- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.721
iyi geceler ben yazana kadar çıkmışsın çok yavaşladı net.kızlarr cıkıyorummm hayırlı geceelrrrrr
bu geceki desteginiz içinde hepinize tşkelrrr
öpüyorummmm
valla dizi film gibi okuyorum hemde bi heyecanlanıyorum ki sormabi 3650 bi 3770 deli oldum cevap yazıncada sayfa sona atıyooo...hadi bakalım geriye kaçıncı sayfada kaldığımı unuttuysam işte ozaman tırmala dur baştan:84: 3-4 gün önce nerdeyse sabah 6'ya kadar okudum anca bitti bunun kolayı yokmu? bu akşam gene sabahlıcam valla daha 3653 deyimmm oo langur lungur yüzünden sayfalar akıp gitmiş...bak yine aklıma geldi o bi gelsinnnn bakkk napıyomm annemmm ben onu doğmakla doğmamak-olmakla olmamak arasında kalcekkk işte bütün meselede bu değilmi
kızlarr cıkıyorummm hayırlı geceelrrrrr
bu geceki desteginiz içinde hepinize tşkelrrr
öpüyorummmm
Aaaaa süpermiş valla çok teşekkür ederim cnm sağolasınCanım ben bi yöntem uyguluyorum artık rahat oluyo dene istersen şimdi giriyorum o sayfadan yenileri yazıyorum googlden tekrar girip ordanda eskileri okuyorumdaha rahat oluyo 2 saat nerde kaldığımı arardım sonra keffettim iyi oldu
valla canım yok öyle bişey diyolar
bu konuda bende çok takıntılıydım ama doğruluğu kesin değil dediler
ben bile bunu bukadar düşünmeme rağmen sol tarafımdaki yumurtadan deneme yaptım bu ay bakalım kısmet artık
gızlarrr gözaltı yada cevresi kremi kullanan varmı aranızdaaaa
kullananlardan marka tavsiyesi bekliyorummm
yada krem yerine bitkisel yaglarmı kullansamki yaa.kayısı yagı ,soya yagı v.s gibii??
kesin demedi ama aynen şu cümleyi kullandı kız leyhine görüyorum dedi bizde başaka birşey sormadık canım bir daha 18 haftada çağırdı ama eşimde yaa yanlış gördüyse derdinde hala farkındayım bana çok belli etmemeye çalışıyor ama onun için burda manisada başka bir doktora gidicem haftaya
valla baya bı gardaslık olusmus sımdıden vah halımızeÖyle her selam verenin selamini almaz o ,,eger istersen ben selamini ileteyim hani maksat gariban sevindirmek..................
Kiz bu cevaba attigim kahkahaya esim kalkti geldi kafayimi yedin sen kadin bu satte böyle gülünür mü dedi ve gitti bende söylemistim ya Saba Tümerin yurtdisi subesiyimdir MasaAllah...............
Bu arad BerniL ne oldu kocaya cay koyup gelecekti gidis o gidis simdi gelir dusumu aldim geldim diye .......
Amınnn..kız valla fılm ızlerken uyuya kalmısım bcm anca gelebıldımallah sana bi oğul versin emi cevaplarına önce kendinmi gülüyon bırakta sadece biz gülelim,gerçekten bernil kız yeter çayı veremedinmi daha
valla baymaya basladın ama yav senın hıc baska ısın yokmusen cidden düşündüğümdende zavallısın..senin yaşın kaç? büyükse bilemiyorum ama beynin baya küçük kalmış ilk oku lmezunumusun sen? psikolojik sorunların var belli senin kocan antropoza girdi sanırım ordan iyi biliyorsun.. ewet kapasitem seni aşıyor değil mi haklısın :)benim seviyeme çıkmak zor güzelim.. sen hergün burda 20 dakka beyin jimlastiğiyapıyorsun anladımama sana 20 dakiki az saatlerce jimlastik yapsan beyinde en ufak bir gelişme olmaz anladım.. :) ben tartışmam ama bazen eğlenceli oluyor senin gibi zayıf kendine güvensiz beynini çalıştırmaya çalışan insanlarla tartışmak.. gerdek mevzusuna ben meraklı değilim canımcım sen arkadaşlara öyle akıl veriyorsun ayy topik gerdek günü falan diye.. ama haklısın seninde seviyen bukadar..başka kafa basmıyor ne yapalım senide böyle kabullenmiş millet.. kimden birhalt olmayacağı gerçekten ortada, sokak kadınları gibi konuşup duruorsun.. kendini çok halt sanıyorsun ya hakkatan sadece bir haltsın başka birşey yazılırdı bunu yerine ama terbiyem el vermiyor beynini zorlarsan azcık ne yazmak istediğimi anlarsın.. hadi sen ütü yapbelki kafan dagılır bide bana söyleyeceğin lafları düşün anca toplarsın kafayı..
istersen daha fazla cevap yazmabana çirkinleşmeyelim.. illada ben çirkin olcam diyorsan hodri meydan güzelim.. ama konu dagılmasın bana kalırsa (senin laf sokma çabaların yüzünden baya dağıldı gerçi) özelden fırçalamaya çalış sen öyle tatmin oluyorsun seni tatmin etmek de bana kaldı sanırım
cnm gule gule gıt ıns gez dolas ıyı tatıller sana...Selam arkadaşlar, geçmişi okudum bitirdim sonunda. Kızlar uzunca bir süre yokum yurtdışında olacağız kısmetse kocacımla. Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu? Belki girme imkanım olmaz orada. Bir de kalp kırıcı konuşmalarla üç günlük dünyada birbirimizi kırmayalım ya ben üzülüyorum valla herkesin doğrusu kendine. Hepinizi ayrı ayrı öpüyom güzel yanaklarınızdan. Gelince yazarım inşallah. Beni özleyin anacım...
gunaydın ezelcım valla sayfaları ne zaman bıırebılırsın bılmıyomkızlar günaydııınnn ben geldiimmm ama geçmişi okumaya gidiyorum görüşürüüzzz
umutcum hayırlısı olsun sağlıklı bi oğluş olur inşaallah içime öyle doğdu birden...benim yengem yeni doğan uzmanı aynı zamanda istanbulda bir hastanede 12 yıl tüp bebek servisindeydi tesadüf bu akşam eşimin iş yerine geldi görüştük bende ona sordum bnm de sağ yumurtalığım yok soldan kız sağdan erkek diye bi şey asla yok dedi ama yumurtan sağdan da olsa soldan da olsa elektirik yükünü değiştirebilirsin dedi erkek bebek için ilişki zamanı çok önemli başarı oranıda %85 dedi bir kaç gün sonra görüşücez yine izinde şimdi öğrendiklerimin hepsini yazarım yine değişik bişey öğrenirsem not alayım da unutmuyayım
kızlarrrrrr günaydınnn nasılsınız
koca 2 gün geçti maşallah gece kuşları yazmışda yazmışşşşş
Kiz Muhtesem Sülüman dedinde Hürrem diyorki karnini severken büyü Sehzadem kiz ne biliyo oglan olacagini o dami yumurtlama günü tek iliski ile hamile kaldi birde o ebe nasil anladi kiz Hürremin hamile oldugunu bana ögretsede bende Umutla,Kakulee ye baksam hamisler mi diye...........
gunaydın umutcum nasılsın varmı bı degısıklık:)
günaydın canım benim
yokk kız dur daha
ama bu sefer çok ümitliyim iş yaparken bile dikkat ediyom ya hileysem diye
Sen napıyon ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?