bebek cinsiyet belirleme..

bacım sakin oll ,kadın gittiii tamammmm
sen iki gündür nerdeydin ,şu mesajını ilk önce okusaa bidaha ugramazdı bu topigee

daha öncede yazdım o biraz daha merhametliceydi ama öyle anlamıyooo yaa zaten sabaha kadar çalışmam gereken bir sürü sayfa varrr bide gereksiz gereksiz yer işgal ediyo beşlik simit gibi yayıldı kaldı hayır korktum doğuramadan katil kalcam cnm bnm bilgisayarı eşim aldı dükkana götürdü onun ki bozulmuş bende geceleri komşumun laptopunu alıyorum ee ayıp olmasın diye 2 günde bir alıyorum o sebeple giremiyorum ama bu akşam eşimin iş yerine gittim sırf sayfaları okuyayım diye ama duyan geldi dükkan kadınlar kulübü gibi oldu valla...okuyamadım yarım kaldı ..tabii yine komşuya müraacat

Iyiymis kiz o zaman banada bi oglan sart oldu desene ....................

Ahanda burada ya msj niye gecmisi okumuyon kiz Elaraya söylüyeyim mi seni.......

bende az önce bakmıştımm bu kadar olurrrr
haske var haske Na diye varr ama hep yabancıı
anlamı ne gızz bende merak ediyommm:44:

hasıbe kenan nazlı --- hassibe kemal nalan
-- acaba adının ilk khecelerımııı tahmınnnnnnnnn uydurdummmmm

Tamam kizlar bu defa cikacam ama nickimin anlamini merak edenlere yarin özel msj atacam aciktan yazarsam bütün karizma cizilir dermisim siz liste yapin meraklilari ben yarin yazarim tek tek

Hadi bu defa By ciciler kendinize cok iyi bakin ve daima kendinizi sevin unutmayin kendini sevmiyenler baskalarinida sevemez ve hep kendilerine duyduklari kini baskalarina kusmaya calisirlar sizi seviyorum ve sizinde kendinizi sevdiginizi biliyorum.......:13::13::13:

adamın cok fena dötü kalktı
artık hiç sözümü dinlemiyor patronluk taslıyor banadaa
onada bi höddd demenin zmanaı geldii anlaşılannn
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda yönetciydi aynen böyle burnu havada gezerdi ben yonttum onu kısa sürede. Sonra bana teşekkür etti bi de Sen karşıma çıkmasan kasıntının önde gideni olacaktım dedi. Gerçi şimdi de uyuzun önde gidenidir ama napalım işte buna da şükür

Bizde seni esviyoruz şekerim sende iyi bak kendine iyi geceler Allah rahatlık versin

Ay bi ben beceriksizim heralde yontamıyorum bitürlü hala odun valla biarada bu konuyu konuşalım taktik verin biraz

İyi geceler canım..

Burdaki tencerelerden fırsat kalmıyo demekki cnm adamı ihmal etme sen genede burdakileri bizde kısmaya çalışırız

alakası yok cnmm,benim için öncelik eşim ve kızımdır.kızım cok uysaldırr ve uykuları cok güzeldir maşallah diyim,
eşimde terfi ettikten sonra cok yogun calışmaya başladıı.ben ondan şikayetciyimm

bizdede tam tersi
evblendigimizde gayet mülayimdiii,ama adımın gözünü ben actımmm,ondan sonra kendine güveni geldii
şuanki iş başarısında benim katkım cok büyüktürr
ben cok cesaretlendirdim eşimi.konu acıldıgındada der kendisini sen olmasan ben bu seviyelere gelemezdim diyee

Ay bi ben beceriksizim heralde yontamıyorum bitürlü hala odun valla biarada bu konuyu konuşalım taktik verin biraz

Canım benim zamanla yola geliyorlar ama işin özü bence politik olmak. Adamlara sürekli mantıkla yaklaşmak şart en azından bir süre yontulana kadar.. Duygusal davranıp adamdan sürekli ilgi sevgi anlayış bekleyeceğime, mantığımla hareket edip sensiz de halimden gayet memnunum izlenimi veriyorum. O da nerde yanlış yapıyorum diye düşünmeye başlıyor.. Ailevi konularda onu ailesiyle içli dışlı olmak değil de politik yaklaşmak olumlu sonuç veriyor. Benim düşüncem böyle..:93:

birazdan gelir sanada catar ,hazırlıklı oll
gecmişi okuma cabanda takdire şayen bi davranışş:))

karakter asla degişmezzz,sadece alışkanlıklarını degiştirebilrisn.ama bunu yapmak cok zaman alabiliyor,cok sabırlı olman lazımmm
kocayo yontmak uzmanlık alanıma giriyor,istedigin zamaan konferans verebilirimm

Erkeklerin başarısında kadınların, aile yaşantısının yeri büyük gerçekten. Eşin şanslı eş konusunda kendine destek veren bir eş herkese nasip olmaz. Ben de insan ilişkileri ve insanları tanıma konusunda onu çok geliştirmişimdir ve hep beni bu konuda takdir eder o anlamda gözünü açtım. Gereksiz insanlar hayatımızdan çıktı neyse yani sonuçta ben memnun kaldım bu gelişmeden. Ama senin durumun farklı. Eşinin iş konusunda güveninin yerine gelmesi onu yönetici yapar ama umarım onda ki gelişim seni de memnun eder. Egolarına yenilmez inşallah ama sen yola getirirsin bence kuşkun olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…