- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.961
günaydın
hoşgeldin karabiber :) bebiş ne durumda
gurbet güzeli nere gidiyosun ya bize takvim kim verecek(( kaç gün yoksun???
günaydın kızlar karabiber hoşgeldin canım .hadi bakalım doktordan güzel haberlerle gel ...
8inde adet gördüm.
9,10,11,12,13,14,15,16sında adetliydim.adet bitince 2 gün bekledim
18,20,22,24,26,28,30,2,4,6,8,10. günlerde düzenli ilişki sonra günaşırı düzen bozuldu böle işte :))
cevabını bekliorum ben bu tablodan bişiy anlamıorum çünki:))
benm ilk bebeğimde tedaviyle oldu ve bunu uygulayarak olmuştu bir senedir korunmuodum olmuodu zaten bebek olsun die buna çok dikkat ettim bnun için sık ilişkiye girmek durumunda kaldım
inşallah takvimin sölediği çıkar,ben bi kzım olsun istiorum ama tek yumurtalığa sahibim işte
11+5 günlük hamileim :))
benm bide ilkindedki gbi hep ekşi acı tuzlu baharatlı şeyler yiyorum.
ama ilki çok rahat bi hamişlikti bunda belim çok ağrıo çok olmasada ilk haftalarda hafif bulantılarım flan oldu
bide ilk hamileliğimdeki gbi değil israrimin kokusu falan deişti,
bunların düşünüp inşallah cinsiyeti deiştiği için böledir diorum :)
kızlar merhaba ben ovulasyon testı aldım yabtım tek cızgı cıktı ancak takvımlere goe bugun yumurtlama gunum test hatamı yabtı dıe bırdaha yabtım ondada aynı yanı ben ne yabmalıyım test guvenılırdır degılmı
canlarım benm yaa tüm hamileliğim boyunca hatta doğuma girerken bile sizler için hep dua edicem :)) inşallah hepimizin olucak güzel güzel bebeleri :))
bol bol dua
tevekkül
:))
anam ben bu listelere bayiliyorum valla ne guzel
merhaba kızlar
ben cuma sabahında sancılandım
annemlerde kaldım
cumartesi gecesi hastaneye yatırdılar
oğluşum gece 1-35 te dünyaya geldi
daha hastaneden yeni çıktım
yarın tekrar yatışım yapılacak
kansızlıktan dolayı
ameliyatta çok kan kaybettim
yazılı izinle gönderdiler bu gece
sizi haberdar edeyim dedim
bebişim 50 cm
3400 gram
bebiş iyi mavi yeşil arası gözleri
çenesinde kocaman bir çukuru var
bebişim iyi ama benpek iyi değilim
aklıma gelen herkes için dua ettim
normal doğum sancısı çektim 1 gün boyunca
doktoruma ulaşamadık
baya sorunlar yaşadım
pazartesi hastaneden çıkıcam galiba
kesin değil
dualarınızı eksik etmesin
ALLAHA emanet olun
tombiliden alintidir...........................
nerden alıntı acaba bu cevap
dr sitesinde ben bu kutlugül hanıma sormuştum cvp vermedi bu soruma. meral tüzünesordum bikarbonatlı su ile duş dedi sadece. merak ettim nerden alıntıladınız yazıyı?
çoğu kullanıcı karbonatlı su ile duşu denemem diyor ama ben deneyeceğim.
ilkönce namaz dua
v.duş
perhiz
yum çatlama günü ilişki veya adetten sonra ilk 5 gün içinde ilişki buna tam karar veremedim
ve çeşitli takvimler
Allah hepimize sağlıkla hayırla oğluşlar nasip etsin
kızlar bugun 1 de kızımla gorusmeye gıdecem sabahdır ıslerımı toplamaya calısıyom 6 da kalktım ay ya sankı uzun zamandır gormemıs gıbıyım ınan sımdıden dusunuyom yarın buyuyunce temmellı gıdınce napcaz dıye rabbım gene tum yavrularımızı bır oomur boyu mutlu etsınde bız ozleyelım
gunaydın elaracım kız sende uykucu oldun cıktın heeeee:):))))))))))))
benım bugun ovelasyon gunum cıkıyor takvımlerde ısımı saglama alıp test aldım yabıcam sımdı eger gunumdeysem bugun bende denerım Allahın ıznıyle onun dısınsa dıgerlerını okudum sans ıste sanırım ben onlarla ugrasamıycam(( gerısı ALLAhın ısı herkesın gonlunce versın rabbım
kızlar nabersiniz..
