bebek cinsiyet belirleme..

karabıberım dr den gelınce gır yaz cnm bızı merakda burakmaaaa teyzesı yer onu :):):ecrin_bebek:emzık emısıne kurban:):)

girmez olurmuyumm canımmm
işim olmadığı müddetçe mutlaka
off bugünn daha bir heyacann varr
bugünn tamm kesinleşecekk
kızsa kaybolurmuşumm ortadannn
şaka şakaa

kaç günde adet oluyosunn
bide 3 adet tarihinii giripp internetten bakmışmıydınn yumurtlama zamnınaasen canımm
benimde 1 gün c perhiz varrr
göya 4 gün yapacaktım ama olmadı

girmez olurmuyumm canımmm
işim olmadığı müddetçe mutlaka
off bugünn daha bir heyacann varr
bugünn tamm kesinleşecekk
kızsa kaybolurmuşumm ortadannn
şaka şakaa

ay cnm ınan ben ogrendıgımde cok kotu olmustum 3.yu ama ınsan yuzunu gorunce cok sevıyo ama cok aglamıstım gızlı gızlı ama sımdı cok sevıyom sende öle dusun cnm aynı ben gıdıyomusum gıbı oldu benım kalbım yerınden cıkacakdı ama senın erkege benzettılerya ıns erkekdır benım bellı olmamısdı senın gıbı gıttıgımde rahat ol yanı erkekler daha cabuk bellı oluyo bcmmmmmmmm

elara vallahı haklısın zaten benım acelem yok yenı karar aldık o yuzden zaten burdayım elımden gelen bırsey "varsa yabıyım sorna pısmanlık duymuyum dıye ama sadece dıyet olayı yanı bebek rejımı dıyım bana gore degıl bunu yabamam ben bazı saglık sorunlarım var bu yuzden belırlı seylere yuklenıp belırlı seylerı bırakamam .kızım agustosta 2 yasına gırıcek.

karabıber cnm vallahı dıgerlerını hatırlamıyorumkı hıc dıkkat etmedım benım duzensızlıkler vardı duzeldı ama dıkkate almadım o yuzden suanda ne desem bos olur.

sen hamıle degılmısın cnm hamıleykendemı perhızı yabıosunuz?

ben bugun folık asıt alıcam kendıme gıdıp.

bu arada karabiberrr rabbım ıns sana hayırlı saglıklı elı ayagı duzgun bır erkek evlat nasıp ederrrrr aminnnn bugun ıns kesın sonucu alırsın..

ben ılk bebegımde cok kız ıstıordum sureklı dua edıordum rabbım duydu sımdı erkek ıstıorum ıns bu duamıda kabul eder

canım dün kan verdi eşim namaza başladım vitaminleri alıyoruz eşimle şimdi bu gün yarın adet bekliyorum cinsel perhiz yapıcam et ağırlıklı besleniyorum hergün 2-3 soda içiyorum bende çok heyecanlıyım ALLAH yardımcımız olsun .bu 3 aylar hürmetine gönlümüze göre versin RABBİM...

kızlar selam...

gurbet güzelinin verdiği takvime göre ben bugün kız için çalışmalara başlamalıyım :) çok heyecanlıyım...bakalım takvime ne kadar uyabileceğiz...

sadece kız için sık ilişki diyorsunuz ya... benim oğlum da sık ilişkiyle oldu , üstelik geç döllenme olmuştu...

reglim o zamanlar çok düzensizdi ama...30-40 gün arası bir oluyordum... 3 ay regl günleri hariç hergün ilişki olmuştu bizde ve 3 ayın sonunda oğluma hamile kalmıştım...

harikasın cnmmm
eşinde bol bol soda içsinnn
inşallahh emeklerinin karşılıgını alırsın cnm
yumurtlama gününü nasıl tespit ecedeksin?

zlato herkeste farklı oluyor sanırım ıste ovulasyon testı alsan sende meslaa benımde kızımda 3545gunde bır regl oluyordum adetten sonra ılk 10 gun ıcınde sık ılıskıden oturu kaldım ama hangı gun tam bılmıorum bızım ılk denememızdı hıc ay beklemedım .
elara esımdemı ıcsın onu bılmıordum aksamları ıcırırım ancak obur turlu o hayatta ıcmez

hakkkında hayırlsıı olsun cnm
gelişmelerden haberdar et bizi mutlakaa.bu ay olmazsa bidaha denemicenmi hamileligi?
sorunlar var demiştin de
bugün bol bol asitli gıdalar tüketmeye calışın eşinleee.y ler vajina asitliliginde hemen ölüyorlarrr

daha da ilave edeyim ilk hamileliğimde hiç mide bulantım olmadı , çok uykum oluyordu her zaman... bir de ilişki sonrası hiç kalkmazdım yarım saat 1 saat kadar bekliyordum ayaklarım havada :)

ben şimdi geriye dönük düşünüyorum da benim oğlum var ama bütün belirtiler kız içinmiş :) ilginç di mi ?
ve hamile kaldıktan sonra hep sağ yumurtalığım olduğu yerde pır pır titremeler hissediyordum...

ya arkadaslar bunlar dogru degılmı
Özetle, etler, yumurta, tahillar ve peynirler asit
etkili, süt, sebze ve meyve alkali etkili besinlerdir.

