bebek cinsiyet belirleme..

Günaydin fistiklar kizimi biraktim geldim biraz etrafi topladim simdi birazda spor yapayim sonra gelirim canlarim güne sizinle baslamak cok güzelllllllllllllllllllllllllllllllll....

Haskena keşke bende yanında olsam beraber yapardık platesimizi gaz verirdik birbirimize ben daha çok alt karnımı çalıştırdım

millet geçmişi okumadan yeni cevap yazamıyorrrr kızlar lütfen geceleri bu kadar muhabbet etmeyin bozuluyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm

bacım biz siz gibi hem para kazanıp hemde chat yapmıyoruzz
gündüzleri ev işleri coluk cocuk oluyor malummm
gece koca ve cocuklar yatınca konuşuyozzz mecburenn.niye kıskanıyonkii gece muhabbeti güzel diyeee

kız bende okudum sabah kaç saat
sen n eyapıyon şimdi adetin nezaman ne düşünüyon dr gidecenmi?

yumurtlamın çatlamasına bakıldığında 12 şubat gibi adet görmem lazım ama bende öyle bir durum olmuyor sanırım canım ya bilmiyorum acayip akıntım var şaşırdım kaldım hamile kalmış olamam eminim adet olucamda onun için mi akıntı desem bir gün değil iki gün değil 1 haftadır böyle

kız eltin gibi olmayasın kaçak köçek

bacım biz siz gibi hem para kazanıp hemde chat yapmıyoruzz
gündüzleri ev işleri coluk cocuk oluyor malummm
gece koca ve cocuklar yatınca konuşuyozzz mecburenn.niye kıskanıyonkii gece muhabbeti güzel diyeee

gece bende gelir hepinizi öperimm bide yumurtalarım sizi çürük yumurta fırlatırım bu topiğeee laannnnnnnnn

umut geçmişe baktım 24 ocak gecesi iki defa fiki fiki yapmışız ama korunarak tabiki kız o gece kaçak varsa kesin hamiş kalmışımdır çünkü 26 ocak sabahı yumurtam çatladı bu durumda kesin kız olur zaten bioritmde kız günlerimdi inşaallah hamiş değilimdir

hayırlısı olsun canım
sende aynı gün 2 kere korunarakmı yaptın ????
senide bekleyeceğiz desene

geçmişi okudum geldiiim hepinize günaydııııın kızlaaaaaarrrr çok geç yattım ama kalkar kalkmaz yapıştım yine laptopa bide çok güzel rüya gördüm yaa ama hatırlamıyom tek hatırladığım eşimle aşılama yaptırmaya gitmişiz içeriye giriyorum dr elinde şırınga var yatıyorum acırmı diye soruyorum acır diyo ozaman kalsın diyorum kalkıp gidiyorum eşimde peşimde kızıyo biraz niye geldik o zaman diyo sen gel diyorum ben zaten biliyorum hamile kalcam diyorum ve rüyam boyunca erkek olduğuna emin olduğum bir hamilelikte gibiydim ama daha çok uzundu başını hatırlamıyorum hayal gibi... yatarkende allahım azcık malum et diye içimden geçirmiştim bi gari oldum Allah heimizin gönlüne göre versin inşaallah

amin canım hadi hayır olsun rüyanda

azmine hayranım erenaltan vallah geçmişi okumak için sabahlara kadar oturuyorsun bravo bende ilk geldiğimde senin gibiydim bütün geçmişi okudum Allahtan geçmiş bu kadar fazla değildi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…