bebek cinsiyet belirleme..

kızlar herkese iyi geceler yarın akşama kadar yokum ben akşama görüşmek üzere kısmetse..kakuleee çok merak ettim kırmızılar gelmedi dimi cnm...lekelenme falan kesin hamilesin bence güzel bir renses gelir

ah kuzucum kıyamam ben ona, bizimkide çok istiyo kardeş
tez zamanda oğlanlara güzel kardeşler
bizim kızlara da yakışıklısından kardeşler gelir inşallah

inşallah canım

kızlar bu ay 2 gün erken geldi kırmızılar canım sıkaıldı 10 şubatta olmam gerekiyodu bugün sabah süpriz dedi bana yaw öffffff düzenim değişti neyapacam şimdi:18::18::18::18::18:

hayırlısı canım geçmiş olsun

kız denize girersen tuzlu su erkek bebek ihtimalini de arttırır mı acaba? dur ben bunu bi araştırayım

kızlar benim oğlum da tatilde olmuştu bu deniz suyunun bi etkeni var mı bilmiyorum.

SELAM KIZLARRRRRRRR
BONCUKKKK SANA MESAJ ATTIM GORMEDINMI
kakule benım ılk kızda 1 ay cıkmamıstı kan testınde cıktı ama olmazsada uzulme waktı saatı wardır inş

1 ay mıı seninkide çok nazlanmış canımayyy inşallah benim de vardır da çıkmıyordur

Son düzenleme:
ya kızlar ep gebeliği belli olmayanların kızı olmuş benimde geç mi döllenme oldu ne ya kız benimki ya hamıle oldugumu ögrenmeden cinsiyeti öğrendim

ayyy demeeeee valla ben de dikkat ediyordum da diyemiyordum varmıdır öyle bişey hakkaten

buna en çok kakule sevincek

kakule işallah hamileyizdir. aynı anda doğururuz. belirtilerimiz hepsi aynı. negatifi görmemiz bile. her dk tuvaletteyim geldi diye ama akıntı hep. bakalım ne olacağız

inşallah tazmanya inşallah kaç gün geçti senin

evt ama bende kakule ılk gebeliğinde aynısını yaşamış diye ümit ediyorum işte ne yapaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm

ben gene adet tarihinde yapmıştım canım geçmemişti yani belki bi sonraki gün yapsam çıkardı bilmiyorum yada hiç çıkmıycaktı.hemen kan testi yaptırmıştım.

kızlar herkese iyi geceler yarın akşama kadar yokum ben akşama görüşmek üzere kısmetse..kakuleee çok merak ettim kırmızılar gelmedi dimi cnm...lekelenme falan kesin hamilesin bence güzel bir renses gelir

gelmedi canım yaaa inşallahhhhh:84::84::84:

günaydın kızlar
halaa bişey yok kasık ağrım biraz azaldı gibi sanki.dün banyoya gireyim dedim göğüsler şişmiş damarlarım çıkmış nasıl sızlıyor hareket ederken ve yanıyordu resmen.akıntım halaa var hatta ben dün ped koydum belki regl olurum diye inanın akıntının geldiğini bile farkediyorum.hemen koşuyorum ama yok.
bide şu lekelenme kafamı karıştırıyor kahve değil kırmızı değil çok açık kahve sanki karamel rengi gibi vede çok az 1-2 damla ancadır.

böyle lekesi olan oldu mu??

slm ben bir eylül anne adayıyım. 7+3. hamile kalmadan önce aynen böyle 3 gün üst üstte lekelenmem oldu. adet oldummu olmadıımı anlamadım. test yaptım negatif çıktı. şaştım kaldım. neyse aile büyüklerine anlattım hepsi güldü. nişan olmuş dediler. böyle olunca öbür ay hamile kalıyomuşsun dediler. aynende öyle oldu

günaydın canım hayırlı uğurlu olsun sevindim senin için darısı başıma
yerleşme kanamasıdır kan testi yaptıracanmı ??

hayırlı olsun bebişin.
günaydın canım hayırlı uğurlu olsun sevindim senin için darısı başıma
yerleşme kanamasıdır kan testi yaptıracanmı ??

günaydın umutcum gidip gitmemek arasında kaldım.ama sanırım birazdan çıkarım.yaa bir gün sonra vermeleri canımı sıkıyor

ezelllllllll napıyon kızzzzzz sesin çıkmıyoooo
uzun geçmişimi okuyon

özledin beni dimiiiii evet geçmişi okudum Haskena bir esmiş sonra hemen gitmiş gelsede muhabbet etsek özledim o caduyu

haklısın çıkıyorumm o zaman
kızlar dua edin bana olur mu rabbim hayırlı bi bebiş vermiştir inşallah bana.
öpüyorum

canım hadi bakalım hayırlısı dün gitseydin bugün alıcaktın sonucu işte ama neyse

leke bende de oldu ama dedıgın gıbı ıkı damla hatta alışverısteydık cok yoruldum belımde cok agrıdı geldı kesın dedım ama yoktu bısey halada yok. bende ped tasıyorum yanımda senın gıbı akıntım benı sasırtıyo. sımdı gıdeceğım kan testı yaptırmaya. ama ben sankı bugun hastalanacakmışım gibi hissediyorum.bugunku gercek adet sancısı bende

kızlar günayydddınnn

iyi haberlerle geldımm yumurtam 21,9 olmuşş yani çok iyi bir yumurtaymış kasıklarım sancı gıbı sürekli kasılıyorr

bugun ovıtrelle olcam

yalnızz dediki bugün değil yarından itibaren gün aşırı ilişki o zaman kıza mı denk gelcek elara bakarmısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…