bebek cinsiyet belirleme..

valla dizi film gibi okuyorum hemde bi heyecanlanıyorum ki sorma bi 3650 bi 3770 deli oldum cevap yazıncada sayfa sona atıyooo...hadi bakalım geriye kaçıncı sayfada kaldığımı unuttuysam işte ozaman tırmala dur baştan:84: 3-4 gün önce nerdeyse sabah 6'ya kadar okudum anca bitti bunun kolayı yokmu? bu akşam gene sabahlıcam valla daha 3653 deyimmm oo langur lungur yüzünden sayfalar akıp gitmiş...bak yine aklıma geldi o bi gelsinnnn bakkk napıyomm annemmm ben onu doğmakla doğmamak-olmakla olmamak arasında kalcekkk işte bütün meselede bu değilmi

Canım ben bi yöntem uyguluyorum artık rahat oluyo dene istersen şimdi giriyorum o sayfadan yenileri yazıyorum googlden tekrar girip ordanda eskileri okuyorumdaha rahat oluyo 2 saat nerde kaldığımı arardım sonra keffettim iyi oldu

umutcum hayırlısı olsun sağlıklı bi oğluş olur inşaallah içime öyle doğdu birden...benim yengem yeni doğan uzmanı aynı zamanda istanbulda bir hastanede 12 yıl tüp bebek servisindeydi tesadüf bu akşam eşimin iş yerine geldi görüştük bende ona sordum bnm de sağ yumurtalığım yok soldan kız sağdan erkek diye bi şey asla yok dedi ama yumurtan sağdan da olsa soldan da olsa elektirik yükünü değiştirebilirsin dedi erkek bebek için ilişki zamanı çok önemli başarı oranıda %85 dedi bir kaç gün sonra görüşücez yine izinde şimdi öğrendiklerimin hepsini yazarım yine değişik bişey öğrenirsem not alayım da unutmuyayım

gızlarrr gözaltı yada cevresi kremi kullanan varmı aranızdaaaa
kullananlardan marka tavsiyesi bekliyorummm
yada krem yerine bitkisel yaglarmı kullansamki yaa.kayısı yagı ,soya yagı v.s gibii??

cnm daphne diye bi göz altı kremi kullanıyorum çok süper tavsiye ederim dermokozmetik bi ürün bide kendim bi krem yapıyorum 1 ay onu 1ay diğerini kullanıyorum oda şöyle yarım tüp bepanthene krem(özellikle krem olucak merhem pomad olan falan olmaz)yarım tüp madecassol krem 1 adet evicap ampul 7-8 damla kayısı yağı(parfümsüz damıtılmış) 3 damla buğday yağı hepsini karıştırıyorum kremim hazır oluyo taze hazırlamak için krem tüplerinin yarısını kullanıyorum haftada bir de 2 tatlı kaşığı karbonata 1 aspirin ve biraz limon sıkıyorum nazikçe peeling yapıyorum bunu gece yatmadan yapıyorum sabah cildin inanılmaz net ve pırıl pırıl oluyo çok farkediyo belki biliyosundur ama naçizane...birde yağlı ciltler yağ miktarını azaltarak yapıyo peelingide akneli ciltler yapamıyo..

Eyyyyyyt ziyaretçi sende kimsinnnn yapıştın kaldın yoksa langur lungurmuydu neydi sen o musun ben bu formun bu geceki nöbetçisiyim akıtırım pekmezini kork benden ha ha ha ha bide arkadan eko yapsa yav daha 3723 deyim oku oku bitmiyooooooooooooooo sersemlik belirtileri bunlar mışıl mışıl mışılllllll çekiyo cnm :18:

banada 6 aylık olana kadar %90 erkek demişti doktor 7. ayda kesin kız dedi bence 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktora git ve biraz daha bakın kesin birşey söyleyin de geçen hafta komşumun kardeşini götürdük doktora 12 haftalıktı daha tam belli olmaz dedi dr....komşumda valla doktor bey bana 12 haftalıkken %100 erkek diye söylemiştiniz dedi iyice bakın söyleyin dedi ..dr. güldü 5- 10 dk baktı falan buda % 100 erkek o zaman dedi...aaaa bu doktorlarda paramızla rezilmi olucaz kurcala dürt bak işte sen bilmicende ben mi bilcem çatlatırlar adamı heee

valla baya bı gardaslık olusmus sımdıden vah halımıze
kız gıttım ıcerı adam fılım almıs daldım onu ızlemeye sonrada uyuya kalmısım

allah sana bi oğul versin emi cevaplarına önce kendinmi gülüyon bırakta sadece biz gülelim,gerçekten bernil kız yeter çayı veremedinmi daha
Amınnn..kız valla fılm ızlerken uyuya kalmısım bcm anca gelebıldım
valla baymaya basladın ama yav senın hıc baska ısın yokmu

ıstemıyorsan okuma zorlamı senı bu safaya davet edıyoz yazık bır suuru sayfalar bosa gıttk

bu tartısmalar yuzune bunun hakkını kım verecek neyse selametle by....

cnm gule gule gıt ıns gez dolas ıyı tatıller sana...
kızlar günaydııınnn ben geldiimmm ama geçmişi okumaya gidiyorum görüşürüüzzz
gunaydın ezelcım valla sayfaları ne zaman bıırebılırsın bılmıyom

gece yazılanlar 12 den sonra anca bıtırdım 1 saattır

kızlarrrrrr günaydınnn nasılsınız
koca 2 gün geçti maşallah gece kuşları yazmışda yazmışşşşş

sağol canım hayırşısı artık bekleyeceğiz

günaydın canım benim
yokk kız dur daha
ama bu sefer çok ümitliyim iş yaparken bile dikkat ediyom ya hileysem diye
Sen napıyon ???

kız şakasına takıldım :) ıyı valla ne yapayım bende

cocukların uyanmasını beklıyom ya

uyayamıyorum sabahları alıskanlık varya aslında

okul varken tatılda yatacam dıyom ama esıme kalkıyom sabah uyku

kacıncada gelmıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…