bebek cinsiyet belirleme..

günaydın canım benim
yokk kız dur daha
ama bu sefer çok ümitliyim iş yaparken bile dikkat ediyom ya hileysem diye
Sen napıyon ???

ewet cnm valla bende cok umutlıyım senden

bu ay ıns hamıs kalcan ogluna bcm ...

Valla eylul gelse bende denesem bı dermısım

günaydın kızlar nasılsınız, maşallah nasıl bir enerjiniz var gece birbuçukta kapattım laptopu kesin bu sefer az yazmışlardır dedim nerdeeeeeeeeeeeeeeeee 22 dakikadır geçmişi okuyorum

haskena bende nikinin anlamını düşündüm mantık yürütmeye çalıştım hiç bi mantık yürümüyo be güzelim banada söle

ilişki zamanı ile yumurtlama günü nasıl biliyomusun umut

canım üstteki yazıma istinaden bana yazdın galiba bu soruyu dimi canım ilişki tarihleri belli değil çünkü onlar dışarı boşalma yoluyla korunuyormuş eltim hamişim ben galiba demiş kaynım yok olmaz öyle şey falan demiş yani kaçmış anlayacağın neden sordun yumurtlama gününe denk gelip gelmediğinimi merak ettin_?

Kızlar dominant derken ben hayata karşı duruşu olan silik olmayan bir tipten bahsettim yoksa bende dahil dermiydim

aayyy canıımmm inşaAllah ağzından bal damlıyor vallah dominatlık derken kişilik sahibi olmaktan bahsediyorsun ilerki yazılarını okuyunca anladım bu testpitin içinde çok teşekkür ederim

kız onlar yumurtlama gününe denk getirdilermi bilmem ama iki gece odada kaldılar yani sık ilişkiyle oldu kızan

gunaydın ezelcım valla sayfaları ne zaman bıırebılırsın bılmıyom

gece yazılanlar 12 den sonra anca bıtırdım 1 saattır

kızlarrrrrr günaydınnn nasılsınız
koca 2 gün geçti maşallah gece kuşları yazmışda yazmışşşşş

günaydınn kızlarrr
kızım kayyu izlerken bi bakınıyımm dedimm
nabersiniz

hepinize günayddıın hoşgeldiniiiizzzz

doğumdan korkmam iğneden korktuğum kadar haaaaaaahahhaaaaa hiç güleceğim yoktu iğneden bu kadar korkup doğurmaya çalışıyom ya helel olsun banada

Günaydin fistiklar kizimi biraktim geldim biraz etrafi topladim simdi birazda spor yapayim sonra gelirim canlarim güne sizinle baslamak cok güzelllllllllllllllllllllllllllllllll....

millet geçmişi okumadan yeni cevap yazamıyorrrr kızlar lütfen geceleri bu kadar muhabbet etmeyin bozuluyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…