bebek cinsiyet belirleme..

canım ovitrelleden bende oldum
senin yumurtan bayağı büyükmüş bana 18 mm de iken iğne yapıldı
kaç saat sonra ilişki dendi sana ???

sabah bir mide bulantıyla uyandım
eşime bile kahvaltı hazırlayamadım adam aç gitti valla
uyudum biraz saolasın kızım hazırlamış masayı bir çay eksik
kız çocuğunun bu güzelliği var işte anneye yardım ediyolar çok güzel yaaaaaaaa
daha 10 yaşında

hadi ya ne güzel
benim kız 9 yaşında ama tam bir cadııııııııı

hoşgeldinnnnnnn

Hosbuldum canim.............

Ay ay bende görecemmi acaba o günleri benim kizimda odasini topluyo teyzeleri babasini terliklerini veriyo babasina tek kusuru cok süslü ve dolabini cok dagitiyor giyip cikartiyo ha bire basim belada ay ben bu genc kiz olunca ne yapacam...........

Canim kiz su basenler varya hergün yapmiyom kiz hafta sonu hic yapamiyom ay bi ara cok iyi SIKILASMISTI basen bölgem ama simdi yine kendini belli ediyo ben en iyisi tembelik yapmayayim da bugünki sporumu aksam yapayim

Haskena kalçalarını şöyle yavaş yavaş duvara vur annem öyle yapıyor kan dolaşımı hızlanıyor ya iyi geliyormuş

Ay gercekmi kiz hemen yapayim annende ise yaradim mi sen farki farkettin mi kiz ben kalcami duvara vursam komsular deprem var diye disari kacabilirler............

kakulecim benim kızımdada bir kaç damla açık kahve lekelenmem olmuştu ama 2 aylık falan hamileydim ozaman bide görümcem 4.5 ay önce doğum yaptı onunda senin gibi lekelenmesi olmuştu hamile kaldığında... çok tatlı bir kızımız var şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…