- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.781
milkgirl regl olmadın hala dimi...
belki sende kakkule gibi olursun.. ne zaman testi takrarlıycan..
bişi degilcnm. aminnnn
2 mesaj daha yollıcam
hadi bakalımm inşallah bebiş konmuştur göbişinee
Kızlar yarın işte olcam mutlaka bilgilendirmek için girerim benim için dua edin şimdi misafirler gelir görüşürüz öptm
iyi akşamlar kızlar tv izliyomusunuz haberler patateste siğil hastalığı çıkmış , ithal edilebilirmiş,fiatlarda artabilirmiş tüh ya şansa bak
slm kızlar nasılsınız
ben bir haftadır annemde yatıyordum
pazar günü kanamam oldu vede ağrım
pazartesi sabah doktora gittik sorun yokmuş yatacaksın dedi progestan verdi
3-4 gün olmadı ama dün yine başladı kahverengi akıntı
bilmiyorum ne olacak dua edin
bu arada kakule hamileymişsin çok sevindim
allah tamamına erdirisin
kızın karar vermiş sonunda canım güzel tercih, pamuk prenses resimleri bende görmek isterim:82:
selm arkadaslar sızlere haber verıyım dedım
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm
merhaba kızlar iyi tatiller
ben pazar sababh denemeyi yaptım beklenen regli tarihi 26 şubat paylaşayım dedim
iyi pazarlar
Kızlar yarın işte olcam mutlaka bilgilendirmek için girerim benim için dua edin şimdi misafirler gelir görüşürüz öptm
duymadım ben canım ya diyete başlıycam bende bizdeki de şans
milkgrel canım moralini bozma gebelik için en önemli nokta stresten kacınmaktan geciyor fazla kafana takma rahat ol bebişin gelecegi varsa gelir zaten olayları akısına bırak ben bi bucuk senedir korunmama ragmen kalamamaıstım cok canım sıkılıyordu herseyi akısına bıraktım o ay hamile kalmısım rahatlamak cok önemli boşveeer inşallah gelir bebişCanım ben bugün yine yaptım negatif valla akıl makıl kalmadı artık yarında bekliycem salı dr gitmeyi düşünüyorum kısmetse
iyi akşamlar kızlar tv izliyomusunuz haberler patateste siğil hastalığı çıkmış , ithal edilebilirmiş,fiatlarda artabilirmiş tüh ya şansa bak
Canim gecmis olsun insaAllah bundan sonraki dönemde hamileligini rahat gecirirsin....Ara lekelenmelerin tek caresi bol bol dinlenmek unutma.................
Ay evet zor ikna ettim son dakika demezmi ben Pop Star olacam ne dedim kiyafeti aldik hazir neyse ikna ettik sonunda cok güzel oldu ama ben telasla foto.mak.evde unutmusum neyse cep telefonu ile cektim ama cok iyi cikmadi ama ögretmeninden rica ettim onun foto.mak.profosyönel fotografcilarin kullandigindan onla cekti ve Cd yapar size veririm dedi ondan alinca bende size albüm yapar gösteririm canim ama cok tatli oldu kivircik sacli Pamuk Prenses
Ah canim benim cok cok gecmis olsun tez zamanda sifani versin Rabbim ,insaAllah agrilarinin sebebi bulunur ve en kisa zamanda bu agrilardan kurtulursun dualarim seninle .........
Hayirli olsun gönlünden geceni kucagina alman dilegi ile.......
biz iğne kardeşiyiz
geç döllenme bilmiyorum ki ilişki günleri belli aslında ama hiç aksamazdı 25 günde hemen olurdum
yok canım ama iştahım bayaa kesildi canım bişii istemiyor.geçen hafta deli gibi yiyodum ama bu hafta zorluyorum kendimi.
canımm çok teşekkür ederim biraz olsun moral oldu bana bu pempuşları görmek.eline sağlık çok beğendim.
milkgrel canım moralini bozma gebelik için en önemli nokta stresten kacınmaktan geciyor fazla kafana takma rahat ol bebişin gelecegi varsa gelir zaten olayları akısına bırak ben bi bucuk senedir korunmama ragmen kalamamaıstım cok canım sıkılıyordu herseyi akısına bıraktım o ay hamile kalmısım rahatlamak cok önemli boşveeer inşallah gelir bebiş
ayy ben onu duymadım turkiyedeki patateslerdemi çıkmıs sigil hastalıgı sebzelerin bu kadar genetigiyle oynarlarsa olacagı bu sansa bak kısın insanın en cok tukettigi sey
esram ne zaman başlıcaksın diete canım artı deneme ne zaman düşünüyosun bide 35 doğum tarihin falan değil merak ettim tabi söylersen
canım ben bu hafta başlarım diyete, denemeyi de mart ve nisanda düşünüyorum Allah izin verirse.
izmirliyim ondan 35, doğum tarihim 1985
kakule canım iştahın kesildiyse bizim prenses yolda canım kızlar hamileliklerinde çok ağır olur annelerini çok yorar
hımm tamam canım küçük olduğunu biliyodum plaka hiç aklıma gelmemişti senin baya yakınmış deneme tarihin canım inş sende yakışıklı bi bebek alırsın kucağına canım
pazartesi sayfaya yazcam herkes görcek yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?