr:88::88:
Bosverin ya takilin gitsin ne sifresi sifre bizi bozar arkedesler...................
ben size demedimmi o kelımeyı duyan gelıyoooo gıtmıyo

[

yok anacım o menepoza girmiş gerdek filann onu aşarrr
menapoza giren daha yapamıyomu kiiiiiiiiiiiii

iyi geceler kızlar ayyy ne bu kalabalık böylee

Hic sorma dötdöte deyiyo yine ben cikacam birazdan yeriniz acilsin yoksa kocam benden bi Haskena daha cikaracak hic yer kalmayacak..............

menapoza giren daha yapamıyomu kiiiiiiiiiiiii

Niye üzüldün ki kiz senlik bi durumu varki ortada yoksa hayir olamaz deme...............

amma ratingli topik olduk yaaa
muhteşem sülüüüümanı geçtik valaa

Kiz Muhtesem Sülüman dedinde Hürrem diyorki karnini severken büyü Sehzadem kiz ne biliyo oglan olacagini o dami yumurtlama günü tek iliski ile hamile kaldi birde o ebe nasil anladi kiz Hürremin hamile oldugunu bana ögretsede bende Umutla,Kakulee ye baksam hamisler mi diye...........

=eccce;17514091]yaw boşwerınnnnnnnn earaaaaaaaaaaaaaa sen işine bakkkkkkkk konuşsun gitsinlerrrrrrr:88::88:ben size demedimmi o kelımeyı duyan gelıyoooo gıtmıyo
benim işim bu cicimm:)) 1 dene lüzumsuzaa papuçmu bırakcamm
ayy millett kendini ahlak abidesi sanıyor.ama belden aşagı konuşmalarıda gayet güzel takip ediyorlar.

eminim hergün bu sayfa o luzumsuzlar tarafından takip edilip, büyük keyifle okunuyordurr

Son düzenleyen: Moderatör:
amma ratingli topik olduk yaaa
muhteşem sülüüüümanı geçtik valaa
eeeeeeeeeeeeeeeeee orda da halwet war ya ondannnn:94::94::94:çekiyo milleti

ayy tühh gitttiiii
bi çemdikk su dökim arkasından ,tatlı tatlı gelsin burayaaa
niye doyamadınmı muhabbetıneeee

ben sana demedımmı 37 olduk dıyee eee ne kaldı şurda 3 -5 sene sana dıyommmmmm haskenaaaaa yaşlandıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…