Alkali Besinler
Portakal, mandalina, limon, greyfurt, ananas, nar,
çilek, domates, elma, armut, seftali, üzüm, kiraz,
hurma, incir, muz, kuru armut, kuru elma, karpuz,
kavun, badem, kuskonmaz, patlican, mantar, lahana,
karnabahar, balkabagi, salatalik, kabak, tere,
ispanak, hindiba, yesil fasulye, marul, pirasa, tatli
biber, turp, semizotu, enginar, pancar, havuç,
kereviz, brüksel lahanasi, salgam, maydanoz, taze
bezelye, roka, bamya, kestane, patates, yerelmasi,
yagsiz süt, yagsiz beyaz peynir, yagsiz yogurt, taze
mayasiz peynir, yumurta sarisi, avokado, zeytin

sende bi tek sag yumurtalık olayı tutmuş:)

evet herkeste farklı gerçekten...

bu ay olmazsa artık oluruna bırakacağım sanırım... ne zaman gelirse ve kız erkek ne olursa aslında farketmez benim için , am aişte oğlum olunca insan bir de kızı olsun istiyor :)
eminim kızı olanlar da eh bir oğlum da olsun diyordur :) sonuçta ikisi de çok değerli benim gözümde... erkek annesi olarak hakikaten çok şanslı hissediyorum kendimi , ama içimdeki kız annesi olma isteği çok fazla :)

bu ay olmazsa iş yüzünden belki yıl sonuna kadar erteleyebilirim çalışmaları , ama daha kesin değil...

boncuk evet dogruuu.ama süt ve peynir kullanacaksan keci sütü ve peyniri kullan
yumurtanın beyazıı asidikkk
Vücudu ALKALİ yönde destekleyen SEBZELER:

• Balkabağı
• Biberler
• Brokoli
• Brüksel lahanası
• Hardal yaprakları
• Havuç
• Her tür yeşillendirilmiş filiz (buğday çimi, arpa çimi, ay çekirdeği filizi vb)
• Ispanak
• Kabak
• Kara lahana
• Karnabahar
• Kereviz Sapı
• Kıvırcık lahana
• Kuşkonmaz
• Lahana
• Pancar
• Patlıcan
• Pazı
• Salatalık
• Sarımsak
• Soğan
• Su teresi
• Şalgam
• Tatlı patates
• Yaban havucu
• Yeşil kıvırcık salata (her tür)
• Yeşil otlar (maydanoz, dereotu, nane, fesleğen, ısırgan otu vb)

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen MEYVELER:

• Armut
• Domates
• Dutsu meyveler (frambuaz, böğürtlen vb)
• Elma
• Greyfurt
• Hurma
• Karpuz
• Kavun
• Kayısı
• Kiraz
• Kivi
• Kuru incir
• Kuru üzüm
• Kuş üzümü
• Limon
• Mandalina
• Misket limonu
• Muz
• Nektarin
• Portakal
• Şeftali
• Üzüm
• Vişne

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen PROTEİNLİ GIDALAR:

• Çiğ badem
• Çiğ -kavrulmamış- ay çekirdeği
• Çiğ -kavrulmamış- balkabağı çekirdekleri
• Çiğ -kavrulmamış- kabak çekirdeği
• Darı
• Filizlendirilmiş çekirdekler (ay çekirdeği gibi)
• Kestane
• Keten tohumu

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen DİĞER GIDALAR:

• Alkali iyonize su
• Arı poleni
• Bitkisel çaylar
• Buğday çimi suyu
• Elma sirkesi
• Her tür hindiba
• Hindistan cevizi yağı
• Doğal maden suyu
• Doğal probiyotikler
• Yeşil çay
• Taze sıkılmış yeşil sebze ve meyve suları

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen TATLANDIRICILAR:

• Stevia (Stevya)
• Çiğ Agave Şurubu

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen BAHARAT ve SOSLAR:

• Acı kırmızı biber
• Deniz tuzu
• Hardal
• Her tür ot (kekik, nane vb)
• İsot
• Köri
• Tarçın
• Zencefil

evet sadece sağ yumurtalık olayı tuttu gerçekten...

bir de annelik hisleri ...ben hamile olduğumu öğrendim ilk andan itibaren erkek dedim... ama itiraf ediyorum kızım olmasını gizliden gizliye çok isterdim...şimdi iyi ki oğlum olmuş diyorum ...ama kız da istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…