bebek cinsiyet belirleme..

2 Dak sonra bende cikar haberiniz olsun sonra yok ben duymadim yok haberim yoktu demeyin hadi bakayim yataklara ne isiniz var burada bu saatte Haskenada yok zaten..............:88:

buranın ebesi olucan yani yakışır şekerimm ara ara bizede bakarsın ayrıca dünkü banyo sucuktan yumurtadan değildi şekerim yoldan geldim iş derken ev işi yaptım ondandı yani aman yanlış anlaşılmasın benim adamın yanıma yanaştığı yok kardeş kardeş yatıyoz oğlanı duyunca tırtımı naptı bişey olur diye ellemiyo

haydar dümen in gazetedeki köşesi gibiyizzzzzzzzz:82::82::82:herkes merakla okurrr ama başkalarına çok ayıp derr

Son düzenleme:

Yazdıklarının hepsini okudum aç kulaklarınıda iyiiiiii dinleeeeeeeee ne gereksizsin sen yahuuuu okuyom okuyom bitiremiyoooooom senin yüzünden ...allah kahretmesiiiiinn seeeniiiisayfayııı niye boşuna meşgul ediyooooonnnnn bi git be ,bi git yav ne laf anlamazmışsın... seni anlamıyoruz işte napcan varmı ötesi...derdim elara ile yazmışsın ama ....sana eksik öğretmişler her horoz kendi çöplüğünde öter.. anlamışsındır umarım gerçi bi kerette zor ama bi gayret ediver...bu da kulağına küpe olsun artık bulaşma.. bak sende bizlerin yazdıklarını oku her yolu denedik ama cıkssss yaniii cıksss

nilaycım tekrar iyi yolculuklar biz seni burda bekliyoruz tatlım bıraktığın yerde burdayız görüşürüz inş

Ana hatuna bak kiz sen simdi ben gidiyom iyi geceler demedin mi niye simdi söylüyon nilaya burda bekliyoz diye niye umut veriyon yok kiz bizde gidiyoz sen gelince geliriz desene

ben sana demedımmı 37 olduk dıyee eee ne kaldı şurda 3 -5 sene sana dıyommmmmm haskenaaaaa yaşlandıkkk

Ne diyon kiz ben daha 35 yasinda citirim sen yaslanabilirsin ama ben degilim gencim güzelim menepoz beni degil ben menepozu üzerim.......................:76:Hem ben sana yashesapladan hesapla yasimizi demedim mi niye laf dinlemiyon...............

cnm hamileligin ilk ve en büyük belirtisi serviks ve vajina girişinin yumuşamasıdır
serviksin ortasında bi kanal vardır normalde orası acıktır.ama kadın hamile kaldıgında bu orta kısım yapışkan, sümüksü bi yapıyla tıkanırr,takii dogum yapana kadarrr.
eskiden bu serviksi muayene ederek anlaşılıyormuş hamile olunup olunmadıgıı
hürremide aynen böle muayene etti kadın bence

haskena adına baktım bılgısayardan anlamını bulamadım face de haskena sambo war kız o senmısınn

Iyiymis kiz o zaman banada bi oglan sart oldu desene ....................

elara da hekimkadın:94::94::94::94:

bacım sakin oll ,kadın gittiii tamammmm
sen iki gündür nerdeydin ,şu mesajını ilk önce okusaa bidaha ugramazdı bu topigee

Ana hatuna bak kiz sen simdi ben gidiyom iyi geceler demedin mi niye simdi söylüyon nilaya burda bekliyoz diye niye umut veriyon yok kiz bizde gidiyoz sen gelince geliriz desene:

Canım o beni üzmemek için öyle diyor ben de sevindirik oldum haliyle

Bence de ecce yaşını boşuna büyütme. 75 doğumlular 35 oluyor 2011 e yeni girdik. Millet ufaltmaya bakar yaşını bizim ece büyültür

Son düzenleme:

Kiz bende sasirmistim nasil anladi diye ahanada yine tasdikledi bu Elara Proflugunu..........:81:

bende az önce bakmıştımm bu kadar olurrrr
haske var haske Na diye varr ama hep yabancıı
anlamı ne gızz bende merak ediyommm:44:
hasıbe kenan nazlı --- hassibe kemal nalan
-- acaba adının ilk khecelerımııı tahmınnnnnnnnn uydurdummmmm

2 Dak sonra bende cikar haberiniz olsun sonra yok ben duymadim yok haberim yoktu demeyin hadi bakayim yataklara ne isiniz var burada bu saatte Haskenada yok zaten..............:88:
mesajı 01:28 de yazmışın
saat 01:45 şuannn

cidden cakalım yaa.daha ütü yapcammmmmmmmmmmmmmmmm,eşimin yarın cok önemli toplantısı varr
bugün yeni ciciler aldıkkk onları ütülemem lazım
10 gün boyunca işyerinde genel müdür olcakkk,bi havalı hiç sormayınn

Eskiden ultrason olmadığına göre gecikme olunca hep bu yöntemle anlıyorlarmış. Ya da karnın şişmesini bekliyorlarmış Ninelerimiz çok çekmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…