- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.281
ah kuzucum kıyamam ben ona, bizimkide çok istiyo kardeş
tez zamanda oğlanlara güzel kardeşler
bizim kızlara da yakışıklısından kardeşler gelir inşallah
Üzülme canim benim kizimda 2 gün gecmisti yaptim negatif cikti sonra 3 .gün doktora gidip kan testi yaptirmistim pozitif cikmisti bazen idrarda belli olmuyor ve bu kiz cocuklarinda cogunlukta cevremden duydugum kadari ile söylüyorum.....InsaAllah sende kanda pozitifi görürsün.......
ayyy valla inşallah öyledir nazlı kızım naz yapıyodur
kızlar bu ay 2 gün erken geldi kırmızılar canım sıkaıldı 10 şubatta olmam gerekiyodu bugün sabah süpriz dedi bana yaw öffffff düzenim değişti neyapacam şimdi:18::18::18::18::18:
kız denize girersen tuzlu su erkek bebek ihtimalini de arttırır mı acaba? dur ben bunu bi araştırayım
SELAM KIZLARRRRRRRR
BONCUKKKK SANA MESAJ ATTIM GORMEDINMI
kakule benım ılk kızda 1 ay cıkmamıstı kan testınde cıktı ama olmazsada uzulme waktı saatı wardır inş
ya kızlar ep gebeliği belli olmayanların kızı olmuş benimde geç mi döllenme oldu ne ya kız benimki ya hamıle oldugumu ögrenmeden cinsiyeti öğrendim
buna en çok kakule sevincek
kakule işallah hamileyizdir. aynı anda doğururuz. belirtilerimiz hepsi aynı. negatifi görmemiz bile. her dk tuvaletteyim geldi diye ama akıntı hep. bakalım ne olacağız
evt ama bende kakule ılk gebeliğinde aynısını yaşamış diye ümit ediyorum işte ne yapaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
kızlar herkese iyi geceler yarın akşama kadar yokum ben akşama görüşmek üzere kısmetse..kakuleee çok merak ettim kırmızılar gelmedi dimi cnm...lekelenme falan kesin hamilesin bencegüzel bir renses gelir
günaydın kızlar
halaa bişey yok kasık ağrım biraz azaldı gibi sanki.dün banyoya gireyim dedim göğüsler şişmiş damarlarım çıkmış nasıl sızlıyor hareket ederken ve yanıyordu resmen.akıntım halaa var hatta ben dün ped koydum belki regl olurum diye inanın akıntının geldiğini bile farkediyorum.hemen koşuyorum ama yok.
bide şu lekelenme kafamı karıştırıyor kahve değil kırmızı değil çok açık kahve sanki karamel rengi gibivede çok az 1-2 damla ancadır.
böyle lekesi olan oldu mu??
günaydın kızlar
halaa bişey yok kasık ağrım biraz azaldı gibi sanki.dün banyoya gireyim dedim göğüsler şişmiş damarlarım çıkmış nasıl sızlıyor hareket ederken ve yanıyordu resmen.akıntım halaa var hatta ben dün ped koydum belki regl olurum diye inanın akıntının geldiğini bile farkediyorum.hemen koşuyorum ama yok.
bide şu lekelenme kafamı karıştırıyor kahve değil kırmızı değil çok açık kahve sanki karamel rengi gibivede çok az 1-2 damla ancadır.
slm ben bir eylül anne adayıyım. 7+3. hamile kalmadan önce aynen böyle 3 gün üst üstte lekelenmem oldu. adet oldummu olmadıımı anlamadım. test yaptım negatif çıktı. şaştım kaldım. neyse aile büyüklerine anlattım hepsi güldü. nişan olmuş dediler. böyle olunca öbür ay hamile kalıyomuşsun dediler. aynende öyle oldu
günaydın canım hayırlı uğurlu olsun sevindim senin için darısı başıma
yerleşme kanamasıdır kan testi yaptıracanmı ??
hayırlı olsun bebişin.
günaydın umutcum gidip gitmemek arasında kaldım.ama sanırım birazdan çıkarım.yaa bir gün sonra vermeleri canımı sıkıyor
haklısın çıkıyorumm o zaman
kızlar dua edin bana olur mu rabbim hayırlı bi bebiş vermiştir inşallah bana.
öpüyorum
ezelllllllll napıyon kızzzzzz sesin çıkmıyoooo
uzun geçmişimi okuyon
öpüyorum
günaydın kızlar
öpüyorum
günaydın kızlarrr
kızımla kahvaltı yapıyorduk yazamadımm
umut hasta olmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?