benim klomen bu akşam biti....
inşallah fazla yumoş yoktur tektir korkayrum...
karabiber yarın erken git gel merak ettirme dualarımız seninle..pipisine iyce bak kontrol et.başaklarına kadar bakkaydirigubbakcemile3 kordon falan olmasın......
cnm ıns rabbım gonlunce versın ıns
ovulasyon testinde cıkan sonucu baz al.iki cizgide koyu olduktantan 12-24 saat içinde akıntını,sancını kontrol ett.catladıgını düşündügünde ilişkiye gir
aminnnnnn
bendeeeeeee.inşallahhh baştan aşagııı erkekkkk erkekkk erkekkkkk diyee gider cinsiyetlerrr.seninkidee ikizzzzzz
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmayi nasip etsin.vatanına milletine ailesine hayırlı bi evlat olur inş.
aminnnnnn
Bebek cinsiyeti önceden belirlenebilir mi?
gamzeee kızların evlenince kalabalık bi aile olacaksınız.damatlarınn torunların olacakkk cok şanslısın yaa.inşallahh iyi insanlarla karşılaşır kızlarınnnn
ben sana söyliyim sık ilişkii olmuşş banaa göree kız canımm
erkekk bebektee çok az ilişki olacak sadecee
bellide olmaz amaa
karabıberım dr den gelınce gır yaz cnm bızı merakda burakmaaaa teyzesı yer onu :):):ecrin_bebek:emzık emısıne kurban:):)
gunaydın kızlar gurbet gecmıs olsun cnmm
derın duygular adetten ılk 5 gun bıldıgım kadarı ıle kız cocuk oluyor benım ılk kızım adetımden hemen sonra oldu ama en guvenılırı ovulasyon testı alman ben test aldım dun yabtım yumurtlama gunum degılmıs :) kendımıb ırden tavuk gıbı hıssettım neyse bugunde bakıcam sanırım ben ayın 1 ınde yumurtluycam eger oyleyse temmuzda cın takvımınde erkek gorunuyor evdekı tabloda 1 i erkek gorunuyor hemde adetımın ılk gununden sayarsam 16.cı qunu oluyor.cogu kısı 14.gununde yumurtluyor bu kısıden kısıye degısıyor ben galıba 16 sında dur bakalım ne olcakkkk
ela benı lısteye yaz dıycem ama ben ayına karar veremedım cnm yumurtladıqım gun denıycez bız .perhız denemeyeceqım vajınal dusu sodalı lımonu aksamları ıcıyorum okadar.He bırde mubarek receb ayındayız bu ayda 3 gun oruc tutup 3 gun ara vererek 10 gun oruc tutanın dıledıı gercek olurmus hemde cennetın kapıları acılırmıs benım bugun 4.cu orucum Allahım kabul etsın.bol bol dua edıyorum ,gerisi ALLah buyuk ..
günaydınn kızlarrr
karabiberrrr kacta randevunnnn
Günaydınn Kzılarr,,,iş yerimdeki adamlar o kadar anlayışlılar ki benle kahvaltı yaptılar iştahlı olayım diye...:) vallada yedim midem almıyodu ama yedim..eşileri sagolsunlar göndermişler bir sürü şey gün gibiydi sanki...ben de getirdim bişeyler...çok güzeldi...valla anam başka adamlar daha hassas oluyor yaaa..karabiber kaçta gidiyosun canım?
cnm sagol hersey karsılıklı kız bende cnm ben dogma buyume ıst ama annem babam balıkesırlı egelıyım yanı cnmilk cocugu erkek cnm
ondada sık ilişki olmuşşşş.enteresan dimi:)
acaba regliden sonramı yumurtaldıda ilk ilişkidenmi hamile kaldı diyorum bende?
gamzecim senin memlekett niree.cokk samimi birisinnn seviyom seniii
Allah kabul etsin cnm
denemeyi düşünenler listesine ekliyim seni.iki gün yazıp sonra kaybolmak yokk heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?