bebek cinsiyet belirleme..

ay çok alemsiniz valla gülmekten öldüm yaw

kızlarr tatile gitcenizmi bu yıl???
erken rezarvasyonlarda baya indirimler var,fiyatlar uygunnn
biz temmuzda gitcez galiba.tamda belli degil.
eger gidersek tatilde deneme yapmayı düşünüyorummm

valla seni gönderdik hafta sonuiçin tatile kaçamakoldu dedin eğer bir hafta falan tatile gidersen kesin tutar ozaman kız bacım

kızlar bu ay 2 gün erken geldi kırmızılar canım sıkaıldı 10 şubatta olmam gerekiyodu bugün sabah süpriz dedi bana yaw öffffff düzenim değişti neyapacam şimdi:18::18::18::18::18:

diet+takviye+dogru zamanlama olduktan sonra duşa filan gerek yok bence
erkek cocuk içinde var duşlr ama ben bile kararsızım yapıp yapmamaktaa.
sirkeyle filanda yapamazdım acıkcası

Canım açıkçası ben gözümü o kadar karartmadım çook istiyorum senin fıstık gibi bi fıstık ama olacaksa yaptıkalarımızlada olur allah verirse öylede verir düşüncesindeyim

SELAM KIZLARRRRRRRR
BONCUKKKK SANA MESAJ ATTIM GORMEDINMI
kızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım
kakule benım ılk kızda 1 ay cıkmamıstı kan testınde cıktı ama olmazsada uzulme waktı saatı wardır inş

kız bana lazım değilki anacımmm
sen al oğlumdan sonra sorarım sanaaaa:86::86::86:
KIZ DOGAN COCUK AZER BULBUL GIBI TITREK OLMASIN SONRA BI DE ONLAR PILLI HERALDE BIZI ELETIRIK NEY CARPMASIN SONRA DR YA DERDIMIZI DE ANNATAMAYIZZZZZ:94::94::94:

Elara canım senin asitik alkali tablosu süpermiş veeeee beeeeeeen çoğunu bilmeden uygulamışımyani bu ay olmasada önümüzdeki ay iki aylık diyet yapmış olcam

ya kızlar ep gebeliği belli olmayanların kızı olmuş benimde geç mi döllenme oldu ne ya kız benimki ya hamıle oldugumu ögrenmeden cinsiyeti öğrendim

Kızlar geçmişi kurken alıntı yapmıştım şarjda bi problem var kapandı hepsi gitti hatırladıklarımı yazayım boncuk cum hoşgeldin daha iyi olmana sevindim çok çok daha iyi olursun inş. Elara sen daha hastalanmadın dimi bide göğsünde kistmi vardı bende vardı zararsız bişey denili 6 ay sonra kontrole gitmen gerekiyodu gitmedinmi ihmal etme büyüyüp büyümediğine bakıyolar dönem dönem kaybolup gelirmiş onlar emzirmeye çalışsaydın keşke o göğsünü faydası oluyomuş kakule hiç üzülme benim bugün yaptığımda çıkmamıştı ertesi gün çıktı çok şaşırmıştım sıkma canını bencede hamilesin ama hayırlısı tabi şu yumurtlama resimleri banada ilginç geldi ama tiksindirmedi değişik hiç öle düşünmemiştim hatırladıkça yazarım

ecceee güldürdün beni gece gece allahta seni güldürsün işallah

kakule işallah hamileyizdir. aynı anda doğururuz. belirtilerimiz hepsi aynı. negatifi görmemiz bile. her dk tuvaletteyim geldi diye ama akıntı hep. bakalım ne olacağız

Benim dediğim doğrulandı bu durumda eylülde hamile kalanlar listeye bakınca bir kişi hariç hepsi erkek ve en çok hamilelik eylül ayında olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…