- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.701
Kiz yazdim ya bende kocadan kacmak icin bi oglan banada sart dedim ya kiz yoksa cevabim gelmedi mi yine mi problem oldu du ben bi Has kardesime danisip geleyim...........
adamın cok fena dötü kalktı
artık hiç sözümü dinlemiyor patronluk taslıyor banadaa
onada bi höddd demenin zmanaı geldii anlaşılannn
Kiz yazdim ya bende kocadan kacmak icin bi oglan banada sart dedim ya kiz yoksa cevabim gelmedi mi yine mi problem oldu du ben bi Has kardesime danisip geleyim...........
bacım sakin oll ,kadın gittiii tamammmm
sen iki gündür nerdeydin ,şu mesajını ilk önce okusaa bidaha ugramazdı bu topigee
Iyiymis kiz o zaman banada bi oglan sart oldu desene ....................
bende az önce bakmıştımm bu kadar olurrrr
haske var haske Na diye varr ama hep yabancıı
anlamı ne gızz bende merak ediyommm:44:
hasıbe kenan nazlı --- hassibe kemal nalan
-- acaba adının ilk khecelerımııı tahmınnnnnnnnnuydurdummmmm
mesajı 01:28 de yazmışın
saat 01:45 şuannn
cidden cakalım yaa.daha ütü yapcammmmmmmmmmmmmmmmm,eşimin yarın cok önemli toplantısı varr
bugün yeni ciciler aldıkkk onları ütülemem lazım
10 gün boyunca işyerinde genel müdür olcakkk,bi havalı hiç sormayınn
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda yönetciydi aynen böyle burnu havada gezerdi ben yonttum onu kısa sürede. Sonra bana teşekkür etti bi deadamın cok fena dötü kalktı
artık hiç sözümü dinlemiyor patronluk taslıyor banadaa
onada bi höddd demenin zmanaı geldii anlaşılannn
Ahanda burada ya msj niye gecmisi okumuyon kiz Elaraya söylüyeyim mi seni.......
Tamam kizlar bu defa cikacam ama nickimin anlamini merak edenlere yarin özel msj atacam aciktan yazarsam bütün karizma cizilir dermisim siz liste yapin meraklilari ben yarin yazarim tek tek
Hadi bu defa By ciciler kendinize cok iyi bakin ve daima kendinizi sevin unutmayin kendini sevmiyenler baskalarinida sevemez ve hep kendilerine duyduklari kini baskalarina kusmaya calisirlar sizi seviyorum ve sizinde kendinizi sevdiginizi biliyorum.......:13::13::13:
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda yönetciydi aynen böyle burnu havada gezerdi ben yonttum onu kısa sürede. Sonra bana teşekkür etti bi deSen karşıma çıkmasan kasıntının önde gideni olacaktım dedi. Gerçi şimdi de uyuzun önde gidenidir ama napalım işte buna da şükür
Ahanda burada ya msj niye gecmisi okumuyon kiz Elaraya söylüyeyim mi seni.......
Tamam kizlar bu defa cikacam ama nickimin anlamini merak edenlere yarin özel msj atacam aciktan yazarsam bütün karizma cizilir dermisim siz liste yapin meraklilari ben yarin yazarim tek tek
Hadi bu defa By ciciler kendinize cok iyi bakin ve daima kendinizi sevin unutmayin kendini sevmiyenler baskalarinida sevemez ve hep kendilerine duyduklari kini baskalarina kusmaya calisirlar sizi seviyorum ve sizinde kendinizi sevdiginizi biliyorum.......:13::13::13:
Burdaki tencerelerden fırsat kalmıyo demekki cnm adamı ihmal etme sen genede burdakileri bizde kısmaya çalışırız
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda yönetciydi aynen böyle burnu havada gezerdi ben yonttum onu kısa sürede. Sonra bana teşekkür etti bi deSen karşıma çıkmasan kasıntının önde gideni olacaktım dedi. Gerçi şimdi de uyuzun önde gidenidir ama napalım işte buna da şükür
Ay bi ben beceriksizim heralde yontamıyorum bitürlü hala odun valla biarada bu konuyu konuşalım taktik verin biraz
Ay bi ben beceriksizim heralde yontamıyorum bitürlü hala odun valla biarada bu konuyu konuşalım taktik verin biraz
daha öncede yazdım o biraz daha merhametliceydi ama öyle anlamıyoooyaa zaten sabaha kadar çalışmam gereken bir sürü sayfa varrr bide gereksiz gereksiz yer işgal ediyo beşlik simit gibi yayıldı kaldı hayır korktum doğuramadan katil kalcam cnm bnm bilgisayarı eşim aldı dükkana götürdü onun ki bozulmuş bende geceleri komşumun laptopunu alıyorum ee ayıp olmasın diye 2 günde bir alıyorum o sebeple giremiyorum ama bu akşam eşimin iş yerine gittim sırf sayfaları okuyayım diye ama duyan geldi dükkan kadınlar kulübü gibi oldu valla...okuyamadım yarım kaldı ..tabii yine komşuya müraacat
bizdede tam tersi
evblendigimizde gayet mülayimdiii,ama adımın gözünü ben actımmm,ondan sonra kendine güveni geldii
şuanki iş başarısında benim katkım cok büyüktürr
ben cok cesaretlendirdim eşimi.konu acıldıgındada der kendisini sen olmasan ben bu seviyelere gelemezdim diyee
kızlarr cıkıyorummm hayırlı geceelrrrrr
bu geceki desteginiz içinde hepinize tşkelrrr
öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?