- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.741
günaydın canım benim
yokk kız dur daha
ama bu sefer çok ümitliyim iş yaparken bile dikkat ediyom ya hileysem diye
Sen napıyon ???
ewet cnm valla bende cok umutlıyım senden
bu ay ıns hamıs kalcan ogluna bcm ...
Valla eylul gelse bende denesem bı dermısım
günaydınn kızlarrr
kızım kayyu izlerken bi bakınıyımm dedimm
nabersiniz
iyi canım sen nasılsın ???
Elara bugün eltimin ultrason görüntülerine baktım resme bakıldığında bebek kesenin içinde sağda görünüyor yani bu durumda solda oluyor bioritmde kız gösteriyor ama dediğim gibi doktor erkek demiş
ilk kızının ultrasın görüntüsüde aynı bebek kesenin içinde sağda yani anneye göre solda bioritmde kızda ondada ilk önce doktor erkek demişti aynı doktora gidiyorlar doktor kaynımı tanıyor aynı hataya düşeceğini sanmıyorum ama bakalım hayırlısı kesinleşince yazarım burdan
kızlar ben tekrar mı yumurtluyorum adetmi olucam bilmiyorum mikroskopta otlar oluşmaya başladı
ilişki zamanı ile yumurtlama günü nasıl biliyomusun umut
Elara ve Ezel kesin oğlan annesi olursunuz siz çünkü bende de sizleri andıran yönler var dominant karakterli insanlar hem sosyal hem kişilik olarak kesin oğlan doğuruyorlar ....bana arkadaşım söylemişti (kaynanalık potansyeli )ile ilgili olarak ...
Kızlar dominant derken ben hayata karşı duruşu olan silik olmayan bir tipten bahsettim yoksa bende dahil dermiydim
kız onlar yumurtlama gününe denk getirdilermi bilmem ama iki gece odada kaldılar yani sık ilişkiyle oldu kızanKiz Muhtesem Sülüman dedinde Hürrem diyorki karnini severken büyü Sehzadem kiz ne biliyo oglan olacagini o dami yumurtlama günü tek iliski ile hamile kaldi birde o ebe nasil anladi kiz Hürremin hamile oldugunu bana ögretsede bende Umutla,Kakulee ye baksam hamisler mi diye...........
Eyyyyyyt ziyaretçi sende kimsinnnn yapıştın kaldın yoksa langur lungurmuydu neydi sen o musunben bu formun bu geceki nöbetçisiyim akıtırım pekmezini kork benden ha ha ha ha bide arkadan eko yapsa yav daha 3723 deyim oku oku bitmiyooooooooooooooo sersemlik belirtileri bunlar mışıl mışıl mışılllllll çekiyo cnm :18:
gunaydın ezelcım valla sayfaları ne zaman bıırebılırsın bılmıyom
gece yazılanlar 12 den sonra anca bıtırdım 1 saattır
kızlarrrrrr günaydınnn nasılsınız
koca 2 gün geçti maşallah gece kuşları yazmışda yazmışşşşş
günaydınn kızlarrr
kızım kayyu izlerken bi bakınıyımm dedimm
nabersiniz
haskena bende nikinin anlamını düşündüm mantık yürütmeye çalıştım hiç bi mantık yürümüyo be güzelim banada söle
Tazmanya sen ne yaptın ???? hasta olmadın dimi??
maşallah ezel ne kadar cok alıntı yapmışsın
yok cnm hastalanmadım
kan testi yaptırcakmısın ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?