bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar yarın işte olcam mutlaka bilgilendirmek için girerim benim için dua edin şimdi misafirler gelir görüşürüz öptm

iyi akşamlar kızlar tv izliyomusunuz haberler patateste siğil hastalığı çıkmış , ithal edilebilirmiş,fiatlarda artabilirmiş tüh ya şansa bak

Canim gecmis olsun insaAllah bundan sonraki dönemde hamileligini rahat gecirirsin....Ara lekelenmelerin tek caresi bol bol dinlenmek unutma.................

kızın karar vermiş sonunda canım güzel tercih, pamuk prenses resimleri bende görmek isterim:82:

Ay evet zor ikna ettim son dakika demezmi ben Pop Star olacam ne dedim kiyafeti aldik hazir neyse ikna ettik sonunda cok güzel oldu ama ben telasla foto.mak.evde unutmusum neyse cep telefonu ile cektim ama cok iyi cikmadi ama ögretmeninden rica ettim onun foto.mak.profosyönel fotografcilarin kullandigindan onla cekti ve Cd yapar size veririm dedi ondan alinca bende size albüm yapar gösteririm canim ama cok tatli oldu kivircik sacli Pamuk Prenses

Ah canim benim cok cok gecmis olsun tez zamanda sifani versin Rabbim ,insaAllah agrilarinin sebebi bulunur ve en kisa zamanda bu agrilardan kurtulursun dualarim seninle .........

merhaba kızlar iyi tatiller
ben pazar sababh denemeyi yaptım beklenen regli tarihi 26 şubat paylaşayım dedim
iyi pazarlar

Hayirli olsun gönlünden geceni kucagina alman dilegi ile.......

Canım ben bugün yine yaptım negatif valla akıl makıl kalmadı artık yarında bekliycem salı dr gitmeyi düşünüyorum kısmetse
milkgrel canım moralini bozma gebelik için en önemli nokta stresten kacınmaktan geciyor fazla kafana takma rahat ol bebişin gelecegi varsa gelir zaten olayları akısına bırak ben bi bucuk senedir korunmama ragmen kalamamaıstım cok canım sıkılıyordu herseyi akısına bıraktım o ay hamile kalmısım rahatlamak cok önemli boşveeer inşallah gelir bebiş
iyi akşamlar kızlar tv izliyomusunuz haberler patateste siğil hastalığı çıkmış , ithal edilebilirmiş,fiatlarda artabilirmiş tüh ya şansa bak

ayy ben onu duymadım turkiyedeki patateslerdemi çıkmıs sigil hastalıgı sebzelerin bu kadar genetigiyle oynarlarsa olacagı bu sansa bak kısın insanın en cok tukettigi sey

canım ucuz atlatmışsın allah yardımcın olsun büyürse yandın iş,eş,ev, ooooooooo kız bu nasıl seçecek

kakule canım iştahın kesildiyse bizim prenses yolda canım kızlar hamileliklerinde çok ağır olur annelerini çok yorar

evet kutla haklısın beklenen son dimi kimsenin kullanmadığı ilaçlar hala türkiyede

canım ben bu hafta başlarım diyete, denemeyi de mart ve nisanda düşünüyorum Allah izin verirse.
izmirliyim ondan 35, doğum tarihim 1985

hımm tamam canım küçük olduğunu biliyodum plaka hiç aklıma gelmemişti senin baya yakınmış deneme tarihin canım inş sende yakışıklı bi bebek alırsın kucağına canım

kakule canım iştahın kesildiyse bizim prenses yolda canım kızlar hamileliklerinde çok ağır olur annelerini çok yorar

rengin haklısın ya ben hamileyken bizim lojmanda 3 bayan daha hamileydi, ne kusma ne ağrı hiçbişey hissetmediler öyle rahatlardı ki oğlu oldu hepsinin hep özenmiştim onlara, bende hastanelik oluyodum kusmalardan 5. ayımda bile kusuyodum

hımm tamam canım küçük olduğunu biliyodum plaka hiç aklıma gelmemişti senin baya yakınmış deneme tarihin canım inş sende yakışıklı bi bebek alırsın kucağına canım

inşallah canım hepimize nasip etsin Rabbim. deneme yakın ama diyeti bir ay yapmak istiyorum martın ortalarında deneriz, kocam nisan 15 ten sonra göreve gitcek 15 gün gelmez, çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum off napcam bilmiyom, diyete başlıyım da gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…