- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.981
karabıberım dr den gelınce gır yaz cnm bızı merakda burakmaaaa teyzesı yer onu :):):ecrin_bebek:emzık emısıne kurban:):)
kaç günde adet oluyosunngunaydın kızlar gurbet gecmıs olsun cnmm
derın duygular adetten ılk 5 gun bıldıgım kadarı ıle kız cocuk oluyor benım ılk kızım adetımden hemen sonra oldu ama en guvenılırı ovulasyon testı alman ben test aldım dun yabtım yumurtlama gunum degılmıs :) kendımıb ırden tavuk gıbı hıssettım neyse bugunde bakıcam sanırım ben ayın 1 ınde yumurtluycam eger oyleyse temmuzda cın takvımınde erkek gorunuyor evdekı tabloda 1 i erkek gorunuyor hemde adetımın ılk gununden sayarsam 16.cı qunu oluyor.cogu kısı 14.gununde yumurtluyor bu kısıden kısıye degısıyor ben galıba 16 sında dur bakalım ne olcakkkk
ela benı lısteye yaz dıycem ama ben ayına karar veremedım cnm yumurtladıqım gun denıycez bız .perhız denemeyeceqım vajınal dusu sodalı lımonu aksamları ıcıyorum okadar.He bırde mubarek receb ayındayız bu ayda 3 gun oruc tutup 3 gun ara vererek 10 gun oruc tutanın dıledıı gercek olurmus hemde cennetın kapıları acılırmıs benım bugun 4.cu orucum Allahım kabul etsın.bol bol dua edıyorum ,gerisi ALLah buyuk ..
girmez olurmuyumm canımmm
işim olmadığı müddetçe mutlaka
off bugünn daha bir heyacann varr
bugünn tamm kesinleşecekk
kızsa kaybolurmuşumm ortadannn
şaka şakaa
canım dün kan verdi eşim namaza başladım vitaminleri alıyoruz eşimle şimdi bu gün yarın adet bekliyorum cinsel perhiz yapıcam et ağırlıklı besleniyorum hergün 2-3 soda içiyorum bende çok heyecanlıyım ALLAH yardımcımız olsun .bu 3 aylar hürmetine gönlümüze göre versin RABBİM...
kızlar selam...
gurbet güzelinin verdiği takvime göre ben bugün kız için çalışmalara başlamalıyım :) çok heyecanlıyım...bakalım takvime ne kadar uyabileceğiz...
sadece kız için sık ilişki diyorsunuz ya... benim oğlum da sık ilişkiyle oldu , üstelik geç döllenme olmuştu...
reglim o zamanlar çok düzensizdi ama...30-40 gün arası bir oluyordum... 3 ay regl günleri hariç hergün ilişki olmuştu bizde ve 3 ayın sonunda oğluma hamile kalmıştım...
daha da ilave edeyim ilk hamileliğimde hiç mide bulantım olmadı , çok uykum oluyordu her zaman... bir de ilişki sonrası hiç kalkmazdım yarım saat 1 saat kadar bekliyordum ayaklarım havada :)
ben şimdi geriye dönük düşünüyorum da benim oğlum var ama bütün belirtiler kız içinmiş :) ilginç di mi ?
ve hamile kaldıktan sonra hep sağ yumurtalığım olduğu yerde pır pır titremeler hissediyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?