bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bugun 1 de kızımla gorusmeye gıdecem sabahdır ıslerımı toplamaya calısıyom 6 da kalktım ay ya sankı uzun zamandır gormemıs gıbıyım ınan sımdıden dusunuyom yarın buyuyunce temmellı gıdınce napcaz dıye rabbım gene tum yavrularımızı bır oomur boyu mutlu etsınde bız ozleyelım

günaydın
hoşgeldin karabiber :) bebiş ne durumda
gurbet güzeli nere gidiyosun ya bize takvim kim verecek (( kaç gün yoksun???

günaydın kızlar karabiber hoşgeldin canım .hadi bakalım doktordan güzel haberlerle gel ...

ben sana söyliyim sık ilişkii olmuşş banaa göree kız canımm
erkekk bebektee çok az ilişki olacak sadecee
bellide olmaz amaa

ilk bebeğin ney canım
doktora gitsen tahmin yapabilirler

Günaydınn Kzılarr,,,iş yerimdeki adamlar o kadar anlayışlılar ki benle kahvaltı yaptılar iştahlı olayım diye...:) vallada yedim midem almıyodu ama yedim..eşileri sagolsunlar göndermişler bir sürü şey gün gibiydi sanki...ben de getirdim bişeyler...çok güzeldi...valla anam başka adamlar daha hassas oluyor yaaa..karabiber kaçta gidiyosun canım?

benim 2 kızımda midem çok bulandı, başım döndüü kokulardan tiksindimm
bunda ise daha hamile olduğumu anlamadımm bilee
hiç midem bulanmadıda başımda dönmediii
2 defa erkekk dendii bugün ise kesin öğrenirimm inşallah
bak seninde oğlunda rahat geçmişşş
kız bebek daha zor oluyoo hamileleğii bunu anladımm

gunaydın kızlar gurbet gecmıs olsun cnmm

derın duygular adetten ılk 5 gun bıldıgım kadarı ıle kız cocuk oluyor benım ılk kızım adetımden hemen sonra oldu ama en guvenılırı ovulasyon testı alman ben test aldım dun yabtım yumurtlama gunum degılmıs :) kendımıb ırden tavuk gıbı hıssettım neyse bugunde bakıcam sanırım ben ayın 1 ınde yumurtluycam eger oyleyse temmuzda cın takvımınde erkek gorunuyor evdekı tabloda 1 i erkek gorunuyor hemde adetımın ılk gununden sayarsam 16.cı qunu oluyor.cogu kısı 14.gununde yumurtluyor bu kısıden kısıye degısıyor ben galıba 16 sında dur bakalım ne olcakkkk
ela benı lısteye yaz dıycem ama ben ayına karar veremedım cnm yumurtladıqım gun denıycez bız .perhız denemeyeceqım vajınal dusu sodalı lımonu aksamları ıcıyorum okadar.He bırde mubarek receb ayındayız bu ayda 3 gun oruc tutup 3 gun ara vererek 10 gun oruc tutanın dıledıı gercek olurmus hemde cennetın kapıları acılırmıs benım bugun 4.cu orucum Allahım kabul etsın.bol bol dua edıyorum ,gerisi ALLah buyuk ..

ovulasyon testinde cıkan sonucu baz al.iki cizgide koyu olduktantan 12-24 saat içinde akıntını,sancını kontrol ett.catladıgını düşündügünde ilişkiye gir

canlarım benm yaa tüm hamileliğim boyunca hatta doğuma girerken bile sizler için hep dua edicem :)) inşallah hepimizin olucak güzel güzel bebeleri :))
bol bol dua
tevekkül
:))

aminnnnnn

anam ben bu listelere bayiliyorum valla ne guzel

bendeeeeeee.inşallahhh baştan aşagııı erkekkkk erkekkk erkekkkkk diyee gider cinsiyetlerrr.seninkidee ikizzzzzz

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmayi nasip etsin.vatanına milletine ailesine hayırlı bi evlat olur inş.

aminnnnnn
http://www.kutlugulyuksel.com.tr/in...bek-cinsiyeti-oenceden-belirlenebilir-mi.html

gamzeee kızların evlenince kalabalık bi aile olacaksınız.damatlarınn torunların olacakkk cok şanslısın yaa.inşallahh iyi insanlarla karşılaşır kızlarınnnn

başkada deneme yapacakmısın
sadece 1 denememi olacak

vallaha bilmiyorumkii canım yaaa
bidee bennn baksamda anlamıyomkiii
keşkeee bugün öğreniyor olsaydımm 2 aydır çok heveslendim erkekk diyeee

ınş cnm ınş cumlemızın evlatranınada cnm

ben sana söyliyim sık ilişkii olmuşş banaa göree kız canımm
erkekk bebektee çok az ilişki olacak sadecee
bellide olmaz amaa

ilk cocugu erkek cnm
ondada sık ilişki olmuşşşş.enteresan dimi:)
acaba regliden sonramı yumurtaldıda ilk ilişkidenmi hamile kaldı diyorum bende?

karabıberım dr den gelınce gır yaz cnm bızı merakda burakmaaaa teyzesı yer onu :):):ecrin_bebek:emzık emısıne kurban:):)

gamzecim senin memlekett niree.cokk samimi birisinnn seviyom seniii

Allah kabul etsin cnm
denemeyi düşünenler listesine ekliyim seni.iki gün yazıp sonra kaybolmak yokk heeee

boncuk senin 1 kızınmı vardı kac yaşında?
elinde imkanın varsa neden diger yöntemelride denemiyorsun.
en fazla 1 ay sonrasına ertelersin hamielligi bu 1 ay içinde dietini takviyeelrini filan alırsınn
yanii ben anlamıyorum bişileri biliptee uygulamamayıı.keşkee dememekk için biraz emek vermek lazımm

canımm nasıll miden bulanmaya başladımııı
2 de olacağımm
hiçbişeyi kafana takma

cnm sagol hersey karsılıklı kız bende cnm ben dogma buyume ıst ama annem babam balıkesırlı egelıyım yanı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…