- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.261
elara sana özelden msj atmıştım ama bakamadın galiba bu yumurta akını nassı dökücez yaw az da değil he 15-20 yumurta ben 15-20 yumurta akından 40 dene civcüv çıkarırımbunu azaltsak olmaz mı matematik yazmış okuyup not ettim ama nasıl uygulucaz pupar diye bi alet varmış onunlamı uygulasak acaba yoksa huni gibi bişeylemi döksek aman maskara olduk oğluşş yüzünden valla:1bu kısmını kocişler bilmesin düşünsene amuda kalkmışım hunide alltta bi elimdede yumurta akı döküyom içeri kociş bi giriyooo ayyyy koptum vallla :bide yumurtalar kırıldıktan sonra 5 dakika zamanı varmış ben 5 dkkada anca kırarım 20 yumurtayı
kızlarr tatile gitcenizmi bu yıl???
erken rezarvasyonlarda baya indirimler var,fiyatlar uygunnn
biz temmuzda gitcez galiba.tamda belli degil.
eger gidersek tatilde deneme yapmayı düşünüyorummm
valla seni gönderdik hafta sonuiçin tatile kaçamakoldu dedin eğer bir hafta falan tatile gidersenkesin tutar ozaman kız bacım
kız denize girersen tuzlu su erkek bebek ihtimalini de arttırır mı acaba? dur ben bunu bi araştırayım
diet+takviye+dogru zamanlama olduktan sonra duşa filan gerek yok bence
erkek cocuk içinde var duşlr ama ben bile kararsızım yapıp yapmamaktaa.
sirkeyle filanda yapamazdım acıkcası
kakule benım ılk kızda 1 ay cıkmamıstı kan testınde cıktı ama olmazsada uzulme waktı saatı wardır inşkızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım
KIZ DOGAN COCUK AZER BULBUL GIBI TITREK OLMASIN SONRA
kız bana lazım değilki anacımmm
sen al oğlumdan sonra sorarım sanaaaa:86::86::86:
SELAM KIZLARRRRRRRR
BONCUKKKK SANA MESAJ ATTIM GORMEDINMI
kakule benım ılk kızda 1 ay cıkmamıstı kan testınde cıktı ama olmazsada uzulme waktı saatı wardır inş
KIZ DOGAN COCUK AZER BULBUL GIBI TITREK OLMASIN SONRABI DE ONLAR PILLI HERALDE BIZI ELETIRIK NEY CARPMASIN SONRA DR YA DERDIMIZI DE ANNATAMAYIZZZZZ:94::94::94:
ya kızlar ep gebeliği belli olmayanların kızı olmuş benimde geç mi döllenme oldu ne ya kız benimki ya hamıle oldugumu ögrenmeden cinsiyeti öğrendim
beni gaza getirmeyin
ayy inşallah rabbim hayırlısını versin bugün oğlumla dua ettik o da dua etti allahım sağlıklı sıhatli hayırlı güzel bi kardeş ver diye.canım yaaa çok duygulandım minik ellerini açmış nasıl dua ediyo.ben dua ediyim kardeşim gelsin diyo öperim ben onu
buna en çok kakule sevincek
cnm trpress.com erkek çocuğa hamile kalmak yaz oku istersen orada eylül ayında erkek bebeğe hamile kalma olasılığı diğer aylara göre 2 kat fazla diye yazıyor bilimsel açıklamasıda var ben alıntı yapamadım olmadı bi oku istersen bnm annemde kardeşime eylül ayında hamile kalmış mahallede onunla beraber 4 hamile daha varmış eylül ayında hamile kalan ...sonuç 3 erkek 1kız can-fatih-ahmet ve melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?